Sex med min gamle klasselærer

Jeg stod midt i lingeri afdelingen med min veninde Ida, fordi vi ledte efter frækt undertøj til festen i weekenden. Hvis man skal føle sig lækker, kræver det lækkert undertøj og en lækker kjole. Kjolen havde vi begge fundet, men vi manglede begge undertøjet. Det store spørgsmål – fræk BH med trusser eller en corsage med trusser? Min veninde valgte en sort corsage med blonde g-streng og jeg fandt en blonde BH i rød med blonde trusser, som matchede min røde kjole. Vi fik betalt ved kassen og gik hen mod indgangen, da jeg braste ind i en mand og tabte mine poser og mit nye undertøj røg ud af posen – PINLIGT!

Jeg bukkede mig ned for, at samle mine ting op, da jeg opdager, at det var min gamle klasselærer fra 10. klasse som jeg var brast sammen med – endnu mere pinligt! Han hed Morten og var min tidligere tysklærer og jeg havde ikke set ham siden jeg gik ud af skolen for 9 år siden. Han lignede sig selv – dog nu gråt hår, høj, slank og med stadig flotte fodbold ben. Der gik et par sekunder før, at han genkendte mig – ’Ditte, jeg så slet ikke, at det var dig! Lang tid siden’. Han smilede med sit små reserverede smil og jeg mærkede mit teenage-crush dukkede op i mig igen. Da jeg gik i skole var jeg små lun på ham og det gjorde det en del nemmere, at overleve tysktimerne. Jeg prøvede at ta’ mig sammen og fik fremstammet en sætning – ’Hej Morten! Ja, lang tid siden. Hvordan går det?’ Vi stod og småsnakkede om vind og vejr – ’Gud, hvor er han stadig lækker! Ikke Brad Pitt lækker, sin helt egen slags lækker’. Jeg prøvede at beherske mine tanker og undgå, at få røde kinder. Pludselig dukkede hans kone op med deres børn og det endte med et akavet farvel/vi ses håndtryk. Han gik videre med sin kone og Ida og jeg fortsatte vores shoppetur.

Da jeg kom hjem ved 19 tiden smed jeg mine poser på gulvet og gik direkte i bad. Det havde været en hyggelig tur med Ida, men min trætte krop kaldte på sofaen. Jeg smed mig i sofaen, tændte fjernsynet og kiggede min Facebook igennem på mobilen. Jeg havde kun lige set de første opslag, da der pludselig poppede en besked ind i min Facebook indbakke – det var fra Morten!

Jeg var mildest talt ret overrasket og det krævede lige et par dybe indåndinger før, at jeg åbnede beskeden – ’Hej Ditte, godt at se dig i dag – du ligner dig selv!’ (Min første tanke: Ligner mig selv? Jeg er forhåbentlig blevet lidt mere kvindelig, at se på!) Jeg fortsatte med, at læse hans besked – ’Jeg nåede slet ikke, at høre hvad du render og laver? Din stemme er ligeså skinger og gennemtrængende, som den var dengang ;)’. (JA, jeg har en skinger stemme, men behøver han skrive det??) Jeg læste hans besked igennem flere gange og overvejede, hvad jeg skulle svare og om jeg overhovedet skulle svare! Jeg sad så længe og overvejede, at jeg faldt i søvn på sofaen med min mobil i hånden.

Jeg vågnede med et sæt næste morgen – klokken var 9 og mine timer startede for et kvarter siden! Jeg skyndte mig, at hoppe i noget tøj og løb ned til min cykel. Jeg kom en time for sent hen til universitetet og med olie på mine bukser fra kæden på cyklen – God start på dagen! Men jeg overlevede mine timer og min pinlige entré. Da jeg kom hjem smed jeg mig igen i sofaen og nød, at det endelig var weekend. Jeg kom hurtig i tanke om beskeden fra Morten! Jeg havde ikke skænket det en tanke i løbet af dagen, fordi det hele var gået så stærkt. Jeg satte mig tilrette og skrev et svar til ham. ’Hej Morten.. Tak, det var også godt, at se dig igen. Jeg studerer psykologi på universitetet på andet år og nyder, at jeg er tilbage på skolebænken. Skinger stemme – nej mig?? Jeg ved ikke, hvad du taler om? 😉 K Ditte.’

Klokken var 19 og jeg havde stadig ikke hørt fra Morten og det irriterede mig grusomt! Jeg tjekkede min indbakke konstant – det gik mig faktisk på, at han ikke svarede. Også lige pludselig – min mobil vibrerede og en besked poppede op fra HAM! ’Psykologi – lyder spændende! Har du lyst til, at mødes over en øl? Til en lille snak om gamle dage?’ WHAT?? Han vil mødes! Jeg svarede med det samme – ’Nelly’s om 30min?’ Han svarede tilbage med et enkelt ’OK’. Jeg hoppede hurtigt i min sorte – ’jeg har styr på mit liv’ – kjole, tog stiletter på og lidt læbestift.

En halv time senere stod jeg i døren på Nelly’s og der sad han. I en lyseblå skjorte, mørke bukser og med et smil der gik lige i trussen! Der gik ikke længe før snakken gik mellem os og det føltes helt naturligt, at sidde med ham. Der blev snakket om vores gamle studietur, tysktimerne og andre episoder fra jeg blot var en 17årig lille skolepige. Han fortalte om sin familie og at han stadig arbejdede på den samme skole. Efter et par øl tog jeg mig selv i, at indrømme mit teenage-crush på ham og han fandt det tydeligvis meget morsomt. Vi sad og grinede lidt af det og jeg kunne mærke, at øllene var begyndt at virke. Jeg vidste, at det var tid til, at tage hjem. Morten tilbød at køre mig og tanken om en gåtur hjem med stilletter gjorde, at jeg takkede ja til hans tilbud.

Han parkerede foran min lejlighed og tilbød, at følge mig til døren. Vi stod længe foran min hoveddør og snakkede, at han pludselig tog fat i mig og kyssede mig. Min indre ’Ditte på 17 år’ jublede og det gjorde mit ’26 årige jeg’ egentlig også! Jeg låste døren op og trak ham med ind i lejligheden.

Vi fik hurtigt revet tøjet af hinanden og smed os i sengen. Han var en mand – en rigtig mand! Jeg vil skyde på, at han er omkring 47år – men hans krop lignede en på 30! Han lagde sig ovenpå mig og begyndte, at kysse mig langsomt ned over halsen og ned til mine bryster. Han slikkede rundt om mine brystvorter og suttede dem langsomt. Jeg mærkede varmen mellem mine ben og at han gjorde mig våd med det samme. Hans pik var allerede stiv og mens han kærtegnede mine bryster – Han trængte sig langsomt op i mig med hans hårde pik. ’Gud – det føltes fantastisk at mærke ham!’ Han kørte pikken langsomt ind og ud af mig, mens han kyssede mig på munden, på halsen og bed mig i øreflippen. Jeg skubbede ham væk, så jeg kunne lege med hans store pik. Jeg tog ham i munden og suttede så hårdt jeg kunne – og han nød det! Han smagte fantastisk! Hans vejrtrækning blev dybere og dybere og han trak mig i håret, mens jeg suttede ham. Han skubbede mig forsigtigt væk og vendte sig, så vi kunne lave en 69’er. Han startede med, at stikke tungen op i fissen på mig og kørte den rundt, mens hans fingre legede med min klit. Jeg var ved at eksplodere, fordi det føltes så godt – så jeg suttede hårdere og hårdere på hans pik, mens han legede med mig. Jeg kunne mærke den nærmede sig – eksplosionen! Jeg havde stadig hans pik i munden og jeg forsøgte, at koncentrere mig, men jeg kunne ikke! Jeg tog derfor hans pik i hånden og kørte min hånd op og ned af skaftet på ham. Jeg kunne ikke holde den tilbage mere. Jeg kom i en eksplosion af tilfredsstillelse og nydelse med ham mellem mine ben. Aldrig var jeg kommet så hurtigt før! Jeg forsøgte at få pusten og tog hans pik i munden igen. Jeg rev blidt i hans kugler, mens jeg tog ham til roden. Jeg suttede, slikkede og rev ham i pikken til jeg kunne mærke, at han var klar. Han rystede en smule, da han lod sin sæd løbe ned i halsen på mig, mens han forsøgte, at styre sin vejrtrækning. Hans sæd var saltet og jeg slugte hver en dråbe.

Da jeg vågnede næste morgen var han væk og havde efterladt en seddel på sengebordet – ’Jeg var nød til at smutte, inden min kone og ungerne kom hjem. Det er SÅ forkert det der skete i nat! Men jeg er nød til, at se dig igen!! Jeg skriver senere. Kys <3’ Jeg kunne ikke lade være med, at smile. Han havde ret! Det var så forkert at have sex – han er en gift mand! Jeg tog min mobil og skrev en besked til ham – ’Hent mig i aften efter festen med Ida – jeg skal have mit nye undertøj på 😉’. Der gik ikke mere end et par sekunder før, at han svarede. ’Jeg elsker rødt undertøj – henter dig kl. 2.00 <3!! 

 

Del dette indlæg