Sex med pizzabudet

Sonja havde natten før været i byen sammen med sin veninder, Sonja havde talt med en fyr som hun synes var ret sød og hed Emil, Sonja var lidt fuld og husker ikke så meget om, hvad de talte om. Sonja syntes at hans smil var meget sødt og var en lidt genert fyr. Sonja var ude og danse med Emil og drikke et par øl sammen og havde det hyggeligt og sjovt. Sonja synes det var lidt sjovt at en fyr på 20 år, var tiltrukket af en pige, som Sonja, som er næsten 10 år ældre end ham. Sonja fik ikke Emils nr. da hun tog hjem sammen med de andre veninder.

Nu lå Sonja på sofaen og slappede af efter en lang sjov nat, hendes tanker vente ofte tilbage til ham Emil, Sonja ringede til et par af veninderne for at sige tak for sidst, men også for at vide om de vidste hvem Emil var? Ingen af de andre piger, vidste hvem han var, dog sagde de alle at han så sød ud, og havde masser af charme.

Når Sonja har været i byen og været halvfuld, bliver hun liderlig “dagen efter”. Hun kunne bruge en fræk fyr som ville tage hende hårdt!

Sonja kom i tanke om at hun måske kunne se billeder fra deres tur på baren, hvor hun mødte Emil. Sonja kiggede alle billederne igennem og fandt 2 billeder, hvor Emil var med på. Sonja søgte efter Emil iblandt den venneliste som der er på hjemmesiden og fandt Emil. Sonja fandt Emils Facebookprofil og valgte at skrive til ham.

De næste timer loggede Sonja på sin profil et utal af gange, for se om Emil, havde skrevet tilbage, men Emil loggede ikke på og hun hørte ikke fra ham.
Sonja havde brugt så meget tid på at jage Emil, at hun ikke havde lyst til, at lave mad så hun ville bestille en Pizza udefra. Ude i gangen lå der en lille reklame for det nye pizza sted med udbringning. Sonja ringede til stedet og fik bestilt en pizza nr. 3. Sonja gik i bad og ville derefter hoppe i nattøj og så bare hygge med pizza og film.
Ude i badet kunne hun ikke lade vær med at stikke et par finger op i sin våde varme fisse. Det varme vand løb ned over hendes bryster, brystvorterne var hårde og meget følsomme imens hun med 2 fingre masserede på sin klit. Sonja tog bruseren i hånden og sprøjte vand ud skiftevis brysterne og hendes meget følsomme klit. Der gik ikke lang tid før hun kunne mærke at hun snart ville få en orgasme.

Sonja ligger nu på gulvet og bruseren sprøjter direkte ned i skridtet imens hun leger med hendes varme fisse, hun stønner og nyder det og så kom den voldsomme varme i kroppen og hendes krop begynder at ryste og så kommer orgasmen, Sonja stønner højlydt og gisper efter vejret.

Sonja havde glemt tiden, for der blev banket hårdt på døren og ringeklokken ringede flere gange. Hun tog håndklæde om sig, åbnede døren og sagde kom ind jeg tager lige tøj på. Sonja kunne hører at buddet stod ude i gangen, hun havde ikke set ham.

Da hun har fået sit nattøj på, fik hun lidt af en overraskelse for buddet var Emil !!!……..Emil sagde Sonja højlydt med et stort smil, fyren smilede lidt genert nej jeg ikke Emil, det er min tvilling bror jeg hedder Karl !. Jeg var i byen med din bror i nat, han er en super sød fyr, jeg vil gerne i kontakt med ham igen. Karl sagde at det sker ofte at folk som ikke kender dem, ikke kan se forskel på dem. Sonja kiggede på Karl og sagde at der er ikke meget forskel på jer to brødre, som hun kunne se det. Jo der et punkt, hvor vi ikke er ens men det er mere privat!. Hvad er det der er forskelligt på jer to tvillinger, ville Sonja gerne vide?
Karl sagde, med et frækt smil som hun kunne genkende fra Emil, min pik er tykkere end Emils !. Ja ja sagde Sonja, jeg har set mange tykke pikke og du virker ikke til at være typen som har en så tyk pik, som du siger.
Karl stod med pizzaen i hånden endnu, Sonja tog æsken og satte den på bordet, kiggede på Karl og sagde at hun gerne vil se om hun har fået en pizza med ekstra fyld, hun tog fat i bulen på hans bukser og sagde at det lover godt.

Sonja åbnede at hans bukser og trak dem ned og med ét hoppede der en kæmpe fed pik ud i ansigtet på hende. Pikken var stenhård.
Sonja kunne ikke lukke sin hånd omkring pikken. Pikhovedet var så stort at hun næsten ikke kunne gabe over det. Sonja suttede og slikkede hans fede pik. Karl tog fat med den ene hånd omkring hendes hoved og facefuckede hende.
Sonja blev gagget så hårdt, at hun troede at hun ville kaste op flere gange. Hun kunne se og hører at han nød hendes behandling af hans store pik med hendes små hænder.
Han vendte sig om og pressede hendes ansigt ind mellem hans baller og sagde “slik min røv din so”. Sonja begyndte at slikke med hendes tunge, hun kunne mærke at han var glat barberet i røven og det mindede hende om den gang hun slikkede fisse på hendes veninde nede på stranden sidste sommer. Karl skubbede sin røv bagud, så Sonja kunne slikke hans lille røv med hendes varme tunge. Imens hun slikker hans røv, havde hun et fast tag i den fede pik, som hun malkede på samme tid. Sonja stak tungen op i hans røv, han begyndte at stønne på samme måde som når hun leger med sig selv derhjemme.

Han vente sig og bad Sonja om at stikke en finger i ham imens hun sutter hans pik. Der gik ikke lang tid før at pikhovedet blev mega hårdt, nosserne stenhårde, Karl begyndte han at stønne højlydt, han mærkede det kom rullende og med et fik han en kæmpe orgasme. Der skete noget Sonja ikke havde set før. Pikken sprøjtede så meget varm sperm ud, som man kun ser i dårlige pornofilm, det var så frækt og Sonja suttede alt hun kunne imens pikken pumpede de sidste dråber sperm ud af pikhovedet.

Karl tog sine bukser på og sagde om han skulle fortælle Emil at Sonja gerne ville kontakt med ham ?, ja det ville være fedt at få pizza med ekstra fyld en anden gang ? Det siger jeg til ham for det er ham som har lavet din pizza. Er det muligt at få jer begge to, spurgte Sonja, hvortil Karl sagde “ja du skal bare bestille først på aftenen, så bliver den leveret kl. 22.00” Husk det er nr. 69 dobbelt pizza med EKSTRA fyld.
Sonja spiste sin kolde pizza og var ret sikker på, at hun meget snart ville bestille pizza igen.

Del dette indlæg