Sex på stranden

Andreas og Gry havde kun været kærester et par måneder. De havde mødt hinanden igennem fælles bekendte til en fest. Gry var kommet til festen med sin veninde, og havde egentlig ikke den store lyst til at feste hele natten. Det ændrede sig dog, da der kom en flok fyre til festen. Især én af dem havde fanget hendes opmærksomhed. Han havde mellemblondt hår, som var lidt længere på toppen og trukket bagud på den der afslappet måde, som fik ham til at se ekstra lækker ud. Han havde brede skuldre og veltrænet arme, som var tydeligt at se i den figursyet, bordeaux farvet skjorte. Hans opmærksomhed var på drengene hele aftenen. Han havde lange samtaler med sine venner og skålede med dem omkring ham. Gry fulgte ham med sit blik hele aftenen, og håbede inderligt, at hans på et tidspunkt ville få øje på hende. Grys veninde begyndte at lægge mærke til det efter en times tid, og sagde til Gry, at hun nok skulle hjælpe med at få hans opmærksomhed. Det gjorde Gry usikker, og hun havde mest af alt lyst til at stikke halen mellem benene. Det var så sjældent, at hun virkelig blev så tiltrukket af en fyr, men lige med ham her var der noget helt specielt.

Efter et par timer, begyndte drengeflokken at blive mere og mere fulde. Det var en stor fest, så Gry lagde kun mærke til det, fordi al hendes opmærksomhed var rettet mod dem. Ud af det blå kommer der to fyre hen til Gry og hendes veninde. Det er tydeligt, at de er ude på at score dem. Pigerne er venlige mod fyrene, men tager ikke imod nogle af deres tilbud.

Pludselig kan Gry mærke, at der sætter sig en ved siden af hende. Hun kigger til højre og får øjenkontakt med ham. Hendes krop begynder at ryste, og hun mærke nervøsiteten og sveden trænge sig på. Han smiler skævt til hende, og bliver ved med at holde øjenkontakten med hans varme, blågrå øjne. Han lægger sin hånd på hendes lår og hvisker i hendes øre, at han har set på hende hele aftenen og sjældent oplevet noget så smukt. Inden nogen af dem når at tænke længere, sidder de i det mest intense kys længe. Han tunge trænger sig stille ind i hendes mund og med sensuelle bevægelser, masserer de hinandens tunger. Han højre hånd er placeret på hendes kind og bevæger sig skiftevis derfra og om til hendes lange hår. Den anden hånd er stadig på hendes lår, og bevæger sig langsomt op mod hendes kjoles kant. Gry mærker, at hele hendes krop er tændt og et smil presser sig på. De stopper begge op og smiler til hinanden. Han tager hendes hånd og siger, at hun skal komme med ham. Hun når ikke at overveje noget som helst, men går straks med ham.

Det er en lun sommeraften, og de går hånd i hånd ned igennem byen. Flere gange stopper de op for at røre ved hinandens kroppe og kysse. De bliver begge mere og mere tændte. Gry fortæller ham, at hun bor lige rundt om hjørnet, men hun inviterer normalt ikke fremmede fyre med op, og hun har desuden ting hun skal ordne inden i morgen. Han insisterer på at følge hende til døren, så en smuk pige som hende ikke går rundt alene midt om natten. Da de når frem til Grys dør, står de i et par minutter og kigger hinanden i øjnene uden at sige noget. Herefter tager han et skridt frem og siger ”Jeg bliver nødt til at se dig igen! ”. Gry giver ham hendes nummer, og de kysser farvel.

Da Gry kommer op i lejligheden, kan hun mærke, at hun er enormt liderlig. Hendes trusser er gennemblødte og hun kan næsten ikke overkomme spændingen i hendes krop og underliv. Der tikker en besked ind på hendes iPhone.

”Til den smukkeste pige.
Tak for dine kys – jeg ser frem til flere!
Jeg nåede aldrig at give dig mit navn. Jeg hedder Andreas.
Jeg henter dig i morgen kl. 12. Du skal havde bikini under din kjole.
Glæder mig til at se dig. ”

Gry sidder med det største smil, imens hun læser hans besked. Hvor er det romantisk og samtidig frækt, at han tager styringen på den måde. Gry går ud på badeværelset og tænder for sin bruser. Imens vandet løber, sætter hun sit lange hår op i en knold og tager den stramme kjole af. Vandet rammer hendes krop og hun føler sig euforisk. Gry lukker sine øjne og lader sine hænder glide ned af hendes krop, med tanken om, at det er Andreas, som gør det. Hun stiller sig med spredte ben og lader sin fine fingre ramme klitorissen. Det føles enormt tilfredsstillende endelig at blive rørt ved, efter de hede kys med Andreas. Hun bevæger sin fingre langsomt og nyder hver en bevægelser. Bevægelserne bliver gradvist hurtigere og hurtigere, og uden hun selv har lagt mærke til det, står hun og stønner i badet. Hun mærke orgasmen trænge sig på og kommer med et højt støn, imens hendes tanker er på Andreas’ øjne og veltrænede krop.

Næste dag kommer Andreas kørende i en flot, sort Mercedes. Han har mørke Ray-ban solbriller på, en stram, hvid t-shirt og mørke blå shorts. Han ser så lækker ud, som han sidder der i sin stilfulde bil. Gry har taget sin lyse sommerkjole på, med sin gule bikini inde under kjolen. De bliver begge tændte blot ved at se hinanden. De kører mod stranden og samtalen flyder som om, de har kendt hinanden i flere år. Andreas lægger igen sin hånd på hendes lår, og Gry lader sin venstre hånd kærtegne Andreas’ maskuline arme og skuldre.

Da de når frem til stranden, kigger Gry sig omkring. Hun forstår ikke, hvorfor der ikke er nogen mennesker, når det nu er sådan en varm dag. Andreas kan se på hende, at hun undrer sig og fortæller, at det er en privat strand, som hans forældre ejer. Han lægger tæppet på det fine sand og finder håndklæder, frugt og drikkelse frem. De smider begge tøjet og lægger sig tæt på tæppet. De når knap nok at lægge sig til rette, inden deres læber mødes. Andreas lægger sig på siden, og sørger for at Gry ligger behageligt på ryggen. Imens deres tunger finder hinanden, lader Andreas kører sine hænder udforske Grys krop. Hun er en pige med kurver, og det nyder han bestemt. For hver kropsdel han rører ved, bliver han kun mere liderlig. Han finder en sololie frem i tasken og spørger, om han ikke skal smøre hende ind. Hun takker ja og smiler frækt til ham. Med et skævt smil siger Andreas, at hendes bikini nok ikke kan tåle sådan en olie. Gry fanger hentydningen med det samme og tager bikinien af. Nu sidder hun på sine knæ med ansigtet rettet mod Andreas. Med rolige bevægelser bliver der smurt olie på hendes skuldre, arme og bryst. Andreas bider i Grys brystvorte, og der kommer et blidt støn fra hendes læber. Hænderne bevæger sig længere og længere ned, imens Grys krop begynder at sitre. Andreas’ hænder når ned til hendes fisse og et smil dukker op på deres læber. Han lægger sig på ryggen med hovedet mellem hendes på. ”Sæt din frække fisse på min mund”. Gry lader sine knæ glide ud og hendes våde fisse rammer hans mund. Andreas’ tunge glide langsomt over hendes klitoris. Han sørger for at varierer hver en bevægelser og finder hurtigt ud af, at Gry vil have det langsomt og med cirkulære bevægelser på hendes klitoris. Der går ikke længe inden Gry råber, at han får hende til at komme. Hun stønner, at han ikke må stoppe. ”Bliv ved, Andreas, bliv ved!” Efter blot et par minutter står Gry på sine knæ og oplever den intense orgasme overtage hendes krop.

Andreas trækker sig væk fra hendes underliv og sætter sig på knæ. ”Jeg har så meget lyst til at tage dig i røven”. Gry har aldrig prøvet anal sex, men Andreas gør noget ved hende, som giver hende lyst til at prøve alt. Hun siger til ham, at han må tage hende, som han lyster. Andreas finder et tyndt kondom frem fra tasken og stiller sig bag hende. ”Bøj dig forover” kommanderer han med Gry. Hun stiller sig i doggy-position og slapper af i hele kroppen. Andreas samler fissesaft og masserer hendes røvhul langsomt, så det bliver varmet godt op. Inden han trænger op i hende, spytter han ned på hendes røv og bruger det som smørelse. Langsomt trækker han centimeter for centimeter op i hendes stramme røv. Andreas stønner tungt og laver hurtige stød mod hendes fyldige røv. Han griber fat i hendes hestehale, som lå langs hendes ryg. Hele situationen tænder dem begge. Andreas stimulerer hendes skede med sine fingre, så Gry er fyldt ud i begge huller. Det er en overvældende fornemmelse og inden længe, kommer Andreas i Grys røv. De falder begge om på tæppet i udmattelse. Det har været så intens, at de begge ligger med et kæmpe smil.

Andreas vender sit blik mod Gry med sit skæve smil og spørger, om de ikke skal prøve vandet sammen. Gry ved udmærket godt hvad der skal ske ude i vandet. Hun smiler tilbage og rejser sig op og går ud til vandet…

 

Del dette indlæg