Scandinavisk tennis i Spanien del. 1

Dette er min første novelle, som jeg skrev for over et år siden. Den er siden bleven gemt/glemt, så har ikke lige fået skrevet den færdig. Historien er selvfølgelig med mig selv i hovedrollen. 😉 Men der er ændret en nogle facts. (Navne og lokaliteter)

Historien vil også være at finde på andre sider for maksimal respons. 😀

Thomas triumferede sekundet efter at Jonas opgivende kastede sig efter den serv, han lige havde skudt af sted.
“6-2, 6-3, hvad er den af i dag, Jonas?” råbte Thomas over på den anden side af tennisbanen. “Det må sgu da være ny rekord imod klubmesteren?”. Jonas rejste sig surmulende op fra det hårde gulv. “Jeg får dig på gruset i næste uge. Når først du får øjnene på din gamle flirt, kommer du ikke til at ramme en eneste bold”. Thomas blev stille et øjeblik. Han havde håbet at de andre havde glemt alt om hende.
2 år tidligere var han gået helt i brædderne pga. af en guddommelig norsk tennisjente. Det var en sommerturnering i Göteborg. Hun var en slank og solbrændt brunette. Ida fra Bergen havde den lækreste røv han nogensinde havde set, sammen med et par bryster i en mellem størrelse og en flad mave i stadiet under et regulært vaskebræt. Thomas var en anelse kikset på trods af hans ualmindeligt velholdte krop, men havde alligevel taget sig sammen og spurgt om hende hendes nummer. Hans generte tilgang til piger gjorde, at han aldrig før havde vovet så meget som at hilse på en fremmed pige. Hele hans ungdom havde drejet sig om tennis, istedet for fester, piger og druk. Han fik dog overbevist sig selv om at det ikke betød så meget, hvis hun afviste ham. Hun var jo ikke en han rendte ind i hjemme i Danmark, så værre var det jo ikke. Da hun så brød ud i det sødeste grin, og gav ham sit nummer, gik han helt i panik. Han gik derfra rød i hovedet, med et smil til langt over ørene.

Tilbage i Danmark beherskede han sig, men inden for få dage væltede følelserne til Norge pr. sms. Hun svarede ham i flere måneder efter. Til sidst blev hun dog træt af fulde tekstbeskeder og desperate opringninger. Thomas var uforstående, og dybt ulykkelig over at hans første “bekendtskab” bare sådan lagde ham på is. Nogle måneder senere, var han blevet meget klogere, og krummede tæer hver gang han tænkte på de sidste beskeder han havde skrevet. Han endte med at tage sin tennis op igen, og glemme det. Tingene begyndte at gå hans vej. Han begyndte at rykke op af rangstigerne, og endte med at ligge i top 10 på U21 Europa-ranglisten. I perioder havde han fri til at slå sig lidt løs, og endte som regel sine byture hjemme ved den pige der nu ikke kunne stå den 189 centimeter høje fyr med brun glød, brunt hår, og selvfølgelig også de klare brune øjne. Hans kammerat Jonas, var lige i hælene på ham angående sit tennisspil, og en anelse foran, når det gjaldt pigerne. Han var knap så genert, men omvendt havde Thomas også udviklet sig meget på det område.
Så det var 2 drenge der struttede af selvtillid en februar aften, på den indendørs tennisbane i udkanten af Odense.

Da Jonas omtalte Ida fra Bergen, som en stikpille til den lidt for rapkæftede Thomas, faldt selvtilliden dog en anelse. Når det blev weekend, gik turen nemlig til den spanske sydkyst, hvor de 2 knægte var blevet tippet om et lækkert ferieresort, med fine tennis faciliteter, samt et godt styrketræningscenter. Og så var der lige den “bonus” at kammeraten der havde tippet dem, kunne genkende Ida, som pigen der boede på samme hotel tidligere, sammen med 4 andre brunetter og blondiner fra de norske fjelde.
Jonas havde kigget på hendes Facebook, som afslørede at turen gik samme sted hen denne gang. Thomas glædede sig mildest talt ikke til den pinlige øjenkontakt der ville blive, når hun så ham, og tænkte tilbage på de sidste beskeder hun havde fået af ham. Men samtidig var han også spændt på en god måde. Pigerne kunne jo godt lide ham derhjemme. Han havde forandret sig meget siden sidste gang hun så ham.
Thomas smilte for sig selv, da de gik ud til omklædning. Han ville faktisk ikke bekymre sig om noget. Pludselig skammede han sig ikke over hans tidligere følelsesstrøm. Hvis der var nogen der skulle være pinligt berørt, kunne det være hende. Hun havde ikke svaret tilbage, og nu kunne hun se hvad hun gik glip af.
“Vi ses lørdag morgen ude ved dig. Du stiller sharp på fortovskanten klokken 05:00, ellers vanker der strækkere i terminalen ” grinte Jonas da han gik ud af døren.

05:03 lørdag morgen kommer Thomas ud med den sidste taske, mens Jonas står og smågriner: “3 minutter. Jeg håber ikke at du har onaneret al energien ud af armene”. Thomas smilede skævt: “Jeg gad sgu ikke sidde på flyet uden at have lettet trykket”. “Du er så klam. Hvem river den af klokken halv fem om morgenen?” grinte Jonas, mens de sætter sig ind i bilen. I Billund mødes de med Philip, en lyshåret tennisdreng, der ligesom Jonas og Thomas er 20 år.
En forsinket flyafgang, ender med at de først ankommer på hotellet klokken 23, og hopper efter en hurtig indkvartering direkte i seng. På trods af lidt høj musik fra naboen, falder de dog hurtigt i søvn.
Klokken 8 trasker de 3 drenge ned til morgen buffeten, for at fylde op til dagens træning. Et kvarter senere ankommer 4 søvnige, men guddommeligt smukke piger ved buffeten. Ida kommer ind som den sidste, med hovedet begravet i mobilen. Mens Jonas og Philip sidder med underkæben i havregrynene, sidder Thomas tilbagelænet uden at foretrække en mine. Da Ida kigger op 5 meter væk, og får øjenkontakt med Thomas, bliver hun ildrød i hovedet, og kigger væk. Hurtigt trisser hun over til de andre, mens Jonas, som sidder med ryggen til buffeten, blinker til Thomas. Han beholder sit neutrale udtryk, og fanger Ida hver gang hun prøver at stjæle sig til et hurtigt blik. Til sidst spiser han færdigt, og går sammen med de andre op for at klæde om til en gang styrketræning. Resten af dagen og næste morgen, er det ikke meget han ser til hende. Han har dog set en af de andre piger gå ind i værelset ved siden af deres, og lægger 2 og 2 sammen hvad angår musikken og de trætte jenter fra den første morgen.

Opad formiddagen ligger drengene og slapper af på deres værelse. “Skal i med ned og score nogen af de af de piger eller hvad?” siger Philip, som ikke kender Thomas’ historie. Jonas sidder stadig og hviler på laurbærrene, efter en meget tæt sejr over Thomas. “Jo skal vi ikke Thomas. Vi kender dem jo ikke, og de er slet ikke fra Danmark. Hvad kan der ske?” griner Jonas med en slet skjult hentydning til Thomas. Thomas griner og kyler et par svedige underbukser efter Jonas, der må bruge yderligere minutter på at vaske sig i ansigtet efter en fuldtræffer. 5 minutter senere er de tre på vej ned til poolen. Thomas er bevæbnet med en bog. Egentlig ikke for at læse, men mere i et forsøg på at virke optaget af noget andet end Ida. I løbet af den næste time, har den 18-årige skønhed, som ligger iført en hvid bikini, store problemer med at bevare fatningen. Thomas kan fint følge med bag sine Ray-bans, mens hendes mobil får mindre og mindre opmærksomhed. Til sidst løber Thomas tør for Ice-tea. Jonas beder ham tage en ekstra med fra værelset, som Thomas har sat kurs imod. Selvom det er et longshot, tager han bogen med, så det ligner at han ikke kommer tilbage. Da han kommer inden for, og går hen imod elevatoren, kigger han sig for første gang tilbage. Her kan han kigge uden selv at blive afsløret. Han smiler for sig selv, da han ser at Ida har rejst sig, og med hastige skridt har retning mod indgangen.
Han går ind i elevatoren, men undlader at trykke på knappen. Hun vil først se ham i det hun er ud for elevatoren. 10 sekunder senere spjætter Ida forskrækket, og taber sin Iphone ind i elevatoren, da hun forgæves forsøger at ændre retning. Hun tøver et øjeblik, men går så ind i elevatoren for at samle telefonen op. Så snart hun er inde, trykker på Thomas på 4. etage. Ida stiller sig i modsatte side, og kigger ned i gulvet. Thomas bruger det samme gennemborende blik som fra morgenmaden dagen før. Hun kigger langsomt op, fjerner hurtigt blikket, men fastholder det næste i længere tid. Hun træder frem og lægger hånden på hans brystkasse. Hurtigt lægger han sin ene hånd på hendes røv og den anden på hendes kind, og skubber hende tilbage mod væggen, hvor de mødes i et langt og vådt kys. Thomas har mistet den sidste selvkontrol, og hans pik lever sit eget liv. Hun mærker hans 22 centimeter støde mod hendes venusbjerg, mens han kysser hendes hals og presser sig yderligere op imod hende. Hun stønner i hans øre at han skal fortsætte.

Elevatoren stopper kort på 3. sal, hvor ældre ægtepar kigger forskræmt ind i elevatoren. Thomas og Ida fortsætter ufortrødent. Ægteparret træder ind, og elevatoren fortsætter mod 4. Da den endelig stopper, griber Ida, Thomas’ hånd og trækker ham ud af elevatoren, mens den ældre dame fnyser et par knap så pæne britiske gloser. Ved døren til Thomas’ værelse, genoptager de deres foretagende, mens Thomas graver i lommen efter kortet til at åbne døren. Ida graver også i Thomas’ bukser, og får fat i hans stenhårde pik. Hun kigger på Thomas med små hundeøjne, da det går op for hende hvad hun har indvilget i. Han kysser hende igen op ad væggen, og hun krydser benene omkring ham, hvorefter de smutter ind i lejligheden. Døren smækkes, og Thomas støder imod Ida op ad væggen, selvom han stadig er iført badeshorts, og Ida heller ikke er blevet afklædt sin lille hvide bikini. Hun får benene på jorden igen, inden Thomas vender hende om, så hun står med front mod væggen. Han smækker hende på røven, og går på knæ. Ida svajer i ryggen, og stikker røven bagud. Først slikker han hendes skamlæber uden på den hvide bikini, hvorefter han stille trækker det, i forvejen, sjaskvåde stof, ned over bagenden på hende. Denne gang slikker han først hendes klit, og går derefter videre op igennem revnen, og videre op til det bagerste hul. Et par fingre afløser tungen på klitten, mens fisse og røv får en ordentlig tur de følgende minutter. Ida hviner så det kan høres nede ved poolen, mens hun forsøger at stå oprejst.

Thomas bliver ved, og efter 5 minutter er klokken slået. Ida ekser i de markerede solbrune ben, og bliver kun holdt oprejst af Thomas, der holder 2 fingre i fissen på hende, mens den anden hånd kæler for de faste bryster.
Da hun genvinder sin bevidsthed, kæler Thomas stadig blidt for hende, mens han konstant kysser hendes skuldre og hals. Hun mærker den store bule mod hendes røv. Thomas har endnu ikke fået sine shorts af. Ida vender sig om og gengælder kyssene, og skubber ham blidt over på sengen, hvorefter hun går ned på knæ. De har stadigvæk ikke udvekslet et eneste ord, men Thomas’ øjne fortæller hende at hun ikke behøver. Hun smuler et lumsk smil, mens hun trækker de grå shorts af ham. Smilet bliver større, da hun ser den store pik pege op i majestætiske 45 grader fra en forventelig vandret position. “Slap av og nyt meg.”: siger Ida på det frækt norsk, inden hun tager pikken i munden. Den korte norske sætning alene, tvinger Thomas til at tænke tilbage på sin mentaltræning hos Ken Lao-Peng i Århus. Her lærte han at lukke alt og alle ude inden en kamp. Trods lukkede øjne og separat tankevirksomhed er forsøget uden succes. Idas tunge på hans pikhoved, er alt hvad han kan tænke på. Da han åbner øjnene igen, og kigger lige ind i de smukke øjne, er slaget tabt. Hendes masserende hænder på hans nosser er for meget. Han lukker øjnene, stønner højt, mens alle muskler i kroppen spændes, og han sprøjter ud i Idas varme mund. Sidste gang han havde udløsning var morgenen inden de tog afsted, så de 4 minutter det tog fra hun begyndte, kunne praktisk talt godt forsvares. Desuden stod hans pik stadig rank og flot, efter Idas læber slap den for sidste gang. Hun kravlede oven på ham, og begyndte at snave ham. Han smagte den salte smag af sin egen sperm, mens hun langsomt bevægede underlivet frem og tilbage uden at lade ham ind. Kors hvor var hun fræk. Mens de lå der, gik der 1000 tanker igennem hovedet på ham. Var det her det lykkeligste øjeblik i hans liv?

Da pikken endelig gled op imellem Idas skamlæber, og ind i den stramme norske fisse, var alle tanker væk. Øjeblikket da han hævede trofæet efter den store franske grus-turnering stod i baggrunden sammen med den seneste tur i Netto.
De stønnede i takt, mens Idas ridt tog fart. Thomas begyndte at støde igen, tog fat om hendes røv, trak hende helt ned til sig, og begyndte at banke sit underliv mod hendes i en helvedes fart. Hendes læber slap hans. De kiggede hinanden i øjnene. Der var kun liderlighed i de brune norske øjne. Smilene var væk, og stønnende fra Ida mund blev til hvin, inden hun til sidste vendte det hvide ud af øjnene. Ida sprøjtede kropsvæskerne ud over Thomas’ pik, mens hun krampede i benene. Thomas holdt hende fast, mens han bankede sin pik op i hende nogle få gange mere, inden han til sidst måtte overgive sig, og sende sin ladning langt op i Ida.
Derefter lå de stille i hinandens arme. Øjenkontakten blev holdt. Stilheden var behagelig. Det eneste der kunne høres, var åndedrættet fra 2 unge mennesker, som langsomt blev lavere og mere roligt.

Forsættelse (Læs Scandinavisk tennis i Spanien del. 2 her)

Forfatter: Niner
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg