Sex i fitness

 

Klokken er 12.33 om søndagen, og jeg ved godt, at jeg er nødt til at komme ud af starthullerne. Vores volleytræner sagde til os om fredagen, at vi skulle i fitness mindst én gang denne weekend, og jeg havde ikke tiden til det om lørdagen, så nu ligger jeg her i min seng og prøver at finde motivationen. Jeg kommer hurtigt i tanke om ham den veltrænede fyr, jeg har set i fitness flere gange i ugerne forinden. Han er en flot, høj og muskuløs mand omkring de 30 år og jeg har ikke kunne få øjnene væk fra ham og hans brede skuldre.
Hver eneste gang, jeg får øje på ham, bliver jeg lidt mere våd i trussen og det begynder at kilde mellem mine ben, når jeg ser ham løfte vægte. Jeg ved også godt, at han tjekker mig ud, når jeg træner og især, når jeg laver øvelser på bold, eller når jeg står på alle fire og strækker min ryg ud. Det er min yndlingsøvelse, fordi jeg kan mærke hans blik glide op og ned ad mine ben og op på min velformede røv. På en eller anden måde ender vi altid med at træne på samme tid i fitness og dét motiverer mig denne søndag middag til at pakke tasken, for jeg ved, at jeg kan finde ham i fitness i dag.

Jeg finder mine korte shorts frem fra skabet, som får selv den mest kontrollerede mand til at miste fokus, min stramme top, der fremhæver mine små faste bryster, og sætter mit lange mørke hår op i en hestehale. Derefter cykler jeg mod fitness. Måske er det dagen, hvor jeg bryder mine grænser og spørger ham, om han vil med ud eller bare hjem til mig. I hvert fald bliver jeg helt opstemt på cykelturen og kan ikke lade være med at vrikke på sædet, så det kilder mellem mine hofter og langt oppe i mig.

Jeg glæder mig helt til at komme i gang og ankommer forventningsfuld og måske en anelse for ivrig til fitness.
Jeg går hurtigt ind med mine ting og ignorerer de lange blikke i forhallen, for jeg har kun fokus på én ting: ham. Jeg lægger hurtigt mærke til at mændene i receptionen får store øjne, og jeg går ind til træning med selvtillid og smil på læben.

Lige som jeg går ovenpå, finder jeg ham i færd med at træne biceps i torv og jeg glemmer med det samme, hvad jeg skulle her. Min indre gudinde giver mig et mentalt klask i røven og siger, at jeg skal tage mig sammen og fyre op for charmen, så da jeg går over imod ham, bider jeg mig i læben, mens jeg kigger ham frækt i øjnene. Nu har jeg for alvor givet ham et tegn og jeg håber, at han vil gribe chancen og flirte med mig. Jeg går over imod spejlet og opdager nu, at vi er helt alene på etagen. Det giver mig blot mere selvtillid og jeg begynder mine faste udstræknings-øvelser i spejlet, indtil jeg finder ham nogle meter bagved mig i færd med at lave benpres i maskine.

Han kigger intenst og forventningsfuldt på mig, og jeg ved, hvad jeg skal gøre for at få ham ud af fokus. Jeg stiller mig med ryggen til ham, sætter mig ned på alle fire og laver strækøvelser til min ryg. Jeg svajer, så meget jeg kan, i ryggen og stritter med min røv, så han ikke kan undgå at se min lyserøde g-streng gennem shortsene. Jeg lægger hurtigt mærke til, at han stopper sin øvelse og kigger sammenbidt på mig, mens jeg laver denne øvelse et par gange til. Jeg vender tilbage til mit fokus på øvelsen og kigger så tilbage på ham. Han har rejst sig fra maskinen og er nu på vej hen mod mig med et liderligt blik i øjnene. Min indre gudinde hopper op og ned, for vi ved begge, at jeg har ramt plet.
Jeg stiller mig op igen, da han kommer nærmere og stiller sig lige bagved mig, så jeg kan se hans lem er vokset, og det viser hans lyst og liderlighed. Jeg kigger ham i øjnene, mens jeg slikker mig om munden og viser, hvad jeg har lyst til at gøre med ham. Han opfanger det hurtigt, og træder et skridt tættere på mig, så han nu står helt op ad mig. Han lader sin hånd løbe fra min nakke, mellem mine skulderblade og ned til min lænd, hvorved jeg begynder at svaje i ryggen og stritte min røv mod hans store lem, der pulserer under hans bukser. Jeg kan hurtigt mærke, at mit åndedrag bliver kortere og mere overfladisk, da han griber hårdt fat i min røv og siger: ”Du er så fandens lækker, og jeg kan ikke holde mig tilbage længere. Jeg har lyst til at rive alt dit tøj af, slikke dig og dine safter i mig og derefter kneppe dig så hårdt at du skriger.
Jeg kan næsten ikke få vejret af bare vellyst, og hvis det ikke var fordi, han havde taget fat om mine hofter med sine veltrænede arme, ville jeg have knækket sammen af lyst og spænding. Det eneste, jeg kan få fremstammet, er et støn – ”Åh!” Han kan ikke lade være med at smile til mig i spejlet over min åbenbare reaktion, og jeg fniser som en lille skolepige, da han tager fat i mine korte shorts og siger: ”Du har den flotteste røv og jeg vil gerne rive dine små shorts af dig, så jeg kan se din røv bevæge sig.” Derefter tager han sin pegefinger og stikker den ned i kanten af mine shorts og kører den fra min ene hofte og hen til den anden. Det giver et sæt i mig, da han strejfer min glatbarberede fisse og han bemærker hurtigt min ivrighed. -”Hvor føles din fisse bare glat og lækker. Jeg har lyst til at gøre så meget ved dig, du forstår det slet ikke. Den måde du bevæger dig på og din røv, der bare vrikker fra side til side. Forstår du slet ikke, hvad du gør ved mig?”
Min indre gudinde står med åben mund og kan ikke fatte, hvad der sker. Han samler sig sammen og giver mig blikket, som betyder, at jeg skal tage mig sammen, rette ryggen og vise ham, at jeg også kan tage teten. – ”Jeg er så våd af lyst og liderlighed, og lige nu kan jeg ikke tænke på andet end dine hænder overalt på min krop og din store pik der pumper inde i mig.”

Han kigger overrasket på mig, og smiler så, mens han tager fat i mig og rykker mig væk fra kameraernes vinkel og ind i et hjørne. Jeg står stadig med ryggen til ham og hviler op ad muren, mens mine hænder er på væggen. Han træder først et skridt tilbage og beundrer min røv, og så giver han mig et klask i den og trykker mig ind mod hans lem. Jeg hjælper ham og begynder at gnide min røv op ad ham, indtil han begynder at stønne lidt. Så tager han sin ene hånd og stikker sin langefinger ned i kanten af mine shorts og længere ned til han strejfer mit køn, hvorefter han stikker den sultent op i mig. Jeg begynder at stønne blidt, og jeg hælder mit hoved tilbage og lader ham udforske min fisse.

Til min store ærgrelse trækker han hurtigt fingeren ud igen og op af mine shorts, indtil hånd finder hans mund og smager på mine safter. Han sutter sin finger, hvorefter han finder vej til min mund og lader mig smage på mig selv. – ”Lige om lidt vender jeg mig om og går ud på handicaptoilettet ved salen og så forventer jeg, at du kommer lige efter mig, og så skal jeg vise dig, hvor meget jeg har lyst til dig.”
Jeg prøver at finde fodfæste, da han slipper mig og går ud i mod træningssalen. Jeg er ved at sprænge af lyst, og der går lige lidt, før jeg får jordforbindelsen igen. Derefter tager jeg mine ting og går efter ham ud mod handicaptoilettet. Da jeg kommer derud, står han i bar overkrop og kigger sultent på mig. Hans flotte muskuløse krop er til at falde i svime over: hans mavemuskler er helt perfekt, som udskåret af marmor og hans store skuldre, gør mig endnu mere ivrig.
Jeg når ikke at tænke andet, før han har revet min top af og sat mig hen på vasken. Han kysser mig sultent og krævende, og jeg kan mærke, at hans lem vokser igen mod min mave. Hans hænder udforsker min krop, hvorefter han tager fat i min elastik og river den ud af mit hår. Så tager han godt fat i mit hår og vipper mit hoved bagover. Han kysser mig på halsen, og han bider mig blidt, indtil han kommer ned til min lyserøde sports-bh. Mine brystvorter er blevet helt stive og prøver at trænge igennem stoffet. Da han hiver min bh af og over mit hoved, får mine bryster frit lejde og han begynder at bide mig blidt i mine brystvorter. Jeg stønner mere og mere og kan ikke lade være med at hungre efter endnu mere, så jeg stikker mine bryster frem mod ham og svajer i min ryg.
Han opdager min utålmodighed og smiler til mig, da han sætter sig på knæ og begynder at kysse mig først på indersiden af lårene og derefter tættere og tættere på min varme og våde fisse. Han pirrer mig, og han kan se, hvor meget det påvirker mig og irriterer mig. Vil bare gerne mærke ham mod min fisse, mens han slikker mine safter i sig og fornøjer mig. Han hiver endelig mine shorts af, og jeg bliver så spændt og ivrig, at jeg ikke kan sidde stille. Så river han først min g-streng til side og lader sin tunge finde vej til min klit, og så stikker han to fingre op i min våde fisse, der har ventet længe på hans kærtegn.

Han slikker længe på min klit og varmer den op, indtil han begynder at sutte og slikker mig bidskt. Hans fingre kører i et roligt tempo ind og ud af min fisse, mens han laver cirkulære bevægelser gnubber dem op af indersiden af min fisse. Jeg kan hurtigt mærke, at min orgasme kommer tættere på, og han river straks mine trusser af, tager fat om mine lår med sine store arme og river mig helt tæt på ham, mens han skiftevis slikker, sutter, og leger med min klit. Hans fingre går på opdagelse i min fisse, og han begynder at sætte tempoet op. Jeg er så tæt på klimaks, da han stiller sig op, river sit stive lem frem og trykker sig hårdt ind i mig.
Jeg får et chok over styrken og kan ikke holde mit skrig tilbage. – ”ÅH!” Han tager fat om mine hofter, og trykker sig denne gang langsomt ind i mig og pirrer mig, og lader mig falde lidt ned igen. Han ved lige præcis, hvad han gør ved mig, og det gør mig endnu mere hungrende og ængstelig efter mere.
Da han begynder at sætte farten op, kigger han mig sultent i øjnene og udfylder min mund med hans tunge – den udforsker og pirrer på samme tid. Giver mig lyst til mere. Min orgasme kommer tættere på igen, og jeg skriger: ”Hårdere og hårdere! Mere, mere, mere!” Efter bare fire dybe stød, kommer vi begge to samtidig i en eskalerende orgasme, der giver rystelser ud i det yderste af mine led. ”Ja!” Vi har vores arme viklet om hinanden da vi kollapser og efter lidt tid, kigger vi på hinanden og smiler. Jeg føler mig dybt tilfredsstillet og ør i kroppen. Han er stadig inde i mig, da han retter sig op og giver mig hånden og siger: ”Hej, jeg hedder Kenneth, og jeg vil meget gerne se dig igen!” Jeg fniser og giver ham hånden. – ”Hej, jeg hedder Sofia, og det, synes jeg, lyder som en dejlig ide.”

Del dette indlæg