Sex med min yogamakker

 

Jeg havde gået til yoga i mange år, da det var vigtigt for mig at have en sund og trænet krop. En lille bonus ved yoga er, at man samtidig får en meget smidig krop. Denne smidighed har jeg altid udnyttet, når det kom til fræk sex. En smidig krop kombineret med tantrasex var opskriften på fuld tilfredsstillelse for mig. Jeg har altid vidst, hvad jeg ville have ud af en mand, og jeg var også meget bevidst om, hvordan jeg kunne give mænd nydelse. Gennem de sidste par år havde det dog været svært at finde nogle mænd, som havde lysten og evnen til at fordybe sig i sex. De mænd, jeg oftest mødtes med endte med at være ”jægere”. De jagtede klimaks og glemte at hengive sig og nyde selve akten. Det ødelagde hele oplevelsen for mig, og jeg kunne derfor ikke selv opnå den glæde, som jeg vidste var mulig med den rette partner.

Eftersom jeg var en selvstændig kunster, var pengene ikke store. Jeg brugte mine aftener i mit studie, hvor det primære af min kunst var kæmpe malerier af nøgne kvinder. Kvindekroppen havde altid fascineret mig, men aldrig tændt mig. Mine malerier var dog ikke altid lige populære, hvorfor pengene også var lidt små til tider.

Jeg havde meldt mig ind i det lokale fitness center, hvor jeg både kunne komme på yogahold og styrketræne. Jeg havde nok været medlem i et halvt år, da de begyndte at lave hot yoga. Det gik egentlig ud på det samme, men nu foregik undervisningen i et lokale, som var opvarmet til omkring 38 grader. Jeg havde lokket min gode veninde med, da jeg skulle prøve det for første gang. Vi havde været sammen hele dagen og lavet lækker mad. Jeg glædede mig virkelig som et lille barn, selvom min veninde var ret skeptisk.

Vi ankommer til fitnesscenteret, som er fuld af mennesker, fordi det er lige efter fyraften for de fleste. Min veninde og jeg kigger på hinanden og smiler. Vi ved begge godt, hvad den anden tænker – der er mange flotte mænd i centeret i aften. Det er en god motivationsfaktor for os. Da vi kommer ind i yogarummet, er der kun 5 andre end os. 3 kvinder og to mænd. Min veninde og jeg går instinktivt hen til mændene og lægger vores måtter foran dem. Underviseren træder ind, det er en ung kvinde, som jeg ikke har set undervise før. Timen går i gang, og jeg nyder hvert minut. Jo længere tid der går, desto mere glinser hele min krop. Jeg har kun et par stramme shorts og en sports-BH på. Flere gange i løbet af timen, får jeg øjekontakt med en af de to mænd. Hans store arme glinser, og jeg kan mærke, at det tænder mig. Han sender mig et smil, og det sender en varme igennem min krop, som ender i mit underliv. Undervisningen fortsætter, ham og jeg flirter videre, hvilket kun gør mig mere og mere tændt. Da undervisningen er ved at være slut, laver underviseren en form for afspændingssession med os. Jeg giver mig helt hen og fornemmer ikke engang, at de andre er begyndt at pakke sammen. Jeg mærker pludselig, at min veninde prikker til mig med hendes fod. Jeg sætter mig hurtigt op og er lettere forvirret. Da jeg kommer til mig selv igen, får jeg øjekontakt med ham den søde igen. Hele min krop smelter, og jeg føler, at mine kinder bliver røde. Mine veninde fortæller, at hun lige har aftalt med fyrene, at vi skal ud og have lidt at spise efter yoga fredag eftermiddag. Jeg får fremstammet, at det er en alletiders idé. Drengene smiler og siger farvel til os. Mine veninde og jeg spiser dem med øjnene, imens de forlader rummet med deres store, glinsende kroppe. Min veninde og jeg er helt alene i omklædningen, og vi kan derfor få snakket hele oplevelsen igennem. Jeg fortæller hende, at jeg blev liderlig undervejs, fordi han blev ved med at flirte med sit frække smil. Min veninde fortæller, at hans kammerat havde gjort det samme ved hende. Min veninde er desværre ret usikker på sig selv og hendes krop, så hun havde haft lidt svært ved at flirte igen. Jeg træder ud af min bruser og nærmer sig hende. Jeg giver hende et kram, uden at tænke over vi står der nøgne sammen. Hun ser helt skræmt ud, men begynder heldigvis at grine bagefter. Jeg kan mærke, at jeg finder situationen lidt ophidsende. Måske jeg stadig er tændt efter oplevelsen til yoga, eller måske føler jeg mig bare så tæt forbundet til min veninde, at det er meget naturligt, at være tæt og nøgen med hende. Imens vi står der under samme bruser og griner, tager hun et fast greb om mine røv og klemmer til. ”Det har jeg haft lyst til under hele yoga-timen”, siger hun og griner. Jeg griber fat i hendes bryst og klemmer ligeledes til. Efter det, som føles som en evighed, bider hun mig blidt i min underlæbe. Jeg gengælder ved at lade mine fingre køre igennem hendes lange, våde hår. Mine fingre fortsætter ned over hendes skulder og hele vejen ned til hendes stive brystvorter. Vi får øjenkontakt og smiler til hinanden, som om vi er indforstået med, at det her er noget eksperimentalt for os begge, og ingen af os lægger nogle dybere følelser i det.

Mine fingre fortsætter ned langs hendes mave og ned til hendes fisse. Jeg nusser, klemmer og masserer hende venusbjerg og skamlæber så intenst, at hun til sidst beder mig og at røre ved hendes klitoris. Hun kan ikke holde spændingen ud og jeg lader to fingre cirkulerer rundt om klitten. Hun udbryder et inderligt støn og spreder hendes ben yderligere. Jeg lader nu kun den ene finger kæle skiftevis for hendes klitoris og skedeåbning. Hun stønner, at hun er ved at komme. I samme øjeblik kan vi høre, at døren går op, og vi træder fra hinanden. Det er en af de ansatte, som skal tjekke omklædningsrummet inden lukketid. Min veninde og jeg holder øjenkontakt og griner. Det var en virkelig ophidsende oplevelse, som vi har sammen. Vi skynder os ud af badet og griner indforstået, imens vi får tøj på igen.

Det er blevet fredag, og vi skal til yoga. Da vi træder ind i fitnesscenteret ser vi fyrene med det samme. Det ligner, at de har stået og ventet på os. Det giver mig en varm fornemmelse i min krop, at de er to gentlemen. Vi går sammen hen til omklædningen og aftaler at ligge ved siden af hinanden til undervisningen. Da min veninde og jeg har klædt om og går ind til yoga, har drengene lagt måtter klar til og står med et glimt i øjet og skævt smil. I løbet af undervisningen flirter vi alle sammen på kryds og tværs. Det vil overraske mig, hvis de resterende deltagere på holdet ikke har lagt mærke til de seksuelle spændinger.

Undervisningen flyver af sted og min veninde og jeg står endnu en gang under bruseren. Denne gang er vi dog ikke alene. Vi smiler til hinanden, og jeg kan mærke, at jeg bliver våd af tanken om sidste gang vi stod her. Tanken om vores eksperiment og den kommende aften med drengene gør, at jeg er vildt liderlig. Vi har begge taget stramme kjoler med, så fyrene kan se vores former. Jeg sørger for, at håret og make-up sidder lige som det skal.

Fyrene har bestilt bord på en lækker restaurant midt i centrum. Samtalen flyder mellem alle fire, og vi deler et par flasker vin. Jeg sidder ved siden af min veninde, og overfor ham som jeg har et godt øje til. Vi har en intens øjekontakt igennem hele aftenen. Jeg begynder at mærke vinens effekt og slapper mere og mere af.  Da vi har spist dessert og drukket tre flasker vin, er vi alle i godt humør og klar til at sige tak for en god aften – troede jeg. Min fyr giver mig et kram, og hvisker i mit øre at han gerne vil give et glas vin hos ham, hvis jeg har lyst. Jeg fortæller, at jeg lige skal vende den med min veninde. Hendes fyr har tilbudt hende det samme, og vi går hver især hjem med vores yogamænd.

Da vi ankommer til hans lejlighed, kan jeg ikke styre min lyst længere. Da han har lukket døren kaster jeg mig i armene på ham. Han holder mig tæt på sig og kysser mig lidenskabeligt. Ind i mellem vores lange kys, stopper han op og holder begge hænder om mit ansigt og siger de sødeste ord. Jeg smelter i mit hjerte, men især også i mit underliv. Vi slipper ikke hinanden kroppe, imens vi bevæger os mod hans soveværelse. Da vi kommer derind, tager han omhyggeligt mit tøj af og kysser den bare hud. Jeg føler mig sexet og liderlig, hvilket får mig til at gøre det samme med ham. Vi står og er helt nøgne sammen, og han siger, at jeg skal lægge mig på sengen, imens han sørge for en hyggelig atmosfære.

Han tænder levende lys og sætter noget roligt musik på. Jeg ligger på maven i sengen, men lukket øjne og nyder hele situationen. Jeg mærker, at han begynder at kysse mine tæer, samtidig lader han sine hænder udforske samme område. Det gør han hele vejen op ad benene, over røven, op langs ryggen og op til min nakke. Han siger, at han altid har ønsket at dyrke sex med en smidig kvinde, og at jeg ikke kunne være mere perfekt til den oplevelse. Det hele var så rosenrødt, men også helt fantastisk.

Jeg giver mig fuldstændig hen og lader ham udforske hver en centimeter af min krop. Det ender med, at han lader sin tunge glide hele vejen ned til min fisse. Det er det bedste oralsex, jeg nogensinde har oplevet. Han gav sig tid og sørgede for at give hele min krop opmærksomhed. Herefter tog han fat om mine ben og stræk dem op og ud til hver side. Jeg lå og var helt åben for ham. Forsigtigt lod han sin hårde pik glide op i mig, mens han stadig holdte fat i mine ben. ”Hold dine ben i den stilling”, siger han til mig. Jeg har heldigvis nok styrke og smidighed i min krop til at gøre det. Imens lader han den ene hånd køre ned til min klitoris og den anden til mine bryster. Han støder hårdt og langsomt, mens han kærtegner min krop. Jeg følte, at jeg skulle eksplodere. Sådan fortsatte vi i flere timer, med diverse positioner, kærtegn og langsomme kys til vi sidst kom sammen.

Nu lå vi begge helt udmattet i hans seng. Han tog mig ind til ham og holdt mig tæt, imens han kyssede min pande. Jeg faldt i søvn med det samme, fordi jeg var så træt og salig efter en fantastisk nat.

Næste morgen vågnede jeg ved duften af morgenmad. Hans hvide skjorte lå på gulvet og jeg tog den på. ”Godmorgen smukke” sagde han, da han så mig. Han fortæller, at jeg bliver nødt til at få noget næring, for han er ikke færdig med mig og min smukke krop endnu!

Fra den dag af har jeg fået en fast yogamakker, som ofte laver morgenmad til mig….

 

 

Del dette indlæg