Sådan kan det gå…

… Når hun ikke passer på!

Jeg havde fået instruktioner ned til mindste detalje. Jeg måtte ikke få orgasme i 3 døgn op til vores møde, ej heller tage kontakt til Herren. Alligevel havde han intenst bombarderet mig billeder, ordre og andre frække ting han lige kunne komme i tanke om. Herren havde en vild fantasi og jeg blev virkelig udfordret på min liderlighed. Nå vi havde telefonsex, sørgede han altid for at få mig tændt lige til det yderste og uden varsel ligge på. Nogen gange havde der bippet en besked ind bagefter, at han ville ringe igen senere, andre gange hørte jeg ikke mere før dagen efter. Det var en ulidelig tilstand.
Jeg var vant til at få mindst én om dagen, og blev nu pirret til det yderste flere gange om dagen uden at måtte få orgasme. Én gang hvor han ringede kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg prøvede at dække over det, men han hørte det på en eller anden måde: ”Nå Tøs… nu ved jeg hvordan du lyder, når du kommer uden at have fået lov. Det skriver jeg op i din lille sorte bog, lige som de utallige gange du har glemt at tiltale mig som Herre”. Derefter lagde han på, jeg nåede slet ikke at indvende noget som helst.

Jeg var egentlig opdraget i en helt almindelig familie, hvor der var klare forventninger om rigtig og forkert, hvordan man agerede og ikke mindst hvordan man opførte sig. Det blev kommenteret, hvis kjolen var for kort, make-uppén for malet eller toppen for nedringet. Det vidste han godt, det havde jeg fortalt ham. Det var dagen, endnu en gang imens jeg sad i toget læste jeg mailen, han havde sendt dagen forinden sen aften. Det eneste jeg havde hørt fra ham den dag.

“I morgen har du dine kædetrusser på. Jeg har store forventninger til dig min lille Tøs. Jeg ser gerne, at du har kjole på til den meget korte side, der samtidig fremhæver dine perfekte små bryster. Du har ladet hænge uden støtte, så alle og enhver, der kigger efter, kan se dine stive nippels. Jeg kan ikke selv være der til at samle dig op, så sender min chauffør… Bare rolig du har mødt ham før. Stil dig blot ved biografen, så skal han nok finde dig. Han fører dig ud i bilen og har selv en opgave fra mig.”

”Næste stop…” sad i min egen verden så fik et chok, da højtaleren mindede mig om, at jeg skulle af toget. Jeg havde trodset Herren. Jeg ville ikke stå og ligne en luder midt på banegården eller undervejs i toget. Jeg havde taget kjole på, men hverken lårkort eller nedringet. Mine 75c bryster struttede dog stadig fint under den løse kjole. De sad stadig helt perfekt, når de ikke var støttet af BH. Mit lange brune hår havde jeg sat op i hestehale og lagt en diskret make-up med formål at fremhæve mine fyldige læber og mørke øjne. Ved hjælp af stilletter, fremhævede jeg mine korte muskuløse ben. Turen fra perronen op til biografen føltes som evigheder. Jeg kunne mærke alle blikkene på mig og jeg brød mig ikke om det. Det var første gang, Herren ikke selv hentede mig. Tilmed havde chaufførren endda en opgave med fra Herren.

Så kom jeg på mine rystende ben endelig frem til mødestedet. Jeg genkendte straks chaufføren, da jeg i flere sammenhænge havde mødt ham sammen med Herren. Mest af alt havde jeg faktisk lyst til at vende om og gå af ren og skær forfængelighed. Dér 200 meter henne stod dén fyr, jeg har snakket med Herren om så tit. Allerede fra start var jeg så dum at fortælle Herren, om den svaghed jeg har for en god krop. Jeg havde set ham få gange før i Herrens nærvær. Der var bare noget over ham chaufførren. Han udstrålede altid en arrogance og selvtillid ud over det sædvanlige.
Første gang jeg så chaufførren, var fordi Herren ville vise mig frem for en lille diskret flok. Da Herren så min reaktion over at se en type som chaufførren, smilede han for sig selv. Jeg gik på det tidspunkt rundt med to vibratorer. En tapet fast så klitoris altid blev stimleret og et æg, hvor Herren havde fjernbetjeningen til.
Dengang havde Herren stillet det hele op som en ganske almindelig spille aften, hvor der hverken manglede vådt eller tørt. Som det sker så ofte når man drikker, blev der spildt, ikke bare på bordet, men udover selskabets yngste deltager – ham der nu stod 10 meter foran mig, snakkede i telefon og ventede på jeg skulle komme op til ham. Jeg havde aldrig hørt hans alder, men han var vist ikke mere end tre max fire år ældre end jeg. Den spilleaften var jeg blevet bedt om at knappe hans skjorte af ham og ligge den i blød. Så jeg kunne få lov at slippe en fantastisk krop ud, uden overhovedet at måtte røre eller på nogen måde komplimentere den lækre krop. Hvordan den aften gik, er en anden historie. Kan røbe Herren havde set min reaktion, smilede bredt og satte endnu mere gang i ægget.

Jeg kunne ikke skjule mig på nogen måde, kunne ikke undvige. Hans falkeblik fortalte han havde set mig, trods han snakkede i telefon. Hvor så han fræk ud som han stod der, mørt habit, hvid skjorte knappet op til midt på det veltrænede bryst, med stroppen fra butterflyen om nakken og solbriller i håret. Jeg banede og svovlede indvendigt over, at Herren kunne finde på at sende lige netop ham. ”Nå… Hun er her nu, bliver nødt til at løbe, vi skal ned og finde bilen”. Han lagde telefonen i lommen og hilste pænt. Genertheden ramte mig som et lyn fra en klar himmel. Var helt tør i halsen og kunne ikke fremstamme et eneste ord. Jeg nøjes med at smile til ham og fulgte bare villigt med ned til bilen.
”Vand?” Uden jeg nåede at svare, rakte han mig en vandflaske. ”Jeg havde flere opgaver med fra Herren, 1. var at rapportere din påklædning, da jeg samtidig beskrev din overraskelse over at se mig grinte han i den anden ende af telefonen. Ja det var jo ham jeg snakkede med imens du tog dig sammen og kom hen og hilse. Her for resten, det havde jeg nær glemt”. Han rækker mig mit æg og jeg sætter det troligt op. Snakken går om løst og fast til vi kommer til den så velkendte bygning. Idét jeg vil sige tak for turen tænder ægget. ”Nå så tændte han det”. Jeg måtte have reageret mere end normalt, han smilede et skævt charmerende smil, lod mig sidde, slukkede bilen og steg ud. Jeg vænnede mig hurtigt til den ellers velkendte følelse af ægget og var hurtigt oppe bag min chauffør. Han åbner venligt døren for mig og vi trådte ind.

Jeg nåede kun lige at træde indenfor, før jeg så ham – Min Herre. Blev mødt af hans velkendte figur. 187 høj og mere end en halv meter over skulderne. Inden han startede sin tid som kontornisse havde han arbejdet som håndværker, hvor han virkelig havde holdt sin krop ved lige. Jeg vidste han stadig yndede at holde sin krop, men trænede ikke længere for musklernes skyld, men for ikke at blive tyk. Det sagde han i hvertfald selv. Jeg ville være et skarn, hvis jeg klagede over hans krop. Der var stadig en flotmarkeret brystmuskulatur og jeg kunne ane en sixpack. Herren grinte altid, når jeg kommenterede det. Jeg havde tit tænkt på, hvordan han mon så ud, da han var i min egen alder – altså lige omkring de 25.
Den dag havde han sort skjorte på og lyse jeans. Mit blik faldt på bæltet sort læder med blankt spænde. Jeg kiggede mig over skulderen, jo han var der endnu. Ham den meget frække chauffør, det mørke hår, mørke øjne og yderst veltrænet krop.

”Tøs!” Jeg fór sammen, revet ud af mit dagdrømmeri og tilbage til virkeligheden. Uden jeg havde lagt mærke til det, havde han allerede rejst sig og overstået sin sædvanlige betragtende runde om mig. Nærmest for at tjekke om jeg havde taget på eller efter mærker, som jeg ikke havde sidst. ”Tag din kjole af og hænderne på ryggen”. Jeg fulgte ordre, men ikke hurtigt nok. Som jeg skulle til at slippe kjolen, blev mine hænder brutalt samlet på ryggen og spændt sammen. Efter det så jeg chaufførren forsvinde ind i retningen af legerummene.
”Ja tøs, chaufførren har sagt ja til at være til rådighed som en slags ’lille’ hjælper for mig til vores leg denne gang. Jeg er utilfreds med din påklædning, det var ikke en kjole der passede til mine krav jo. Under den kan jeg til gengæld konkludere, du ikke har haft problemer med at følge ordre, hvilket mildner straffen. Dertil er der jo tøsens orgasme ej at forglemme. Har du ellers noget at indberette?” Herren holdte en fin kunstpause satte sig tilbage i sin stol og forventede, jeg nævnte dét vi begge var klar over, også stod i den lille sorte bog. ”Nnneeeejjj hvad skulle det dog være?” Brugte den mest kælende, flabede og øretæveindbydende stemme, jeg over hovedet kunne finde frem og smurte den dertil med fløde.

Jeg vidste udmærket godt, det var min manglende tiltale, han fiskede efter, hvilken jeg igen bevidst undlod. Mødte hans bestemte og kolde blik, med mit drillende, charmende og trodsige blik. ’Han startede selv ved at lade den lækkerbisken hente mig’ tænkte jeg. Stod der i stiletter, kæder som trusser og hænderne på ryggen helt rank og stolt med et tændt vibrerende æg i grotten. Han kunne ikke lade være, jeg kendte ham efterhånden så godt, jeg kunne se det kærlige smil i hans øjne. ”Tøsen havde selv chancen for at nævne det, i stedet vælger hun endnu engang at undlade at tiltale mig. Jeg samler sammen to slag pr. gang du undlader det. Dette gælder for dine forglemmelser hidtil og dem der er i løbet af dette møde. Kan informere du allerede nu er oppe på 20 slag.” Det prallede af på mig og det kom ikke bag på ham. Jeg havde ikke kunnet holde øjenkontakten helt, de gled altså en gang imellem ned på hans skridt…

”Hvad skal jeg stille op med dig tøs? Jeg har så mange ting gjort klar til dig. Først og fremmes skal du straffes for din orgasme og din trodsige påklædning”. Han rejste sig og tog et hårdt greb i min nakke førte mig i den velkendte retning af briksen, jeg havde ligget fastspændt på så tit. Han skiftede håndjernene ud med manchetter og placerede dem spændt sammen på maven. Siger ingenting går hen og åbner skuffen, dén skuffe kun han havde nøglen til. Jeg havde ligget fastspændt på briksen så tit, hvor jeg havde set ham finde alverdens ting op fra skuffen.
I rummet er der ikke anden end briksen, endevæggen med slagredskaber, reb mm, kroge i loftet og så skuffen. Den store aflåste skuffe som kun Herren har nøglen til. Jeg kunne slet ikke styre min nysgerrighed, for første gang var jeg ikke bundet fast. Jeg nåede kun lige hen til ham før han vendte sig og viste mig et blindfold. ”Blindfold for at få orgasme uden at have fået lov i absolut orgasmefrie dage. Det kunne da være værre… Herre.” Jeg var alt for hurtig i replikken og gud, hvor jeg fortrød det senere. Herren kendte mig jo nærmest ud og ind, vidste hvordan jeg brugte min hørelse til at bevare roen, når jeg ikke kunne se. ”Nå lille tøs, jeg har presset dig i gennem tiden. I dag er ingen undtagelse. Jeg husker tydeligt første gang, jeg tog dit syn, nøj du panikkede – hvor jeg nød dét. Nu tager jeg både syn og hørelse” hviskede han i mit øre, inden han indsatte en øreprop i hver og bagefter lagde blindfoldet på mine øjne.

Føj hvor er det ubehageligt, så kunne jeg stå der uden at kunne orientere mig overhovedet. Jeg kunne kun støtte mig til Herrens guidende hænder, der ikke hjalp mig meget. Først drejet rundt i evigheder så skubbet frem for så at blive drejet den anden vej rundt frem igen. Jeg kæmpede på en helt ny måde for at holde mig på benene. Det flabede smil var ikke på mine læber og adrenalinen løb rundt i kroppen. Endelig mærkede jeg Herrens faste hænder på mine skuldre, glide langsomt, fast men forsigtigt og meget beroligende ned til mine håndled. Manchetterne skilte han ad og fæstnede en lænke mellem dem. Vupti op over krogen i loftet med kæden og så stod jeg der. Kun på tåspidser, uden hørelse eller syn, og en vejrtrækning der forrådte mig. Den viste tydeligt, hvor utilpas jeg var. Orgasme uden tilladelse, det kræver en hård straf… Hvad havde Herren fundet på? Jeg kunne mærke hans blik. Deres blikke, sultne rovdyr, der betragter deres bytte, som kattens leg med musen.

Jeg var lige faldet til ro, da jeg mærkede en hånd på mit bag lår, en hånd der ikke var Herrens. Da steg adrenalinen igen. Hvor var Herren? Hvorfor var det ikke Herren selv? Åh gid jeg da enten kunne høre eller se. Hånden bevægede sig listigt kildende ned ad benet. Om på forsiden lige under knæet tog han hårdt fast om mit ben og bøjer det, så jeg mistede balancen. Da han havde påsat en manchet om min ankel, slap han mit ben uden advarsel, så jeg endnu en gang var lige ved at miste min balance. Uden advarsel blev det andet ben nu bøjet og en manchet blev fæstnet om min ankel. Det hele føltes så brutalt, hvilket ikke gjorde mig mindre liderlig, dertil havde jeg stadig det tændte æg oppe jeg kæmpede for at holde oppe – jeg havde det hårdt, allerede der kæmpede jeg mod en lille orgasme. I mens forvirringen i mit hoved havde stået på, var der blevet etableret en benspreder imellem mine ben. I takt med de spredte mine ben, blev mine hænder sunket ned, men kun så jeg hele tiden kun stod på tær.

Endelig kunne jeg mærke hans nærvær. Han var mindre end en meter væk. Jeg kunne mærke luften fra hans åndedræt. Mit dumdristige humør kom tilbage med fuld kraft. Han skulle ikke tro han allerede havde knækket mig. Jeg var klar til mere, meget mere. Den usikkerhed der havde været der lige før, var væk nu. Nu vidste jeg hvor han var, og begyndte igen at spille op ved at smile overlegent. Han løsnede bindet for mine øjne, hans hånd blev i min nakke. Da jeg per refleks søgte øjenkontakt, greb han i mit hår og styrede mig til at kigge ned. Ved hans skridt, havde han en besked i hånden. Jeg havde besværligheder ved at læse teksten, da mit blik flere gange flakkede hen på bulen lige ved siden af sedlen.
Herren er skuffet. Halvejs i en orgasmefri periode, får du alligevel en. Derfor bliver du nu straffet, jeg har besluttet, at det giver 15 slag. Herren vælger selv redskabet, styrke i slagene, og hvor på tøsen slagene lander… Tøsen tæller. Tæller hun forkert, starter Herren forfra.

Beskeden var ikke svær at forstå, da Herren var sikker på, jeg havde læst den, slap han mit hår. Derefter gik han over til endevæggen, tog tre redskaber: læder paddle, en flogger med nylon haler og et spanskrør. Jeg vidste af erfaring at nylon floggeren gjorde ondt, når Herren slog rigtigt til. Inden jeg så, hvilket han bestemte sig for blev mit syn taget igen, men hørelsen givet fri. Jeg mærkede noget koldt, skarpt og spidst på min mave, bevægede sig kildende pirrende rundt på hele min mave, op til mine stive nippels og videre op til min mund og rundt på mine læber: ”Nå lille tøs, hvad har jeg i hånden? Gætter du rigtigt, vælger jeg det milde af to redskaber. Gætter du forkert vælger jeg selvfølgelig det hårde slå redskab”.
Jeg mærkede godt efter med munden. ”Herren eller chaufføren har leget med en saks på min krop”. Svup, så var mine trusser væk og kort efter også ægget. Det første slag kom som et chok for mig, huskede kun lige at tælle – heldigvis. Det første slag ramte mit venstre bryst, det næste det højre. Mærkede den velkendte følelse af ridepisken. Åh hvor varmede det dejligt. Jeg kunne endelig slappe af og nyde min straf og lagde ikke skjul på det. Syvende og ottende slag landede med en perfektionisme, som jeg kun havde set min Herre beherskede.

Slagene var hårdere end de forrige på mine to guldklumper. Herren stillede sig ind til mig. ”Du er dygtig til at tælle min lille tøs” hviskede han i mit øre, imens han æltede mine bryster, ikke hårdt, men heller ikke blidt. Jeg kunne mærke hans læber var mindre end en centimeter fra mine, jeg blev nødt til at prøve. Jeg vidste jo, hvor fantastisk han var med sin mund i alle sammenhænge. Da jeg troede mine læber mødte hans, kneb han med hver hånd sammen om hver nippel, der stadig var ømme efter slagene:” Ha! Ikke SÅ dygtig tøs.” Han slap mig og gik om bag mig. Jeg kunne høre piskens hvislede gennem luften inden den ramte min balle. ”NNIIII!” Slaget var så hårdt, at jeg mistede fodfæstet i min yderlige stilling. Inden jeg havde fundet det ordentligt ramte det næste. Sådan forgik også de næste to slag.
Nu var der tre tilbage, jeg havde endnu ikke lavet nogen fejl, selvom de sidste fire slag havde været hårde at tage i mod. Jeg havde lovet mig selv, at Herren ikke skulle kunne fryde sig over jammer fra min mund, derfor havde jeg ikke én gang skreget av. Pisken smøg sig om de varme velformede baller. De sved næsten mere end mine meget ømme og hævede brystvorter. Mine hænder blev sænket og til sidst, blev de taget helt af krogen. Inden jeg blev væltet på maven ind over briksen, blev der sat et par klemmer på mine strittende, hævede og meget ømme nippels. Av! Jeg sagde dog intet, heller ikke da jeg ramte briksen med dem først. Min indre stolthed og modspil dominerede over de andre følelser, der ellers rasede rundt i kroppen på mig. Uden de store besværligheder blev jeg bundet fast og mine ben blev yderligere spredt ved hjælp af bensprederen.

Mærkede igen de sultne blikke stirre lige op i mig. Jeg stod i en stilling, hvor intet skjulte noget til fantasien. Svirp! ”13!” Fik jeg næsten hylet samtidig med min overkrop lettede fra briksen. Slaget havde ramt præcis på min klitoris. Det næste kom hurtigt og nøjagtigt lige i åbningen. ”15!” Jeg vred mig af smerte. Det sidste slag havde ramt min hævede og røde klitoris. Da jeg igen lå stille, blev først mine ben løsnet, så min ryg, mine hænder skilt fra hinanden. Til sidst fik jeg synet tilbage. Spænderne havde jeg vredet af igen. Jeg kiggede lige ind i Herrens mørkegrønne øjne:” Er du okay min tøs? Det er længe siden jeg har set dig vride så meget.” Jeg sendte ham et skævt smil, der viste jeg stadig var trodsig, men mindre end da vi startede. Han krammede mig, trak mig ind til sig, kyssede mig lidt i håret og nussede mig i nakken. ”Hvor er jeg heldig at have en så fandens sej, men også meget stædig tøs”. Jeg lukkede øjnene og tog imod Herrens omsorg.
Jeg ved ikke, hvor længe vi havde stået sådan, men stille og rolig løftede Herren mig op i sine arme, som var jeg let som en fjer. Inde i rummet ved siden af stod en stol klar foran den store himmelseng. Stolen var ikke noget særligt, jeg lagde ikke så meget mærke til den, mere hvad der lå derpå. En rulle tape og den lille vibrator med den vanvittige effekt. Når Herren tidligere har brugt dén vibrator, har jeg virkelig skulle kæmpe for at holde bølger af orgasmer tilbage. Jeg elskede den og hadede den på en gang.

Herren gik lidt tættere på stolen, inden han satte mig ned. Han samlede tapen op rev et stykke af. Med fødderne spredte han diskret mine ben, imens han placerede vibratoren på min ømme klit og satte tapen her over – heldigvis slukket. “Tøs, du må ikke røre eller få orgasme. Jeg vil ikke være tilstede, så du kan jo overveje dine handlinger. Er det forstået?” Han lagde sine hænder på hver af mine skuldre, imens mine øjne mødte hans udtryksløse blik. Der var ingen spor i hans ansigt for, hvad der nu ville ske mig. “Ja Herre” min stemme dirrede af nervøsitet og spænding på en gang. Hans hænder og øjne guidede mig baglæns hen til stolen. “Sit. Min dygtige lille tøs.” Jeg satte mig mærkede hurtigt, hvor pisken havde ramt. Straks var han på hug og spredte mine ben.
Herren fandt igen tapen frem. Først blev det ene ben tapet fast på ydresiden af stolebenet dernæst det andet. Så jeg sad nu tapet til en stol, med en vibrator tapet til min klitoris med så spredte ben, at der var rig mulighed for at tænde og justerer den. Herren trådte et skridt tilbage og betragtede mig. Efter lidt smilede han arrogant og tilfreds: “Jeg bliver sku’ herinde, bliver nødt til at se dine reaktioner. Det er en straf jeg aldrig har prøvet før, men lille dumme tøs… Du er også den første tøs, som jeg har haft, der tænder så kraftigt på en god krop. Det kan være du næste gang møder op i den befalede påklædning næste gang.” Hans arrogante bedrevidende smil og holdning forsvandt ikke, og det tændte mig. Hvad fanden skulle der ske? Det fandt jeg hurtigt ud af. Ind ad døren kom chaufføren iført jakkesæt, seler, butterfly, hat, blanke sko, men ingen skjorte. Frem tog han en pistol og sigtede på mig. Ramte min hage med olie. På samme tid som han affyrede sit skud begyndte musikken.

Der var allerede gang i safterne, både mund og underliv sejlede. Mine fingre kildede og havde fra start, svært ved at holde dem i ro, hvor ville jeg gerne, rører, føle og gramse. Det viste sig, han kunne danse, som havde han været stripper hele sit liv. Han var over det hele og hele tiden inden for min rækkevidde. Åh den krop var jo i dette øjeblik bedre end perfekt. Hvor var det svært ikke at røre. På det tidspunkt, hvor han har smidt jakken og selerne hænger, skrævede han ind over stolen og sætter sig foran mig. Hans hænder fandt mine bryster, æltede dem, klemte dem og gned brystvorterne mellem sine stærke fingre. Der gik et stød igennem min krop ved hans berøring. Jeg kunne ikke lade være med at stønne højlydt.
Den ene af hans hænder søgte op og ind i min mund, hvor den drilagtigt legede med min tunge. Jeg forsøgte at sutte fingrene, som var det en pik. På samme tid fandt den anden hånd ned mellem mine ben, ned og tændte vibratoren. Der gik et stød igennem mig og derfra stønnede jeg konstant. Nu følte jeg mig endnu mere pint end før. Jeg kæmpede mod orgasmen mens chaufføren blev ved at danse for mig, min krop spændte op, og slappede af. Jeg samlede mine hænder bag ryggen på stolen og klemte til. Det kildede og sitrede i hele min krop. Jeg dirrede og kæmpede så sveden løb over min nøgne krop.

Chaufførren var nu kun iført butterfly, satte sig så tæt ind til mig han kunne. Han tog et fast greb i mit hår og slukkede med den anden hånd vibratoren. Den fandt derefter op til hans lem, der stod klar op ad maven på ham. Imens han sad og filede på sin pik mødtes hans læber med mine. Han var ikke kun god til at danse, kysse kunne han også, dybt, vådt og grådigt. Åh.. Det hjalp mig ikke længere om den var slukket eller tændt. Jeg kæmpede med al min stædighed mod den kæmpe orgasme. Jeg lukkede mine øjne, troede jeg kunne holde tårerne tilbage, men nej de trillede langsomt ned over mit ansigt.
“Min lille tøs.. Orgasme tilladt, kan jo ikke have du sidder der og tuder”. Herren kom hen stillede sig bag stolen og lagde begge hænder på hver side af mit hoved. Han førte dem langsomt ned til mine to vidundere og han legede kort med mine små strittende nippels. Da han åndede tungt i mit øre kunne jeg ikke mere, Jeg skreg orgasmen ud. En af de vildeste jeg endnu havde fået. Det var hvad der skulle til for chaufføren, imens jeg var i ekstase, sprøjtede han ud over mig og herrens hænder. Med disse krammede Herren og holdt mig fast imens jeg rystede orgasmen ud af kroppen. Samtidigt med den aftog, faldt jeg klynkende langsomt sammen. Min krop rystede også efter Herren løsnede mine ben og befriede min klitoris for vibratoren.

Jeg fik ikke lov til at sunde mig ret meget før han hev mig op fra stolen og førte mig hen til væggen: “Stræk dine arme og tæl tøs!” Jeg gjorde som der blev sagt:” Hvor mange Herre?” Jeg hørte, hvordan han langsomt løsnede hans bælte.” Til du kan tale ordentligt lille Brat”. Jeg sank en gang og tog en dyb indånding. Jeg var mentalt et helt andet sted end straf nu. Jeg ville bare hygge med Herren og Chaufføren ovre i sengen.
WHISS! Det første slag rev mig ud af tankerne om sex i sengen. “Én Herre. Tak Herre” Slaget havde ramt min på den ene balle hverken hårdt eller blødt, men kom bag på mig. Slagene fortsatte til, at jeg havde talt til 22, hvor jeg for hvert slag huskede at sige ‘tak Herre’. “Det var sidste slag min lille tøs. Kan du fortælle mig, hvorfor du fik denne straf?” Mine runde baller og haser var rødglødende og varme. Fra mit skød løb der safter i et væk. Inden jeg kunne svare måtte jeg stå et par minutter.” TØS SVAR!” Jeg trippede rundt og kiggede ind i Herrens øjne. Jeg var igen bankende liderlig. “Det var fordi, jeg ikke har tiltalt min Herre korrekt 11 gange”. Uden yderligere snak, kom han hen til mig og krammede mig. Tog med den ene hånd fat i mit hår i nakken, vrængede mit hoved bagover og kyssede mig dybt og grådigt. Jeg gengældte hans kys, nød at mærke hans begær.

Uden jeg havde hørt ham stod Chaufføren nu bag mig og legede med mine ømme nippels. Herren slap sit tag i mit hår og lod sine hænder løbe ned af ryggen på mig. Kærtegnede mine meget ømme baller, da han tog fat lige under min velformet bagdel, kom der et piv fra mine læber. Hurtigere end jeg kunne nå at reagere var Chaufførens hænder under mine arme og løftede mig sammen med Herren over i de silkebeklædte dyner og puder. Jeg lå som en gudinde, kiggede fra den ene til den anden og mærkede deres blide nænsomme berøringer. Nu blev det for første gang Chaufførens tur til at kysse mig. Jeg lod hans tunge lege med min, hvor Herren imens kyssede mine bryster. Det varede ikke længe før jeg reagerede på deres behandling. “Alle orgasmer er tilladt, du har været så sej hele dagen og fortjener vores belønning.” Herren hviskede det imens jeg stadig grådigt kyssede med Chaufføren. Herren kyssede mig ned af halsen langsomt og vådt. Tog bestemt men blødt fast om mit bryst, mærkede hans varme ånde mod mit bryst, hans tunge prøvede forsigtigt. Jeg stønnede da den rørte min stive nippel, så Chaufføren stoppede sit kys og lod sine læber finde min øreflip og hans hænder mit andet bryst.

Med deres nænsomme behandling varede det ikke længe før jeg lå og vred mig. Jeg kunne næsten ikke være i mig selv af ren liderlighed og De var ikke en gang startet mellem mine ben. Jeg rakte ud efter deres pikke, men mine hænder blev fanget, ikke bundet eller lagt i håndjern bare holdt fast. Jeg smilede til Herren. Han slap mig igen, rejste sig fra sengen og imens han fastholdt mit blik, smed han tøjet med et grådigt smil. Han gik ned for enden af sengen. Inden jeg sansede noget, var Chaufførens læber igen mod mine. Langsomt mærkede jeg Herrens hænder på mine inderlår, mine egne vandrede rundt på Chaufførens lækre perfekte krop og hans på min.
Så mærkede jeg hans tunge, Herrens tunge. Der gik et stød igennem mig og jeg kom med det samme. Herren fortsatte med sin tunge og Chaufføren lod ligeledes som om intet var hændt. Jeg følte mig i den syvende himmel. Hvordan kunne jeg være så heldig at blive tilbedt og forkælet af to så tiltrækkende mænd? Jeg vidste det ikke, men liderligheden blev for meget og jeg tog noget af styringen. Vred Chaufføren om på ryggen. Lod mine hænder glide ned over hans bryst og mave og fandt hans pik. Lod langsomt min tunge og fugtige læber vandre samme vej, trak forhuden tilbage og lod hovedet komme inden for. Jeg lå nu i en ny stilling og struttede med min dertil indrettede, hvilket Herren udnyttede. Fra sin vinkel kunne han se, hvordan min fisse glinsede af safter. Jeg havde lige taget Chaufføren til roden, da Herrens pik begyndte at støde op i min grotte. Jeg suttede og sugede grådigere og vildere på Chaufførens pik. Vi nærmede os alle tre klimaks. Jeg mærkede hvordan, Herren hårdere og voldsommere kneppede min fisse og kunne ikke holde den tilbage, hvilket ingen af de andre to kunne. Jeg sugede en sidste gang før jeg mærkede spermen i både mund og fisse, samtidigt med min grotte trak sig sammen om Herrens pik, inden han trak sig ud. Jeg krøb op og ind til Chaufføren. Herren overfor tæt på mig. “Har det været en god oplevelse?” Jeg smilede og nikkede: “Over alt forventning”. Herren kyssede mig på panden og Chaufføren mig i håret. Inden længe faldt vi alle tre i søvn med et smil på læben.

Sådan kan det gå.

Del dette indlæg