Slaveskolen i Himmerland, kapitel 2

Email: kaptajnbligh1798@gmail.com

Vietnameserpigen Katty, del 1.

Det var naturligvis med stor iver at vi omsider kastede os over opgaven med at udvælge den slave eller slavinde der skulle være skolens første elev. På dette tidspunkt havde lidt over 100 submissive henvendt sig, så der var mange at vælge i mellem. Jeg havde løbende holdt ansøgerne orienteret om skolens fremskridt, og dermed sikret mig, at de fortsat var interesseret i vores tilbud.
Der var naturligvis 1000 begrundelser for at vælge forskellige af ansøgerne, men alle var enige om, at vi ville begynde med en enkelt, for helt at kunne koncentrere os om denne person. Senere skulle der naturligvis kunne være et større antal elever på skolen på ethvert tidspunkt.
I den sidste ende, var det nok mig, der fik det afgørende ord, og ikke mindst ud fra mine ønsker, valgte vi en smuk ung (20 år) vietnamesisk pige der hed Katty Nguyen. Hun var billedskøn, 162 cm. høj, slank med struttende c skåls bryster og den dejligste lille stramme kuglerunde strutrøv.
Hun havde skrevet at hun søgte hård dominans, dog uden nedværdigende tiltale, toiletsex eller lignende ulækre ting, og at dyr absolut ikke måtte indgå. Derimod måtte hun sættes til de mest ydmygende arbejder, udstilles for alle og enhver, og udnyttes seksuelt på enhver tænkelig måde. Hun ville gerne modtage lette straffe, men kun på niveau med floggerpiske eller røvfuld.
Efter et telefonopkald fandt vi ud af at hun ønskede et ophold der strakte sig fra lørdag kl 13,00 til søndag kl. 10.00.
Alle fra ledelsesgruppen var ivrige efter at deltage i behandlingen af skolens første elev, og der var heldigvis ingen af os, der havde svært ved at se sig selv i en rolle som dominant overfor Katty. Faktisk havde vi alle sammen rigtigt meget lyst til hende.
Alle de 3 kvindelige dominante var jo biseksuelle, og alle mændene var vildt tændt på den lille smukke slavinde, så det var med høje forventninger at vi den lørdag samledes for at afvente Kattys ankomst. Vi havde alle iført os kostumer, der afspejlede de positioner på skolen vi havde valgt. Måske ville vores valgte påklædning have passet dårligt på en moderne skole, men på en engelsk kostskole omkring år 1900 ville vi havde indgået fuldstændigt naturligt.
Kl 13.07 kørte en lille Fiat ind på skolens parkeringsplads, og en fortryllende, lille vietnameser pige steg ud af bilen.
Hun kiggede sig rundt, både genert og nok også lidt skræmt.
”Jeg er Katty, og jeg er kommet for at være elev på jeres skole”, fik hun omsider sagt efter en lille periode, hvor vi helt bevidst forholdt os tavse.
”Velkommen Katty. Til min store skuffelse kommer du 7 minutter for sent. Er det din sædvanlige opførsel som slavinde at lade dine Herskere vente?” Jeg så meget streng ud, og min stemme var vred.
Katty så skamfuldt ned i jorden. ”Nej Herre, men jeg kunne ikke finde skolen.”
”Det er overhovedet ingen undskyldning. En slavinde udfører enhver ordre hun modtager perfekt. Er der vanskeligheder forbundet med ordren, klarer hun disse. Det du har gjort, er utilladeligt, og du vil blive straffet hårdt for din fejl.”
”Undskyld, Herre”
”Jeg er skolens Rektor. Men du skal tiltale mig som Herre, hvilket du jo allerede er begyndt med. I det hele taget skal du tiltale enhver fra vores kreds som Herre eller Herskerinde.”
”Ja, Herre”
”Udmærket slavinde. Nu vil Herskerinden Hanne vise dig dit værelse, hvor du kan lægge dine ting og iføre dig skoleuniformen. Derpå vil hun føre dig ind i dit klasseværelse, hvor vi alle vil vente på dig, og straffe dig, fordi du kommer for sent.”
Nu så Katty virkeligt skræmt ud, men fik alligevel presset et stille: ”Javel Herre” ud mellem de sammenknebne læber.
Hanne kommanderede skarpt: ”Kom her, slavinde” og begyndte at gå hurtigt hen mod skolen, uden at se sig tilbage for at undersøge om Katty fulgte efter.
Katty greb febrilsk en stor taske på bagsædet af Fiat en og småløb efter Hanne. Da de nåede skolens hovedør, var hun lige bag sin lærerinde.
Vi havde bygget to af de meget store klasseværelser om, så de i stedet blev til 6 beboelsesrum, der stadigt havde en pæn størrelse. Hanne anviste Katty det ene værelse, hvor en skoleuniform i hendes størrelse var lagt frem.
”Anbring dine ting på en ordentlig måde. Jeg tåler intet sjusk. Og træk så i din skoleuniform. Fremover skal du bære den, undtagen hvis du er instrueret om noget andet. Du har 10 minutter.”
Katty lagde febrilsk, men samtidigt omhyggeligt sine medbragte ting på plads i skabet, og stillede den tomme taske for neden. Derpå klædte hun sig hurtigt af, indtil hun stod i g strengs trusser og BH. Hanne slugte den perfekte krop med øjnene.
Katty ville til at tage uniformen på, men Hanne stoppede hende:
”Har jeg sagt at du skal have undertøj på, slavinde? Din ordre er, at du skal bære det tøj, jeg har lagt frem. Intet andet.”
Katty blev høj rød i kinderne, og tøvede nogle sekunder.
”Skal din Herskerinde vente?” smældede Hanne.
Langsomt trak Katty BH en af. Hendes vidunderlige faste bryster strittede lige ud i luften, og brystvorterne var store og stive. Igen tøvede Katty.
”Må jeg ikke godt beholde trusserne på, Herskerinde? Det er jo G-strengs trusser, så de dækker ikke ret meget.”
Hanne trådte et skridt frem, og stak Katty en syngende lussing. ”Du gør som du får besked på. Smid de trusser og vis mig den lille fisse, som du er så ivrig efter at gemme.”
Med blussende kinder trak Katty trusserne ned. Det pinte hende at Hanne så åbenlyst slugte hver millimeter af hendes krop med liderlige blikke. Hun skyndte sig at tage uniformen på.
Den bestod af en rigtig pæn hvid skjorte hvor der var gjort rigtigt meget ud af nogle folder i stoffet foran. Den sad stramt, uden at det var ubehageligt. Til skjorten hørte et lille rødt slips.
Også nederdelen hoppede Katty hurtigt i, ivrig efter at skjule sin hårløse kusse og struttende røv for Hannes alt for nærgående øjne. Men nederdelen var nu ikke så lang som Katty ville ønske sig det. Den nåede ned over røven, men kun et par centimeter ned under det nederste af ballerne. Hendes lår var helt bare, men på underbenene havde hun lange hvide strømper, og på fødderne røde sportssko.
Også nederdelen var rød, idet den var skotskternet i flere røde nuancer.
Katty var glad for at hendes krop nu var skærmet mod Hannes liderlige, undersøgende blikke, men ville rigtigt gerne have haft, at nederdelen var 10 cm længere, og at hun havde trusser indenunder. Skjorten kunne hun godt lide. Det hvide stof var ikke alt for tyndt, så brysterne var nogenlunde skjult, selv om de stive brystvorter meget tydeligt stod frem gennem stoffet.
Hun lagde omhyggeligt sit tøj på plads, og rettede sig så op.
”21 minutter!!!! Du fik at vide, at du skulle klare det på 10 minutter. Jeg er rasende, og den eneste grund til at jeg ikke straffer dig her, er at mine kollegaer også skal have fornøjelsen af at deltage i afstraffelsen. Jeg må sige, at din start som slavinde ikke tegner lovende. Forventer du, at vi, dine Herskere og Herskerinder vil være overbærende med din slendrian?” Igen svingede Hanne sin lille hånd og placerede en hård lussing på Kattys kind.
Der var små tårer i Kattys øjne. ”Undskyld Herskerinde, men 10 minutter var alt for lidt. Jeg havde jo ingen chance for at opfylde det tidskrav.”
”Nu holder du fandeme! Du skal overhovedet ikke tænke på, om de krav vi stiller til dig er fair. Du skal bare adlyde uden at modsige mig. Hun greb Kattys ene strittende brystvorte gennem skjortestoffet og vred den brutalt rundt.
Katty var lige ved at gå i knæ. ”AV, av. Nåde Herskerinde, jeg skal aldrig gøre det mere”, græd den fortvivlede vietnameserpige.
”Nej, det skal du ikke. Og jeg er sikker på, at vi finder passende straffe for at sikre det. Vi går over til de andre i klasseværelset nu.”
Hanne gik hurtigt ud på gangen og i retning mod det største klasseværelse. Hun åbnede døren og trådte ind. Forknyt trådte Katty ind lige bag hende.
”Velkommen Katty. Det glæder mig at se dig i skolens uniform, som du vil bære under resten af dit ophold, medmindre vi beordrer dig til noget andet. Men vi har ventet meget længe.” Jeg så kritisk på pigen.
”Hun var meget langsom, og direkte opsætsig med hensyn til ordrene om ikke at bære undertøj,” fortalte Hanne”. Hun var 21 minutter om det krævede arbejde, og gjorde sig tydeligvis ingen anstrengelser for at nå det. Hun er en uartig tøz, og vi bliver nødt til at straffe hende hårdt.” Der var et vildt, liderligt glimt i Hannes øjne.
”Hov, stop nu”, protesterede Katty. ”Jeg er gået med til at være jeres slavinde her, men jeg har tydeligt tilkendegivet at jeg ikke er til hårde smerter.” Nu så Katty både lidt bange, men især vred, ud.
”Hold din mund, slavepige”, afbrød jeg hende vredt. ”Vi er alle klar over, hvad du skrev i din ansøgning, og de grænser du fastlagde, vil blive overholdt. Men det er noget vi holder øje med. Du skal udelukkende adlyde og det er din simple pligt at finde dig i den behandling vi vælger at give dig”.
Katty kiggede undersøgende på mig i nogle sekunder, og slappede så af. ”Javel Herre, jeg vil adlyde. Det er mit ønske at i opdrager mig til at være en lille, perfekt, lydig slavinde”
Alle pultene var rykket op til en væg. De 7 dominante lærere sad på almindelige skolestole i den ene ende af det meget store lokale, hvor Katty også befandt sig. Jeg vinkede de andre op at stå, og beordrede Katty til at fordele stolene rundt i lokalet, så hver stol stod helt ude ved væggene med den maksimale afstand imellem dem. Da hun havde båret stolene på plads bad jeg mine kolleger sætte sig. Katty stod stille foran den stol jeg var blevet siddende på.
”Katty, du har skuffet os meget. Du kom 7 minutter for sent. Det vil du blive straffet for nu. Bagefter går vi ind i gymnastiksalen, hvor du vil blive straffet for at være 11 minutter for længe om at gøre dig klar til at mødes med os.” Jeg kiggede strengt på hende.
Hun kiggede ned i gulvet. ”javel Herre”, kom det næsten hviskende.
”Læg dig på knæ, slavinde”.
Katty kiggede længe på mig. Tøvende lagde hun sig ned, først på det ene knæ, derpå på begge.
”Helt ned, du skal ligge på alle fire.”
Hun sænkede overkroppen så hun støttede på hænderne.
”Bøj hænderne op til skuldrene, så du går på albuerne”, krævede jeg koldt.
Modvilligt bøjede Katty armene og hvilede nu kun på knæ og albuer.
Jeg bøjede mig ned, og løftede hendes nederdel op. Med en sikkerhedsnål hæftede jeg nederdelen, der havde masser af vidde, fast til hendes skjorte midt på ryggen. Hendes vidunderlige, perfekt formede røv var nu helt blottet. Hun havde vendt sig sådan at hendes røv vendte mod mig, og jeg nød synet i fulde drag. Der var dog en fejl ved udsigten, som jeg ikke var sen til at påpege.
”Spred så de ben, lille slavinde. En slavinde skal altid holde benene adskilt så hendes huller er tilgængelige for hendes Herskere.”
Katty spredte knæene så meget hun kunne, når hun stadigt skulle kravle på knæ og albuer. Bagfra kunne jeg se, at fissen nu præsenterede sig selv smukt mellem hendes velformede, brune lår. Et særdeles appetitligt syn.
”Kravl over til Hanne, slavinde. Så vil din Herskerinde påbegynde afstraffelsen af dig”, kommanderede jeg.
Hanne sad stik overfor mig, så Katty skulle kravle 8-9 meter. Vi nød alle synet af hendes smukke krop og hendes ydmyge bevægelse, nede på knæ og albuer. Katty var smidig, og det varede kun et øjeblik før hun var ved Hanne.
”Læg dig over mine knæ, slavinde. Nu skal du straffes fordi du kom for sent. Jeg giver dig 5 slag, og derefter får du tilsvarende 5 af hver af de andre lærere.”
Katty lagde sig lydigt over hendes knæ, og da sikkerhedsnålen holdt hendes nederdel låst fat op af ryggen, var hendes vidunderlige røv helt frit udstillet. Hanne smilede lykkelig, og hendes højre hånd røg ned mod Kattys røv, så hårdt hun overhovedet kunne. Den dækkede dog kun lidt af hendes ellers lille og velformede røv, for Hannes hånd var virkeligt utrolig lille. Så selv om hun virkeligt lagde kræfterne i, gjorde det ikke mere ondt, end at Katty kunne blive liggende helt stille uden en lyd.
Efter det femte slag lod Hanne sin hånd glide ned og udforske Kattys drivvåde fisse. Hun blev ved i flere minutter før Georg spurgte om ikke pigen skulle videre.
Med et skuffet grin klaskede Hanne den dejlige røv en sidste gang og bad hende kravle tilbage til mig.
Det var nu min tur til at nyde hendes små faste baller.
Igen klarede Katty at kravle turen tværs over gulvet lynhurtigt. Med et håndsignal fik jeg dirigeret hende hen over mine knæ, og jeg gav hende med det samme mit første hårde slag. Modsat Hanne slog jeg ikke af alle kræfter, men helt sikkert alligevel en del hårdere end hende. Jeg kælede for hendes dejlige røv, der allerede var en lille smule varm.
Fire hårde slag fulgte, og mellem hvert slag tillod jeg mig at nyde at kæle hendes faste, spændende røv, og lade fingrene glide ned gennem hendes våde revne. Jeg nød at fornemme at hun næsten spandt af lyst under mine hænder.
Efter det femte slag beordrede jeg hende op at stå.
”Det går alt for let og hurtigt, når du kravler over gulvet. Vi gør det lige lidt sværere” sagde jeg med et grin.
Katty skævede til mig uden at forstå hvad jeg ville gøre.
Jeg tog et smukt, bredt læder halsbånd til slaver frem, og gav hende det på.
”Du har godt nok langt fra gjort dig fortjent til et slavehalsbånd endnu, men du får den ufortjente ære, fordi vi har brug for det i denne øvelse”. Jeg tog også to manchetter frem og spændte dem på hendes håndled. Så vred jeg hendes hænder op til halsen på forsiden af hendes krop, og spændte hendes håndled fast på hver side af halsen. Jeg tvang hende ned på knæ igen, og nu var hendes ansigt mindre end 10 cm over gulvet når hun støttede på albuerne. Hun klynkede ulykkeligt.
Gå over til Anders sagde jeg og pegede på manden der sad til venstre for Hanne. Dermed blev Kattys tur igen næsten tværs genne hele rummet.
Katty begyndte at kravle, men nu kunne hendes albuer højest tage skridt på 10 – 15 cm, fordi de var lænkede til halsen. Det gik rigtigt langsomt, og jeg nød det vidunderlige syn af hendes svagt rødfarede røv og hendes fisse der åbnede sig en smule for hvert skridt.
Hanne råbte at hun skulle kravle hurtigere og det samme sagde Susanne.
Katty prøvede, men kun med det resultat at hun væltede og besværligt måtte genfinde stillingen.
”Jeg ville elske at få lidt fart i dig med en pisk”, råbte Hanne.
Det gøs i Katty, men hun kunne ikke gøre andet end at kravle videre. Efter store anstrengelser, nåede hun over til Anders. Med et snuptag havde den enorme mand hende over sit skød, og lod sin kæmpemæssige skinkenæve klaske mod hendes røv. Det så ikke ud til at Anders slog hårdt, men Katty ømmede sig. Det var sjovt at se, at Anders’ hånd dækkede hele den lille smukke røv. Han gav hende fire kæmpe klask mere, hvert efterfulgt af et grynt af smerte fra Katty.
Så hjalp han hende ned på gulvet, og klappede hende blidt på kinden. ”Du klarer den så flot, lille søde slavinde. Du er aldeles vidunderlig og jeg er meget stolt af din præstation”.
Katty fik udpeget Esben, hvilket igen sendte hende tværs gennem rummet, men den havde hun regnet ud. Ingen tvivl om at hun nu kendte resten af ruten. Hele tiden skulle hun kravle længst muligt. Hun sendte Anders et taknemmeligt smil, og begyndte turen.
Således fortsatte det, indtil Georg som den sidste havde givet hendes røv 5 hurtige slag. Vi studerede alle den røde røv, men skønt den havde fået en smuk farve, var der ingen tvivl om, at det ikke var mærker hun ville have glæde af ret længe.
Birgitte lagde armen omkring Katty, og kiggede blidt på hende. ”Nu har du modtaget din straf for at komme for sent til skolen, søde. Men du mangler stadigt straffen for at være så langsom med påklædningen. Den modtager du inde i gymnastiksalen.
Katty fik lov at rejse sig op, og gå naturligt, da hun bagerst fulgte sine herskere og herskerinder ind i gymnastiksalen. Hun beholdt halsbåndet på, og hendes hænder var stadigt fastgjort til dette.
Den ene ende var optaget af forskellige sexmøbler, medens den anden ende var holdt fri, og stadigt kunne bruges til gymnastikøvelser.
”Som det første skal du nu lære dine Herskere og Herskerinder bedre at kende, lille slave pige”, forklarede jeg. ”Vi sætter os nu på en lang række, og så er det din opgave at kravle på dine knæ hen langs rækken, og med munden betjene hver enkelt.”
Katty så lidt forskrækket ud, og svarede ingenting.
”Kan slavinden ikke engang svare?” råbte Hanne.
Katty kiggede skræmt på Hanne: ”Javel, det skal jeg nok gøre, Herskerinde.”
”For at gøre det lidt mere spændende for dig, får du bind for øjnene”, sagde jeg og anbragte med det samme bindet.
Vi satte os på rækken af stole, og skubbede Katty ned på knæ foran stolen længst til venstre, hvor Esben sad. Esben havde trukket sine bukser helt ned om anklerne, og hans pik, der virkelig var utrolig lille, strittede op som et søm. Katty følte sig for med hovedet og førte det op langs Esbens inderlår, indtil hendes læber fandt pikken. Hun slikkede et kort øjeblik omkring pikhovedet med tungen, før hun førte munden ned over den. Idet den højest var 8 cm lang, kunne hun helt uden problemer føre sin mund ned over den. Og tage den helt til roden. Hun suttede ivrigt, og Esben sad helt passivt og nød behandlingen. Efter ca. 10 minutter begyndte han dog at kæle med Kattys hoved, samtidigt med at han roste hende for at være sådan en pragtfuld slavepige og en vidunderlig pikslikker.
Esben begyndte at stønne, og greb Kattys hoved og førte det op og ned over pikken i en hidsig rytme. Det fangede Katty med det samme, og med læberne fast presset omkring pikken, begyndte hun at hugge op og ned med hovedet. Esben slap hende, og nød stønnende hendes behandling i et par minutter, før han med et lille grynt sprøjtede sin saft op i Kattys smukke mund. Han sprøjtede længe og fyldte virkeligt munden op med sin hvide sperm. Katty hostede og spyttede derved det meste af spermen ud på gulvet.
”Værdsætter du virkeligt ikke din Herres sperm mere, lille tøz?” spurgte Georg. ”Har en slavepige lov til at spytte sin Herres sperm ud, når hun har suttet pik?”
Susanne blandede sig også: ”Jeg kan fortælle dig, Katty, at det er en slavindes simple pligt altid at sluge sin Herres sperm, hvis han har vist hende den ære at aflevere det i hendes mund.”
Katty kiggede op, hvis man kan sige det om en blindfolded pige. I hvert fald holdt hun hovedet højt og drejede det i retning af Susannes stemme. Hun gjorde synkebevægelser, og åbnede så munden, for at bevise at hun virkelig havde slugt alt spermen.
”Ja, det er jo meget fint, men hvad med al den sperm du har spyttet ud?” spurgte Susanne.
Esben talte venligt til Katty: ”Bøj dig ned, søde pige, så skal jeg vise dig hvor det er.”
Katty gik ned på knæ, og Esben førte hendes ansigt hen til klatterne af sperm og spyt. Hun mærkede dem med læberne, men trak hovedet til sig.
”Det kan i ikke mene. Undskyld at jeg kom til at hoste. Jeg har absolut ikke noget imod at sluge al det sperm i kan finde på at sende ind i min mund, men jeg vil altså ikke slikke et beskidt gymnastiksals gulv rent med min tunge.” Hun lød meget bestemt.
”Det er bare ikke noget du bestemmer. Du er slavinde, og i de næste 20 timer er du vores slavepige, og skal gøre lige præcis hvad vi beordrer dig til. Og lige nu har du fået den ordre, at du skal slikke dit spyt og det sperm du hostede ud over gulvet op. Hvis du ikke ønsker at pådrage dig langt værre straffe, end dem vi lige nu har påtænkt til dig, skal du gøre det omgående.” Det var Birgitte, der ikke ville finde sig i indsigelser.
”Mener i virkeligt det? Synes i det er fair?” spurgte Katty ud i salen.
”Ja, lille slavepige, du kan tro at vi mener det. Og det at være slavinde har jo ikke noget med fairness at gøre. En slavinde skal adlyde sin Herres ordre, og ikke spekulere på om ordren er fair eller begrundet.” Georg var tydeligvis ikke i humør til at finde sig i at en slavepige var så opsætsig.
Katty tøvede et sekund mere. Så bøjede hun sig ned, og vejledt af Esbens hænder fandt hun alle klatterne, og slikkede dem op, en efter en.
Til sidst rejste hun sig op på knæene, og fremviste igen sin tomme mund.
”Udmærket, slavinde”, sagde Anders venligt. ”Du kan jo adlyde. Du behøves åbenbart bare en hel del træning før du bliver en ordentlig slave pige.
Esben skubbede nu Katty lidt over mod hendes højre side, hvor den næste i rækken sad. Det var Birgitte. Hun var iført en klassisk sygeplejerske uniform i form af en lang, hvid kittel. Da Katty blev skubbet over til hende, rejste hun sig hurtigt og tog kitlen af, hvorved hun afslørede, at hun var totalt nøgen nedenunder.
Jeg gloede betaget på hendes enorme J skåls patter. Selv om jeg havde været meget sammen med både Birgitte og alle de andre gennem de seneste måneder, var det første gang jeg så hende nøgen. Og jeg måtte indrømme, at jeg mange gange havde kigget langt efter Hendes mægtige patter, når de havde været ret afslørende fremvist under en tynd T shirt. Nu så jeg dem omsider i al deres pragt. Ud over brysterne var Birgitte dog ikke lige en pige for mig. Hun var utroligt stærkt bygget af en kvinde at være, med brede skuldre, stærke arme og hænder, der var klart større end mine egne. Og med sine 185 cm var hun en respektindgydende kvinde.
Birgitte satte sig igen, og førte Kattys hoved op mellem sine kraftige lår, der var vidt spredte. Hun havde skubbet røven langt frem på stolen, så hun næsten lå lidt ned. Hendes store skamlæber var så store som saddeltasker og meget opsvulmede. I hendes stilling var de meget spredt, og alle kunne se både de veludviklede ”små” skamlæber og hendes klitoris, der stak mindst en cm ud, som en lille pik. Midt i det hele kunne man se direkte op i hende, idet fissen stod lidt åben. Jeg fik den fornemmelse at denne kvinde måtte kunne tage helt ufatteligt store ting op i den fisse.
Ude af stand til at bruge hænderne, der jo stadigt var lænket til halsbåndet, gik Katty i gang med at sutte på de store skamlæber. Hun sugede den ene helt ind i munden, og trak hovedet tilbage medens hun stadigt sugede. Resultatet var selvfølgeligt at hun virkeligt afslørede, hvor enorme Birgittes skamlæber var. Hun næsten gumlede på den, medens hun gentog behandlingen igen og igen. Først efter 10 minutter gik hun videre med den anden skamlæbe.
Bagefter blev de små skamlæber suget ind i Kattys smukke mund, hvor hun legede med dem med tungen. Nu stønnende Birgitte højt, og da Katty forsigtigt bed i de små skamlæber klynkede hun og huggede op og ned med underlivet hvilket gjorde Kattys arbejde meget sværere. Da Birgitte igen sad stille slikkede Katty hende så langt oppe i fissen som hendes lille spidse tunge kunne nå, før hun koncentrerede sig om den strittende klitoris, der nu var blevet endnu større. Det så faktisk ud til at Katty igen var ved at slikke pik.
Jeg kunne i hovedet ikke undlade at sammenligne hendes store klitoris med Esbens utroligt lille pik, og forskellige vittige bemærkninger balancerede på min tungespids. Jeg holdt dem dog for mig selv, for sådanne bemærkninger ville med sikkerhed såre Esben meget, og muligvis også genere Birgitte.
Katty sugede voldsomt på den opsvulmede klitoris, og Birgitte klynkede som en besat, og spændte alle muskler i sin stærke krop. Så løftede Katty hovedet lidt, og lod tungen cirkle rundt om klitoris og skubbe den frem og tilbage og fra side til side. Birgitte skreg højt, og sprøjtede voldsomt ud over Kattys hoved. Katty kastede sig væk, medens Birgittes sprøjte orgasme fortsatte under stønnen og nydelses klynk. Det varede mange minutter før hun faldt til ro.
”Åh, du var vidunderlig, lille dejlige slavepige. Men du skulle have forsat med at slikke under hele orgasmen. Hvorfor holdt du op?”
”Det var da for ulækkert da du sprøjtede alt det ud over mit ansigt” svarede Katty surt. ”Det var i forvejen grænseoverskridende at skulle slikke en kvinde, det har jeg aldrig gjort før, men jeg valgte at adlyde. Men at få bad i dine sprøjtesafter var altså for ulækkert.”
”Sådan må en slavinde hverken opføre sig eller tale”, forklarede Birgitte, men stadigt med en venlig, næsten kælende stemme. ”Men du gjorde det så fantastisk, og du slikkede mig i mere end ½ time, hvor jeg hele tiden nød det så fantastisk, så jeg tilgiver dig. Det er næsten ikke til at tro på, at det var første gang du slikkede fisse. Du er så fantastisk til det. Det var den vildeste nydelse jeg har haft i meget lang tid.”
”Tro nu ikke at vi alle er så blødsødne og overbærende”, kom det skarpt fra Hanne. ”Hvis du vover at flytte hovedet under min orgasme, eller hvis det ikke lykkes dig at give mig orgasme, så vil jeg straffe dig hårdt for det. Og hvis du een gang til undlader at tiltale os som Herrer eller Herskerinder, så tror jeg bestemt ikke du vil kunne sidde ned mere, medens du er her på skolen”
Katty krøb sammen under ondskaben i Hannes stemme.
I de næste to timer kravlede Katty frem langs stolene, og det lykkedes hende at give alle, mænd såvel som kvinder, de pragtfuldeste orgasmer. Også Hanne kom i en vild sprøjteorgasme, og da det skete havde hun grebet Kattys hoved og sorte hår så fast, at Katty ikke havde den mindste mulighed for at flytte hovedet, men måtte modtage alle sprøjtene direkte i hovedet, ja endda noget direkte i munden, inden hun nåede at lukke den.
Katty hostede og græd af ydmygelse, men Hanne grinede bare triumferende og sagde at nu begyndte hun måske at forstå, hvad det betød at være slavepige.

 

“Slaveskolen i Himmerland, Kapitel 2”

Del dette indlæg