Underviseren

Øv, sommeren er ovre, og jeg skal i gang med mit studie igen. Jeg har haft en dejlig, lang sommerferie med masser af sol og timer med dem jeg holder af. Selvom det er dejligt at holde ferie, er det nu egentlig også fint at komme i gang igen. Jeg læser til sygeplejerske i Odense og er rigtig glad for det. Om tre måneder skal jeg i praktik på psykiatrisk afdeling, og i den forbindelse skal jeg til undervisning i psykologi, som klargørelse til praktikken. Det er ikke lige den undervisning, jeg ser mest frem til. Jeg er mere glad for de timer, hvor vi får lov til at afprøve nåle på hinanden, ja, generelt mere praktiske fag.

Jeg står uden for auditoriet og venter på min medstuderende, Signe, som jeg er blevet gode veninder med igennem vores fælles studie. Vi plejer altid at sidde sammen til undervisning, og så bliver det ofte til en kop kaffe bagefter. Nu kommer hun gående mod mig med det største smil på læben; ”Hej smukke! Dig har jeg godt nok savnet”. Vi giver hinanden et kæmpe kram. Jeg spørger lidt til hendes ferie og hun spørger lidt til mig. Jeg fortæller, at jeg ikke rigtig har nogle forventninger til den her undervisning, og hun har det på præcis samme måde. Nu bliver der roligere blandt os studerende, og jeg kigger lidt rundt, da jeg ikke rigtig kan se nogen underviser, og det plejer at være derfor, at vi  stopper med at tale sammen. Jeg kigger op bag ved, og får øje på den her mand, som jeg ikke har set før, hvilket jeg er helt sikker på, da der ikke er særlig mange fyre på mit studie. Han er klædt i et par lyse chinos og en stram, sort t-shirt med v-udskæring. Hans hår er lyst og kort, og hans øjne er brune. Jeg synes egentlig ikke, at han er noget specielt, men jeg kigger rundt på de andre piger, og næsten alle sidder og stirrer helt åbenlyst på ham. Det går op for mig, at han nok er vores underviser – jeg får ret. Imens han træder stille og rolig ned af trappen, begynder han at fortælle om en anekdote fra hans studie, som er medicin. Til slut i anekdoten er han nået ned til underviserens podiet foran den kæmpe tavle. Han taler med en selvsikkerhed, som gør ham virkelig interessant. Jeg lytter efter hans ord og glemmer fuldstændig at tage noter. Vores blik mødes og jeg får en fornemmelse af, at han lægger mere mærke til mig end de andre. Jeg kigger lige rundt, og ser at alle pigerne stadig sidder og spiser ham med øjnene. Selv Signe sidder og ligner en, som er fuldstændig forgabt. Det kan simpelthen ikke passe, at han sender mig blikke, når der er så mange andre smukke piger i lokalet. Jeg sidder alligevel med følelsen af, at der sker noget helt specielt mellem mig og ham. Jeg prøver at slå de tanker ud af hovedet, da det jo aldrig kan lade sig gøre, når jeg er studerende og han er underviser.
Da undervisningen slutter, stiller en del af de andre studerende sig hen til ham for at stille spørgsmål. Jeg stiller mig diskret bagved, for at høre hans stemme og se lidt på ham, uden han ved det. Men selvom der står 10 piger omkring ham, finder han hurtigt mit blik. De øjne skærer fuldstændig igennem mig. Jeg er helt solgt. Signe kommer og tager om mig, hun spørger om vi ikke skal have en kop kaffe, og den er jeg selvfølgelig helt med på.

Vi vælger vores stamcafé og bestiller som sædvanlig en latté hver. Signe kigger på mig og løfter sit højre bryn; ”Hvaaaa’… Hvad skete der lige mellem dig og ham den lidt for lækre underviser?”. Jeg mærker, at blodet stiger til mine kinder, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller sige. Hvis Signe har lagt mærke til det, så må der jo være noget om det og ikke kun mine egne dumme tanker.

Ugerne går hurtigt, og jeg skal starte i praktik på mandag. Jeg glæder mig helt vildt, men jeg er samtidig ret nervøs. Efter den hede undervisning med ham den flotte, har jeg næsten ikke haft tid til at tænke mere på ham. Det er dog sket, at jeg et par aftener har leget med mig selv og tænkt på ham for at fuldende min orgasme. Jeg har leget med min klitoris og fantaseret om hvordan det ville føles at mærke hans krop. Et par af gangene har jeg brugt min vibrator, som jeg købte i en sexbutik for et par år tilbage. Hver gang jeg har kunne mærke at klimaks pressede sig på, har jeg set hans øjne for mig, og det har fået mine orgasmer til at intensiverer helt vildt. Hans blik tændte mig, og jo mere jeg tænkte på det, jo mere længtes jeg efter, at jeg skulle se ham igen.

Min alarm på mobilen går i gang. Jeg åbner mine øjne med megen besvær og ser at klokken kun er 06:00. Men jeg skal op og i gang, for om 2 timer starter jeg en ny og spændende praktik. Selvom det er hårdt at komme op om morgenen, så skal jeg jo kun være der i 6 uger. Jeg sætter mit lange hår op i en knold og tager et par jeans og en bluse på. Egentlig er det irrelevant hvad jeg tager på, for jeg skal alligevel skifte til kittel, når jeg ankommer, men jeg ville gerne føle mig flot på min første dag.
Efter halvanden times morgenrutine derhjemme sidder jeg på cyklen. Jeg har heldigvis ikke mere end et par km. Ud til afdelingen. Jeg finder, heldigvis, nemt min afdeling og møder min vejleder. Han er en middelaldrende mand, som har været sygeplejer på afdelingen i 12 år. Han viser mig rundt på afdelingen, hvor jeg møder en del af mine nye kollegaer. De virker alle søde og meget imødekommende. Eftersom det kun er min anden praktik, så følger jeg hele tiden min vejleder, hvilket gør mig meget tryg i det hele. Dagen er næsten ovre, og min vejleder trækker mig ind i vores personalerum for at runde dagen af. Han fortæller mig, at i dag har været rolig, men at jeg godt kan forberede mig på nogle meget intense episoder, og at vi næsten dagligt må ringe alarm, så der kommer en læge og medicinerer vores patienter.

Næste morgen flyver jeg nærmest op af sengen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud i praktikken. Da jeg ankommer, skal vi gå en morgenrunde. En af patienter er udafreagerende og vi må kalde alarm, for at han kan få noget beroligende medicin. Imens fastholder to af mine kollegaer patienten, og jeg venter på gangen. Døren til højre for mig flyver op og ind kommer en læge løbende. Først bliver jeg skræmt, fordi jeg ikke havde regnet med at det ville være så voldsomt, men så ser jeg lægen i øjnene – det er ham! Det er underviseren. Han løber målrettet, men alligevel møder vores øjne hinanden, inden han løber ind til patienten.

Min mave føles som et bur for sommerfugle, og jeg mærke, at mine trusser bliver mere og mere fugtige. Jeg prøver at kontrollerer mine tanker, men jeg kan ikke kontrollerer adrenalinen og min ustyrlige lyst til ham. De næste 5 minutter føles som timer, og jeg går egentlig bare i ring på gangen. Jeg er et par meter væk fra døren, da jeg hører håndtaget. Der kommer han med to sygeplejersker på hver sin side. Han går målrettet mod mig, og jeg føler mig fuldstændig lammet. Mine kinder blusser op, mine ben ryster og jeg føler ingen kontrol over mine tanker. Han rækker sin hånd mod mig og præsenterer sig selv. Han fortæller, at han er læge på afsnittet ved siden af mit, og han kommer, når der bliver kaldt alarm. Jeg føler, at jeg egentlig bare står og glor på ham. Ordene vil ikke ud af min mund. Han smiler til mig, og spørger så til, hvem jeg egentlig er. Jeg får fremstammet, at jeg er den nye studerende. ”Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig”, siger han og går videre. Jeg vender mig om, og mit blik følger ham hele vejen ned ad gangen, indtil jeg ikke længere kan se ham.

Jeg kommer hjem til min tomme lejlighed, og mit hoved og krop er fuldstændig drænet. Hele dagen har jeg brugt på at tænke på ham, hans krop, hans ord og den mystiske måde han har fortryllet mig på. Jeg laver lidt salat til aftensmad og slår mig ned på sofaen. Jeg ligger egentlig bare og stirrer ind i min computerskærm, for i virkeligheden har jeg ikke andet end ham i hovedet. Jeg tjekker altid min mail om aftenen, selvom jeg ikke modtager nogle særlig tit. Men i aften har jeg modtaget en.

Hej Laura,

Jeg er mere end tilfreds med, at du er studerende på afdelingen lige ved siden af mig. Du ser smuk ud i den hvide kittel.

MVH

Johan

Din, ikke længere, hemmelige beundre

Mit hjerte hamrede af sted, og jeg kunne slet ikke forstå, at det her skete. Jeg skyndte mig at sende et svar tilbage. Jeg skrev, at jeg var meget glad for at modtage hans mail, og at jeg har tænkt på ham siden den gang, han underviste ude på skolen. Lige så snart jeg trykkede send, kunne jeg mærke, at jeg slet ikke kunne være i mig selv. Hvad nu, hvis han bliver skræmt at min ærlighed og det bare var for sjov. Gudskelov kom der med det samme en mail tilbage. Han vil drikke kaffe med mig. Vi skriver flere mails frem og tilbage. Han komplimenterer min krop, min udstråling og min uskyldighed. Jeg har fri fra praktikken de næste to dage, så vi aftaler at drikke kaffe allerede i morgen.

Jeg fik næsten ikke sovet i nat. Jeg tænkte alt for meget på Johan, og min lyst til at være sammen med ham. Timerne går langsomt, og jeg prøver at udnytte dagen så godt som muligt. Jeg løber en lang tur, tager et langt bad og gør mig klar til vores kaffedate. Jeg går ned på cafeen, hvor vi har aftalt at mødes, med bankende.

Han sidder allerede derinde, og jeg går med nervøse skridt mod ham. Han smiler på den mest naturlige måde til mig, og jeg føler mig på en eller anden måde meget sikker. Vi giver hinanden et kram og bestiller begge en kop kaffe. Vores snak flyder helt naturligt, og jeg bliver kun mere og mere betaget af ham og hans måde at være på.

Han lægger sin hånd på min. ”Laura, jeg tror på, at man ved, når man finder en meget speciel kvinde. Jeg har meget lyst til dig, har du lyst til mig?”. Igen mærker jeg mine kinder blive røde, og jeg smiler uhæmmet meget. Jeg fortæller ham, at jeg har det på samme måde. Vi bliver enige om at gå derfra og tage hjem til ham. Det hele går så stærkt, og jeg prøver at nyde hvert øjeblik.

Vi kommer hjem til hans lejlighed, som selvfølgelig er lige så tjekket indrettet, som han selv er klædt. Han tager min jakke og hænger den på plads. Jeg vender mig mod ham, og han kigger mig dybt i øjnene. Hans blik går i mit hjerte, min mave og ikke mindst i mine trusser. Jeg mærker, at min lyst stiger jo tættere han kommer på. Han stryger mit hår væk fra mit øre og hvisker, at jeg er den smukkeste kvinde, han har været så tæt med. Jeg kan ikke længere holde mig tilbage, og jeg kysser ham lidenskabeligt. Hans hænder er nysgerrige. De føler sig frem på mine kinder videre til mine læber og fortsætter ned ad min krop. Tiden stopper for mig, og lige nu findes kun ham og jeg. Han tager min hånd og fører mig ind i hans soveværelse. Han lægger mig påpasseligt på sengen. ”Du skal kun nyde og ikke yde i dag”. De ord får mine safter til at løbe. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er meget våd. Han spørger mig, om jeg nogensinde har fået en sprøjteorgasme. Jeg bliver lidt genert og fortæller ham, at jeg ikke er så erfaren på det punkt. Han smiler til mig og tager min hånd og fører den ned til hans skridt. Han fører min hånd frem og tilbage over hans skaft. Jeg kan mærke, at hans pik er enormt hård. Nu er jeg slet ikke i tvivl om, at han har lige så meget lyst til mig, som jeg har til ham. Han slipper min hånd og åbner mine bukser. Han trækker kontrolleret mine bukser og fortsætter derefter til min trøje. Jeg ligger nu der i mit undertøj fuldstændig blottet for ham. Han kigger på mig, som om han aldrig har set en nøgen krop før. Hans øjne spiser mig oppe fra og ned. Han kravler hen over mig og kysser min pande, imens han hvisker, at jeg er gudesmuk. Han læber udforsker min krop, og jeg føler ikke, at der er et eneste punkt, han glemmer. Han kysser mig fra top til tå, samtidig med at hans hænder nusser min hud omkring det punkt, han kysser. I takt med at han nyder min krop, bliver jeg mere og mere liderlig. Jeg vil have ham til at røre min fisse. Jeg vil mærke hans store hænder oppe i mig, mærke hans tunge og tænder på mine bryster. Det er som om, han læser mine tanker, for nu begynder han at tage mit undertøj af. Da jeg endelig bliver helt nøgen, smider han selv trøjen, så han har sine hullede jeans og bar overkrop. Han ligner en model, og jeg føler, at jeg drømmer.

Han nulrer mine brystvorter med sine fingre, imens han kysser mig med hans dejlige læber, Han fortsætter ned langs min mave, imens han holder blikket i mine øjne. Aldrig før har jeg prøvet noget så intimt og sexet på samme tid. Han kysser mit venusbjerg, og lader begge sine pegefingre følge mine skamlæber med et let tryk. Han læber følger efter. Jeg vrider hele min krop og jeg kan slet ikke vente med at han rører min opsvulmede fisse. Han lader roligt sin højre pegefinger strejfe min klitoris, imens han sender mig det frækkeste smil. Han fortsætter ned, og lader to fingre glide op i mig, hvorefter han putter dem i sin egen min. ”Jeg vidste det, du smager så dejligt”. Igen lader han sine pegefingre massere mine skamlæber for til sidst at trække dem ud mod hver sin side. Han beder mig om at lægge mit hoved mod puden og tage imod.

Selvsikkert mærker jeg hans tunge cirkulærer omkring min blottede klitoris. Hele min krop er fyldt af varme og liderlighed. Min vejrtrækning forstærkes og bliver til små støn. Hans bevægelser er fyldt med erfaring, og jeg giver helt efter. Jeg mærker hans læber omfavne min klitoris og et let sug. Det føles så dejligt, at mine støn bliver højere og højere i takt med at jeg kommer tættere og tættere på klimaks. Han stimulerer hver en ydre del af min fisse, hans fingre laver rolige bevægelser om mine skamlæber, imens hans tunge udforsker min klitoris og skedeåbning. Orgasmen presser sig på, og min krop giver fuldstændig efter. Min fisse kramper imens resten af min krop ryster, orgasmen breder sig i hele min krop og det føles som intet, jeg har prøvet før. Jeg bliver helt slap i min krop nu. Jeg mærker et smil brede sig, og jeg føler mig lykkelig.

Han lægge sig ned ved siden af mig, og lader sin ene finger glide langs min mave, imens han kysser mig i håret. ”Jeg er ikke færdig med dig endnu”. Han rejser sig og tager fat i begge mine arme, imens han forklarer, at han vil have mig til at sidde på sengekanten. Da jeg har placeret mig med begge ben på jorden og min røv helt ud mod kanten, sætter han sig på knæ foran mig. Hans arme krydser sig på min ryg, og han trækker mit underliv mod hans mund. Spidsen af hans tunge kærtegner mine inderlår, og jeg bliver tændt på ny. Han fortæller, at han elsker at få kvinder til at sprøjte, og især smukke kvinder som mig. Jeg lægger min på ryggen og aftaler med mig selv i mine tanker, at jeg nu bare skal tage imod. Han lader forsigtigt to fingre glide op i min fisse. Med en rolig, men meget bevidst rytme lavede han en ukendt følelse for mig. Det føltes anderledes, men dejligt. Mit underliv føles varmt og den varme spreder sig til resten af min krop. Hans anden hånd placerer han nu på den nederste del af min mave med et let tryk. De to fingre bevæger sig stødt hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere. Det giver en dejlig fornemmelse, men jeg føler pludselig at jeg skal på toilet. Han læser nærmest mine tanker, for han beder mig om at slappe fuldstændig af og give efter, i samme øjeblik slapper jeg af, og orgasmen er på vej. Jeg lægge mine albuer i sengen, så jeg kan kigge ned på ham, og jeg ser hvordan det løber ud af min fisse. Han lader hånden glide fra maven og nede til min fisse, hvor han kører den i hurtigere bevægelser over min klitoris, hvilket får mig til at sprøjte yderligere. Han bliver våd på sit bryst og hans hud glinser af mine safter.

Vi lægger os sammen i sengen og hans arme folder sig omkring min krop.

Han hvisker i mit øre ”Vil du være min” og jeg er ikke i tvivl om mit svar. Min sexgud, min kæreste, Johan!

Del dette indlæg