Sex med min kammerat

Jeg vågnede søndag morgen, efter en vild bytur med gutterne fra min gymnasieklasse. Vi havde aftalt, at det udelukkende skulle være en herretur, hvor den stod på spisning og øl i byen. Vi havde fejret, at vi endelig var færdige med tre år på skolebænken og derfor, havde fået vores længe ventet studenterhue.
Jeg huskede ikke meget fra aftenen eller hvordan jeg var kommet hjem – så det måtte ha’ været en vellykket aften. Til min store overraskelse så jeg, at Kim fra min klasse lå ved siden af mig i sengen. Jeg gav ham et kærligt dask på hovedet, så han vågnede med et sæt. Vi lå længe i sengen og snakkede om gårsdagens begivenheder, som vi begge havde svært ved at huske.

Kim tændte for fjernsynet og som den drengerøv han nu er – satte han selvfølgelig en af mine pornofilm på – Herren og slaverne, som handlede om hård SM sex. Vi var begge vågnet med den obligatoriske stive morgen pik, så der gik ikke længe før, at vi begge lå og rykkede i pikken til filmen. Vi lå begge under dynen med pikken i hånden, da Kim pludselig kom til, at strejfe min pik med hans hånd. Det gav et sæt i både Kim og jeg, så vi stoppede begge to. Vi sagde ingenting, men kiggede blot på hinanden. Der var noget i hans øjne – et blik, som jeg ikke havde set før.

Kim rykkede lidt tætter på mig, og jeg kunne nu mærke hans lår mod min bare hud. Det gav et gisp i mig, men jeg blev liggende. Langsomt begyndte han, at køre sin hånd langs mit lår og hen over min mave. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere! Men langsomt kunne jeg mærke, at blodet strømme ud i min pik og gjorde den endnu mere stiv og hård. Kim bemærkede hurtigt, at jeg blev tændt og førte sin hånd ned til min pik, og tog den i hånden. Hans store hånd holdt hårdt om min pik, mens han langsomt begyndte, at rive i den.

Blodet pumpede fortsat ud i min stive pik og jeg nød hans varme hånd omkring mig. Pludselig stoppede han og satte sig mellem mine ben. Han tog igen min pik i hånden, men denne gang tog han den i munden. Jeg kunne mærke hans tunge om min pik, mens hans anden hånd legede forsigtigt med mine kugler. Jeg glemte alt omkring mig og gav mig hen og nød hvert sekund. Jeg kom med et støn og kiggede på Kim, mens at han slugte min varme og saftige sperm.

Da han havde suttet min pik ren for sperm, kiggede han tilfredsstillende på mig og blinkede, mens han sagde – ’Du smager fantastisk!’. Jeg var udmattet og træt, men følte en længsel efter mere. Det var en helt ny oplevelse for mig, at en anden mand havde haft min pik i munden – men jeg tændte på det! Jeg åbnede min skuffe og tog min PJUR bodyglide glidecreme op. Jeg tog en klat i hånden og begyndte langsomt, at smøre Kims pik ind i glidecremen. Hans pik voksede hurtigt og blev hård og stiv. Jeg vendte ryggen til Kim og lagde mig på alle fire foran ham. Han tog fat om mine hofter og gav mig et klask i røven, og jeg kunne mærke varmen på min ene balle efter hans klask. Kim legede med sin pik på min røv og blodet dunkede igen ud i mit lem. Han holdt om sin stive pik, mens at han langsomt førte den ind i mig. Han trak sig længere og længere op i mig, så jeg til sidst ikke kunne lade være med, at stønne i nydelse. Han fortsatte med, at ta’ mig i røven og gjorde det hurtigere og hurtigere, mens jeg måtte bide i puden for, at jeg ikke skulle stønne for højt. Han bankede sin pik hårdt op i mig og kom i et brøl af forløsning.
Han trak sig langsomt ud af mig og jeg kunne mærke hans sperm løbe ned af benet på mig. Vi faldt begge sammen på sengen i ren udmattelse og faldt hurtigt i søvn. Jeg vågnede et par timer efter og opdagede, at Kim var væk.

Del dette indlæg