Slaveskolen i Himmerland, kapitel 1

E mail : kaptajnbligh1789@gmail.com

Den følgende novelle er 100% fiktion på nuværende tidspunkt. Men om den skal udleves som virkelighed, afgøres udelukkende af, om der blandt læserne er nogle, der synes det er en spændende ide, som de kunne tænke sig at afprøve sammen med mig.

Hvis du er en læser, der enten vil afprøve legen som Dominant Hersker eller som submissiv slave eller slavinde, skal du skrive til min e-mail adresse som jo står her ved novellen med de oplysninger, som det fremgår af novellen at jeg har brug for.
Jeg håber at læserne får en behagelig oplevelse af novellen. Hvis der er nogle, der synes ideen er så god, at de vil udleve den i virkeligheden, så er dette jo bare et ekstra plus.

Kaptajn Bligh

Som erfaren Hersker havde jeg efterhånden prøvet næsten alt indenfor BDSM, og selv om jeg havde forbindelse med flere slavinder, længtes jeg efter nye oplevelser.
Jeg havde i nogle dage tumlet med tanken om at oprette en skole for slaver og slavinder, hvor de kunne komme på kortere eller længere ophold, og underkaste sig Herskere og Herskerinder, for at opleve nye sider af BDSM verden. På et stykke papir gjorde jeg mig klart, hvordan skolen skulle fungere, og ud fra hvilke principper den skulle virke.
Men jeg følte at jeg havde brug for lidt modspil, og gik i gang med at gennemsøge min hukommelse for at finde en person der både ville være egnet til at deltage i den gruppe af Dominante, der skulle styre skolen, og som jeg samtidigt ville kunne få gavn af i planlægningsfasen. Selv om jeg selvfølgeligt kendte langt flere submissive kvinder, kendte jeg dog også et stort antal Dominante, både kvinder og mænd. Til sidst besluttede jeg mig til at ringe til Susanne.
Susanne var en rigtig dejlig veninde som jeg lejlighedsvis havde dyrket hed sex med, og som jeg ofte havde mødt ved BDSM arrangementer. Hun var en 29 årig skønhed, med ufatteligt smukke K skåls silikone bryster, slank talje og en bred, velformet røv. Altså en helt overdrevet perfekt timeglasfigur. Egentligt var Susanne 100% heteroseksuel, men i BDSM sammenhænge havde hun absolut ikke noget mod at hygge sig med kvinder.
Da jeg ringede, var hun øjeblikkelig fyr og flamme. Hun sagde at hun ville komme den følgende dag, og at vi skulle gå det igennem jeg havde skrevet ned, så ville hun tilføje sine ideer.
Næste dag, lige over middag bankede hun på min dør. Skønt jeg jo mange gange havde haft lejlighed til at nyde hendes smukke krop, såvel påklædt som nøgen, var jeg alligevel ved at miste vejret af betagelse over det smukke syn. Som hun stod der, iført en meget lille, let sommerkjole, var der næsten intet overladt til fantasien. Hun fik en meget langvarig omfavnelse, og mine hænder vandrede rundt overalt, både uden på kjolen og under den. Hendes store, velformede røv var nøgen, så enten var det en g streng eller slet ingen trusse? Sekunder efter gled mine fingre op gennem hendes drivvåde fisse og sikrede mig viden om, at hun heller ikke ved denne lejlighed bar trusser. Det gjorde hun nu også meget sjældent. Jeg gned hende ivrigt, og hun belønnede mig med en liderlig stønnen. Mine fingre arbejdede ihærdigt i mange minutter, og Susannes øjne blev slørede. Til sidst skubbede hun mig alligevel væk, og med et beklagende smil sagde hun, at det måtte være arbejde før fornøjelser. Hun ville meget gerne gå det igennem jeg havde skrevet.
Jeg begyndte at læse det op, jeg ville sætte op på en side for folk der dyrkede BDSM.
Teksten, der indbød folk til at deltage var hun tilfreds med, men allerede det første punkt i skolens værdigrundlag kom hun med indvendinger imod.
Jeg havde skrevet:
1) Kun personer over 18 år kan deltage. Der kan under ingen omstændigheder dispenseres herfra.
Susanne mente, det var lovligt kategorisk. Dels var der lige nu rigtigt mange submissive piger på 16 og 17 år, der var super ivrige efter at lære mere, og disse kunne da helt sikkert være lækre elever som mange Dominante mænd ville elske at tage sig af. Og selv ville hun absolut ikke have noget imod at herske i en lille klasse, hvor eleverne var 4-5 unge drenge på 16 år. Sådan en flok og en krukke fuld af spændstige spanskrør, ville udgøre en pragtfuld sammensætning.
Jeg mente, at med den nye fortolkning af begrebet mindreårig, kunne skolen komme i problemer, hvis vi tog elever inde der kun var 15 eller 16 år. Og moralsk kunne jeg heller ikke lide at dyrke BDSM, i hvert fald på et alvorligt plan, med en person under 18 år.
Susanne opfordrede mig til at se længere ud, end min egen snævre opfattelse af moral, og lade skolens regler være mere åbne. Om der så skulle være elever under 18 kunne ledelsesgruppen så afgøre, når den var dannet.
Det ville jeg dog ikke bøje mig for, og til sidst gav hun sig, så paragraffen fik lov at blive stående.
De næste punkter havde hun ingen indvendinger mod, men da vi kom til punkt 5 F, havde hun indvendinger.
Jeg havde skrevet punktet således:
Punkt 5, F: Der må ikke dyrkes sex med dyr på skolen.
Hun mente, at der var masser af dominante, der elskede at tvinge en slave eller slavinde til at have sex med f.eks. hunde, så hun forstod ikke hvorfor jeg ville forbyde det.
Jeg svarede, at det ikke tiltalte mig, og at jeg mente det ville frastøde mange, og at jeg i hvert fald ikke ville være med til dyresex, nu da det lige var blevet forbudt.
Hun mente ikke det ville frastøde nogen, så længe det var frivilligt om man ville deltage i aktiviteter med dyrene, og hun mente ikke at dyrene behøvede at lide nogen overlast under sex legen. Og lovens bogstav gav hun ikke meget for. Der var jo nok ingen af hundene der anmeldte os, grinede hun
Vi brugte rigtigt lang tid til at snakke om det.
Det var absolut magtpåliggende for mig, at der ikke måtte foregå dyremishandling. Men også det, at skolens aktiviteter var fuldt lovlige var så vigtige for mig, at jeg simpelthen nægtede at accepterer ulovligheder på min skole.
Susanne blev ved med at presse på, og til sidst spurgte jeg hende, hvorfor det var så vigtigt for hende at få dette punkt tilrettet efter hendes vilje.
Hun betroede mig, at hun havde en ide om det perfekte sted at indrette vores skole. Men at dette sted tilhørte en mand der var en ret ivrig dyrker af dyresex, især i den form at han nød at se kvinder, og eventuelt også mænd, blive kneppet af dyr med store pikke.
Efter at hun havde beskrevet de lokaler, som denne mand, Anders, havde købt, kunne jeg på en måde godt forstå hende.
Dels var disse lokaler så perfekte, og hendes beskrivelse af Anders var absolut også positiv.
Dog fastholdt jeg uden at ville afvige det mindste, at sex hvor dyr var forbudt, og at jeg derfor under ingen omstændigheder ville acceptere det som en del af skolens aktiviteter. Jeg mente at vi skulle snakke med Anders, for jeg var helt enig med hende om, at både personen og stedet lød perfekt til vores skole. Jeg håbede, at vi kunne lokke Anders med i projektet, selv om dyresex blev forbudt i skolens værdigrundlag. Jeg foreslog, at vi nævnede for ham, at han selvfølgeligt stadigt kunne dyrke dyresex på sit sted, bare det ikke var en del af skolens officielle aktiviteter, og at det jo var muligt, at nogle af skolens elever så ville mødes med ham privat, for at opleve denne specielle perversitet.
Dette stillede Susanne sig meget tvivlende overfor, men da hun kunne forstå, at jeg under ingen omstændigheder ville bøje mig på dette punkt, accepterede hun mit valg, og lovede at gøre sit bedste for at overtale Anders til at deltage.
Resten af mit notat godtog Susanne idet hun, som jeg havde håbet på, indførte nogle små forbedringer og rettelser.
Vi blev derfor enige om at ville offentliggøre følgende tekst på en BDSM hjemmeside:
Teksten lød:
Jeg søger kontakt til andre dominante af begge køn, med henblik på oprettelse af en slaveskole for submissive og/eller masokistiske af begge køn.
Ledelsen og driften af skolen skal alene foretages af de Herskere og Herskerinder, jeg udvælger blandt ansøgerne.
Slaver og slavinder kan samtidigt ansøge om optagelse på skolen til ophold af kortere eller længere varighed, underkastet de regler der er beskrevet nedenfor.

Skolens værdigrundlag:
På denne slaveskole vil der blive dyrket BDSM i enhver form ud fra følgende retningslinjer:
1) Kun personer over 18 år kan deltage. Der kan under ingen omstændigheder dispenseres herfra.
2) Kun psykisk sunde personer kan deltage.
3) Blandt Herskerne kræves det, at de nærer respekt for slaver og slavinder, og er i besiddelse af en dyb empati for disse. Sadister uden empati og simple voldsmænd/kvinder vil ikke blive optaget i Hersker kredsen omkring skolen.
4) Slaver og slavinder accepteres kun, hvis vi fornemmer, at de af egen fri vilje søger ophold på skolen. Kommer en Hersker, uanset køn, med en slave/slavinde, og beder om at få vedkommende underkastet en hård behandling på skolen, vil anmodningen blive afvist, hvis vi i ledelsen fornemmer, at denne slave/slavinde er så underkuet, at opholdet sker mod vedkommendes vilje.
5) Alle lovlige former for sex og BDSM må praktiseres på skolen, med følgende undtagelser:
A) Vi skal bestræbe os på at undgå permanente skader. Brændemærkning og tatovering er
udelukket, og straffe som efterlader blivende ar er ligeledes forbudt.
B) Der må ikke praktiseres sexlege der er farlige for den submissive.
C) Film og fotos må optages under legen, men skal udleveres til den submissive efter legen.
Kun hvis han/hun frivilligt vælger at give sine Herskere/Herskerinder kopier, må de beholde disse.
D) Inden legen påbegyndes, skal den submissive fastlægge sine absolutte grænser, der skal
respekteres 100 %
E) De submissive har under hele legen et stopord, der skal respekteres.
F) Sex med dyr må ikke indgå i legen.
G) Smerter og ydmygelser må være så grove som det skal være. Kun de submissive/masokistiske egne
grænser, samt reglerne om at undgå vedvarende skader sætter grænser.
H) Omgangstonen på skolen skal i det daglige være præget af klasse og stil, hvor et høfligt og respektfyldt
sprog anvendes.
Denne regel skal alene fraviges i tilfælde, hvor den submissive tænder på Dirty Talk
6) Påklædningen skal i hvert fald ved visse lejligheder afspejle dette ønske om klasse.
Ved visse selskabelige lejligheder, forventes beklædning i form af selskabskjoler og
jakkesæt.
Andre gange anvendes decideret sex dress.
7) Enhver fra den styrende Herskergruppe kan bortvises fra foreningen gennem en
flertalsafgørelse, såfremt de øvrige i ledelsen vurderer at han eller hun har handlet i
modstrid med skolens værdigrundlag.

Hvilke Dominante søger jeg nu?
Til opstart af skolen søger jeg mellem 2 og 10 dominante personer, der er indforståede med at ovenstående værdigrundlag skal respekteres.
Jeg søger primært Dominante med nogen erfaring indenfor BDSM, men en nybegynder kan blive accepteret, hvis jeg skønner at hans personlighed passer til det jeg søger. Jeg ønsker Dominante af begge køn.
Ansøgere bedes sende en grundig beskrivelse af dem selv, indeholdende alder, bopæl, seksuelle interesser, erfaring med BDSM samt personlige grænser.
Skolen har brug for nogle personer med særlige egenskaber, og personer der opfylder disse ting, vil naturligvis få en forrang, når holdet skal sammensættes:
Efter mit skøn har vi brug for følgende:

1)En person der råder over de bedst egnede lokaler:
Da jeg er fra nordvest Jylland, vil jeg foretrække at skolen fysisk kan placeres i Nord-, midt- eller vest Jylland.
Mindstekravet er et hus, hvor et stort værelse, helst mindst 20 kvadratmeter kan bruges permanent og andre lokaler kan bruges lejlighedsvis.
Det ideelle er en gård/husmandsted, hvor der er flere lokaler ledige, der kan indrettes til skolen. Eventuelt en nedlagt skole eller fabriksbygning. Et sommerhus, der permanent kan bruges til formålet er også fint.
Der aftales i gruppen, hvordan den person, der lækker lokaler til, skal godtgøres for dette.

2) En person med håndværksmæssige færdigheder, der kan indrette lokalerne, og efter gruppens ideer bygge sex redskaber.

3) En person med medicinsk viden. En læge eller sygeplejerske ville være ideelt, til at bedømme om en aktivitet er skadelig, og til at reparere eventuelle små skader.

4) En skrædder eller lignende, der kunne lave kostumer til skolen ville jo også være dejligt

5) En dygtig fotograf eller IT mand ville også være meget anvendelig

6) En dygtig kok, der kunne sørge for at skolens selskabelige sammenkomster var af en vis klasse, kunne vi også bruge.

Alle kan ansøge, men hvis du skriver at du opfylder et eller flere af ovenstående kriterier er dine chancer jo større for at blive optaget i gruppen, end hvis du ingen opfylder. Men som sagt modtager jeg gerne ansøgninger fra alle interesserede.

Grundtanken er, at skolen skal drives af en lille kreds af faste Herskere/Herskerinder. De af de andre ansøgere, som vi finder egnede, vil så lejlighedsvis blive inviteret til arrangementer, hvor vi er interesserede i at være flere dominante.

Hvilke submissive søger jeg:
Jeg har allerede kontakt til et stort antal submissive kvinder, og forventer at der måske er 10 af disse, der vil være mellem skolens første kvindelige elever. Men skolen vil helt sikkert få behov for mange flere submissive piger. Og jeg har slet ikke kontakt til nogle submissive mænd, så både slaver og slavinder kan ansøge om optagelse på skolen, såfremt de kan erklære sig enige i skolens værdigrundlag.
En slave eller slavinde der ansøger, skal i ansøgningen mindst fortælle følgende om sig selv:
Køn, alder, seksuel observans, BDSM interesser, absolutte grænser, seksuelle fantasier, hvilke ting de ønsker at opleve under opholdet på skolen, samt opholdets længde, og hvorvidt det er tænkt som et enkelt ophold, eller starten på gentagne besøg. Foto skal vedlægges.

Skolens økonomi:
De dominante, der kommer til at udgøre skolens inderkreds deles ligeligt om opstartsomkostningerne.
Derefter betales beløb der kan betale de løbende omkostninger ligeligt fordelt mellem medlemmerne af skolens ledelse og de slaver/slavinder der benytter skolen.
En slave/slavinde skal altså være indforstået med at betale et beløb der kan dække egen forplejning under opholdet, samt et mindre beløb til strøm, varme og vedligeholdelse af både lokaler og udstyr.
Det samme skal Herskere og Herskerinder.

Jeg skrev min E mail adresse, og kunne så kun håbe på at der ville komme nogle svar.

Susanne og jeg gennemlæste det nogle gange, men kunne ikke finde på flere forbedringer. Vi diskuterede ivrigt hvad der ville kunne ske på sådan en skole, og i takt med at vores fantasier blev vildere og vildere kom vi også mere og mere i nærkontakt. Jeg havde hele eftermiddagen haft mine øjne klæbet til hendes enorme silikonebryster, der kun i meget beskeden grad var skjult af den lette sommerkjole. Så nu gik jeg til frontalt angreb, og kælede dem længe under kjolen, for derefter kælent at pille kjolen helt af Susannes pragtfulde krop. Hun havde, fuldstændigt som jeg allerede havde mærket, intet på indenunder. Og hun var mindst lige så liderlig som jeg. Under vores samtaler havde hun afsløret, at hun havde udviklet sine sadistiske lyster i retning af, at det nu var de hårdeste ting der tændte hende mest. Men lige nu var hun yderst tilfreds med et almindeligt, omend helt vildt samleje. Både medens jeg kneppede hende i missionærstillingen, og da vi skiftede til doggy style, kunne jeg nyde hendes totalt vidunderlige bryster. Perfekte silikone patter med størrelse K der i den grad strittede ud fra kroppen er simpelt hen så vidunderligt, så min pik ville bare ikke lægge sig. Vi kneppede og kneppede, og stoppede først da vi lå fuldstændigt udmattede i hinandens arme.
Hun smilede til mig: ”Når vi får skolen op og køre, skal vi opleve ting der er 1000 gange vildere.” Så trak hun mig ind til sig igen, og vi kyssede grådigt, indtil min mishandlede pik igen meddelte at vi kunne fortsætte. Susanne hvinede begejstret som en lille skolepige, og styrede den sort-lilla pik på plads i hendes dyngvåde fisse.
Denne gang kunne jeg simpelt hen ikke få den til at sprøjte mere, og derfor kneppede jeg hende i over ½ time i træk denne gang. Hun fik en tur liggende på spisebordet medens jeg stod på gulvet, og ude på terrassen røvpulede jeg hende. Min nabo opdagede os vist, men han havde før set værre ting ovre ved mig, så det generede ham nok ikke.
Da vi var helt færdige sad vi ugenert i gyngesofaen og kælede videre. Hvis nogen ville glo på os, måtte de inderligt gerne. Det generede ikke os.
Susanne lovede at ringe til den mand, Anders, som hun mente ville være et perfekt medlem, og som rådede over nogle perfekte lokaler, som hun håbede på at han ville stille til rådighed for skolen.
Men vi enedes om, ikke at foretage os andet før tre uger senere, og så mødes og diskutere Anders og se, om nogen havde besvaret vores tekst.

Stor var min overraskelse, da der i løbet af de første 3 uger var svar fra 34 dominante og 31 slavinder, 15 mandlige slaver + een transvestit.
Susanne kom over til mig denne lørdag formiddag, hvor vi forlods havde aftalt at arbejde videre med vores slaveskole. Hun var, som jeg, vildt begejstret for de mange svar.
Hun fortalte, at Anders var helt vild efter at deltage i projektet. Hun fortalte nu, at Anders for nyligt havde købt en nedlagt skole i Himmerland, hvor der var perfekte rammer til vores skole. Og alt det andet hun fortalte om ham lød mindst lige så tiltalende, så beslutningen om dels at acceptere ham som medlem af vores kreds, og dels hans bygninger som skolens hjemsted var hurtigt truffet.
Vi gennemgik først alle dem, der havde søgt om at blive medlem af den faste stab af Hersker og Herskerinder på skolen. Dette gjaldt for 27 af de 34 dominante. 10 sorterede jeg lynhurtigt fra. De skrev således at det var tydeligt, at deres eneste interesse var at få lov at piske huden af hjælpeløse slaver og slavinder, og udviste en grovhed og mangel på empati, der kun kunne vække afsky hos os. 4 mere sorterede vi fra, fordi vi ud fra udformningen af ansøgningen skønnede, at de manglede det intellektuelle niveau vi også ønskede af de personer, der skulle udgøre inderkredsen. Tilbage var 13 personer som vi kontaktede, og først pr telefon, siden face to face havde lange samtaler med, før vi satte vores hold.
Vi bestemte os for at vælge 2 mænd og 2 kvinder til skolens ledelse, bortset fra Susanne, Anders og mig selv. De 8, der ikke i første omgang kom med i skolens ledelse, indvilgede alle i at stå på en liste over personer vi kunne tilkalde til særlige lejligheder. Det samme kom 3 af de personer til, der havde ansøgt om netop den status.
Ledelsesgruppen kom til at bestå af:
Mig selv, Kaptajn Bligh: Erfaren Indenfor BDSM, tænder både på dominans og sadisme. Jeg kan blive tændt af alt, lige fra det aller blideste til det stenhårde, bare pigen tager legen alvorlig, og ønsker at hendes grænser med tiden bliver rykket. Jeg elsker at legen er varieret og fantasirig, og at alle parter lever sig 100 % ind i den. Jeg har kun erfaringer med slavinder, og er 100 % heteroseksuel. Dog har jeg ingen aversion mod at der foregår homoseksuelle aktiviteter, bare jeg ikke selv skal deltage i dem. Jeg forestillede mig, at HVIS jeg skulle deltage i aktiviteter med en mand, var det kun stenhård sadisme og ydmygelse af denne, der MÅSKE kunne tænde mig.
Jeg er 49 år, 190 cm høj, 84 kg, veltrænet og veludstyret.
Jeg valgte at tage titlen som skolens Rektor.

Anders Jensen: Erfaren Hersker, 51 år, mest til dominans. Hans største interesse var dyresex, men han accepterede at denne interesse ikke kunne dyrkes i forbindelse med skolens aktiviteter. Han var en smule biseksuel, forstået på den måde at han mest var til kvinder, men også af og til deltog i homoseksuelle aktiviteter. Han var en stor fyr på 195 cm og 120 kg og ret veludrustet. I væsen virkede han som en fredelig bamse.
Ud over hans øvrige kvaliteter, var Anders blevet valgt, fordi han for et år siden havde købt en nedlagt skole i Vest Himmerland, som han tilbød at vi kunne bruge kvit og frit, bare vi betalte udgifter til istandsættelse, strøm og varme. De tomme lokaler bestod af 6 klasseværelser, en gymnastiksal og nogle store lokaler, han havde indrettet som en stald.
Da han, som fast beboer på ejendommen, og fordi han havde et godt håndelag, skulle tage sig af alle små vedligeholdelser, valgte han titlen Pedel.

Birgitte Trane: Havde dyrket visse former for BDSM lignende aktiviteter i 3-4 år. Hun var biseksuel, måske med en lille overvægt i interesse for sit eget køn. Hendes helt store interesse var fistfucking, både vaginalt og analt, og hun tændte vildt på at anvende enorme dildoer på sine ”ofre”. Jo mere fantastiske udblokninger hun kunne udføre på slaverne og slavinderne, jo mere ophidset blev hun. Birgitte var 38 år, stærkt bygget med kraftige arme og meget store hænder af en kvinde at være. Hendes bryster var enorme, massive, hængende J skåls patter.
Hun var uddannet sygeplejerske og meget dygtig. Hun valgte helt naturligt titlen Skole læge.

Hanne Svendsen: Rendyrket sadist. Tændte på at påføre sine ofre de mest grusomme smerter. Hun var ligeglad, om hun pinte mænd eller kvinder, det eneste der betød noget for hende var, at slaven eller slavinden var indforstået med at modtage den mest omfattende og grusomme tortur. Når hun først var ophidset af at påføre slaven eller slavinden alle disse smerter, var hun klar til at elske med hvem som helst. Hun beskrev det selv som at hun nærmest blev sanseløs af ophidselse, når hun fik lov at tortere nogen helt vildt. Men trods disse følelser, sagde hun, at hun altid respekterede indgåede aftaler og brugen af stopord.
Hanne var en overordentlig smuk kvinde på 24 år. Lille (155cm) slank med spidse B skåls bryster og en lille fræk strutrøv. Meget små fødder og hænder, og i det hele taget yderst feminin.
Hun var uddannet skrædder, hvilket havde gjort valget af hende særdeles let.
Hun valgte titlen Håndarbejdes lærerinde

Georg Nielsen: En flot fyr på 185, slank men muskuløs. Han var 28 år og meget veltrænet. Hans pik var over 25 cm men meget tynd. Georg var udpræget biseksuel, og elskede især at røvpule, lige meget om det var kvinder eller mænd. Han var både dominant og sadistisk, men satte dog en grænse ved de groveste ting. Dem ville han under ingen omstændigheder deltage i. Tværtimod kunne han som regel meget bedre lide BDSM under blide former.
Georg var passioneret IT mand og havde også interesser for foto og film.
Han valgte titlen Lærer i mediefag

Susanne Toft: En flot kvinde på 29 år, 175 cm med en udpræget timeglasfigur. Hun havde store silikone bryster, størrelse k, en meget slank talje og en bred, meget velformet røv. Hun var rent heteroseksuel, omend hun intet havde mod at dyrke BDSM lege med kvinder. Overfor mænd kunne hun være næsten lige så sadistisk som Hanne, og havde derudover den specielle interesse, at hun tændte helt vildt på maraton sex, hvor offeret blev pirret med dildoer og lignende gennem fantastisk lang tid. Især elskede hun at presse mændene til grænsen af orgasme, uden at give dem lov til at komme, samtidigt med, at hun ved hjælp af viagra, sørgede for at deres pik aldrig fik lov til at blive slap. Men modsat Hanne kunne hun også blive tændt af at dyrke BDSM sex med mænd uden hårde SM elementer i legen. Hun elskede også at se kvinder blive udsat for ufatteligt langvarige gang bangs.
Overfor kvinder havde hun haft en mindre hård tilgang, og ønskede ikke at deltage i decideret hård SM med et kvindeligt offer. Men hun indrømmede, at i den senere tid, var hun blevet gladere og gladere for de hårde former.
Hun havde arbejdet i et køkken siden hun var 17,og var virkeligt dygtig til at lave mad. Hun valgte naturligt nok titlen Husholdnings Lærerinde.

Esben Jensen: gruppens sidste mand var som jeg selv 100 % heteroseksuel. 165 høj, ret kraftig, og udstyret med en meget lille pik. Han tændte på hård dominans, allerhelst toiletsex, men derimod kun de mildere former for SM. Han var uddannet tømrer og havde virkeligt hænderne rigtigt skruet på. Så det blev hurtigt klart at han skulle være hovedkraften, når der skulle laves nye redskaber til vores BDSM lege.
Han blev skolens sløjdlærer.

Ledelsesgruppen mødtes meget ofte i de følgende 2 måneder. Reglerne blev finpudset, og det blev nøjere planlagt, hvilke roller de forskellige skulle indtage overfor forskellige typer for slaver og slavinder. Med de to stenhårde, kvindelige sadister, blev det besluttet, at skolen, overfor mandlige slave, i første omgang primært henvendte sig til personer der var til de absolut hårdeste ting. Så måtte vi se at finde mindst een Herskerinde, der var til en mildere behandling af mandlige slaver. Overfor slavinderne, havde vi et bredere spektrum af behandling klar.
Samtidigt bestemte vi os til lokalernes indretning, satte disse i stand, og fremstillede en del møbler, designet specielt til brug i BDSM øjemed. Alle bidrog med hvad de kunne, men naturligvis påhvilede der gruppens 2 handy men meget store opgaver.
Først da alt var ved at være klart, kunne vi gå over til den mest interessante opgave, nemlig at tænke på, hvilke elever, der skulle være de første på skolen.

“Slaveskolen i Himmerland”
Fortsættes kapitel 2

Del dette indlæg