Sex under varme himmelstrøj

Er det ikke mærkeligt som helt almindeligt kærestesex kan blive super fantastisk, bare fordi man er i et andet land. Sådan oplever jeg det i hvert fald, specielt da jeg sidste sommer var med min skønne kæreste Henrik, en tur på Kreta. Vi havde haft en dejlig uge med masser af forskellige turistturer og hvile dage på stranden men den sidste dag, havde vi aftalt at vi skulle have en rigtig kæreste aften med fint tøj, god mad og en måneskins tur på stranden.

Det var en fantastisk smuk aften og jeg havde taget min mest sexede kjole på, som var meget nedringet så han havde mulighed for at nyde mine flotte bryster hele aftnen. Derud over havde jeg undladt at tage trusser på, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort ham opmærksom på, tidligt på aftnen. Min kæreste havde også gjort sig lækker for min skyld og blikket i hans øjne sagde mig, at dette nok skulle blive en nat som vi sent ville glemme.

Da vi havde spist desserten på restaurantens terrasse, med udsigt ud over havet og var på vej ned til stranden, hviskede Henrik mig i øret at han havde så meget lyst til at gemme sit hoved under min kjole og slikke mig våd og klar til hans store pik, som allerede var blevet halv stiv. ”Prøv at mærk her” sagde han og førte min ene hånd ned til hans skridt, hvor jeg straks kunne mærke at mine manglende trusser, havde virket efter planen. Det tændte mig helt vildt og jeg mærkede, hvordan jeg blev mere og mere våd så mine kussesafter begyndte at løbe ned af mine ben.

På standen fandt vi hurtigt et afsidigt sted, hvor vi kunne sidde helt uforstyrret, og vi begyndte med det samme at kysse og kæle for hinanden. Vi var begge helt vildt liderlige og Henrik greb fat om mine store fyldige bryster og suttede begærligt på mine brystvorter mens hans ene hånd fandt vej op under min kjole, hvor han med det samme mærkede hvor våd, han havde gjort mig. Han lagde sig mellem mine ben og begyndte at sutte på min klit, mens han stak en finger op i mig og masserede mit G-punkt. Det føltes fantastisk og jeg måtte bide mig i fingeren for ikke at skrige, mens jeg med den anden hånd havde fat i mit ene bryst. Henrik stoppede et øjeblik og kiggede mig i mine liderlige øjne og spurgte om det var noget jeg kunne lide. Jeg fik fremstammet et ”Ja! Du må ikke stoppe” og pressede hans hoved tilbage mod min fisse, mens jeg stønnede inderligt. Han tog fat om mine balder og jeg pressede min fisse mod hans mund for at vise ham at jeg slet ikke kunne få nok af ham.

Efter lidt tid dukkede han igen frem fra min kjole og kiggede på mig, med de mest begærlige øjne og sagde med en hæs stemme: ”Jeg er simpelthen nød til at stikke min pik op i den dejlige våde fisse, ellers så eksplodere jeg!” Henrik åbnede sine bukser, så hans stive pik næsten væltede ud og så så dejlig stor ud, at jeg lige måtte give den et kys på glansen, inden han fik lov til at trænge op i mig. Han kiggede mig dybt i øjnene da han begyndte bevæge sit underliv i et fast tempo og trak mit ben op så han kunne trænge helt op i min stramme våde fisse. Det var som om han ikke kunne komme længere op i mig og jeg måtte kysse ham, så mine støn ikke kunne høres på lang afstand. Han satte tempoet op og stønnede nu også heftigt og blev ved med at hviske mig i øret, at jeg var noget af det mest dejlige og sexet, han nogensinde havde oplevet. Fordi vi begge var så liderlige og tændte, gik der ikke længe før vi kom i, hvad der føltes som, en stor eksplosion af en orgasme. Det var total vidunderligt, og det at vi kom samtidigt gjorde kun det hele meget bedre og bagefter lå vi i en hed omfavnelse, for lige at få pusten og samle kræfter til igen at gå tilbage til hotellet.

Da vi kom tilbage tog vi en drink på altanen og fordi vores værelse lå øverst oppe, havde vi al det privatliv vi behøvede for at have lidt mere sex i det fri. Jeg havde fået en ustyrlig lyst til at sutte hans pik og spurgte, om det var noget han også havde lyst. Det var der vist ingen tvivl om for hans pik var igen stiv, næsten før jeg havde færdiggjort sætningen. Jeg lagde mig på knæ foran ham og kiggede ham dybt i øjnene, mens jeg tog hans pik i munden og begyndte at suge mig fast om hans pikhoved. Med den ene hånd greb fat om hans nosser og med den anden klemte jeg om hans pik og lod den køre op og ned i takt med at jeg sugede ham ind og ud af min mund. Han stønnede heftigt, da jeg tog hans pik helt ned til roden og tog han fat om mit hoved og pressede det helt ned over hans pik. Efter at jeg havde suttet og slikket lysten på hans spændte lem i ca. ti minutter stønnede han ”Jeg kommer nu, jeg kommer nu!”. Jeg trak hovedet lidt tilbage og lod ham komme i min mund. Hans varme sperm fyldte hele min mund og jeg smagte på det mens jeg, med min mund, smurte den dejlige sperm ud over hele hans pik, mens jeg kiggede ham liderligt i øjnene.

Da vi bagefter sad og drak vores drink ud var vi begge enige om at det bestemt var noget af det bedste sex vi nogensinde havde haft og vi følte os begge to fuldstændig klar til at vende tilbage til Danmark og vores hverdag, med fornyede energi.

Del dette indlæg