Sex for kærlighed

Mark var en ung fyr, som for nylig havde afsluttet sin uddannelse. Han havde altid vidst, at han ville arbejde med salg og service. Han havde derfor søgt job i en modebutik i Aarhus. Han var endda også blevet kaldt til samtale. Mark ville virkelig gerne have jobbet, så han var enormt nervøs og samtidig opsat på at gøre det rigtig godt.

Da han ankommer til butikken, står der en kvinde klar til at tage imod ham. Hun er iklædt en stram, sort nederdel og en lys skjorte, hvor Mark lige præcis kunne ane de bare bryster under. Mark tænkte, at hun nok var omkring 40 år, hvilket var 18 år mere end Mark. Alligevel kunne han ikke lade være med at føle, at der var en kemi imellem dem. Igennem hele samtalen sad de lænet helt ind over bordet og de udvekslede frække blikke og smil. Flere gange var han nødt til at minde sig selv om, at det ikke var en date, men en seriøs jobsamtale. Da de sagde farvel, sagde hun, at han ville høre fra hende lige meget hvad.

Der gik kun en dags tid, før Mark fik det opkald han havde håbet så meget på. Han havde fået jobbet og skulle starte dagen efter. Jobbet indebar, at han altid skulle være iklædt jakkesæt. Mark var en veltrænet ung fyr med brune øjne og mørkt hår. Han nød at have jakkesæt på, da han vidste det viste alle de gode træk ved hans krop.

Nu var dagen kommet, hvor han skulle starte. Han havde udvalgt et mørkt, gråt jakkesæt, som var figursyet og en hvid skjorte. Da han møder op i butikken, står chefen ude for at tage imod ham. Hun smiler bredt og selv hendes øjne smiler til ham. Mark mærker, at hans pik reagerer på hendes smil, og han forsøger at få den til at blive slap ved at holde den professionelle vinkel. De giver hinanden hånden og går indenfor. Det er en eksklusiv butik, så meget af dagen går egentlig bare med at stå klar til de rige kunder. Derfor er der også meget tid til at snakke med hinanden. Mark lærer sin chef rigtig godt at kende. Han havde skudt rigtig med de 40 år. Hun havde aldrig været gift og ønskede ikke at få børn. Der var noget ved hende, som dragede ham. Det var både det seksuelle, men også det mentale. Sådan fortsatte deres dage de kommende uger. Efter at Mark havde været i butikken i en måned, var deres samtaler blevet dybere og mere intime.

Det var blevet fredag og det var lukketid. De hjalp hinanden med at få skilte ind og lukke og låse. Marks chef spørger, om han ikke vil have et glas vin på kontoret med hende. Han takker pænt ja. De sidder overfor hinanden, hvor de også havde den første jobsamtale. Ud af det blå fortæller chefen ”Jeg så godt, at du havde stiv pik på den første dag herinde”. Mark blev målløs og vidste ikke, hvad han skulle svare. Han tænkte, det ikke hjalp spor at lyve, så han fortalte istedet at hun tændte ham.

Chefen fortæller, at det var det hun havde håbet på, for hun var vildt liderlig efter ham. Hun rejser sig op og stiller sit glas på bordet. Med langsomme skridt går hun hen til Mark og sætter sig på ham med et ben på hver side. Hun kommanderer Mark til at knappe hendes bluse op og slikke hendes brystvorter. Mark knapper op og lader sin tunge lege med brystvorterne. Skiftevis sutter, slikker og kysser han chefens bryster og brystvorter. Hun griber fat i hans hår med begge hænder og trækker hans hoved bagover, så hun har fri passage til at kysse og slikke hans hals. Nu kan hun mærke hans stive pik i buksen. Erfarent og roligt lyner hun hans bukser op. ”Tag din skjorte og blazer af, imens jeg sutter din store pik!”.

Mark tog imod hver en ordre og havde aldrig prøvet noget så ophidsende før. Den måde chefen brugte sin tunge omkring hans pikhoved gav ham lyst til at eksplodere. Efter et par minutter rejste hun sig og satte sig igen på hans skød. Denne gang lod hun hans pik glide helt op i hendes fisse. Hun mærkede hvordan, hans pik fyldte hende fuldstændig ud. Hun red ham hårdt og længe, imens hun skreg af ren nydelse. Hun rejste sig fra hans pik og stillede sig med røven mod ham. Hun beordrede ham til at slikke hendes røvhul, indtil hun sagde stop. Mark satte sig på sine knæ og lod hans tunge køre i cirkler om chefens lyserøde røvhul.

”Tag mig bagfra indtil jeg kommer – NU” råbte chefen. Mark kørte sin venstre hånd ned langs hende ryg og skubbede samtidig hendes bryst mod bordet, imens han lod sin pik glide op i hende. Han gav hende tre hårde smæk i røven og stødte dybt op i hende. Efter en times hed sex eskalerede det i en intens og tilfredsstillende orgasme.

Chefen tog straks sit tøj på og gav Mark et kys på kinden. ”Låser du? ” spurgte hun, samtidig med at hun nærmest var ude af døren. Der sad Mark helt nøgen og havde en ambivalent følelse. Han ville have hende igen, han ville have mere.

De kommende dage gik med flirtende samtaler over disken, og små berøringer til at pirre hinanden. Gentagne gange havde de sluttet arbejdsdagen af med hed sex og hver gang var chefen gået med det samme. Det var tydeligt at mærke for Mark, at han måtte passe på sig selv. Han var blevet forelsket i sin chef.

Nu var det igen blevet tid til weekend, og Mark havde besluttet sig for at sige fra. Chefen havde allerede smidt tøjet og sad i sin stol med benene placeret på bordet, så Mark kunne se lige op i hendes barberet fisse. Mark tog en dyb indånding og fortalte chefen om sine følelser. Da han havde talt i et par minutter begyndte hun at smile. Hun fortalte ham, at hun ikke kunne det med følelser og det var ren sex for hende. Hun havde ikke følt sig så tilfredsstillet og ungdommelig længe, så hun var dog interesseret i en ordning. Hun foreslog, at hun kunne gå med til at have sex i deres private og sove sammen, såfremt han blev en form for slavedreng og opfyldte hvert et seksuelt ønske. Mark var ikke helt tilfreds, men tog alligevel imod aftalen.

”Kom så og slik mig” sagde hun bagefter og smilte frækt til Mark. Imens han bevægede sig langsomt mod hende, knappede han sine bukser op og tog skjorten af. Nu skulle han bevise hende, at han var den bedste sexslave, hun kunne finde. Han slikkede hendes saftige fisse i en halv time. Hun skreg konstant efter mere, og hans pik havde aldrig været hårdere. Han kunne ikke vente længere, han måtte have hans stive pik op i hendes fisse nu. Han løftede hende op, så hun havde benene om livet på ham. Han gik mod væggen og skubbede hendes ryg mod væggen, imens han gled op i hende. Han kneppede hende hårdt, og hun nød det som aldrig før. Marks arme blev store og hårde af at løfte hende mod væggen. Hun lod sine negle glide op og ned af hans arme, imens hun skreg efter mere.

I en kæmpe orgasme faldt de sammen på gulvet og det var tydeligt, at aftalen var ”underskrevet”.

Del dette indlæg