Sadismas bryllup – del 3

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.
advarsel-warning

 

Sadismas bryllup

Kapitel 3

Evelyns ødelagte krop med den sprængte fisse lå stadigt livløs på arenaens sand.

Og Anna hang, spiddet fra røvhul til hals. Højt oppe på sin stage.

Sadisma skrævede ligeglad hen over Evelyn, gik ud midt i arenaen, og ringede med sin klokke.

”Vi har fundet to deltagere, der er klar til finalestævnet. Nu skal vi finde 4 mere.”

Vagterne kom med hele 8 friere. De gloede ved synet af den blødende, livløse pige med de enorme, sorte, stramt til snørede bryster, som lå der, uden at nogen synes at bekymre sig om hende. Og på den døde, spiddede pige på pælen. De havde ingen anelse om hvordan det var gået de første 4 friere, og ville sikkert have været langt mere beklemte, hvis de havde vist det.

”I skal opdeles på to hold. Kom herhen og træk strå.” Sadisma rakte en hånd frem, fra hvilken 8 strå ender stak op.

En efter en trak mændene et strå, og de 4 der trak de lange dannede blå hold mod de fire der trak de korte, og som fik grønne armbind.

”I denne konkurrence vil alle 4 mand på det vindende hold kvalificere sig til finalen, hvor en slutkonkurrence vil afgøre hvem der bliver min mand.”

Der var almindelig tilfredshed og glade kommentarer fra frierne.

”Jeg kræver, at i kaster jer ind i konkurrencen helhjertet. For at sikre mig at i gør det, vil jeg garantere jer, at ingen af de fire tabere vil slippe lettere end den pige der ligger der.” Sadisma pegede på Evelyns mishandlede krop. ”Eller hende på stagen.”

Der opstod vild tumult i arenaen, og flere at mændene råbte op om, at under de vilkår ville de slet ikke deltage. Men skarpe kommandoer fra Sadisma og endnu skarpere sværd fra vagterne overbeviste alle 8 om at det ville de nu godt alligevel.

Sadisma pegede på to indretninger der mindede om nyere tiders gynækolog bænke.

”I klæder jer nøgne alle 8. En mand fra hvert hold lægger sig der.”

Igen protester, men sværdenes spidser fik mændene i gang med at lægge tøjet.

En mand på hvert hold lagde sig på bænkene og fik underbenene spændt fast. De lå på ryggen, og enden med deres vidt spredte ben og helt udstillede kønsdele var højt hævet, så enhver havde let adgang til deres pik og nosser.

Alle gispede ved synet af Bjørn på blå hold. Han var en enorm mand med ufattelige muskler. Men nu så vi, at han var endnu mere ufattelig mellem benene.

Selv om hans pik var slap, var den så enorm, at den næsten nåede knæene. Og nosserne havde størrelse som store æbler. Også mændene i arenaen stirrede lamslået.

Den lille slavepige, der nu gennem mange timer havde suttet pik på mig, var fuldstændigt ødelagt. Hendes knæ og ryg gjorde ondt fra den ubekvemme stilling, og hendes mund var låst i krampe. I fortvivlelse fik hun spurgt, om jeg ville betjenes af hendes lillesøster.

Liderlig som jeg var, tiltalte tanken mig enormt.

Min slavepige smuttede ud af salen, og var snart efter tilbage med en lille stump på vel sagtens 10 år. Hun var iført en løsthængende kjole. Jeg beordrede hende til at tage den af.

Både jeg og pigerne stod op, nogle skridt fra bordet. Jeg have, midlertidigt, trukket bukserne op igen.

Til min tilfredshed, var barnet nøgen under kjolen. Brystvorterne var store og stive og sad på to mikroskopiske toppe, som med god vilje kunne ses som forstadier til bryster.

Mellem benene var der ikke et hår at se.

Lillepigen så bange og rystet ud, og storesøsteren virkede også beklemt ved situationen.

”Vil De ikke nok være blid ved hende, Herre. Hun er jomfru, ligesom mig, og hun ved slet ikke hvad sex er.” Det var lige før hun græd.

Hun var så sød at selv mit onde hjerte blev rørt. ”Jamen lille,” sagde jeg og kælede hende på kinden, ”hvorfor foreslog du hende, når du er så ked af at hun skal bruges af mig?”

”Det gjorde så forfærdeligt ondt i kæberne, Herre. Jeg KUNNE ikke klare det længere. Og dem der står deroppe kunne jeg jo næppe lokke dig til at bruge.” Hun pegede på ca. 20 slaver og slavinder, som ingen af gæsterne endnu havde lagt beslag på.

Og det havde hun så inderligt ret i. Det var nogle unge drenge, som enkelte af gæsterne havde valgt imellem og nogle modne bondekoner. Okay et par af dem havde gode patter, men så spændende var de absolut ikke.

Jeg fortalte ikke min lille slavepige, at jeg trods alt ikke er hårdere, end at jeg ville have ladet hende gå, når krampen nu var blevet uudholdelig. Det var der ingen grund til at hun skulle vide.

”Okay, søde. Fra nu af er du slavepigen og din lillesøster er lillepigen. Forstår i det?”

Slavepigen nikkede, tilsyneladende glad for min modtagelse af hendes søster. Lillepigen nikkede skræmt, med tårer i de store, uskyldige øjne.

”Stil dig på bordet, lillepige,” krævede jeg.

Rystende kravlede den lille pige op på et af de mange side borde der stod ovre ved væggen. Jeg beordrede hendes søster til at stå på den ene side, medens jeg stod på den anden.

”Slik hendes røvhul,” var min ordre til slave pigen, Hun kiggede bedende på mig, og lillesøsteren begyndte at græde. ”Hold kæft tøs, og spred dine små lækre røvballer, så din søster kan komme til. Eller skal jeg sige til de 100 mænd at der er en jomfru der gerne vil prøve alle deres pikke?”

Lillepigen spredte ivrigt sine små, yndige baller og med sin trætte tunge slikkede søsteren op og ned gennem sin lillepigens røvrevne. Selv slikkede jeg den jomfruelige fisse, og konstaterede til min glæde, at mødommen var intakt.

Selv om hun kun var 9 eller 10, vidste jeg af erfaring af mødommen langt fra var en selvfølgelighed.

Den kan revne ved et uheld. Men de fleste af bondepigerne mister nu mødommen meget tidligt, oftest til deres far eller brødre, andre gange til onkler, fogeden, præsten eller, hvis de er meget heldige og smukke, til en af de adelige. Men lillepigen var ægte jomfru, og på en eller anden måde troede jeg også at slave pigen var det. Jeg var faktisk blevet rigtigt glad for den lille tapre pige. Gad vist om Sadisma ville sælge hende?

Lillepigen smagte så dejligt, og trods sin unge alder stod hun og vred sig liderligt under vores to tunger. Det var fuldstændigt skønt at få sådan en lille unge til at vride sig i lider. Hvor unge mon piger kan blive liderlige?

Presset i min pik var enormt, og et sekund overvejede jeg at smide den lille tøs ned og flække hende med min smertende pik. Men selv midt i min vilde liderlighed kunne jeg indse, at det var en anelse for brutalt. I stedet satte jeg mig på plads, med bukserne trukket ned, og bad lillepigen om at sutte. Hun kiggede spørgende, men søsteren smilede til hende og lovede at vise hende det. Pigerne kravlede på plads under bordet, og snart efter mærkede jeg den velkendte fornemmelse af slavindens mund om min pik. Et øjeblik efter blev det dog mere spændende, idet jeg mærkede kys fra to sider omkring det smertefuldt opsvulmede pik hoved.

Jeg rettede min opmærksomhed mod arenaen. Min sidekammerat fortalte mig at alt havde været oprør og kaos, da mændene lærte om reglerne, og at de først nu var lykkedes vagterne at få frierne til at deltage.

En mand fra hvert hold var spændt fast, og en mand fra modstanderens hold var klar mellem hans spredte ben. På Sadismas tegn gik konkurrencen i gang ved at begge de stående mænd med al kraft hamrede en knytnæve ind i de liggende mænds nosser. Begge fastspændte mænd skreg himmelhøjt og vred sig i vilde smerter.

En anden mand for hvert hold styrtede turen rundt i arenaen, og vagterne tog tid med et lille timeglas. Panisk skiftede holdene mændene på bænken ud med nye.

Min nabo nåede at hviske til mig at det var hele spillet. Holdene skulle løbe rundt, indtil et hold ikke nåede det indenfor den tid timeglasset angav. Den tid var dog meget længere. Holdene for afsted, for så hurtig som muligt at aflevere et slag mod modstanderholdets nosser. Denne gang skulle Bjørn slå for blå hold. Han sigtede omhyggeligt og svingede sin kæmpehånd. Hans offer skreg kun en gang. Så lå han stille og besvimet af smerterne i de knuste nosser. Igen for mændene rundt i arenaen. Holdene var helt jævnbyrdige, og indledte fjerde runde samtidigt. Nu ville det blive spændende, for nu var alle blevet ramt, og en løber med smadrede nosser var nok ikke så hurtig.

Bjørn lå på bænken med sin pik, der var ufatteligt stor, selv uden at være stiv. Hans kæmpe nosser hang ned over hans røv. Modstanderen var den spinkle mand, Bjørn tidligere havde knust nosserne på. Hans lille hånd for frem og hamrede ind i Bjørns nosser. Det gav et ryk i Bjørn, og et gisp kom der også fra ham, før han slog en latter op. Hans pik havde rejst sig i sin fulde, stive størrelse.

”Hvad helvede,” udbrød min nabo, ”Kan han lide det, det kæmpe menneske?”

Man skulle i hvert fald tro det, for nu strittede den største pik jeg nogensinde havde set, direkte op i luften.

Den anden bundne mand jamrede sig til gengæld fortvivlet.

De to der skulle rende rundt i arenaen skyndte sig, men man kunne klart se at de var i smerter. Men angiveligt havde de rigeligt med tid.

Som den første valgte Bjørn at blive liggende, medens det andet hold febrilsk skiftede ud.

Blå hold var kommet først rundt, og skyndte at slå den nye mand i nosserne. Et vældigt slag, og offeret lå helt hjælpeløs, lige akkurat ved bevidsthed, men jamrende og vridende på jorden, efter at være blevet løsnet.

Hans holdkammerat hamrede hånden ind i Bjørns kæmpenosser, men skønt Bjørn gryntede af smerte, skete der ikke mere. Og igen signalerede Bjørn at han blev liggende.

Manden der havde slået Bjørn blev nødt til at løbe, da hans 3 kammerater var helt ødelagte.

Igen kom Bjørns hold langt tidligere rundt. Der var kun en på modstanderholdet, der bare så nogenlunde havde samling på sig selv, så han smed sig på bænken. De to sidste på det hold lå op af barrieren og vred sig.

Bjørns kammerat slog, og denne gang besvimede manden med helt knuste nosser.

Ham der havde løbet for det andet hold, Ejnar, var nødt til at slå igen, og denne gang ramte han med et vældigt slag. Det rykkede i Bjørns underliv og han skreg. Til mit chok sprøjtede den ene tykke stråle sperm efter den anden ud af hans pik.

Min nabo klaskede mig på skulderen. ”Kan du se hvad jeg sagde? Han kan sku lide det, ham det store læs.”

Nu blev Bjørn løsnet, og han rejste sig med en pik, hvorfra spermen stadigt dryppede.

Erik blev nødt til at løbe igen, fordi ingen andre på hans hold kunne gøre det. En enkelt stod usikkert op, en lå og vred sig, og en var bevidstløs.

Ham der stod op, ville lægge den bevidstløse på bænken, men blev stoppet af Sadisma. Der blev et kort skænderi mellem ham der kunne stå, og ham der vred sig, men vagternes sværd tvang en beslutning igennem. Ham der akkurat kunne stå, endte derhenne. Bjørn stod klar, og med et knusende slag, ødelagde han begge nosser. Offeret var fuldstændigt passivt, og vi begyndte at spørge om han mon var død.

Erik skyndte sig hen og slå, men så udmattet var han, at hans slag kun gjorde begrænset skade.

Erik fik løsnet den tilsyneladende døde mand fra bænken og anbragt ham der havde ligget og vredet sig, før han begyndte sin løbetur. Bjørn var omgående klar, og knuste igen 2 nosser i et slag.

Så da Ejnar igen var kommet rundt, så han på et hold af bevidstløse venner.

I raseri præsterede han et slag der knuste den ene nosse totalt på den mand fra Bjørns hold, som lå der. Manden skreg hæst to gange, og lå så dødstille.

Men Ejnar kunne jo ikke løbe med det samme, for som den eneste holddeltager ved bevidsthed skulle han hen på bænken. Han blev spændt fast, og igen leverede Bjørn et ødelæggende slag.

Ejnar blev løsnet, og beordret rundt i arenaen. Han kæmpede tappert, men mere kravlede end løb, og da han kom rundt, markerede vagten, at han lige akkurat havde klaret tidsgrænsen.

En mand på Bjørns hold var hjælpeløs, så Bjørn lagde sig på bænken.

Ejnar ramte ham med et vildt slag, og denne gang skreg Bjørn højt, men igen sprøjtede hans pik.

Han krummede sig sammen og var ved at splitte stativet ad med sine kæmpekræfter.

Nu var det Ejnars tur igen, fordi ingen andre på hans hold var ved bevidsthed. Jeg gik ned til barrieren for at være helt tæt på. Manden der slog, ramte perfekt, og jeg var overbevist om at i hvert fald den ene nosse var knust. Ejnar skreg og vred sig. Han blev løsnet, og beordret rundt i arenaen. Ejnar prøvede at kæmpe sig op at stå, men faldt sammen. Vagten viste ham, at tiden var i gang. Fortvivlet begyndte Ejnar at kravle. Han nåede knapt en halv omgang før vagten hånligt viste ham, at tiden var gået, og begyndte at piske ham over til de andre. Mere død end levende, sank Ejnar ned ved kammeraterne. Sadisma bad en mand undersøge deltagerne. En mand på hvert hold var døde, blev der meddelt.

”Dette hold har vundet, og idet den ene deltager er død, er der nu fundet yderligere 3 deltagere i finalerunden,” proklamerede den mørke, mystiske, men sexede kvinde, og jublen rullede ned mod Bjørn og hans 2 venner.

Sadisma stillede sig foran Bjørn og løftede prøvende de enorme nosser. Han vred sig i smerter fra de ømme kugler, men blev stående. Med begge hænder greb hun om den ufattelige pik.

”Hvis du frivilligt vil udgå af konkurrencen, og blive mit lille kneppedyr, vil jeg lade dig gøre det,” sagde Sadisma, medens hun gned pikken grådigt.

”Aldrig,” var Bjørns svar. ”Jeg kom her i dag for at blive gift, og ved gud, det agter jeg at blive.

Sadisma klaskede sin flade hånd ned mod hans pik hoved, og smilede overbærende.

”Jeg tror nu alligevel at du vælger at blive mit kneppedyr”

Ejnar stod op, og hans 2 venner var også ved at rejse sig, om end med meget besvær.

”Du kæmpede tappert,” sagde Sadisma, med blikket rettet mod Ejnar. ”jeg vil give dig valget mellem den straf dine venner skal have, og muligheden for at overleve her i arenaen.”

Hun vinkede os alle sammen udenfor. Det var dejligt at mærke den kolde luft mod ansigtet. Jeg kunne føle at jeg var godt fuld, men jeg ville se, hvad der skulle ske med taberne.

Medens vi gik ud, gik jeg tæt på Ejnar, og vi opdagede begge at den frygteligt medtagne Evelyn trak sig hen over gulvet, åbenbart på vej ud. Med et lårben, der strittede den forkerte vej, idet det var rykket ud af hofteskålen, og det andet lårben brækket midt over og totalt splintret, kunne hun hverken gå eller skubbe med benene. I sin nød trak hun sin ødelagte krop afsted ved kun at bruge armene. Jeg kiggede direkte op i hendes fisse, der var så åben at mit hoved kunne have været der.

Sadisma kastede et ligegyldigt blik på pigen og gik videre.

Vagterne havde godt fat i Ejnar og de to andre fra grønt hold. De blev ført ned til den store vandmølle. Sadisma fik hjulet blokeret, og bandt de to andre fra holdet fast til hjulet. Det blev sat i gang, og mændene blev trukket ned under vandet. Da de kom op igen spruttede og hvæsede de. Vi så hjulet køre rundt 10 gange, og selv om mændene så mere og mere afkræftede ud, så holdt de sig da i live endnu.

Sadisma stoppede hjulet, så begge mænd var oven vande.

”Hvad vil du, Ejnar? Køre rundt på møllehjulet til du drukner, eller tilbage i arenaen, hvor jeg lover dig, at der vil være en chance for at du overlever?”

”Ligesom hende pigen?” spurgte Ejnar fjendtligt.

”Ja, lidt på den måde,” indrømmede Sadisma. ”Men jeg vil vurdere, at din chance for at overleve, vil være større end hendes.”

Ejnar stod helt stille. At vælge møllehjulet ville være den sikre død. Men var drukningen ikke at fortrække fremfor en skæbne, som den de to piger i arenaen havde lidt? Jeg kunne levende forestille mig hans dilemma.

Men man klynger sig jo til livet. Og det gjorde Ejnar også. Han kiggede sammenbidt på den hårde, mystiske kvinde.

”Jeg tager min chance i arenaen.”

”Det glæder mig virkeligt, Ejnar. Du er for meget et mandfolk til at jeg ville kunne lide at drukne dig som en rotte som de to.” Hun lo og gav tegn til at hjulet skulle køre igen.

Mændene blev trukket ned under vandet, og spruttede og hostede da de kom op igen. Vi blev stående et kvarter og så på dem, men selv om de bundne hostede halvkvalt hver gang, var der ingen tegn på at de ikke kunne klare det.

Lad dem hygge sig alene,” besluttede Sadisma. ”Vi andre går op til slottet, hvor Ejnar skal forsøge at overleve sin prøve. To vagter bliver hos mændene og sørger for at hjulet bliver ved at køre.”

Med et ligegyldigt blik på mændene, gik hun op mod slottet.

Vel ankommet til riddersalen, følte jeg hvor pissetrængende jeg var. Jeg styrtede mellem de første hen til beholderen, hvor den ulykkelige pige nu stod i pis til over brysterne. Hele overfladen af væsken var dækket af lort der flød omkring hende. Hun kæmpede desperat for at nå sine fødder med hænderne, givetvis i håb om at kunne løsne dem fra jernklodsen dernede. Men i det snævre rør kunne hun ikke bukke benene sammen. Derfor var det umuligt at få hænderne ned til det jern der holdt hende lænket til bunden. Det var ligeledes umuligt at få hænderne op over hovedet. Hun vred sig vildt, givetvis klar over hvilken skæbne der ventede hende om lidt, hvis hun ikke slap fri.

Det var egentligt synd, især fordi hun var så smuk. Men jeg var virkelig trængende, og hældte nok 2 liter pis ned i munden på hende. Igen blev hun nødt til at drikke noget af det.

Jeg satte mig på min plads, og mine to småpiger modtog mig. De smilede minsandten til mig. Jeg tror at storesøsteren havde beroliget lillepigen med, at jeg måske var lidt mindre slem end de fleste af Herrerne herinde. Jeg nød at mærke, da lillepigen under bordet tog min pik i munden, og uøvet, men ihærdigt, begyndte at slikke på den. Hvor føltes det dog vidunderligt.

I arenaen var Ejner blevet bundet, så hans arme og hænder var klemt ind mod brystkassen. Sadisma gav signal til to kæmpestore vagter om at holde ham og føre ham hen til barrieren.

En lille pige på måske 14 år, yndig og sexet kom ind i arenaen. Hun bøjede sig ned og slikkede Ejnars pik. Det tog hende ikke længe før den havde nået en imponerende størrelse. Ikke som Bjørns, naturligvis, men bestemt et flot eksemplar.

Sadisma tog den skamløst i hånden og undersøgte den, så signalerede hun til vagterne at de skulle gribe ordentligt fat i manden. To ekstra vagter dykkede ned og klamrede sig til hvert sit af Ejnars ben.

Sadisma grinede og fremviste nogle tynde sorte jernkæder, hvis ene ende sad fast i barrieren. I den anden ende sad en spids jernkrog.

Leende holdt hun krogen hen mod Ejners pik, og prikkede med krogens spids i toppen af hans pikhoved, så han kunne regne ud, hvad der skulle ske. Han kæmpede vildt, men de fire stærke vagter holdt ham på plads.

Med alle tegn på nydelse pressede Sadisma langsomt jernkrogen gennem det bagerste af hans blå-lilla pikhoved.

Ejnar skreg højt, hvilket fik Sadisma til at le på en måde der fik det til at isne ned af min ryg. Indvendigt besluttede jeg, at det var sidste gang, jeg besøgte det slot.

Den fascinerende heks greb en ny tynd lænke og en ny, spids krog.

Ejnar skreg, da hendes hånd lukkede sig om hans allerede smadrede nosser. Efter slagene var de svulmet op til enorme størrelser, og nu borede hun sadistisk den spidse krog igennem. Ejnars skrig var umenneskelige. Og blev ved og ved. Først da Sadisma slap hans nosse, og den hang gennemboret af den sorte jernkrog kunne han stoppe skrigene, og hang nu mellem de fire vagter som holdt ham på plads.

Men det var kun sekunder at han fik fred. Sadisma greb den anden nosse. Denne gang var hun endnu grusommere. Jeg kunne se, hvordan hun vred spidsen af krogen rundt inde i nossen, for at skabe den størst mulige smerte, inden hun førte spidsen ud. Ejnar hang udmattet mellem mændene, men små bevægelser viste at han stadigt var ved bevidsthed.

Sadisma lo isnende.

”Han skal lige have lidt tid, før han er klar til at lege videre. I mellemtiden skal vi have lidt mere underholdning for Herrerne.”

4 smukke unge kvinder blev ført ned i arenaen. Alle nok 16-17 år gamle, og med helt fejlfrie udseender. Slanke og smidige piger, som enhver mand ville være vild med.

Sadisma instruerede dem om, at de skulle deltage i et lille kapløb. I den ene ende af arenaen stod opstillet fire store puder, hver højere end en person. Pigerne fik at vide, at de skulle starte i den anden ende, og den, der først rørte sin pude med kroppen ville vinde og få en flot belønning i form af en flot juvelbesat guldkæde, som Sadisma stolt viste frem.

Pigernes øjne lyste af begær efter det uvurderlige smykke.

De blev beordret til at smide tøjet, og selv om de så forskrækkede og betuttede ud, var et blik på smykket rigeligt til at få dem til at trække alt tøj af.

Nøgne kunne man endnu bedre se, at det var fire helt usædvanligt perfekte unge piger der var opstillet dernede.

Synet af dem, og følelsen af lillepigens mund om mit pikhoved og slavepigens tunge, der slikkede undersiden af mine nosser blev til sidst for meget. Jeg sprøjtede barnets mund komplet fuld af den fedeste fløde.

Pigerne blev ført til enden af arenaen, modsat de fire lærredsdækkede puder.

Alle fire var ivrige. De havde glemt alt om at de var komplet nøgne, og at ca. 100 liderlige mænd gloede på hver smuk millimeter af deres sexede kroppe.

De stod klar, og på Sadismas signal styrtede de afsted. Der var omkring 40 meter til den anden ende, og på den korte distance blev der jo næsten ingen forskel på dem. Den rødhårede var måske et halvt skridt foran, og pressede brysterne fremad, da hun hoppede ind i puden. Lige bag hende gjorde de tre andre det samme.

Der gik et sus gennem tilskuerne, da alle fire piger skreg forfærdeligt.

Jeg stirrede derned. Det jeg havde troet var bløde puder, viste sig kun at være tyndt lærred, spændt ud på et spinkelt træskelet. Bag lærredet havde der siddet lange, spidse svær, forsynet med modhager. Og alle pigerne havde løbet et eller to sværd ind i maven.

De hang nu hjælpeløse på sværdene og skreg i total pine og i chok.

Sadisma næsten dansede derhen. Hun gik fra pige til pige og kiggede både på deres ansigter og på sårene i deres maver. Ved den rødhårede stoppede hun.

”Tillykke smukke. Du vandt, og skal selvfølgeligt have din præmie. Her er din flotte halskæde.” Sadisma hængte den om pigens hals. ”Den er din, så længe du lever. Jeg kræver kun at få den tilbage, i tilfælde af din død.”

Med en triumferende latter gik Sadisma tilbage.

Mange af tilskuerne havde siddet som i chok. Nu rejste nogle sig op, og et bragende bifald mødte Sadisma, som tak for den inspirerede underholdning.

 

Sadimas bryllup – del 3
Læs del 2 her

Email: kaptajnbligh@gmail.com

Del dette indlæg