Skjult lyst

Som så mange andre dage tager jeg cyklen på arbejde – der er nu noget dejligt ved lærerjobbet på produktionsskolen.
Jeg havde aldrig set mig selv stå og undervise unge mennesker, men på en eller anden måde, så virker det helt godt, også selvom jeg ikke er pædagogisk uddannet og de ikke altid er så gode til at overholde mødetiderne.

Et af frynsegoderne er selvfølgelig også at arbejde omringet af unge kvinder – sidst i deres teens-år, eller først i tyverne.
Mit flirte-gen løber til tider lidt af med mig, men ikke mere end jeg selv mener det kan skjules under almindelig høflighed, og at møde dem i deres øjenhøjde – det gør dem trods alt noget mere interesseret i timerne.

I den klasse jeg primært underviser, er der tre piger, hvor af to af dem helt sikkert må have let ved at score, og den sidste ser også ganske godt ud, men hun udstiller det ikke så meget som de andre.
Nå, men uanset hvad. Netop ankommet på skolen, tager jeg et bad som jeg plejer når det er cyklen der har fragtet mig, inden jeg går ned i værkstedet.

Det er stadig et par timer til der kommer elever, men da jeg ikke er mekaniker af uddannelse, bruger jeg ofte et par timer på at rode lidt med vores “projekt”, så jeg bedre kan fortælle de unge om nogle af de ting jeg ikke er så meget hjemme i.

Mange af delene virker trods alt på samme måde som på min motorcykel, men ser anderledes ud, så tænker timerne er givet godt ud – på sigt.
Da jeg lægger mig ind under bilen, er pladsen lidt trang, så jeg vælger at rulle ud igen, skubbe rullebrættet ud til siden, og møver mig ind under igen, direkte på det kolde betongulv.

Godt i gang med hænderne, hører jeg døren til klassen går op, og jeg drejer hovedet og ser et par kondisko gå over imod mig, mens jeg hilser ud i lokalet, for at finde ud af hvem det er.
Underbenene er bare, og ret feminine at karakter, men ellers har jeg ingen idé om hvem der er på vej.

Der kommer intet svar, og jeg hilser igen, lidt mere spørgende.
Stadig intet egentligt svar, i stedet for mærker en af kurvene med afdækningstæpper bliver tømt ned over mig lige hvor min overkrop forsvinder ind under bilen.

Jeg prøver at skubbe dem væk, men på samme tid, mærker jeg en hånd på mit lem, der straks rejser sig i mine bukser og en hånd der stopper mit forsøg på at få lidt indsigt i hvem der er kommet ind til mig.

Lynlåsen bliver trukket ned, og knappen åbnet, straks mærker jeg en hånd i mine boxers, der bliver trukket ned under mine nosser, og langsomt glider en hånd op og ned af skaftet.
En legesyg tunge spiller over mit pikhoved, inden den med tydelig nervøsitet lader pikken forsvinder dybere og dybere i munden.

Lidt urutineret mærker jeg læberne der omslutter pikken, men ikke dybere end der stadig er plads til den lille hånd om skaftet.
Munden slipper grebet om min pik et øjeblik, og da den vender tilbage, mærker jeg en hånd der er klistret ind i spyt og præsperm, der kæler for pungen.
Efter et øjeblik slipper munden igen, og stadig med den ene hånd om pikken, mærker jeg hvordan der bliver rumsteret.

Inden længe, mærker jeg et ben på hver side af mig, og pikken bliver ført til en våd og ventende fisse.
Hun rider hurtigt og heftigt, mens fingrene igen finder mine nosser.
Hele mystikken, den stramme fisse, fingrenes lege, og trods det absurde i hele situationen, gør jeg snart mærker det er et par dage siden jeg sidst har forkælet mig selv med en omgang onani.

Jeg støder hårdere imod hendes underliv, hvilket får hende til at trække sig væk fra pikken, for igen at fange den med munden.
Hun rækker ind under tæpperne efter min hånd, og fører den ned til min pik, og med min hånd under hendes, spiller hun den af på mig til jeg kommer imellem hendes læber.

Lige så hurtigt det hele er starter, lige så snart er hun på benene igen, i rask trav går hun mod døren, og inden jeg når at møve mig fri af tæpper og bil, er døren smækket bag hende.
På siden af bilen, lige over hvor jeg lå, hænger en post-it.

“Tak for i år, Hr. Lærer.
Håber det er i orden jeg tog vores flirt lidt længere?
Lyst til mere – så må vi håbe du ikke har leget med for mange pigehjerter,
så jeg ikke bliver for svær at udpege. ;-)”

For fanden da også!
33 % chance, håber dagens undervisning hjælper mig lidt videre – eller kun én af tøserne i klassen har kjole eller nederdel på.

Skjult lyst
Forfatter: Sexy Satan   
Mail: Sexy-Satan@live.com

Del dette indlæg