Rastepladsen

Rastepladsen havde et gloryhole

Det er endelig blevet sommer og turen går til Italien med hele familien. Som altid kører vi derned. Far kører bilen, mor sidder foran med køletasken og min søster og jeg deler bagsædet. Det er ved at blive mørkt og vi er kommet et godt stykke ned i Tyskland. Vi har fået spist og far kører et par timer mere inden han vælger at holde i på en rasteplads for at sove et par timer. Det ligner et ret snusket sted. Der er kun en bygning midt på pladsen og en lampe der blinker.
Hele familien ligger og snorksover men jeg kan ikke. Jeg bestemmer mig for at gå ind og tisse i håb om at det hjælper. Der er helt mørkt og jeg skynder mig hen til bygningen. Døren til pige- toilettet er låst og der står et skilt om at det er i stykker. Pis tænker jeg. Jeg kigger lidt rundt for nu skal jeg altså virkelig tisse. Der holder kun et par få lastbiler og en enkelt anden bil. Jeg går om til herretoilettet. Jeg kigger forsigtigt ind. Der er vidst ikke nogen. Jeg lister ind på det bagerste toilet og sætter mig og tisser.
Kan mærke at jeg er ved at blive træt nu og opdager ikke i første omgang at der er et hul i væggen ind til det andet toilet. Først da jeg er færdig med at tisse ser jeg det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor det er der. Det finder jeg dog snart ud af. Inden jeg ved af det kommer der en pik igennem det. Jeg bliver ret forskrækket og giver et lille skrig fra mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Det er ret skræmmende men samtidig også lidt frækt.
Det er en ret flot pik. Den er ved at være helt stiv, den står så flot og et dejlig stort lilla pikhoved. Jeg mærker at jeg bliver tændt af at stirre på den. Jeg tager forsigtigt min hånd hen mod den. Jeg tager stille fat i den og hører et støn omme fra den anden side. Min hånd begynder stille og roligt at kører frem og tilbage af pikken. Jeg gør det stille og roligt. Den ser så fræk ud. Jeg tænker at jeg vil lade min tunge mærke den, men tør jeg?
Mit hoved glider langsomt frem mod pikken og min tunger glider ned over pikhovedet. Han stønner… Jeg begynder at kører min hånd hurtigere og hurtigere frem og tilbage imens min mund glider frem og tilbage over pikken. Mmmm, den smager så dejligt. Min anden hånd begynder at glide ned mod min efterhånden ret våde fisse. Jeg begynder at køre hånden rundt inde under mine shorts og g-streng. Mmmm, jeg er våd. Jeg leger med mig selv imens jeg sutter på den her fremmede pik.
Kan mærke at orgasmen kommer. Mmmm, Jeg får en skøn og våd orgasme, kan næsten ikke sidde stille. Jeg sutter og sutter på pikken og jeg kan hører han stønner mere og mere. Han kommer nu tænker jeg. Og jo, han kom skam. Hele min mund bliver fyldt op med denne tykke sæd. Jeg prøver at sluge det hele, men det kan jeg ikke. Der løber noget ud af min mund og ned på min trøje. Slikker pikken ren og så er den væk igen.
Jeg sætter mig tilbage på toilettet og tænker lidt over hvad der lige er sket. Jeg hører døren smække og væk er pikken jeg lige har haft en vildt fræk oplevelse med. Jeg sidder der lidt og samler lige mine tanker inden jeg lister ud igen…

Rastepladsen
Forfatter:SophiaPigen

Del dette indlæg