Scandinavisk tennis i Spanien del.2

Her er 2. og sidste del af min første novelle om danske Thomas, der “støder” ind i sin første drømmepige. En norsk brunette fra Bergen. God læsning!

Efter en ophedet “tenniskamp” på et spansk hotelværelse, ligger en dansk dreng og en norsk jente, og restituerer i dobbeltsengen. Ordene er få, men Thomas falder alligevel tilbage til sit gamle jeg. Han kan ikke få sig selv til at bebrejde Ida for at hans ynkelige adfærd et par år tidligere. I stedet ender han med at undskylde de gamle sms-beskeder. Ida bliver stille og kigger væk. Det slår hurtigt Thomas, at han bare skulle have holdt sin kæft. Den kåde stemning af sex og kærlighed er lynhurtigt erstattet af en pinlighed, som ikke kan slås ihjel sådan lige. Endnu mere kejtet, undskylder Thomas at han bragte det på banen, og foreslår at de skal smutte tilbage til poolen og de andre. Ida nikker, rejser sig op, og får hurtigt fundet sine gennemblødte bikini. Hun får hurtigt trukket dem på, og forsvinder med at flygtigt smil, ud af døren og ind på sit eget værelse. Thomas ånder lettet op. Ida’s smil måtte betyde at han ikke havde ødelagt sine videre chancer helt. Da han rejste sig op fra sengen, slog det ham hurtigt at smilet til dels også var fremprovokeret af noget andet. Hans pik var tydeligvis vågnet op til dåd, for den pegede igen i vejret. Thomas trak let på smilebåndet, og gik ud på badeværelset. Endnu en udløsning var udelukket lige nu, og han skulle ihvertfald ikke risikere at blive bortvist fra poolen. Han åbnede hurtigt for det kolde vand, og gik ind under bruseren. Kort tid kom han ud af brusenichen, med en pik i halv størrelse af hvad han lige havde præsteret. I det samme kom Jonas ind, uden at banke på. “Hvor bliver du af? Vi er ved at dø af tørst!” Thomas forsøgte at sige noget, men var stadig hyperventileret og rød i hovedet af det kolde bad. “Du spiller vil ikke pik i badet Thomas? Det er altså ulækkert.” grinte Jonas. “Det lugter faktisk som om du har gjort det inde i sengen også.” Thomas brummede og begyndte at tørre kroppen. “Du tror jo ikke på mig hvis jeg siger nej, vel?” “Næ Thomas, du har været væk i en halv time, så ingen ville tro dig. Slet ikke med det ry du har.” :kom det fra Jonas, mens han forsøgte sig med et alvorligt toneleje. Smilet kunne han dog ikke holde tilbage. “Få noget tøj på! Vi skal ned og kigge på damer.” :kommanderede han.
Nede ved poolen lå Philip og solede sig. På overfladen lignede det ren siesta, med en sovende ung gut. Det kunne praktisk talt også være det samme. Med udsigten til 3 solbrune norske piger kun 10 meter væk, var Philips reflekser passiviseret i en sådan grad, at han ikke ænsede det flyvende flaske iskolde Nestea, før den lå solidt plantet i hans skridt. Det halvsjofle smil på hans læber, ændrede sig til et regulært O-face. Efter 10 sekunders banden og svovlen, var Philip i fuldt løb, og lavede en regulær football-tackling på Thomas, så de begge endte i poolen.
Ingrid, Susanne og Elise, skubbede solbrillerne op i panden, og kiggede interesseret på de 2 danske drenges brydekamp i vandet. “Som tennisspiller skal man altså have reflekserne i orden.” Grinede Thomas inden han blev skubbet under for tredje gang. I mellemtiden havde Jonas fået øjenkontakt med Susanne. Han smilede til hende og himlede med øjnene, som for at sige at han var den voksne af de 3. Hun fniste og blinkede til ham, inden hun lagde sig tilbage i liggestolen, for at få noget mere sol på sin veltrænede krop. Mens Ida var knap 1.80, var Susanne noget mindre med sine 1.67. Røv og bryster var en smule større, men som sagt, stadig veltrænet. Susanne var også brunette, havde smukke grønne øjne, og i det hele taget et naturligt smukt ansigt. Der var nu noget omkring de nordmænd tænkte Jonas, inden han råbte de to kamphaner an.
“Du må arbejde lidt på dine returbolde.” :grinte Thomas, da de gik op af vandet. “Jeg ved godt det ikke er fair når du er uden ketcher, men så må du jo bruge battet ordentligt i stedet for.” Thomas’ grin forstummede, da Ida gjorde sin entré til pool området. Den hvide bikini havde tydeligvis været fugtet lidt for meget i savl og safter. Den nye bikini var mørkeblå, men det havde ingen betydning. Apollo begyndte hastigt sin stigning i Thomas’ bukser. Ida smilte til ham, og bed sig i læben, da hun gav hans bule et hurtigt blik. Da hun var uden for taleafstand, grinte Philip og hviskede: “Hende der har du ordnet inden vi tager hjem.”
Nogle timer gik med at slikke sol, sende skjulte blikke og fjogede smil, inden drengene til sidst ville tage et par timers træning inden aftensmaden.
Ud på aftenen begyndte der at komme ekstra liv rundt omkring. Der var en enkelt gymnasieklasse, og en hel del briter på hotellet.
Jonas havde skruet lidt op for musikken, og drengene hyggede på værelset. Snakken drejede sig ikke så lidt om de 4 piger på naboværelset. Jonas lagde ikke skjul på at han havde dibs på Susanne. “Det bestemmer hun da selv, din klovn!” påpegede Philip i et halvfornærmet tonefald. “Men det gør ikke mig noget. Så længe jeg bare får en af blondinerne.” :lo Philip. “Du er jo ikke en skid bedre selv Philip!” grinte Jonas og tjattede ham på skulderen.
Pludselig bankede det på døren. Drengene rejste sig, og Philip åbnede døren. Udenfor stod Susanne, Ingrid og Ida. “He-ee–ej” :stammede Philip. “Hei Gutter! Vår venninde er syk. Må vi kose oss hos jer i kveld?” Susannes norske tunge sendte blodet syd på hos de 3 drenge. Philip var helt stille. Jonas prikkede ham i siden, inden han brød tavsheden. “Selvfølgelig piger. Vores norske naboer er altid velkommen.” Jonas blinkede til Susanne, og lod dem passere ind på værelset. Ida smilede til Thomas og strejfede hans pik med hånden. Der var lagt i kakkelovnen til mere end almindelig hygge denne aften.
Efter en god times snak, sjov og kortspil, spurgte Susanne om der var nogen der ville med i sauna. Hotellet havde nogle stykker, så muligheden for at finde en tom burde være der. Ingrid proklamerede at hun havde det varmt nok i forvejen, og sendte et hurtigt blik til Philip. Han fattede budskabet, og sagde at han nok skulle blive og holde hende med selskab. De 4 andre smuttede ud for at finde en tom sauna. Først var de nede i Wellness centret. Her sad der 4 briter. I 2 forsøg var der gevinst. Poolen var lukket om aftenen, men den tilknyttede sauna var tændt, ulåst og tom! Ida og Susanne smed top og deres stramme korte cowboyshorts, inden de hoppede ind i saunaen. Glasset var tonet og lyset dæmpet. Døren smækkede af sig selv, mens Thomas og Jonas smed t-shirt og shorts. “Hvad gør jeg med denne her?” hviskede Jonas og skævede ned til teltet i hans underbukser. Synet af Susanne i undertøj havde haft en hurtig effekt. “Jeg tror bare at vi skal lade dem tage det som et tegn. Der burde ikke være nogen tvivl om hvad vi håber på i aften.” grinte Thomas og gjorde Thomas opmærksom på sin egen bule. Da de gik ind i saunaen, blev de alligevel en anelse overrasket. Foran dem sad de 2 norske piger med spredte ben, og uden en trevl på kroppen. Deres undertøj var smidt i et hjørne, og fik hurtigt selskab af 2 par boksershorts. Thomas satte knæene på den første bænk, og begyndte at kysse Ida. Han lod sit lem køre langsomt frem og tilbage over hendes glatte skamlæber. Ida stønnede lidenskabeligt imellem kyssene. Højere var stønnene dog fra deres ene side. De skævede over til Susanne, og Jonas som lå hovedet mellem hendes ben. Tungen arbejde ihærdigt på hendes klit, mens 2 fingre kørte ind i og ud af hendes drivende våde fisse.
Ida kiggede tilbage på Thomas. Hun satte hænderne oven på hans hoved, og skubbede ham grinende ned mellem hendes ben. “Ka’ du så komme igang! Ellers får du ikke lov å pule meg i det andet hull!” Beskeden var modtaget, og Thomas gjorde sig umage.
Ida og Susanne stønnede om kap. “Bli’ ved! Å det er gøy!”. Støn og norske gloser fyldte saunaen, og med garanti også området udenfor. Thomas gav Ida finger i et stigende tempo. Nogle gange stoppede han, og slikkede fra hendes lille stjerne, ind mellem skamlæberne og op for at suge hendes klit igen. Til sidst mente han at det var tid til at om han havde forstået det norske sprog korrekt. Han stak fingrene op i hendes mis, krogede dem, og begyndte at massere hendes g-punkt. Hendes støn intensiveredes. Thomas blev ved til han kunne mærke at hun var lige op over. Væskerne var i mellemtiden begyndt at tapløbe fra hendes fisse, og ned over hendes røvhul. Så trak han fingrende ud af hende og stoppede med at slikke hendes klit. “NEEIII! Du ka fo faen da ikke stoppe nå” skreg den fortvivlede norske pige. Thomas smilede til hende, og satte igen tungen på hendes klit. Prøvende satte han en finger mod hendes stjerne. Ida lukkede igen øjnene, og begyndte at stønne højere. Det første fingerled forsvandt lige så stille op i hende.
Lige så stille forsvandt resten af fingeren op i hende. Han trak forsigtigt fingeren ud igen.
Liderligheden i Ida’s øjne gik lige i pikken på Thomas. Han tog fat i hende, og fik vendt hende om på alle fire. Han kom kort i tanke om at de ikke var alene. Susanne red Jonas i et hæsblæsende tempo. Thomas vendte hurtigt opmærksomheden mod Ida’s stramme røv. Hans pik var i fuld størrelse, da han kørte den frem og tilbage mellem skamlæberne et par gange. Så lukkede han øjnene og kørte sin pik i bund. Ida klynkede og stønnede, mens Thomas ligeså stille satte tempoet op. Han åbnede igen øjnene og prøvede at skærpe sin koncentration om Ida’s stramme lille stjerne. Han suttede kort på sin tommelfinger, satte den for hendes stjerne og pressede til.
Ida spærrede øjnene op, og med et hårdt støn, efterfulgt af nogle meget tunge vejrtrækninger. Thomas havde sin anden hånd på hendes lænd. Han kunne mærke hvordan hendes krop sitrede. Hendes fisse klemte stramt om hans pik. Tilfældet var det samme med hans tommel i den lækre mås. Han begyndte langsomt at bolle hende igen. Ida stønnede liderligt, mens hans stød blev tungere og tungere. Thomas satte tempoet ned igen, og satte tomlen fra hans anden hånd ved siden af den første, og pressede den forsigtigt op. Ida var mere afslappet nu, så det gik noget nemmere.
Efter lidt tid trak han alt ud, og satte nu sin hårde pik mod Ida’s svagt udvidede stjerne. Hun kiggede tilbage på ham med et slørede blik, og nikkede bekræftende til ham. Thomas maste forsigtigt på. I starten skete der intet. Han var bange for at det ville gøre for ondt på hende. Hun vendte sig stønnene om. “Kom nå, jeg vil gerne.” Han pressede lidt hårdere til. Endelig forsvandt hovedet ind i hendes røv. Hendes vejrtrækning var fortsat tung, og hun klynkede lidt. Thomas begyndte nu at presse sig helt ind. “Fuck hvor er det stramt!” stønnede han. Ida smilte til ham. Han satte tempoet op. Efter 10 minutter var han tæt på at nå klimaks. Han bukkede sig fremover, og tog fat i hendes skønne, faste bryster med venstre hånd, og trak hende op til sig. Han begyndte at kysse hendes hals, men hun vendte hurtigt hovedet og mødte ham i et vådt tungekys. Han tog frie højre hånd om på hendes flade mave, og ned til hendes våde fisse. Aldrig havde han forstået at multitaske så godt som denne gang. Han kørte fingrene over hendes klit nogle gange, før han til sidst stak to fingre op i hendes fisse, og fandt hendes g-punkt.
Efter 17 sekunders intensiv tungeslasker, røvpuling og massage af Ida’s g-punkt, var klokken slået. Ida sprøjtede sine kropsvæsker ud over Thomas’ fingre, og ned på den varme træbænk. I samme nu sprøjtede Thomas sin sæd langt op i røven på Ida. Ida’s hvin blev blandet med tunge støn fra Thomas, mens han spændte hver en muskel i sin krop. Sådan sad de fastlåst i nogle sekunder. Langsomt begyndte de at slappe af. Thomas faldt ligeså stille sammen ind over Ida’s slappe krop. Stønnende tog af. Thomas og Ida rettede opmærksomheden mod modsatte side af saunaen. Susanne lå og kælede med Jonas’ pik. Hun havde sperm ned og hendes faste bryster og stramme mave. Thomas smilede kækt til Jonas.
Efter lidt tid besluttede de 4 sig for at vende tilbage til værelset. Inden da, nåede de dog en hurtig tur i poolen… nøgen naturligvis.

SLUT (Læs Scandinavisk tennis i Spanien del. 1 her)


Forfatter: Niner
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg