Sex fantasi blev til virkelighed

Min kæreste havde igennem længere tid været på flere forskellige fetish websider, og hendes fantasier var blevet udvidet temmelig meget på hendes i forvejen kinky tankegang.

Vi havde i godt en uges tid liret godt op under hinanden med frække beskeder og billeder imens vi begge var på job.
Fredag morgen da hun var på vej ud af døren i højhælede sko, lårkort og trusseløs, kiggede hun på mig med uskyldige øjne og sagde ”du tør jo ikke…måske sku’ jeg finde…” Hun lod sætningen hænge i luften og ude af døren var hun.

Hun tirrede mig godt og grundigt for hun vidste at jeg ikke havde været omkring de fantasier før. Det tændte mig enormt, men samtidig var jeg lidt nervøs omkring det hele, mine tanker fløj af sted i alle retninger for hvad nu hvis, og hvad nu hvis..

Jeg tog mig selv i at falde helt i staver over alle de tossede tanker jeg var kommet frem til. Hun elskede mig overalt på jorden vidste jeg, og jeg forgudede hende så hvorfor alle de skæve tanker, bid dog tænderne sammen og giv hende det hun fantaserer om.

Resolut tændte jeg computeren og loggede ind på et af de sites hun havde været helt opslugt af den sidste tid. Rimeligt hurtigt fandt jeg en tråd hun havde skrevet med et par fyre, det gibbede i mig og mit hjerte bankede en del hårdere.

Jeg læste hele tråden og faldt mere til ro selvom der var sommerfugle i maven, der stod jo tydeligt at hun havde mig, at hun elskede mig men at hun havde en stærk fantasi om at få det afprøvet.

De to fyre havde i tråden tilbudt hende at hjælpe, og jeg kunne se at hun ikke havde svaret tilbage endnu.

Tråden havde faktisk gjort mig opstemt og små liderlig, jeg begyndte at skrive en mail til de to fyre og synes selv jeg fik skrevet noget ganske fornuftigt. En lille klump i halsen trængte sig alligevel på og mine hænder rystede svagt, skulle jeg sende den ?
For hvad nu hvis… Jeg havde en længere diskussion med min indre djævel.

Pliiing, sagde min telefon på bordet og der kom en besked min kæreste Susanne.
Et lækkert billede af hende på en kontorstol med stiletterne oppe på skrivebordet og vidt spredte ben så man kunne kigge helt op i hendes glatte fisse.
Der sad hun så med en halvliters cola flaske proppet op i underlivet så man kunne se hvor udvidet hendes fisse var.. ”Tør du stadig ikke” stod der som en lille tekst nede under billedet.

Det gjorde udslaget, jeg trykkede send og straks var min mail på vej afsted til noget jeg ikke længere havde hele kontrollen over.
Tyve minutter senere kom der en mail tilbage, der var mange sommerfugle i maven lige nu.
Den var lige på med et ja tak, de ville meget gerne begge to.

Vi aftalte et sted og et tidspunkt. Nu var der ingen vej tilbage og måtte prøve at holde spændingen tilbage til imorgen eftermiddag, ligesom at jeg skulle have fundet nogle ting frem som skulle gemmes i bilen uden at hun så dem.

Heldigvis havde jeg før fri end Susanne, så jeg skyndte mig ud at handle et par ting vi skulle bruge, og så var det ellers hjem i en fart.
Resten af dagen gik uendeligt langsomt følte jeg, og Susanne som stadigvæk var liderlig efter hendes leg med colaflasken, blev noget fornærmet da jeg afviste hende med et påskud om at jeg havde hovedpine.

For jeg vidste at hun var endnu mere tændt dagen efter hvis hun ikke havde fået hendes behov stillet.
Hun skulle bare vide.

Næste morgen var hun i meget bedre humør igen. Vi hyggede med morgenmad og nussede lidt rundt. Stemningen var god og jeg foreslog sådan lidt ud i det blå om vi ikke skulle køre en tur i skoven om eftermiddagen med en picnickurv og et tæppe.
Jeg skyndte mig at sige jeg nok skulle ordne alt det praktiske, blot hun gjorde sig så lækker hun nu kunne til en skovtur.
Hun trak på smilebåndet for hun vidste godt at det betød at vi skulle have sex i naturen.

Fire timer senere var vi på vej. Susanne så som vanligt lækker ud næsten lige meget hvad hun tog på, trusseløs var mere en regel end en undtagelse.
”Hov, vi skal dreje her” sagde hun.
Jeg sendte hende et lille smil og sagde at jeg havde fundet en anden skov vi skulle se i stedet.
Hun træk på skuldrene og skruede op for musikken i radioen.

Endelig fremme, tæppet blev bredt ud og vi nød vejret, stilheden og maden. Mit hjerte bankede afsted.
Vi begyndte at blive intime og jeg beordrede hende med en hård tone til at smide alt tøjet, hun kiggede forundret på mig og med et snuptag var hun nøgen.
Jeg bad hende gå over til det store træ og stille sig der med hovedet ind imod det. Hun adlyd uden at stille spørgsmålstegn.

Hurtigt fik jeg fundet det jeg skulle bruge i den medbragte taske.

Først fik hun et blindfold på så hun ikke kunne se noget. Derefter bandt jeg solidt et reb om hendes ene håndled, trak det rundt om træet, fangede hendes andet håndled og strammede rebet til så hun var nødsaget til at blive stående i den position.
Hendes ben blev viftet ud til hver side og en spreader bar med stål manchetter blev fixeret om hver ankel.
Hun stod nu helt nøgen, hjælpeløs og let tilgængelig.

Et stål halsbånd blev sat om halsen på hende og hun gøs lidt over det kolde stål.
Trak hendes lange hår hårdt tilbage og kyssede hende blidt på halsen, et lille støn undslap hendes læber.
Mine fingre fandt hendes allerede stive brystvorter og neb hårdt i dem imens jeg trak ud i hendes to piercinger.. ”Aaav” lyd det.
To brystklemmer en et par halvtunge lodder blev sat på hendes stive vorter.

Et par skamlæbe klemmer med hver sin metalkæde blev sat fast på skamlæberne, og kæderne blev trukket så meget de nu kunne ud til hver sin side, viklet rundt om benene og fastgjort til spreader baren.
Hendes fisse var nu helt blottet, opsvulmet og liderlig.
En gag med gummikugle blev presset i munden på hende. En ipod med musik i ørene lod hende fuldstændig hjælpeløs uden mulighed for hverken at høre, se eller røre sig.

Jeg stak min stive pik op i hende bagfra og gled helt i bund i første hug, klemte mig helt tæt op ad hende imens jeg med den ene hånd trak hendes hår hårdt til den ene side.
Kyssede hende blidt på halsen, lod min frie hånd gribe om hendes hals og klemte rimelig hårdt.
Susanne begyndte at lave rallelyde og hendes ben rystede let. Hun elskede følelsen af at være magtesløs og kørt helt ud på grænsen.

Slap hende og trak min enormt spændte pik ud af hendes våde fisse. Kiggede på uret, det var tiden til overraskelsen, jeg gik et lille stykke væk så hun på ingen måde kunne høre at jeg ringede i telefon.
”Det er Mike” sagde den dybe stemme i den anden ende af røret.
De fik nu lov til at kneppe og lege med min smukke hjælpeløse kæreste, alt imens jeg skulle stå på afstand og filme deres leg.

Mike og hans makker var et par pæne bredskuldrede mænd i trediverne.
Den ene var forholdsvis lille og tæt bygget, den anden var høj og særdeles muskuløs.
De to fyre gik hurtigt i gang med at lege med Susanne, jeg kunne se på hende at hun blev meget overrasket.

Mike var hurtigt ude af bukserne og stak sin stive pik op i den våde hungrende fisse. Han kneppede i små hurtige stød imens hans hænder havde et godt tag om hendes hofter. Man kunne se at Susanne forsøgte at skubbe røven bagud så hun bedre kunne mærke hans stød.
Efter et par minutter kom han oppe i hendes fisse, da han trak sig ud fik jeg zoomet helt ind på fissen så man kunne se på kameraet hvordan hans sperm løb ud af hende.
Nu var det den høje fyrs tur, og ved gud en kæmpe pik han havde. Det var med garanti både den længste og tykkeste stolpe jeg nogensinde havde set på nogen mand.

Jeg var enormt spændt på at se hvordan hun klarede den kæmpe pik. Hans store blåviolette pikhoved nærmede sig fisseåbningen som stadig var fedtet ind i sperm, men det så ikke ud til at røre ham det fjerneste.
Langsomt begyndte han at bore krabaten ind i hendes efterhånden udspilede kusse. Da det så ud til at han var i bund på hende, kunne man stadig se 6-7 cm af hans pik som stak udenfor.
Det gippede i hende og af ren refleks trak hun røven til sig denne gang.
Han begyndte hun at køre pikken ud og ind i et roligt tempo, og hendes krop begyndte at slappe af kunne jeg se.

Kæmpe pikken var godt fedtet ind i safter og den nu gled lettere ud og ind. Tempoet blev sat i vejret og han bankede nu sin pik op i hende, Susannes ben begyndte at sitre, og det var tydelige tegn på at hun var ved at få orgasme.
Hans grove hænder krammede hendes patter hårdt imens han pumpede løs, med et kunne jeg se at hun fik en stor orgasme, hele hendes krop rystede så meget den nu kunne komme til.

Efter et lille stykke tid faldt hun til ro igen og han trak sin stadig mega stive pik ud af hende. Hendes våde kusse stod vidt åben så man kunne se op i den lyserøde grotte.
Mike hev en lille tube frem og smørrede noget på hendes bagindgang og grinede i hele ansigtet, for han vidste uden mærket hvad der skulle ske nu.
Kammeratens kæmpe pik begyndte nu at sprede hendes baller og pikhovedet var nu i gang med at udvide ringmusklen, så selv jeg var i tvivl om at hendes røv kunne klare den omgang.

Den store pik arbejdede sig ind centimeter for centimeter og forsvandt langsomt op i røven på min kæreste. Min egen stive pik blev om muligt endnu mere spændt af det frække syn og jeg havde det tilmed på video så jeg kunne se det flere gange.

Den store bredskuldrede mand satte tempoet op og pumpede det store stempel hårdt op i røven på hende. Det så ud til at hun nød behandlingen.
Mike havde den ene hånd i skridtet på hende og pirrede hendes fisse, han satte sig nu på hug og smurte sin hånd ind i glidecreme og begyndte nu at arbejde sine fingre op i fissen på hende. Susanne stod noget uroligt med underlivet.

Hendes våde indfedtede fisse åd ganske langsomt hele hans hånd, Mike begyndte nu at fiste hende i takt med kammeratens kæmpe pik hamrede ud og ind af røven på hende.
Efter et par minutter begyndte Susanne at vride sig i hele kroppen og fik nu en kæmpe sprøjteorgasme. Safterne sprøjtede ud på lårerne af hende og det løb ned af Mikes arm og ud på brystkassen af ham.
Det rykkede nu i kammeratens pik og et kort øjeblik stod han helt stille imens han fyrede en ladning op i røven på hende.

Efter yderligere fire fem stød trak han pikken ud, hendes røvhul stod på vid gab og det må have været en gigantisk stor ladning sperm han havde skudt af, for jeg måbede noget da jeg så alt det hvide sæd glide ud af hende.

Helt som aftalt gjorde de sig færdige, tog deres tøj på og forsvandt lige så hurtigt som de var kommet.
Jeg skyndte mig hen til Susanne, fik hende løsnet og pakkede sammen imens hun tog sit tøj på og så var det hjem i soveværelset og alt sexlegetøjet i en fandens fart.

Hjemme i sengen kunne jeg se hvor brugt og udspilet hun havde været, og det var helt vildt kinky at lade mine hænder og pik glide op i hende hvor der lige havde været to andre mænd.

Det havde været en vildt dejlig oplevelse for os begge og med masser af god sex i de efterfølgende dage hvor fantasien stod knivskarpt hos os begge.
Behøver jeg sige at det ikke er sidste gang at vi lavede flere af den slags lege.
Mine seksuelle grænser har rykket sig milevidt og jeg er lykkelig for det.

Sex fantasi blev til virkelighed.

 

Del dette indlæg