Sex med babysitteren.

Det er lørdag, konen og jeg skal til fernisering på vores ynglings galleri.

Min kone er 37 og har født os 4 børn – en dejlig kvinde, som jeg elsker over alt på jorden.
Jeg er selv er 41, altid ny barberet og, syntes jeg selv, pæn og veltrænet.
Igennem de sidste 2 år har vi haft den samme babysitter. Patricia på nu, 18 år. Hun startede hos os, kort efter hun blev 16. En rigtig sød og moden pige, der er god sammen med børnene. Hende og jeg har altid talt godt sammen, vi har måske også flirtet lidt nu jeg tænker over det, efterfølgende.

Nå, som sagt skulle konen og jeg til fernisering, derfor måtte vi have Patricia til at passe børnene, hvilket hun gjorde med glæde. Selvom hun er 18 og gerne vil i byen med hendes venner og veninder siger hun gerne ”Jeg vil rigtig gerne tjene lidt ekstra i weekenderne, så I siger bare til!”
Allerede kl. 22 har min kone set lidt for meget på hvidvins flasken og vil gerne hjem, så vi finder vores overtøj og tager hjem.

Da vi kommer ind af indkørslen, kommer Patricia ud – hun hjælper mig med at få hende ind i seng og putter hende godt. Patricia og jeg går ind i stuen – jeg åbner en flaske Rødvin og siger tak for hjælpen.
Patricia er en smuk ung pige, langt mørkt krøllet hår, trænet krop og flotte brune øjne.
”Har du lyst til et glas vin – Spørger jeg.
– Ja tak, det vil da være dejligt – i er tidligt hjemme! Børnene sover, så jeg var på vej på sofaen og læse resten af Fifty Shades Of Grey – har du læst den?
Det måtte jeg erkende at jeg ikke havde, men ville da gerne høre hvad den handlede om og om hun syntes den var god. Så vi går på sofaen med vores vinglas.

Hun fortæller om bogen og de saftige scener der er deri, jeg ligger mærke til hvordan hendes brystvorter blive stive under hendes t-shirt og ser samtidig hun ikke har nogen brystholder på. Hun fortæller videre, læner sig længere tilbage i sofaen, trækker sit en ben op, så hendes inderlår kommer bedre til syne under hendes lårkorte kjole – hvilket jeg også ligger mærke til.
Pludselig siger hun:
– Ved du godt at jeg egentlig altid har været lun på dig? – siden jeg startede her hos jer, har jeg fantaseret om at få din pik, langt op i min lille stramme fisse!
Jeg bliver helt målløs og ved dårligt vad jeg skal svare, men får sagt:
– Det er rigtig sødt af dig, men jeg er jo lykkelig gift og selvom du er en smuk pige med en endnu smukkere krop, vil det nok være en dårlig idé at vi to laver noget samen.
I samme øjeblik trækker hun sin lårkorte kjole op og viser hendes flotte nybarberet fisse. Jeg kan se hun er våd. Hun tager min hånd og trækker den ned mellem hendes ben.
– Jamen vil du da ikke gerne have denne her?
Hun læner sig op mod mig og bider mig blidt i øreflippen, klemmer sine ben sammen om min hånd så den er presset ind mod hendes skamlæber og tager mig på pikken uden på bukserne.
– Jeg vil have dig NU, visker hun i mit øre og knapper mine bukser op.
– Nej Patricia, det her går bare ikke!
Hun er ligeglad, graver dybt i mine bukser og får hånden om min pik, som hun begynder at masserer.
Jeg bliver total liderlig og får hurtig en meget stiv pik. Hun flår den ud af bukserne, læner sig ned og begynder at slikke mit pikhoved med sin tunge, på en måde jeg aldrig har prøvet før.
– Fuck du er dejlig, siger jeg og glemmer alt om tid og sted.
Jeg tager hendes lille ung pigekrop og smider hende på ryggen, i enden af sofaen.
”Du har vist brug for en omgang du aldrig vil glemme!
– Ja! Tag mig, giv mig din store pik!
Den får hun dog ikke til at starte med, først skal hun slikkes til den syvende himmel. Jeg slikker hendes klit og borer min tunge så langt op i hendes fisse som jeg kan. Hun stønner og tager hendes hænder om mit hoved og trykker det ind mod hendes fisse, samtidig med, at hun køre sit underliv op og ned.
Hun smager fantastisk og jeg bliver ved indtil hun får sin første orgasme.
Nu er det hende der tager over, får vendt mig om på ryggen og springer op på min mave. Hun placerer sin dejlige, våde fisse oven på min stive pik og køre frem og tilbage, jeg stønner sagte – det føles virkelig godt. Hun glider lidt længere frem og så tilbage og får min stive pik op i sig. Først meget roligt, det gør lidt ondt på hende kan jeg se, hun er meget stram og min pik er lidt stor i forhold til hendes lille stramme 18 årige fisse.
– Vent lidt, siger jeg. Lad os bruge lidt Aqua glidecreme, jeg har en tube herovre.
Jeg skubber hende blidt, men sikkert af, rejser mig og henter glidecremen.
Da jeg kommer tilbage ligger hun og leger med sig selv…..damnnn hun er fræk at se på. Jeg smører hendes fisse ind og giver hende tuben, jeg ligger mig igen på ryggen og hun smører min pik ind. Hun glider stille ned over mit lem og begynder at ride mig, nu kan hun tage mig fuldt ud – og det gør hun. Jeg er tæt på at komme, da jeg tager om hende, rejser mig op og løfter hende over på spisebordet.
Hendes ben tager jeg op på mine skuldre og jeg knepper hende hårdt, til hun får endnu en orgasme, i samme øjeblik trækker jeg mig ud og sprøjter hen over hendes mave og bryster. I Ekstase smøre hun sig ind i mine safter og jeg ligger mig over hende, kysser hende og nærmest stønner:
– Fuck du er en dejlig vildbasse!
– Pyyhh så stor en pik har jeg aldrig fået før – det var skønt!
Vi går i bad, hun kan ikke lade min pik være, den bliver hurtigt stiv igen.
– Tag mig bagfra, siger hun liderligt.
og skubber sin frække lille numse op mod min pik, bukker sig ned og stikker den ind i hendes varme fisse. Jeg trækker hende op og holder om begge hendes dejlige faste ung pigebryster og knepper hende i rolige seje ryk, hun får igen orgasme og jeg holder hende tæt ind på min krop, jeg kan mærke hvordan orgasmen går hele vejen igennem kroppen på hende.

Hun går på knæ og slikker min pik, til jeg kommer, hun sluger hver en dråbe i vellyst, rejser sig op og kysser mig.

Vi vasker os endnu engang og går ud af badet for at tørre os, tager tøj på og går ind i stuen.

Vi aftaler at det her bliver imellem os og absolut ikke må ske igen….men der gik ikke mere end to dage før end jeg igen lå og slikkede hendes stramme fisse – sex med babysitteren kan blive en afhængighed – og det blev det i en lang periode – for os begge to!

Del dette indlæg