Sex på kvindetoilettet

 

Min kæreste Mia og jeg (Emma) bor i en lille lejelighed i indre København, hvor vi efterhånden har boet i snart 6 år. Vi mødte hinanden til et arrangement for bøsser og lesbiske. Jeg var afsted med min kammeret Magnus og jeg havde egentlig ikke så høje forventninger for aftenen. Jeg var træt og tog egentlig kun med, fordi Magnus havde plaget mig i flere uger.

Det var fyldt med mennesker på diskoteket, hvor der var pyntet op med en masse corny lyserøde og lyseblå hjerter – ikke min kop the! Magnus tvang mig til at danse selvom han ved, at jeg ikke er den store danser. Da vi stod på dansegulvet prikkede han til mig og pegede over på en anden kvinde – det var Mia. Der stod den smukkeste kvinde jeg nogensinde havde set – langt lyst krøllet hår, hvepsetalje, flot fyldig numse og det frækkeste smil. Jeg tog mig selv i, at stoppe helt op på dansegulvet, blot for at kigge på hende. Hun styrede hele dansegulvet med hendes erotiske og frække bevægelser. Alle kiggede på hende og alle var tydelig betaget af hende – ikke mindst de 10 andre kvinder, som sværmede desperat rundt om hende i håbet om, at få hendes opmærksomhed. Jeg bemærkede hurtig, at Magnus stod og små grinede af mig, så jeg kiggede væk og fortsatte min ’to skridt til den ene side, og to skridt til den anden’ dans.

Vi satte os ved et bord, hvor Magnus hurtig blev omringet af tre andre fyre. Magnus var mørk i huden, veltrænet og indbegrebet af ordsproget – charme, selvtillid og lækkert hår. Han var en flot fyr og det vidste han udmærket godt selv! Jeg trippede op i baren og lod Magnus nyde opmærksomheden fra de andre fyre. Jeg følte mig akavet i den her situation og inden jeg vidste af det, stod jeg med min tredje gin og tonic og var små fuld. Pludselig mærkede jeg en hånd på min skulder – det var Mia! Hun stillede sig ved siden af mig og begyndte at snakke, som om at vi havde kendt hinanden i flere år. Da vi havde stået og snakket lidt, gik det op for mig, at op til flere kvinder stod og kiggede sukkende på Mia. Mia derimod – hun havde kun fokus på mig.

Efter yderligere to drinks, var jeg nød til, at gå på toilet – selvom jeg frygtede, at Mia så ville forsvinde. Men på toilet skulle jeg! Da jeg kom ud af toiletboksen stod Mia lige foran mig, så jeg fik et chok! Hun smilede og skubbede mig tilbage i boksen og lukkede døren. Hun skubbede mig op ad væggen og begyndte, at kysse mig. Jeg mærkede hurtigt, at hendes kys gik lige i trussen på mig – nok også hjulpet lidt på vej, at de mange drinks! Jeg kunne ikke holde fingrene væk fra hendes små runde bryster, som var blottet under hendes top. Vi var fulde og liderlige, så der var ingen grænser. Jeg fik hurtigt hånden ned i hendes bukser og mærkede, at hendes trusser var drivvåde. Jeg listede langsomt et par fingre op i hende og begyndte at fingerkneppe hende. Hun nød det! Hun havde svært ved, at være stille og borede sine negle ned i skulderen på mig, mens hun kæmpede med, at stå på sine ben. Hun knappede mine bukser op og stak hånden direkte ned i mine trusser. Hun nulrede min klit med små bevægelser, mens hun nød mine fingre oppe i sig. Da hun kom holdte hun sig for munden for, at hun ikke skulle stønne for højt – det var fantastisk og frækt. Hun fik mit nr. men jeg havde ingen forventninger om, at høre fra hende igen.

Der gik en lille uges tid og jeg havde stadig ikke hørt fra Mia og jeg havde mistet håbet. Men pludselig bippede min mobil – ’Café Rim om 10min? – Mia’. Jeg kunne mærke, at det boblede i hele kroppen på mig. Jeg skyndte mig, at hoppe i mine yndlings jeans, skiftede T-shirt og skyndte mig ned til min cykel. Hun stod foran caféen da jeg kom og var ligeså smuk som jeg huskede. Hun kyssede mig på kinden og vi gik ind. Vi sad og snakkede i flere timer – hun var den mest fascinerende kvinde, jeg nogensinde havde mødt. Det var ingen tvivl om, at Mia var helt sin egen og fri som en fugl.

Vi fulgtes et lille stykke hen mod min lejlighed og snakken gik stadig. Pludselig stoppede hun op – rev mig ind i en port og begyndte at kysse mig. Hun tog fat i mine bryster, nussede og rev i dem. Jeg stak hånden ned i hendes bukser og nussede hende uden på trusserne. Det virkede forbudt og pisse frækt! Alle kunne risikere, at opdage os. Hun skubbede mig op ad mureren, rev mine jeans og trusser ned om anklerne på mig – satte sig på hug foran mig og stak tungen ind mellem mine skamlæber! Hun lod sin tunge gå på opdagelse, suttede på min klit og stak tungen op i mig. Jeg stønnede højere og højere og nød, hvordan hun legede med mig. Hun stak et par fingre op i mig, mens hun lod tungen massere min klit. Jeg forsøgte at holde min orgasme tilbage, fordi jeg ikke ønskede at hun skulle stoppe, men jeg kunne ikke! Jeg mærkede hvordan min krop var ved at eksplodere og jeg kom i en lang og heftig orgasme. Hun smilede tilfreds til mig og kyssede mig. Jeg spurgte, om vi ikke skulle ta’ hjem til mig, men hun havde en anden aftale.

Dagene gik og det eneste jeg havde i tankerne var Mia. Jeg anede i virkeligheden ikke, hvem hun var og hvor hun kom fra. Men jeg vidste, at jeg måtte se hende igen! Det hele virkede så underligt, men alligevel rigtigt? Følelserne væltede rundt i kroppen på mig og tanken om Mia med en anden kvinde gjorde mig jaloux – hun havde hverken lovet evig troskab eller at vi overhovedet skulle ses igen, men hun havde ramt mig. Jeg havde forsøgt at kontakte hende et par gange – men uden held! Jeg gik rundt hjemme i min lejlighed i natbukser og følte mig fortabt – ’hvorfor var jeg så vild efter en kvinde, som jeg ikke kendte?’. Mens jeg ynkelig gik i ring i min lejlighed bippede min mobil – ’Send din adresse, kommer om 2 min’. What?? Hvad fanden bilder hun sig ind? Jeg høre ikke noget i flere uger også vil hun pludselig komme forbi? Jeg var rasende og alligevel kunne jeg ikke få mig selv til, at afvise hende. Jeg sendte adressen og 5 min senere ringede det på min dør.

Jeg var klar til, at spille reserveret og kostbar når hun kom ind i lejligheden, men da jeg åbnede døren – glemte jeg alt og stod med et fjoget smil og tog imod hende. Hun sprang ind af døren og ind i mine arme – ’Kæft, jeg har savnet dig!’. Jeg lukkede døren bag hende og tog hende direkte med ind i soveværelset.

I løbet af få sekunder havde vi smidt tøjet og jeg skubbede hende ned i min seng. Jeg havde savnet hendes læber, hendes tunge og bare hende! Jeg kyssede hende langs halsen og ned over brysterne, som jeg slikkede og bed blidt i. Hun rev mig i håret, men hun skubbede mit hoved ned mellem hende ben. Jeg lod min tunge vandre rundt om hendes skamlæber og strejfede med vilje hendes klit forsigtigt flere gange. Hun dirrede af lyst og tiggede om mere, så jeg stak min tunge så langt op i hende, som jeg kunne og hun stønnede dybt. Hun rev hårdere og hårdere i mit hår, men jeg stoppede lige inden at hun skulle til at komme. Hun kiggede spørgende på mig, mens jeg åbnede skuffen i mit sengebord og tog min strap-on dildo frem. Jeg spændte den hurtig fast om hoften og stak den op i hende. Jeg holdte om hendes ben, mens jeg hamrede dildoen op i hende, så hun skreg af nydelse. Jeg kørte den ind og ud af hende, mens jeg nulrede hendes klit. Hun klamrede sig fast til sengen og nød hvert sekund. Jeg kunne mærke, at hun var ved at nå klimaks, så jeg løftede hendes ben op i luften og kneppede hende så hårdt som muligt. Hun stønnede og kom i en lang og våd orgasme. Det var fantastisk at se hende ligge der – smuk og tilfredsstillet! Hun trak efter vejret, mens hun puttede sig ind i mine arme. Det var perfekt og jeg havde ikke lyst til, at slippe hende igen. Vi lå i sengen resten af dagen og siden den dag, har vi boet sammen og lovet hinanden evig troskab.

Del dette indlæg