Sadismas bryllup – del 2

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Sadismas bryllup

Kapitel 2

 Det næste par blev gjort klar i arenaen. De havde set den ene frier blive ædt levende af hundene og begge var ligblege i ansigterne. Ham der havde protesteret var en høj, tynd mand, og jeg kunne se at hans ben rystede under ham.

”Jeg vil ikke være med, Sadisma. Jeg melder mig ud. Jeg deltager ikke i konkurrencen. De andre kan få lov til at konkurrere om din gunst. Jeg ønsker slet ikke at blive gift med dig.” Det var lige før

Roald, som han hed, stod og græd der, midt i arenaen.

Sadisma hoppede ud på sandet igen. Hun stillede sig lige foran fyren.

”Tror du da, at jeg har lyst til at blive gift med dig, dit lede, savlende svin? Jeg ved at du næsten dagligt pisker dine livegne bønders jomfruelige pigebørn ihjel. Troede du, du var den slags mand jeg ville have?” Hun spyttede ham i ansigtet og gik.

Hvad foregik der? Hun havde udvalgt nogle af de ledeste karle der var blandt adelsmændene (Og det siger ikke så lidt), men tilsyneladende ud fra en dyb foragt. Nu ville det ende med at hun blev gift med en af dem. Hvad havde hun planlagt? Jeg var efterhånden sikker på at hun havde et tricks i ærmet, men jeg kunne ikke regne det ud.

Mændene blev bundet sammen, og modsat de to første valgte begge mændene her at stramme rebet forsigtigt til, før de begyndte at trække. Men så trak de også af alle kræfter. Den anden mand var større og tungere, så Roald blev i begyndelsen trukket baglæns. Begge lænede sig fremad og plantede fødderne solidt i sandet. Deres nosse poser blev trukket ufatteligt lange mellem deres lår, og de klynkede i fortvivlede smerter, men ingen af dem turde give efter. Roald tog et godt tag i det tov de måtte gribe om med hænderne, og med armen om det lykkedes det ham at modstå den tungere mands træk. I flere minutter stod mændene som fastlåst i en stilling hvor ingen rørte sig, og man kun hørte deres banden og klynken. Hvor langt kan man trække et par opbundne nosser, spekulerede jeg på. Begges sorte, indsnørede nosser hang nu 10 cm bag deres røve, og de rykkede stadigt af alle kræfter. Roald lavede et lille ryk, og den store mand jamrede og var ved at gå ned i knæ. Et stramt smil viste sig i Roalds forpinte ansigt, og et sekund slækkede han lidt på rebet, før han kastede sig fremad med al sin vægt og alle kræfter. Han faldt fladt på maven og lå og krummede sig sammen, lammet af smerterne i sine nosser.

Den store mand stod stadigt op, med et chokeret udtryk i sit forvredne ansigt. Rebet var ikke længere stramt. Ja faktisk var han slet ikke bundet til rebet. Det lå flere meter fra ham, og i enden af det lå hans nosser. Han stirrede tomt frem for sig, inden han besvimet styrtede om i sandet.

Sadisma trådte ind i arenaen. Hun gik hen til Roald.

”Jeg ved, hvilket svin du er. Du snyder og bedrager ved enhver lejlighed. Og jeg ved du har sværget falsk. Men i dag har du i det mindste kæmpet ordentligt, og vundet din ret til at kæmpe i finalen.”

Uden mere snak vendte hun ryggen til ham.

Hun gik hen til den store mand, der var kommet til bevidsthed, og tomt stirrede på sine afrevne nosser.

”Er det dem her du savner,” spurgte Sadisma, og samlede nosse posen op. ”Vil du gerne have dine kugler igen?”

Den store stirrede tomt på hende med åben mund.

Foragteligt trak hun de to blodige kugler fri af posen, og proppede dem ind i munden på ham.

”Æd dem, og jeg vil måske give dig en chance”

Jeg tror ikke den store sansede hvad der forgik. Han sad der bare med et tomt udtryk i øjnene, uden så meget som at blinke.

Sadisma vinkede til de to store vagter, der omgående samlede den passive mand op og anbragte ham på kanten af hundenes hul.

Hun kiggede ham i øjnene og stak en spids negl ind i det ene øjenæble. Det vækkede manden, og med et skrig trådte han et skridt bagud, ud i den tomme luft.

Sadisma konstaterede til sin tilfredshed, at manden nu var vågen, og kunne føle hundenes tænder i sin store krop. Også denne gang var der en hund der fik fat i skridtet med det samme, men uden nosser har det nok ikke gjort tilsvarende ondt. Til gengæld trak en af hunden halvdelen af ansigtet af, og satte en hjørnetand gennem det en øje.

Manden brugte sine bjørnekræfter til at kaste den ene efter den anden af hundene af sig, men hver gang han greb én hund, var 6 andre i gang med at æde hans krop. Man må sige at han kæmpede tappert, og det tog ham næsten 20 minutter at dø.

Med et fornøjet smil gik Sadisma tilbage på sin plads.

”Det var de første 2 finalister. Vi skal have fundet flere, men da næsten alle gæsterne er mænd, skal vi naturligvis også have underholdning efter jeres smag.”

Jeg smilede, for min lille piges ihærdige anstrengelser holdt min pik stenhård. Følelsen af at den hele tiden var i hendes varme mund var simpelt hen vidunderlig, og selv om hun klynkede, at hun havde krampe i kæberne, beordrede jeg hende bare til at fortsætte.

Sadisma førte 2 unge kvinder, vel sagtens 17 – 18 år ind i arenaen.

Begge piger var rystende nervøse og ligblege. De var barbenede og bar simple bondepige kjoler.

Anna var slank og lækker. Det var Evelyn sådan set også, men hun var udstyret med et sæt patter der var større end yveret på de fleste køer. Måske kunne hver af patterne fylde en almindelig vandspand, tænkte jeg.

Sadisma stilede sig lige foran dem:

”I har begge opført jer forfærdeligt. Anna, du blev taget i at stjæle fra slottets spisekammer.” Anna så ned i jorden. Selv på den afstand kunne jeg se at hun rystede.

”Evelyn, du skulle se efter fogedens datter. Og hun faldt i bækken uden at du så det.”

Evelyn krøb også sammen: ”Men jeg opdagede det. Og fik hende op af vandet, uden at der skete noget med hende,” kom det fortvivlet fra hende.

Sadisma så koldt på dem. ”I skal være en del af underholdningen om lidt. Men i kan påvirke hvad der skal ske med jer. Den ene af jer vil blive udsat for noget spidst, den anden for noget der ikke er spidst.”

Hun gjorde en pause.

”Til underholdning for publikum skal i nu slås til en af jer giver op eller er hjælpeløs. Vinderen bestemmer om hun vil straffes med noget spidst eller noget der ikke er det.”

Begge piger så på Sadisma med lidt håb i øjnene. Hvis de kunne undgå spidsen ville det nok ikke være så slemt. Ingen tvivl om at de ville kæmpe som dyr for at undgå spidsen.

Vagterne dannede en stor halvcirkel ind mod barrieren lige midt for langbordet.

Pigerne kiggede på hinanden. De havde intet mod hinanden, var endda rigtigt gode veninder, men lige nu ville hver af dem dræbe den anden i håb om at dette ville gøre deres straf lettere.

De kredsede lidt rundt om hinanden, før Evelyn for frem og greb Anna i håret og trak hende bagover. Med bare fødder sparkede hun den liggende pige i ansigtet.

Men Anna fik fat i foden og bed Evelyn hårdt i anklen. Hun trak hende ned på jorden.

I over 5 minutter sloges de som katte på jorden. Begge var frygteligt forrevet i ansigtet. Tøjet hang i laser, og pludseligt så Anna sin chance til at plante sine tænder dybt i Evelyns en store, bryst, der var gledet ud af det iturevne tøj.

Evelyn skreg forfærdeligt, men Anna bed bare hårdere. Selv da Evelyn kæmpede sig op at stå, hang Anna fat i brystet med tænderne. Evelyn slog hende 3 gange, og pludseligt faldt Anne bagover. Men hendes mund var stadigt lukket. Mange i salen gispede, da de så at en stor luns kød var bidt ud af Evelyns ene ellers pragtfulde bryst.

Evelyn var sindssyg af raseri og greb Annas kjolekant for at trække hende ned. Men kjolen revnede, og afslørede at Anne ingen særk bar. Hun stod splittenøgen i manegen.

Råbene fra os tilskuere blev mere liderlige, vi ville fandeme se fisse.

Og Sadisma bøjede sig for folkets vilje. Evelyn bar mere tøj end Anna havde gjort, men vagterne flåede det hele af hende. Nu kunne de to kvinder slås videre, men nu nøgne. Blodet løb ned af den ene af Evelyns kæmpepatter

Det lykkedes Anna at vælte Evelyn om på jorden. Anna sprang hen for at lande på Evelyns hoved, men kiksede. Begge hæle ramte det ene bryst og kvaste det mod jorden. Evenlyn skreg.

På et tidspunkt fik Evelyn Anna ned at ligge, og med sine lange negle flåede hun Annas kusse op så blodet flød ud af den.

Anna skreg, og opgav et øjeblik at kæmpe.

Det var nok for Evelyn. Hun rejste sig, og landede på Annas hoved. Dette gentog hun 3 gange til Anna lå helt omtåget på jorden. Ikke besvimet, men ude af stand til at løfte en hånd. Evelyn kiggede på Sadisma.

”Hun har ikke givet op,” sagde Sadisma ondt. ”Og hun bed dine patter i stykker. Skal det ikke hævnes?”

En af vagterne hviskede noget til Evelyn. Denne så forfærdet ud, og rettede igen blikket mod Sadisma, de nikkede smilende.

Et par sekunder stod Evelyn tvivlrådig, så kastede hun sig ned mellem Annas ben og begyndte at gnave skamlæberne af hende. Efter 5 minutter løftede hun hovedet, som var indsmurt i blod.

”Nu er jeg færdig.”

”Du mangler noget,” kommenterede Sadisma. ”Hendes klitoris!”

Evelyn så syg ud, men hendes frygt for Sadisma var for stor. Hun lagde sig mellem den stadigt hjælpeløse Annas ben.

Anna var dog kommet så meget til sig selv, at hun fik hvisket: ”Nej Evelyn”

Men Evelyns tænder var allerede ved deres mål, og fortænderne gnavede i det følsomme organ.

Anne nåede 3-4 grufulde skrig før hun besvimede.

Evelyn rejste sig med en lille klump kød mellem fortænderne.

Langs langbordet ville jublen ingen ende tage. Vi krævede vinderen herop, og Evelyn blev hyldet, samtidigt med at hendes forrevne og forslåede krop blev overgramset af liderlige mænd. Hun blev klappet på skuldrene og på røven, og to mænd stak hele hånden op i hendes fisse uden forberedelse.

Jeg nåede at tænke at det var et enormt hul på sådan en ung pige. Men det kunne man faktisk også se på hende. Kusserevnen var utroligt lang og skamlæberne meget kødfulde.

Omsider fik hun lov at gå i arenaen igen, hvor Anna var kommet til sig selv.

Sadisma kiggede på de to nøgne, blødende kvinder. ”Evelyn du vandt. Vil du straffes med et spidst straffeinstrument, eller med et der ikke er spidst?”

”Med det der ikke er spidst. Tak, Herskerinde”

”Lad os se om du takker senere, lille,” smilede Sadisma mystisk. ”Men som taber skal du straffes først, Anne. Læg dig ned og spred benene.”

Et sekund regnede jeg med at alle vagterne skulle kneppe hende, men det passede jo ikke på det med det spidse. Og få sekunder senere kunne jeg se at Sadismas straf til den unge pige var helt anderledes ond.

Hun blev bagbundet stramt, og der blev viklet meget reb omkring hendes talje og lår. Endnu anede hun ikke det forfærdelige, der ville komme.

En af vagterne kom med en tilspidset pæl, ca. 7-8 cm tyk, og 2 meget lang. Sadisma greb den.

”Hold hende ordentligt.”

Vagterne løftede kvinden lidt op og vippede hende så røvhullet blev frit udstillet.

Sadisma anbragte spidsen af kæppen direkte mod røvhullet, og Anna skreg i isnende rædsel.

Sadisma lo af hendes skrig, og uden smøremiddel pressede hun pælen op gennem røven. Hun måtte bøje sig ned og presse med alle kræfter, men til sidst sad Annas røv ved det mærke der havde været en fod nede af pælen.

Annas skrig fortsatte. Nu var det nok lige så meget smerte som skræk.

Flere mænd støttede hende og andre holdt stangen, medens den blev rejst i lodret stilling og sænket 2 fod ned i det forberedte hul. Nu stod pælen urokkeligt fast, og hele Annas vægt hvilede på den spidse pæl. Rebene om hendes mave og lår blev forbundet med ankerpunkter i Arenaen, så hun ikke kunne styrte ned, ja ikke engang skifte stilling. Langsomt gled hun lidt længere ned over staven. Hun jamrede i sindssyge smerter og tiggede for dit liv, medens pælens spidse ende gennemborede hendes tarm og trængte ud i hendes bughule. Kroppen sank endnu en håndsbredde, og så en mere, før hendes mellemgulv stoppede pælens gennemboring af hende.

Hun sad slapt og stirrede bedende på os. En tynd strøm af blod piblede ud af hendes røv.

Sadisma klappede i hænderne. ”Vi har en forbryder mere der skal straffes. Hun vandt kampen og valgte straffen uden spids. Nu må vi se om det var et klogt valg.”

Sadismas kolde latter lød i salen. ”Bring hende herhen.”

Lidt fra stedet hvor Anna hjælpeløst hang og blev torteret af den spidse pæl der ubarmhjertigt var ved at bane sig vej op i hendes krop, stod en enormt tyk træpæl lodret op. Den var vel 25 cm tyk og for oven spidset til i keglefacon, lige som den pæl der havde gennemboret Anna. Dog var denne pæl ikke spids. Der hvor den var 6-7 cm tyk, var den blevet skåret over og afrundet.

Omkring og over pælens øverste ende var et mystisk jernstativ.

Sadisma gav tegn og et øjeblik var også Evelyns arme bundet højt oppe på ryggen. Det fik de pragtfulde bryster til at stritte endnu mere. En af mændene bandt et reb stramt om roden af det ene bryst, og trak af alle kræfter for at stramme til, inden han bandt en knude. Det andet bryst fik selvfølgeligt samme tur. De skiftede hurtigt til mørkere farver, og nu strittede de virkeligt lige frem fra kroppen.

Vi tilskuere hujede og jublede, og råbte på mere.

Mændene bar Evelyn hen til den mærkelige opstilling. De måtte dreje hende lidt for at få overkroppen ind i det snævre jernbur. Da hun var inde hang hun, med benene trukket hårdt ud til siderne, lige over pælen.

Mændene sænkede hende ned, til hun støttede på den afrundede keglespids med fissen. Den gled få centimeter ind, men fissen var nu så udspilet, at hun ikke kunne glide længere ned over pælen.

Mændene lukkede nu jernburet, så det holdt hendes krop smukt opret og sørgede for at kroppen var lodret over pælen, så al vægten hvilede på fissen og den afrundede pæl. Hun gled endnu en centimeter ned, medens randen omkring hendes fisse blev strakt til bristepunktet. Evelyn jamrede sig, men det fik kun Sadisma til at håne hende. Sadisma krammede de sort-lilla opsvulmede patter og grinede af hende.

”Jamen du undgik den spidse pæl, præcist som du ønskede det. Hvad klager du nu over?”

Evelyn stønnede noget, som vi andre ikke kunne høre. Sadisma satte øret tæt hen til hende, og råbte så: ”Tøsen påstår at hun hat ondt i fissen. Tror i på hende?”

Det regnede med vittige svar, hvis hovedindhold var at det nok ikke gjorde så ondt, og at hun trængte til at få noget mere pik.

Sadisma smilede bredt, og lænede sig ind over Evelyn, idet hun lagde hele sin vægt på pigens hofter. Derved fik hun presset hende endnu et stykke ned over pælen.

Evelyn skreg hjerteskærende og rallede i vilde smerter. Sadisma lo, og kom over til os.

Nu er der en pause i underholdningen, men naturligvis kan vi jo nyde at betragte vores to dejlige dekorationer resten af aftenen. Husk at spise og drikke rigeligt. Pigen i glasrøret skulle jo nødigt kede sig.

Jeg havde nydt underholdningen sådan, at jeg rent havde glemt hvor pisse trængende jeg var.

Ved hendes ord bestemte jeg mig for at gå op og komme af med vandet. For første gang i meget lang tid kiggede jeg på den ulykkelige pige i glasrøret. Hun kæmpede stadigt med at snappe lidt luft, hvilket blev sværere og sværere, siden der næsten konstant var rettet en stråle pis direkte mod hendes mund. Det var tydeligt at hun var udmattet ud over alle grænser. Pisset og det flydende lort nåede nu til hende navle. Et sekund fik jeg ondt af pigen, men hvad fanden. Skik følge eller land fly. Jeg åbnede bukserne og sendte en tyk stråle derned. Dog valgte jeg at ramme forbi munden så hun fik en chance for at trække vejret.

Vi fik endnu en lækker ret serveret, og efter at have nydt den, gik Sadisma ud i arenaen for et tilse pigerne.

Anne hang næsten helt slapt på sin spidse stage, og da Sadisma havde undersøgt hende, kunne hun sige, at stagen nu var trængt igennem pigens mellemgulv, og måske havde skadet lungen. Det var derfor meget begrænset, hvor meget længere pigen kunne leve.

For at få en flot finale, tilkaldte Sadisma to af de største vagter.

”Grib fat i hvert af hendes ben,” beordrede Sadisma.

”Træk ned af alle kræfter,” var næste ordre.

Vagterne hang i Annes ben, og hun udstødte et kvalt skrig, idet pælen trængte gennem hendes lunge, helt op til skulderen. Hun sprællede endnu en smule, da mændene med en sidste voldsom kraftanstrengelse fik trukket hendes krop så langt ned, så pælen brød ud af overgangen mellem Annes hals og skulder. Blodet løb fra den slappe krop, men der var ingen reaktioner. Anne hang død, spiddet fra røv til hals på den tykke pæl.

Sadisma betragtede den døde krop et øjeblik, før hun gik over til Evelyn.

Denne pige var langt mere klar i hovedet, og stønnede og klynkede uafbrudt over smerterne i sin brutalt udblokkede fisse. Sadisma undersøgte keglestuppen der langsomt banede sig vej op i Evelyn, i takt med at hendes kropsvægt pressede hende ned over den.

”Nu er den 13 cm. tyk,” meddelte hun. ”Det her går for langsomt. Skal vi ikke se om pigen kan klare hele stolpens 25 cm. tykkelse?”

Evelyn tiggede om nåde, men fra selskabet var der en larmende tilslutning til ideen.

Pigen var jo bundet med benene spredt ud, så hun næsten gik i split. Sadisma fik to vagter til at binde stærke reb om begge pigens lår, og i rebene hænge to solide kæmpe spande.

Med besvær løftede Sadisma et kæmpestort jernstykke op, og lagde det i den ene spand, og ledsaget af Evelyns vilde smerteskrig fandt hun et lignende stykke til den anden spand. Denne gang måtte hun dog have hjælp af en af vagterne.

Evelyn skreg, så det gav genlyd i salen. De tunge spande var ved at brække hendes lårben, og ved at rive knoglerne ud af hofteledet. Men værst for hende var at hendes fisse blev trukket et langt stykke ned over pælen. Blodet begyndte at dryppe kraftigt under hende.

Sadisma gav signal, og vagterne anbragte endnu et kæmpe stykke jern i hver spand.

Det lykkedes Evelyn at frembringe endnu en serie vilde skrig, før hun besvimede.

Sadisma kunne fortælle at pigens fisse nu var åbnet godt 20 cm, og at hun altså manglede mindre end 5 cm for at have klaret den 25 cm tykke pæl.

Vagterne vaskede Evelyn med koldt vand, og det lykkedes dem at få hende til bevidsthed.

”Så, din billige tøs, nu skal du holde dig vågen. Jeg har besluttet mig til at benåde dig, så snart du har stolpens fulde tykkelse af 25 cm oppe i din lille, snævre fisse.” Sadisma grinede. ”Men kun på betingelse af at du holder dig ved bevidsthed. Vil du samarbejde?”

Evelyn var længe om at svare. Utvivlsomt var hun langt ude i nogle tåger, og anede kun svagt hvad der foregik omkring hende. Men til sidst nikkede hun svagt.

Sadisme gav ordren og vagterne begyndte at fylde spandende med jern, samtidigt med at Sadisma vaskede pigen med koldt vand. Et svagt skrig og pludseligt gled pigens sprængte fisse ned om det tykkeste stykke på pælen.

Evelyn besvimede igen. Knoglen i hendes højre lår var helt tydeligt brækket, og knækket helt sammen under den ene tunge spand. Det venstre lår var helt, men til gengæld trukket helt ud af hofteskålen. Og fissen var sprængt, og blodet løb temmelig hurtigt ud af hende.

Sadisma gav et signal, og vagterne begyndte at tømme de utroligt tunge spande. Hvor meget havde hver af dem vejet? 100 kg gættede jeg på.

Evelyn blev løsnet og jernburet fjernet. Et stykke tid sad hendes krop, spiddet på den gigantiske fallos. Så gled hun til siden, og vred sin fisse af kæmpestangen, idet kroppen styrtede ned i sandet.

Pigen var dybt bevidstløs, så Sadismas ord var alene rettet mod os: ”Hun har modtaget sin straf og er blevet benådet. Hvis hun har kræfter til at slæbe sig ud af slottet og få hjælp, så må hun leve. Klarer hun det ikke, så dør hun her.”

Sadismas latter var rå og kold.

Sadismas bryllup – del 2
Læs del 1 her
Læs del 3 her

Email: kaptajnbligh@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg