Sex i Skagen, del 3

Emilie sad og snakkede med Bastian, da hun i periferien kunne se Lisa rejse sig fra bordet efterfulgt af fem af fyrene. Nu sad Emilie tilbage med Bastian og et par af de andre. Emilie var ikke et sekund i tvivl om, hvad der skulle ske med Lisa og de andre fyre. Hun sad der ved bordet med Bastians hånd på sit lår, imens hun lod sine tanker løbe løbsk omkring hvad drengene gjorde ved Lisa. Hun forstillede sig Lisa sidde på knæ på gulvet, imens hun skiftevis tog alle fyrenes pik hele vejen til roden. Hun fantaserede videre om hvordan de tog hårdt fat i hende, imens hun red dem alle hårdt og hurtigt. Emilie kunne ikke undgå at blive en smule misundelig, men samtidig også ret liderlig. Hun lænede sig ind mod Bastians øre. Hun lod sin tunge cirkulere omkring hans øreflip, for så at bide blidt i den, hun hviskede med sin blideste stemme: ”Jeg vil mærke dig – NU!”

Bastian var i gang med at lytte til en af drengenes ligegyldige fortælling om en bytur, der var endt hos en MILF, som han havde kneppet og derefter gået fra uden at sige farvel. Bastian greb fat i Emilies hånd under bordet og afbrød sin kammerat ved at rejse sig op og trække Emilie med sig. Han gik ud mod stien, som gik langs sommerhuset med hastige skridt. Emilie måtte næsten løbe for at følge med. ”Hvor skal vi hen, Bastian?” Nærmest råbte hun af ham. Hun begyndte at føle en usikkerhed omkring hele situationen. Han havde virket som en god fyr, som man kunne stole på indtil videre, men hvad nu hvis det blot var en facade, og han faktisk nu ville ting, som hun ikke havde lyst til.

Han fortsatte ud på den mørke sti, og havde et fast greb om Emilie håndled. De var nu nået frem til en lille legeplads, som lå i starten af en skov. Bastian stoppede op og trak Emilie ind til sit bryst. Han placerede sine hænder på hendes hofter og trak hende helt tæt til sig. Hun kunne dufte hans euforiserende duft blandet med en dyr parfume. Hun kunne mærke sit eget hjerte banke hurtigere igen, denne gang var det dog ikke af uvished og frygt, men fordi han kiggede dybtfølt i hendes øjne, imens han stille lod sine hænder arbejde sig op fra hofterne til hendes lynlås i ryggen.Bastian lynede ned, imens han blidt kyssede hver en del af hendes hals.

Da kjolen var lynet helt ned, lod han sine læbe bevæge sig fra halsen op til Emilies fyldige, bløde læber. De indgik i et intensivt kys, hvor deres åndedræt gradvist blev tungere og tungere. Nærmest uden at hun opdagede det, havde Bastian nu trukket Emilies kjole hele vejen ned til hendes stilletter. Han trådte nu et skridt tilbage og betragtede hendes fyldige krop i den sorte, blonde bodystocking, som hun havde på under kjolen. Emilie blev helt forlegen, men samtidig blev hun også enormt tændt af at se hans øjne spise hver en del af hendes krop. Han trak sin trøje af over hovedet og smilte skævt til hende. Hun fulgte efter ved at knappe sin bodystocking op og roligt trække den over hovedet. Nu stod hun helt nøgen, med sin solbrune hud og høje stilletter. Bastian knappede sine shorts op og trak alt af med det samme.

Han tog to beslutsomme skridt mod hende og løftede hende op med begge arme. Emilie følte sig lille og let, selvom Bastian ikke var vildt pumpet, kunne hun tydeligt mærke, at han var stærk, og hun fandt det ophidsende, at han sådan tog styringen. Han gik hen til gyngestativet og satte Emilie på en af de brede gynger. Han slap ikke grebet om hende, imens han placerede sig stående mellem hendes ben. Han kyssede hende et par gange, inden han sat sig på knæ og beordrede hende til at holde godt fast i gyngens kæder. Han holdt godt fast i gyngen på hver af siderne, så Emilies fisse kom helt ind mod hans ivrige tunge. Han lod tungen ramme klitorissen med det samme, og der kom et tydeligt støn fra Emilie nu. Hun nød endelig at mærke ham på hende, og han var samtidig overraskende erfaren i at slikke fisse. Han gjorde det med langsomme bevægelser, hvilket fik hende til at skælve i gyngen.

Uden hun nåede at forstå det, pressede orgasmen sig på. Emilies ben rystede omkring Bastian hoved. Hendes hårde klitoris var nu så følsom, at hun måtte slippe grebet om den ene kæde, og holde Bastians hoved væk. Det var dog ikke lige til, og Bastian rykkede sit hoved væk i et kort øjeblik. Han kiggede på Emilie: ”Tag hellere fat i den kæde igen, for nu kommer runde 2”. Denne gang varierede han sine bevægelser meget. Først lod han sin tunge massere klitorissen helt langsomt og følsomt, for at den kunne vænne sig til trykket. Langsomt gjorde han det hurtigere og hurtigere, men stadig med en blød tunge.

Emilie følte, at Bastian kendte hendes krop og behov bedre end hende selv. Hun trak vejret mere og mere tungt i takt med at hendes støn blev mere og mere højlydte. Inden Emilie nåede sit andet klimaks, faktisk lige op til klimaks, slap Bastians tunge og han rejste sig op. Han slap ikke grebet om gyngen en eneste gang, men trak sig brat op i Emilies opsvulmede fisse. Hun følte at alt sitrede i hendes krop, imens Bastian lod sin pik glide hele vejen op i hende. På grund af det dejlige forspil, kunne Emilie mærke hver en del af samlejet, og hun nød det til fulde. Bastian slikkede og nippede til Emilies brystvorter, hvilket blot tændte hende mere. Hans pik pulserede oppe i hendes varme fisse, imens han stødte hårdt og hurtigt med hendes brune krop.

Begge deres kroppe nærmest dryppede af sved i den lune sommernat. Bastian trak sig ud og tog hænderne om Emilies hoved, for at indikere at hun nu skulle sluge, tage imod og sluge hans varme sæd. Emilie ville hellere end gerne have ham til at komme hende i munden og faldt på knæ foran ham. Hun lod sine egne fingre stimulere sin klitoris for at de kunne nå klimaks sammen. Han lod sin hånd glide frem og tilbage over pikhovedet og ned af skaftet i hurtige bevægelser, imens Emilie lod to fingre kører frem og tilbage hen over sin klitoris.

Emilie fik orgasme, imens hun tog imod Bastians varme sæd. Det var en fræk og dejlig oplevelse for dem begge. De tog deres tøj på og gik hånd i hånd tilbage til sommerhuset. Her sad de alle sammen om det lange bord. Emilie og Lisa fik øjenkontakt med hinanden. De smilte begge tilfreds og vidste udmærket at de begge havde haft en uforglemmelig aften. Nu så de begge frem til resten af ugen, hvor de forhåbentlig ville møde nye, søde fyre.

Sex i Skagen, del 3
Læs del 1 her
Læs del 2 her

Del dette indlæg