Sex i Skagen, del 2

Lisa og Emilie brugte deres første aften i sommerhuset på at nyde et glas koldt hvidvin ude i haven. Sommerhuset var luksuriøst med spa, pool og hele 5 soveværelser. Pigerne havde allerede pakket ud og gjort et af værelserne til deres garderobe. Nu da de havde pakket ud og spist lidt mad kunne de endelig sætte sig ud og snakke om den kommende uge. Emilie var meget ivrig efter at møde Bastian igen. Hun kunne ikke glemme synet at hans lækre pik. Han var ret høj og tyndt bygget, hvilket gjorde det meget tydeligt at se hans hårde muskler. Den tynde bygning gjorde, at begge piger havde fået sig noget af en overraskelse, da Bastian trak sine bukser ned. Hans pik var langt over gennemsnittet, perfekt formet med en tyk rod og et dejligt fyldigt pikhoved. Emilie ville gerne have Bastian for sig selv og mærke ham oppe i sig. Lisa synes også, at han var fræk, men hun var mere frisk på at møde nye fyre her i Skagen. Pigerne snakkede løs om deres frække oplevelse i bilen. De delte deres tanker, følelser og fantasier. Begge to kunne mærke hvordan de blev mere og mere tændte. Dels fordi de delte sexede fantasier og dels fordi de snart havde delt en flaske vin sammen. I takt med at mørket faldt på, blev pigerne gradvist mere og mere beruset. De fandt tæpper og levende lys frem. Nu sad de i tusmørket med vin, levende lys og snakkede om alle deres seksuelle drifter. Emilie fandt Bastians nummer frem og var fast besluttet på at de allerede skulle ses igen i aften!

“Det er Bastian”
“Ja hej.. Øøøh.. Det er Emilie – kan du huske mig?”

Emilie afsluttede sætningen med et inderligt og lettere forlegent fnis. Hun kunne samtidig høre Bastian grine let i den anden ende af røret.
“Det skulle vel ikke være den dejlige Emilie, som var så flink at give mig et lift i dag. Hvis det er det, er jeg da lidt for heldig!”
Derfra gled samtalen frem og de snakkede løs i 5 minutter. Emilie spurgte ind til, hvem han var i Skagen med. Bastian fortalte at det var hans fodboldvenner fra Aarhus, så de var 10 drenge af sted i et kæmpe sommerhus. Emilie kunne godt fornemme at hun ikke fik forløst sin seksuelle frustrationer i aften, og fik i stedet aftalt at pigerne kom til aftensmad hos drengene i morgen aften.

Lisa sad ved siden af i løbet af samtalen med et kæmpe smil. Hun sad og drømte om en flok flotte fyre, som hun kunne vælge og vrage mellem. Hun vidste nemlig godt selv, at det var sjældent en mand kunne modstå hendes lange, velformede ben og fyldige bryster. Emilie var af en lidt anden bygning, hun var lavere og tætbygget, hun kunne dog charmere fyrene med hendes brune øjne.

Næste dag stod solen højt på himlen og pigerne lå ved poolen hele dagen. De havde begge nemt ved at få en lækker brun kulør. Da tiden nærmede sig aftensmad begyndte pigerne at gøre sig klar til en hyggelig og forhåbentlig fræk aften med drengene. De satte høj musik på og dansede rundt, imens de begge prøvede nærmest alle kjoler, de havde med. Lisa endte med at tage et par sorte, stramme shorts på, så hendes flotte ben blev vist og en hvid skjorte, som lige præcis var gennemsigtig nok til, at man kunne se hendes blonde BH og hendes stive brystvorter, som tittede frem igennem blonderne. Emilie valgte en blå, stram kjole, som viste hendes former. Den blå kjole havde bar ryg, og afslørede derfor også, at Emilie ikke havde BH på. Pigerne fandt deres sandaler med hæl på frem og lagde det sidste make-up. Inden de gik ud af døren aftalte pigerne, at det der sker i aften ikke skulle videre til nogle andre. De var begge bevidste om, at der kunne ske vilde ting i de kommende timer.

Det var tydeligt at se hvilket sommerhus drengene var i. Musikken spillede højt og de stod alle omkring den store webergrill ude i haven. De havde alle shorts på, nogle havde skjorte og andre havde stramme t-shirts på. Det var lidt overvældende for pigerne, da de skulle hilse på alle de fyre. Emilie søgte efter Bastian i den store flok, men hun kunne ikke se ham. Hun fulgte derfor trop efter Lisa, som var godt i gang med at give kindkys og kram til de imødekommende fyre. Da de havde nået rundt og sige hej til alle, stod de alle sammen med et kæmpe smil på. En af fyrene havde skyndt sig ind og fundet til glas med rosévin til pigerne. Emilie spurgte forsigtigt ud i flokken, om Bastian ikke var her. I samme øjeblik kunne hun mærke en hånd på skulderen. Da hun vendte hovedet blev hun mødt at et vådt og intenst kys. Det var Bastian, som lige var kommet ud af badet. Nu stod han der med sine lyse denimshorts, som havde slid og huller. Han havde bar overkrop og hans hår var pjusket og vådt. Han havde stadig dråber fra badet på sine trænede skuldre. Emilie kunne ikke modstå at flyve i armene på ham. Heldigvis følte hun at krammet var lige så tiltrængt fra Bastians side af.

Maden kom på langbordet og pigerne var placeret i hver sin ende. Lisa nød hvert et øjeblik, da alle fyrene sad og slugte hende med øjnene, imens hun fortalte vidt og bredt om alle de vilde oplevelser hun havde sidste sommer. Nede i Emilies ende sad Bastian og hende ved siden af hinanden, hans hånd lå konsekvent på hendes lår og hans blik slap kun hendes ansigt, når han var tvunget til at tage en bid af maden eller hvis en af drengene sagde noget til ham. De andre fyre var dog lidt misundelige og havde en masse spørgsmål til Emilie. Timerne fløj af sted og mørket faldt stille på. Lisa var begyndt at kysse med Mads, som hun sad ved siden af. Imens de sad og kyssede, nussede Tobias hendes lår og begyndte at kærtegne hendes fugtige fisse udenpå hendes blonde trusser. Lisa rejste sig fra bordet, hun kiggede rundt på de 5 fyre, som nu sad og betragtede hende. ”Nu går jeg ind og finder den største seng, som I har – alle er velkomne til at hjælpe mig med at finde den!”

Drengene var ret beruset af de mange øl og vin, og samtidig var de meget liderlige efter Lisas frække krop. De rejste sig alle og fulgtes ind i det soveværelse, som havde en kingsize seng og masser af plads. Mads lukkede døren, da de alle var kommet ind. Jonas og Tobias tog deres bælte af, imens Kim lagde Lisa på sengen. Nu brugte drengene deres bælter til at binde begge af hendes arme fast til gelænderet. Mads trak hendes trusser af og gik målrettet i gang med at slikke hendes våde fisse. Lisa vred sig af nydelse, da alle fyrene begyndte at kærtegne hende overalt. Mads stoppede med at slikke fissen, for at give plads til at Jonas kunne trænge op i hende. Der kom et højt støn fra Lisas læber, da hun mærkede hvordan Jonas fyldte hende ud. Han stødte helt oppe i hende langsomt og hårdt! Kim stoppede Jonas, for at lægge sig under Lisa. Han havde iført sig et kondom og kælede for Lisas røv, så den kunne åbne sig for hans stive pik. Der gik ikke længe før, hun var helt klar. Nu lå hun i en sandwich mellem Kim og Jonas. Tobias satte sig over hendes hoved og førte med rolige bevægelser sin pik ind og ud af Lisas mund. Det var en drøm, som gik i opfyldelse, da Lisa nu blev fyldt ud i samtlige huller af unge, liderlige fyre. Mads sørgede for at kærtegne hendes bryster og det var ekstremt pirrende, at hver en del af hendes lange, slanke krop blev forkælet. Lisa fik sine hænder fri fra bælterne og drengene førte hende ned på gulvet. De lagde hende på ryggen og en efter en, spermede de løs på hendes krop. Da Mads som den sidste havde fået udløsning, lå Lisa med sperm i ansigtet, maven, brysterne og mellem lårene. Stemningen var løs og drengene tørrede hende endda også af med papir. De fik alle tøj på og ville gå ud til selskabet igen. Da de kom ud til bordet i haven var det dog tomt.

“Sex i Skagen – del 2, forsættelse følger”
Læs første del her

Del dette indlæg