Pigesex for første gang

 

Tilde havde svært ved at tørre det smørrede smil af ansigtet. Aftenens eskapader sad stadig dybt i hendes krop og fyldte hende med stor tilfredshed og følelse af stolthed. Hun havde aldrig prøvet noget lignende og vidste med sig selv, at det helt sikkert ikke var sidste gang at hun havde haft sex med en pige.

Aftenen startede egentlig ret spontant. En bekendt havde slæbte hende med på en lokal bar og med det samme de kom ind, fik Tilde øje på den ubeskrivelige smukke og tiltrækkende kvinde. Liza havde taget hende med storm og fuldstændig overrumplede hende med en følelse af lyst, allerede fra den første gang hun lagde sin hånd på hendes lår. Hendes øjne og hele hendes krop havde flirtede med Tilde og sugede hende ind til sig, så hun slet ikke havde lyst til at snakke med andre.

Da Liza sidst på aftenen havde spurgt om hun ville med hende hjem, havde Tilde bare sagt ”Ja!!” helt uden overhovedet at tænke sig om. De var dårligt kommet ind i entréen før de begyndte at kysse heftigt mens de næsten flåede tøjet af hinanden. De var allerede nøgne da de nåede soveværelset. Tilde tog udforskede på Lizas bryster, hun suttede på de stive brystvorter og lod sine hænder glide hen over hendes ryg og videre ned over hendes røv. Hun begyndte at massere de bløde balder med den ene hånd mens den anden lidt usikkert søgte efter hendes fisse.

Liza hviskede liderligt i hendes øre, at hun var glad for at få æren af at være hendes første omgang pigesex og hun åbnede den nederste skuffe i sengebordet som kun var fyldt med alle mulige former for sexlegetøj. De valgte hver en dildo som de gerne ville tages med, Tilde fik bind for øjnene og blev nu bedt om at ligge sig på alle fire. Hele hendes krop fyldtes med spænding og det gav et lille sæt i hende, da Lizas tunge langsomt begyndte at kæle for hendes stive og våde klitoris. Hun suttede og slikke som var det de bedste safter hun nogensinde havde smagt og vidste præcis hvor det rette tryk skulle ligges. Nu trængte hun nu en finger op i hendes varme våde kusse og viste præcis hvilken knap hun skulle trykke på, for at få hende til at vride sig af bare fornøjelse.

Liza begyndte nu at lege med toppen af hendes våde fisse med den ene hånd, mens den anden samlede dildoen op og førte den langsomt op så hun kunne mærke hvordan den ret så store dildo, hun havde valgt fyldte hende ud. Hun stønnede højt og hele hendes krop sitrede af bare velvære. Tilde blev kneppet af en pige med en dildo, som ingen mand nogensinde havde formået at tage hende. Det sagde jo desværre nok mere om de mænd som hun havde været sammen med, men Liza formådede ligesom bare at få hende til at slappe af så nydelsen kunne fylde hele kroppen, uden at hun tænkte på om hun var for tyk eller så grim ud når hun gav sig hen til nydelsen.

Da Liza først begyndte at slikke på hendes klitoris samtidig med hun førte dildoen ud og ind i det helt perfekte tempo, kunne orgasmen ikke længere holdes tilbage. Hun kom som et fyrværkeri, der fortsatte i fem minutter. Tilde lå helt forpustet og måtte lige ligge et øjeblik for at få vejret inden at det var hendes tur til at vise hvad hun havde lært af sit første møde med pigesex. Lizas fisse var helt åben og klar til lidt kærlig opmærksomhed. Tilde havde aldrig været så tæt på en anden fisse og gav sig god tid til at udforske hvordan den glinsede fugtigt ligesom trak sig sammen da hun begyndte at gnide to finger mod klitoris. Lizas åndedrag bliv tungere og hun lod sine ben falde helt ud til siden så hun nu var helt åben og modtagelig for de nysgerrige famlende kærtegn.

Det var kommet bag på Tilde at hun faktisk ret godt kunne lide smagen af fisse. Hun havde begravet sit ansigt i det varme skød og slikket, suttet og ædt af de våde safter mens alt omkring hende bare forsvandt og blev komplet ubetydeligt. To finger gled langsomt op i Lizas varme indre og fik hende til at løfte hofterne og inviterede til at Tilde nu skulle inddrage den lille frække krummerik af en G-punkts dildo som hun havde valgt. Tilde førte den op mens hun langsomt drejede den for at finde det helt rigtige spot at massere. Det var frækt at se hende blive fyldt af den søde følelse af lyst og liderlighed, hendes hoved var krænget helt bagover og hun havde et fast greb om sine spændte bryster.

Da Tilde havde fundet den helt rigtige placering begyndte igen hun at sutte på den hårde klit og dildoen gled helt glat i hendes flydende safter. Liza spændte nu op i hele kroppen og greb fat i Tildes hår for at presse hendes hoved hårdt ned mod sit våde skød. Da hun kom flød safterne i rige mængder, hun klemte benene sammen og begyndte at støde Tildes hoved væk så hun måtte tvinge sig til de våde safter.  Liza lå og små grinede og hele hendes krop sitrede under enhver berøring og Tilde lagde sig om på ryggen og følte sig både stolt og beæret over at være blevet beriget med denne fantastiske oplevelse.

Den nat blev til en af de nætter Tilde aldrig vil glemme fordi den var med til at ændre hendes syn på livet. Det var store ord men det var bare den følelse hun sad tilbage med her dagen derpå. Det var jo ikke sådan at hun nu var lesbisk og aldrig igen ville være sammen med en mand, men hun havde måske fået åbnet sine øjne for en lidt mere fri seksualitet. Der ville nok gå en dag eller to inden dette smørrede smil ville tiltage og den dejlige oplevelse ville bundfalde sig helt.

Del dette indlæg