Sex med en håndværker

Bettina havde altid været overbevist om, at håndværker sex var opreklameret og bestemt ikke noget der kunne få hende op at køre. Den holdning fik Søren ændret i løbet af nogen få timer. Hun skulle ha’ lavet en overdækning til sin terrasse og hendes veninde havde anbefalet denne her tømrer, som skulle være helt fantastisk dygtig og billig. Allerede da han kom forbi til det første møde blev hun betaget af ham og følte med det samme, at de havde en god kemi. Han var solbrændt, meget veltrænet og med store tatoveringer, som bestemt var noget der kunne tænde op under Bettinas lyst.

Det var en meget varm dag da han kom for at starte sit arbejde og det passede Bettina helt fint at hun kunne nøjes med, kun at have sine frække hotpants og en lille stram top på. Hun kunne tydeligt, se på den måde han kiggede på hende, at han synes godt om hendes veltrænede slanke krop som hun, kort forinden, havde smurt ind i glidende olier for at få hendes glatte hud til at skinne uimodståeligt.

Hun havde placeret sig sin solstol så hun havde frit udsyn til hans svedige arbejdende krop. Han havde en stram rund røv, der tog sig godt ud i hans arbejdsbukser og den stramme T-shirt var allerede så våd, at den klæbede sig fuldstændig til hans meget muskuløse overkrop. Bettina kunne ikke lade være med at forstille sig hvordan han ville se ud, hvis han kun var iført sit tømrerbælte og intet andet. Hun besluttede sig for at det måtte være tid til en kold øl så hun kunne få lidt af hans opmærksomhed. Hun gik ind i køkkenet og da hun kom tilbage med øllene, havde han smidt T-shirten og det var nu tydeligt, at han på alle måder var skåret af et godt stykke træ. Hun satte to stole overfor hinanden og bad ham sætte sig. Hun flirtede med ham, det bedste hun havde lært og kiggede ham frækt i øjnene da hun tog en tår af flasken med sine våde læber, som om det var hans pik hun pirrende tog i munden. De sad bare og kiggede hinanden i øjnene uden at sige noget indtil hun langsomt spredte sine lår og hans blik søgte ned mod den våde plet, hendes nu ret så liderlige fisse havde lavet i de små hotpants.

Det var tydeligt at hun ikke havde nogen trusser på og det fik bulen i Sørens arbejdsbukser til at vokse sig endnu større. Det var ikke første gang, at en kvinde han skulle lave et job for lagde an på ham, men det var første gang, at en så lækker og fræk kvinde lagde an på ham mens han lavede en opgave for hende. Det dunkede i hans lem og han havde en uimodståelig lyst til at kysse hendes læber og lege med hendes bløde tunge.

Hun rejste sig op, vendte sig om og bøjede sig smidigt forover så han kunne se den stramme røv og skimte hendes glatbarberede fisse. Han var nu helt hård i bukserne og lysten til at slubre hendes fissesafter i sig var så stor, at han for første gang ikke kunne holde sig selv tilbage. Han rejste sig også og hans stenhårde pik strejfede hendes dejlige runde røv, mens han gav den en lille klap. Hun stønnede blidt og i det samme rev han resolut hendes hotpants ned til anklerne, et lille gisp undslap hendes læber men hendes kropssprog viste hun var klar på mere. Sørens maskuline håndværkerhånd fandt rutineret ned til den våde plet og begyndte at lege med hendes fisse og opsvulmede klitoris.

”Slik min fisse.. Jeg vil mærke din tunge oppe i mig”

Søren begyndte nu at slikke og sutte på den varme bløde super frække mis. Hun stønnede heftigt af velbehag og spredte benene lidt så han bedre kunne komme til hendes villige glatbarberede fisse. Hun havde svært ved at koncentrere sig om at stå stille, for hans tunge føltes vildt dejlig.

Søren havde så meget lyst til at stikke sin pik ind i hendes mund og liderligheden fyldte hele hans krop. Det var som om hun kunne læse hans tanker, for hun begyndte nu at bevæge sine kys længere og længere ned mod han meget hårde pik. Hun slikkede ham på brystvorten og tog nu med den ene hånd fat om hans stive lem og kiggede ham i øjnene mens hun tog hele hans pik ind i munden. Det var som om han tabte vejret og måtte hive efter det, så dejligt føltes det. Hun tog ham så langt ned i halsen at han ikke fattede, hvor hun gjorde af den og han var ret tæt på at komme i hendes mund.

Hun stoppede og kiggede på ham med et liderligt blik i øjet og sagde at han skulle tage hende hårdt op af væggen. Han hev hende hen til den nærmeste væg og begyndte begærligt at kysse hende, han stak sin tunge ind til hendes og legede med den. Han kyssede hende på halsen mens han tog om hendes bryster og nev i hendes stive brystvorter, vendte hende rundt og kyssede hende på skulderen. Han pressede sin pik mod hendes balder og trængte så op i hendes våde fisse. Hun var helt stram og hans pik føltes klemt på den helt rigtige måde. Han var flere gange nød til at tænke på sternbrædder og syvtommer søm ellers var han kommet alt for hurtigt, men nu kunne han snart ikke holde den længere og han begyndte at tage hende hårdere og hårdere mens han klemte om hendes bryster og hun udstødte små skrig af velbehag og råbte Ja ja ja ja!!!

Han kunne ikke holde til mere og næsten brølede sin orgasme ud mens han gav hende de sidste stød. Sørens pik dunkede kraftig oppe i hende imens hans varme sæd pulsede ud… Hun kunne mærke spermstrålerne ramme skedevæggen, hendes ben sitrede og hun følte sig helt høj. Lige nu var Bettina komplet ligeglad med både naboer og den dejlige varme sperm som var begyndt at løbe ned af benet på hende. Hun vendte sig om, tog Sørens pik i munden og slikkede ham ren, inden hun rejste sig op med et smil på læben og sagde ”tak for den udvidede service”

Søren fik efter et par dage lavet den overdækning færdig, omend det tog lidt længere tid end planlagt fordi Bettina ikke synes at kunne få nok af håndværkersex. Bettina og Søren blev ret hurtigt kærester men fra tid til anden kommer han stadig forbi i sit arbejdstøj og det er som om Bettina synes at det er en slags bedre sex, når han har sit håndværkerbælte på. Bettina er nemlig blevet ret så glad for håndværkersex, især når værktøjet er iorden.   

Del dette indlæg