På spisebordet

På spisebordet.

Jeg havde besøg af en af de få der kender til den side af mig, som kommer til udtryk i frække noveller.
Faktisk var det gennem det vi havde mødt hinanden – og det var da også blevet til lidt sex en gang eller to.

Det var hen under aften og jeg sad ved computeren da hun bankede på.
Gennem vinduet vinkede jeg til hende at hun bare kunne komme ind, døren var ikke låst.
Jeg må have været lidt for optaget af skærmen, for hun kom hen og stod sig ved siden af skærmen.
Hendes smil var frækt og hun spurgte om jeg nu sad og skrev igen – eller om jeg mon mangler lidt inspiration?

Jeg flytter blikket fra skærmen, over på den stramme mørke nederdel, og op over den kongeblå top der er samlet i en lynlås.
Hun lyner ned så sløjfen på den sorte BH titter frem, og hun spørger om hun skal hjælpe mig lidt videre?

Mens hun trækker op i nederdelen og sætter dig på bordet ved siden af min bærbar, lyner jeg lynlåsen så langt ned den kan komme, ca. til navlen.
Hun svinger det ene ben hen over mig og sætter hælen på stolen.
Toppen bliver krænget ud over skuldrene og de diskrete sorte blonder på de store E-skåle kommer til syne inden mine hænder glider ned til hendes ben.
Jeg kæler op og ned af lårene, både oven på og på inderlårene.

“Trænger du nu til lidt voksenpik igen?” spørger jeg og hun forsøger at spille flov over det.

“Ja, jeg er træt af knap nok at blive tændt inden det er slut. Især efter du har givet mig smag for så meget mere.”

“Nå nå, så er det bare min skyld, siger jeg med et lille grin og et glimt i øjet.
Hun løfter røven lidt fra bordet, mens jeg trækker nederdelen længere op, så jeg bedre kan se de små, sorte matchende blondetrusser fra Calvin Klein

Hendes fingre finder forsigtigt de store bryster uden på stoffet og hun kæler langsomt for dem, mens min ene hånd ligger på hendes trusser og nusser hendes skød.
Øjnene er lukket og vejrtrækningen er dyb og intens.

Jeg spørger om hun ikke lige så godt kan komme af med noget af det overflødige tøj, og hun trækker toppen over hovedet, inden hun åbner lynlåsen i siden på nederdelen og trækker den samme vej.

Min computer bliver lukket sammen og skubbet til side, så hun kan rykke hen og sætte sig foran mig, helt ude på bordkanten.
Hun læner sig for over og lader min tunge glide ned i kavalergangen, mens mine hænder har overtaget grebet om de store bryster.
Hendes fingre filtres ind i mit hår, mens den tunge vejrtrækning bliver mere stønnende.

Jeg griber om bag hende og knapper BHen op og befrier dem fra det stramme lingeri.
Det får ikke de store teenage-bryster til at synke meget, men at det “beskyttende” stof er væk, giver mig endelig mulighed for at smage på de allerede stive brystvorter.
Suger dem ind i munden på skift, napper i dem med læberne og lader tungen spille over de sammentrukne kugler, midt på det bløde bryst.

Mens jeg har brysterne i mine hænder, klemmer jeg vorterne lidt mellem mine fingre, ikke så det gør ondt, men nok til hun mærker de erogene zoner leger med hendes lyst.
Jeg kigger op i hendes blanke øjne og spørger om hun fandt noget lækkert at bruge hende lille gave til?
Havde vundet et gavekort til en sexbutik, som jeg ikke selv fik brug for, så jeg havde givet det videre til hende.

Hun beklager at hun ikke har taget det med, men hun vil hellere have noget rigtig pik, når muligheden er der.
Men ellers havde hun nydt det meget, at kunne forkæle sig selv med de forskellige stykker legetøj det var blevet til.

Mine hænder ælter stadig de store bryster, og mens hun fortæller bevæger hendes ene hånd sig ned over min krop, til den finder min bukseknap.
Jeg stopper hende og spørger om ikke hun skulle have trusserne af?
Ud fra hvordan jeg kender hende, var de sikkert ret våde allerede nu.

Hun nikker bekræftende, og rejser sig op foran mig.
De bliver trukket så langt ned, hun kan komme til, når jeg sidder i vejen for hende, inden hun igen sætte ballerne på kanten og læner sig bagud, så hun støtter på armene.
Hun løfter fødderne op til mig og spreder benene ud til siderne, mens fødderne er samlet af trusserne.

Jeg hjælper hende det sidste lille stykke ud af dem og nyde at se hvordan den tætbarberede fisse står åben og indbydende foran mig. Den trimmede behåring afslører at hun er ægte blondine.
Læberne glinser allerede af hendes safter og både stillingen og hendes liderlighed for fissen til at åbne sig frækt for mig, allerede inden jeg har rørt den.

Med benene befriet, sætter hun dem igen ned på gulvet og glider ned af bordet, for at sætte sig på mit skød.
Hendes underliv roterer på min hårde bule, og det ru stof på arbejdsbukserne kilder hende lidt ekstra, mens hendes safter trækker ned i stoffet mellem os.

Jeg mærker prespermen også har gjort mine boxers ret klistrede, men lader hende fortsætte sine pirrende bevægelser – for os begge – mens jeg igen har godt fat i hendes bryster.
Igen rækker hun ned efter min buksekant, og endnu en gang må jeg stoppe hende.
Hun bliver hjulpet tilbage på bordet, og jeg trykker hende blidt bagover, så hun forstår at hun skal lægge sig ned.

Benene bliver igen spredt, og mens jeg kæler højere og højere op af inderlårene, bliver hendes vejrtrækning igen mere og mere intens.
Hendes hænder finder de store bryster og lader mig se hvordan hun leger med dem.

Jeg tager et fast greb om hendes ben og trækker de faste baller halvt ud over kanten, inden jeg igen lader hænderne glide over hendes bløde hud.
Langsomt læner jeg mig fremad og lader tungespidsen hvile på det allerbagerste af skamlæberne, det er nok til hun vrider sig og sukker dybt.
Jeg breder tungen og slikker grådigt op over de våde læber og slutter af med igen at gøre tungen smal og cirkulere hurtigt over den hårde klit.

Armene tager jeg under hendes lår og starter med at gribe om hendes baller, men inden længe bliver jeg nød til at vikle dem rundt om hendes ben for at holde hende lidt roligt på det smalle bord.
Jeg kan heldigvis nå om og holde hendes skamlæber lidt adskilte, så klitten står udækket for min tunges tilbagevendende “angreb”.

Jeg skifter mellem den brede tunge, langs de yderste skamlæber og hen over revnen, over til den spidse der enten slikker dybt i hende eller leger med klitten.
En velkendt strategi der gør hendes ene hånd snart griber ned efter mit hår og knuges i det, mens hun holder mig fast på sin klit.
Min ene hånd bliver ført om under hende igen, og med to fingre bliver hun kneppet, mens jeg mærker orgasmen får musklerne til at klemme pulserende om dem.

Fingrene bliver i bund i hendes fisse, mens jeg ærgrer mig lidt over hendes jerngreb ikke giver mig mulighed for at smage alle de safter der flød til hendes fisse, mens hun kom.
Men giver hende tid til at falde lidt ned, mens min tunge laver lidt større cirkler om den følsomme klit.

Hendes greb løsnes i mit hår jeg slipper også hende, mens jeg rejser mig fra stolen.
På vej rundt om bordet trækker jeg min marineblå T-shirt over hovedet og stiller mig oppe ved hendes ansigt.
De blanke blå øjne kigger op på mig, og denne gang lader jeg hende åbne mine bukser.

“Nå Signe, har den mund øvet sig lidt i at sutte pik til gymnasiefesten, eller er det ikke noget for dig?”
Hun svarer ikke, men rykker sig i stedet for lidt tilbage over bordet og trækker pikken hen til sin mund. Hun slikker op af undersiden, mens hendes hånd hviler på oversiden af den.
Tungen glider hele vejen op til pikhovedet, som forsvinder ind i hendes mund, inden hun slikker ned af skaftet igen til hendes tunge finder mine nosser.

De store patter er for stor en fristelse til bare at lade være, så jeg fanger dem mellem mine hænder, men mens hun sutter mere intenst på min pik og spiller den af på mig, mærker jeg også en stigende trang til igen at mærke hendes fisse.

Der går ikke længe, hvor jeg står lænet ind over hende, og fingerkneppe hendes fisse, før jeg bare må mærke hendes stramme skød om min pik.
Jeg træder ud af bukserne og finder et kondom i lommen – jeg havde jo nok håbet det var derfor hun ville på besøg her til aften.

Hun ruller rundt på maven og sutter en sidste gang på pikken, inden hun rutineret ruller kondomet på mig.
Jeg går om bag hende og nyder at se de velformede baller der tydeligt har haft godt af de timer hun bruger på hesteryg i sin fritid.
Hendes fødder er let spredt og hun strækker benene, hvilket løfter hende lidt fra bordet.

Med et fast greb om hendes hofter, glider jeg ubesværet i bund i den unge fisse.
Jeg holder pikken helt i bund et øjeblik, inden jeg igen glider ud – helt langsomt.
Kun for straks at banke pikken i bund.

Signe stønner højt mens hun svinger hovedet bag over i en hurtig bevægelse der får det lange lyse hår til at svinge vildt omkring hende.
Jeg skifter mellem de hårde stød, og de helt langsomme og forsigtige – men lige så dybe stød i hendes fisse.

Hun spytter i sin hånd og prøver flere gange at gribe ned under sig, for at fange mine nosser, men hver gang holder jeg hende væk, ved at fører fingrene til hendes klit i stedet for.
Det får hende til at komme et par gange mere, men ikke så kraftigt som den første.

Jeg trækker mig ud af hende, og vender hende rundt på ryggen igen, ansigtsudtrykket afslører tydeligt at det var lige det hun kom efter.
For at få lov til at blive RIGTIG tændt inden hun fik noget pik – og derefter at det ikke er ovre på 30 sekunder.
Efter at have hørt hende klagesang om de jævnaldrene hun havde været sammen med, kunne jeg ikke klandre hende – men på samme tid, kunne jeg nok også lidt for godt genkende mig selv som ung.

Igen bøjer jeg mig ned over hende, og slikker den lille klit, leger med den med læberne og sutter frækt på den, mens hun mærker to fingre oppe i sig.
Får hende helt ud på kanten, men stopper sekunder inden hun kommer.
Nusser hende blidt, mens hun brokker sig.

Jeg gentager det, lader hende komme helt ud hvor hun giver slip, men når lige at stoppe før det eksploderer.
Tredje gang, stopper jeg med at slikke noget tidligere i opbygningen af hendes begær, for at fange klitten med den ene tommelfinger, og cirkulere over den, mens jeg på ny banker pikken i bund og knepper hende hårdt.

Denne gang får hun lov til at komme.
Hele irritationen over at være blevet holdt hen forstærker hendes orgasme og hun gemmer ansigtet i sine hænder, mens hun stønner og vrider sig på bordet.
Jeg flytter hænderne ned om hendes hofter og gennemknepper hendes unge fisse, kun med en ting for øje – nu er det min tur til at komme.

Hun ved det, og nyder at mærke hvordan jeg endelig bare bruger hende til at stille min egen lyst.
“Åhh ja, knep mig – bare tag mig… Giv mig så den pik”, stønner hun mens hun selv er tæt på at komme igen, men hun når det ikke, inden jeg stopper op, men pikken helt i bund i hende og mærker min sperm sprøjte ud i kondomet.

Jeg står helt stille et øjeblik, mens de først skud forlader nosserne, men begynder igen langsomt at kneppe hende til jeg er helt tom, mens jeg smilende kigger ned på hende…

På spisebordet
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.com

Del dette indlæg