På kursus

Kursus i Jylland endte med sex, trekant og utroskab.

En af de gode ting ved at være på kursus et stykke hjemme fra, er muligheden for at komme lidt væk fra hverdagens gøremål og nyde roen på hotellet efter kursusdagen.
Det gjaldt også denne gang hvor jeg var taget til Jylland for at lærer lidt nyt.
Men modsat de andre gange, var det denne gang i nærheden af et bekendtskab fra nettet.
Og med ingen andre planer for, havde jeg aftalt med hende at hun skulle tage en “pjækkedag” fra sit aftenarbejde på plejehjemmet.

Vi havde allerede udvekslet lidt billeder, så jeg var lidt forberedt på hvad der ventede mig – og jeg glædede mig.
Netop ankommet på hoteller lægger jeg mig på sengen og sender et Snap af værelset og skriver hotellets navn og rumnummeret i teksten til.

4 sekunder må være mere end rigeligt.
Jeg ser den bliver åbnet og genafspillet.
Svaret kommer straks efter – “Er på vej. 😉 ”

Den bløde seng får mig til at døse lidt hen, er vant til at være ude og arbejde hele dagen, så det er altid en udfordring at skulle ind og sidde stille et par dage, så før jeg ved af det banker det på døren.
Jeg rejser mig og går over og lukker op.
Uden for står Stine med et stort smil, men også med skyggen af nervøsitet i hendes blik.

Jeg smiler tilbage og byder hende indenfor, hvor hun får et stort kram.
Da vores kinder glider væk fra hinanden igen er mit smil dog væk.
“Nå, troede du det var nok at komme her med en dyb udskæring og stramme bukser?
Bare smid det ovre på stolen og for dig, håber jeg du har husket hvad jeg bad om.”

Jeg lægger mig tilbage i sengen og ser på hvordan hun langsomt finder sin selvsikkerhed frem, mens først skjorten og toppen bliver lagt over i stolen, for der efter at få selskab af hendes bukser.
Hun kigger på mig og spørger om det hele skal af og jeg ryster på hovedet – “ikke endnu – men kom her over.”
Hun stiller sig ved siden af sengen og jeg beder hende vise sig frem for mig, hun drejer lidt rundt, bøjer sig for over og viser sin pariserrøv i den lille g-streng, inden hun igen vender med front til mig.
Hendes ene hånd glider ned i hendes trusser og de glinsende fingre der kommer op af dem igen, holder det tynde stof lidt til side og viser mig at hun er HELT glatbarberet, inden hun retter dem på plads igen.

Hun trækker armene ud af sin BH og trækker ned i den for at præsentere de store J-skåle for mig, men her lader hun BH´en være nede, mens hun spørger om det var noget i den stil jeg ville se?Hun bliver bedt om at gå to skridt længere ned langs sengen, sætte den ene fod op ved siden af mig mens hun igen trækker trusserne til side igen.
Uden skyggen af generthed gør hun som befalet og jeg tager et billede af hende med telefonen.
Fingrene der holder trusserne til side finder hendes klit og langsomt bliver den leget langsomt med den mens jeg tager et par billeder mere.

Det ene sender jeg videre til en ven og spørger om han er misundelig?
Telefonen bliver lagt væk og jeg sætter mig op.
Blikket hviler et øjeblik på hendes frække fisse, inden jeg kigger op af hendes krop.

En lussing rammer hendes inderlår, uden jeg fjerner blikker fra hendes;
“Hvem gav dig for resten lov til at stå gnide din lille fisse?
Skal du være min lille tøs, så skal du ikke stå og tilfredsstille dig selv uden at have fået lov først.
Men du kan jo hente din taske og komme over og vise hvad du har med og hvordan det virker.”

Hun kigger lidt skamfuldt ned i jorden mens hun undskylder, før hun går over og henter tasken som hun er bedt om.
Tilbage igen, stiller hun sig samme sted, på samme måde som før og jeg lader en hånd glide op af hendes røde inderlår mens hun lyner tasken op.
Denne gang er det hendes røv der får et hurtigt smæk.
“Kom tættere på, ellers kan jeg jo ikke se det mens jeg ligger ned.”

Der efter læner jeg mig igen tilbage i sengen.
Hun kommer med op til hovedgærdet og træder ind over mig, med benet helt ovre ved væggen og hendes fisse er lige over mit ansigt.
Hun åbner tasken og finder sin lille hvide dildo frem og spørger hvad jeg vil have hende til at gøre med den og jeg smækker hende i røven igen.
“Det du kan lide at gøre med den.”

Hun starter den indbygget vibrator og hendes maveskinds sitrer så det forplanter sig til det lille vedhænd på navlepiercingen da den glider ned over hendes klit, uden på trusserne.
Igen mærker hun et slag, for jeg mente uden trusser.
Hun er ved at have fundet ud af at uanset hvad hun gør, så vender jeg det til at det skulle have været noget andet, og alle de små lussinger får hendes hud til at skifte til en let rød farve, som også forplanter sig til kinderne, og begæret i de mørke øjne bliver kun større for hvert slag.

Stine står med røven imod mig, mens g-strengen bliver trukket af, og jeg kan ikke holde mig tilbage.
Jeg går ud fra hun er godt våd efterhånden, og uden nærmere forvarsel presser jeg to fingre i bund i hendes fisse.
Hun stønner og rotere med underlivet, hvilket bare giver mig endnu en grund til at uddele smæk til den lækre røv.

Efter lidt tid trækker jeg igen fingrene til mig og venter på hun igen står ind over mig og hvor frækt det end er at se hende kneppe sig selv lige for næsen af mig – så er det bare ikke det samme som at være med selv.
Jeg trækker hendes underliv helt ned til min mund, og efter at have trukket dildoen ud, begraver jeg min tunge i hendes velsmagende fisse.

Hun vender sig om og mens jeg fortsat slikker hende, begynder hun at kører dildoen frem og tilbage over sit bagerste hul.
Jeg trækker hende lidt frem og slikker om den frække stjerne og fugter hende godt inden jeg igen koncentrerer mig om hende fisse.
Snart har hendes, åbenbart ret øvede, røv modtaget det meste af den lille dildo og stille stønner hun;

“Åhhh ja, vil du kneppe mig med den her i min røv?
Så er det helt klar til du skal bruge alle mine huller.
Knep mig, lad mig være din lille luder.
Bare giv mig pik og brug mig.”

Jeg er bevist om hun har hovedet lige over min pik, da jeg beder hende åbne mine bukser. Og jeg hjælper lidt til med at løfte min røv fra madrassen, så hun kan trækker dem ned om mine ankler.
Dildoen er stadig i min hånd og pumper taktfast op i hendes røv mens jeg slikker hendes klit.

Hun griber straks om skaftet på pikken der stritter op mod hende og vedvidende det sikkert er “forkert”, tager hun den i munden.
Jeg griber ned og fanger en håndfuld af det lange brune hår, og med et godt fast greb i det presser jeg hende længere og længere ned over pikken i 4-5 omgange, inden jeg slipper igen og fortæller at det er hun på ingen måde blevet bedt om.
Derfor skubber jeg hende af og rejser mig selv op fra sengen, stiller mig ved siden af hende mens jeg trækker bukserne helt af.Jeg kigger på hende, laver elevatorblikket et par gange, inden jeg griber ud efter de store bryster og med et godt tag i brystvorterne, trækker jeg hende de par skridt der er over til det lille kontorbord.

Hun står foroverbøjet ind over bordet, da jeg stiller mig bag hende, sikre mig dildoen stadig er på sin plads og banker så pikken i bund i den stramme fisse.
Mærker både hvordan vibrationerne forplanter sig mellem de to stramme huller, men også hvordan bunden af dildoen presser mod min mave hver gang jeg går i bund i hende og hun har ingen mulighed for at få den ud igen som jeg står og knepper hende bagfra.

Igen fanger jeg en håndfuld hår og har et godt greb i det, mens jeg knepper hende hårdt.
Den anden hånd napper, klasker og ælter det ene bryst med hård hånd, mens hun bliver bedt om selv at tage sig af sin klit.
Det når lige at have den ønsket effekt på hende, og hun kommer få sekunder inden jeg trækker mig ud og tømmer mine nosser for sperm ud over hendes ryg.

Hun lægger sig ned over bordet, sikre sig benene kan bærer hendes vægt inden hendes gennemkneppet krop løftes fra bordet igen.
Jeg kigger på hende og siger at hvis hun vil have mere pik må hun hellere gå ud og blive skyllet – hun er jo helt klistret på ryggen.
Hun smiler og siger tak da hun går ud på badeværelset.

Jeg finder mine bukser igen og ser om min ven har svaret.
Vi skriver lidt sammen og inden længe, sidder han ved siden af mig på sengen og byder mig en øl.

Stine har godt hørt der er kommet noget snak på værelset, men det er jo trods alt også der hendes tøj ligger, så hun tager et håndklæde om sig inden hun går ind til os.
Min ven rækker en hånd frem og præsenteret sig som Klaus, og da de har hils beder jeg hende tørre op, da jeg er kommet til at spilde lidt på gulvet da jeg åbnede øllen.
Hun er på vej tilbage på badeværelset da jeg stopper hende og minder hende om hun allerede har taget ét håndklæde med ud, så mon ikke det kan bruges?
Et øjeblik ser hun nervøs ud, og blikket skifter kort til vrede da jeg siger hun ikke behøver at være nervøs, fordi han har allerede set hende nøgen, fra den lille fotoserie tidligere.

Jeg siger undrende; “Det var da dig selv der sagde jeg måtte gøre med din krop hvad jeg ville, og jeg havde lyst til at dele dig.”
Hendes selvsikre blik vender tilbage og det viser uden ord at hun ikke er bange for at tage udfordringen op, derefter lader hun håndklædet falde, sætter sig på knæ foran os og begynder at tørre op.
Hun spørger om der er andet hun kan hjælpe med og jeg siger hun kan finde hende taske og vise os hvad hun har taget med.
I det lille værelse kræver det ikke mange skridt for hende at komme over til sin taske og da hun lyner den op beder jeg hende sprede sin ben.

Hun gør som hun er bedt om straks presser Klaus to fingre op i hende.
“Jo, du har sku ret i hun er stram og lækker, det skal nok blive en god aften.”
Den pludselige befamling af en fremmed mands hånd kommer bag på hende og hun skal til at vifte den væk og brokke sig – men når lige at beherske sig.

Jeg tager den lille hvide dildo fra sengen og lægger i mellem os, og hun lægger taskens indhold sammen med den. Det vil sige et lille æg med fjernbetjening, og en gummipik med sugekop i bunden, som er lidt større end den lille hvide.
Som gæst får Klaus lov til at vælge først, og han tager det lille æg og holder op foran hende.
Hun rækker ud efter det, og som var det aftalt klasker vi hende begge i røven, på hver sin balle.

“Det eneste du skal gøre er at sprede benene.” Siger jeg til hende, og han sætter det op i hende, inden han tænder på “minimum” på fjernbetjeningen.
Hun står stadig lige foran os, og hun fletter sine fingre foran sit skød, mens hendes kinder blusser lidt op på ny og hun stønner sagte.
Min hånd glider op af hendes inderlår, hvilket får hende til at sprede benene lidt ekstra og med et bestemt greb tager jeg fat i den ene skamlæbe; “Du skygger for vores udsyn!”
Hendes hænder glider om på ryggen, og fingrene flettes igen, for at sikre sig hun ikke kommer til at gøre det igen.

Jeg siger vi ikke har mere til hende lige nu, så hun kan godt stille sig hen ved siden af fjernsynet og vente på ordre.
Hun står stadig med hænderne på ryggen, du hun er trådt de par skridt bagud.
Klaus finder fjernbetjeningen til fjernsynet og mens han trykker på en kanal, trykker han også ægget over på Max.
Hun lukker øjnene og stønner lidt dybere, hvilket bare får ham til at slukke ægget igen.

Det er let at se skuffelsen i Stines øjne, men det kan vi ikke tage os af… Vi er lige ved at zappe os gennem alle kanalerne.
Langsomt prøver Stine at liste en hånd om foran og jeg rejser mig straks, hvilket får hende til at tage den om på ryggen igen.
Men jeg dykker alligevel ned i min kuffert og finde mine håndjern og hun bliver bedt om at stå med røven mod os – og bøje sig for over.
Igen, får hun en straf, i form af jeg fanger en brystvorte med hånden uden håndjern, og niver den mens jeg siger hun skal tage hænderne frem.

Hun får lov til at låse sig selv fast til skrivebordet, så det ikke sker igen og Klaus trykker igen på Max.
Øjnene lukker i igen mens hun på ny stønner for os.
Jeg har stadig fat i brystvorten og den frie hånd glider ned i hendes fisse. Mærker efter hvordan det vibrere i hende og Klaus rejser sig op.

“Den store røv står alligevel i vejen for jeg kan se noget – og jeg er vist stadig en udløsning bag ud.”
Hun drejer hovedet og kigger på ham, hvilket får ham til at tage fat om hendes kæbe og rette hendes hoved lige frem.
Han siger ikke mere, knapper bare bukserne op og stiller sig om bag hende.

Jeg slipper mit tag i hende og mens jeg trækker fingrene ud af hendes fisse, får jeg ægget med ud.
Velvidende hun ikke har mulighed for at holde i andet end bordbenet, tager Klaus et fast greb i de store patter og knepper hende hårdt og hurtigt så snart mine hænder er væk.
Der går dog heller ikke længe inden hans hænder glider ned til hendes hofter, og med al sin kraft knepper han hende til han kommer.
Han trækker sig ud og knapper sin bukser igen.

“Det kan godt være hun er stram, men hendes hul er helt klistret. Det er sgu da ulækkert.”

Jeg stiller mig helt tæt op af hende og endnu en gang må de røde baller få straffen for ikke at have vasket sig ordentligt, når nu jeg har inviteret en gæst til lidt lækkert fisse.
Hans sperm løber ned af hendes lår mens hun bøjer hovedet og undskylder.
Hun bliver sluppet fri igen, og får lov til at vaske sig én gang mere, med strenge ordre på at gøre det ordenligt denne gang.
Da hun kommer ud lidt efter, har hun lært det. Intet håndklæde om sig.
Hun stiller sig med let spredte ben og hænder på ryggen.

Jeg nikker over mod skrivebordet og spørger om hun ikke trænger til at sidde ned?
Hun kigger der over og ser gummipikken er blevet sat fast til bordet og hun trækker en stol der over for bedre at kunne komme helt op at sidde på bordet.
Hun bøjer sig forover og lader først pikken forsvinde i hendes mund, inden hun træder op på stolen og med så spredte ben det er muligt, glider hun ned over pikken.
Hænderne er plantet i bordet bag hende og hun rider den mens hun kigger mig frækt i øjnene.

Jeg finder igen det tændte æg og går over til Stine.
Med den ene hånd, holder jeg det mod hende klit og hendes længsel efter at få lov til at komme er ved at være stor.
Hendes mave trækker sig sammen i små hurtige ryk, og jeg fjerner ægget med det samme.
Der efter tager jeg fat i stolen og minder hende om hun trængte til at sidde, ikke at træne arme og ben.

Med hende siddende på bordet begynder vi igen at snakke, som om hun ikke var der og inden længe kommer vi i tanke om vi er ved at blive sultne.
Vi overvejer lidt noget roomservice, men på den anden side, så kan Stine vel lige så godt gøre sig lidt nyttig mens hun er her.
Det er ikke noget hun bliver spurgt til råds om, hun må bare vente på vi har fundet noget passende tøj til hun skal ud af værelset.
Valget er egentlig ikke svært, hun får udleveret min sommerjakke, som går hende til ca. midt på låret, og lidt kontanter. Og så må hun hellere se at komme af sted, for vi er som sagt sultne.

Hurtigt får hun løftet sig af gummipikken og trukket jakken på.
Det er tydeligt at se hun ikke er ret bekvemt ved at gå rundt, så tæt på hvor hun bor, i så lidt tøj.
Men hun tør ikke udfordre afgørelsen og det bliver ikke bedre da jeg igen fører ægget op i hende, lige inden hun går ud af døren med pengene i hånden.
Et kvarters tid senere åbnes døren forsigtigt igen og Stine træder ind i rummet med et par pizzabakker i hånden.
Hende øjne er blanke og så snart døren er dukket bag hende må hun overgive sig til sin liderlighed og står op af døren med pizzaerne i hænderne og stønner højt med lukkede øjne.
Igen er hun lige på kanten af sin orgasme, da Klaus slukker for ægget.
“Vi sagde vi var sultne, og maden bliver bare koldere og koldere.”

Han lyner jakken op for hende og tager pizzaerne ud af hånden på hende for at tage dem med over til skrivebordet.
Hun hænger jakken på knagen og kommer over for at tage den ene slice, men jeg rømmer mig.
“For det første er der champignon på – føj, og for det andet har du kun købt to pizzaer, så vil du selv have noget må du vente og se om der bliver noget tilbage.”
Ikke at der var penge til flere pizzaer, men alligevel.

Jeg sætter stykket fra mig, mens jeg tygger af munden, og rager godt på hendes krop.
“Du kan jo tage min pik i munden mens du venter.” Foreslår Klaus, og jeg er ikke bleg for at give hende lidt ekstra at lege med.
Så mens vi står og spiser færdigt, sidder hun på knæ med en pik til hver side, og i hver hånd, og skifter mellem hvilken hun har i munden.

Der er stadig et par stykker tilbage da hun får at vide resten er hendes, og hun sutter en sidste gang på begge pikke inden hun langsomt rejser sig om mellem os.
Hun vender sig for at tage et stykke, men da hun tager det op mod munden bøjer jeg hende for over og trækker ægget ud, inden jeg trænger hårdt op i hendes drivvåde fisse.
Pizzaen er ved at forsvinde helt ned i halsen da min stød næsten får hende til at miste balancen.

“Spis nu”, siger jeg til hende mens jeg knepper hende og hun kæmper for at fange lidt mad mellem de dybe stød bagfra og de påtrængende stønnelyde.
Hun får fred til at tage en bid mens jeg trækker mig ud og knepper hende med mine fingre, men kun for at fugte dem godt, inden min tommelfinger forsvinder op i hendes røv.
Det får hende kun til at stønne højere da jeg knepper hende på den måde og Klaus tager godt fat i hendes patter og siger det ikke er pænt at stønne med mad i munden.
Hun får med besvær sunket maden og straks står Klaus klar med en pik hun kan få i munden i stedet for.
Forover og med en pik i hver ende kommer hun og stønner sin orgasme ned i pikken og jeg trækker igen fingeren ud af hendes røv.

I stedet for bliver hun trukket over mod sengen, jeg lægger mig ned og trækker hende med ned over mig, med ryggen mod min brystkasse.
Jeg sætter pikken mod hendes røv og langsomt glider hun selv ned over den.
Så snart jeg ikke kan komme dybere, begynder hun at ride mig og Klaus kommer med over til sengen.
Han spørger om der er plads til en mere og hun spreder sine ben så godt hun kan for ham.

Hun stopper med at ride mig, så Klaus kan komme til at kneppe den lille fisse der er blevet endnu strammere af jeg stadig er i hendes røv, og det føles lidt mærkeligt at kunne ligge og mærke en anden pik glide op i hende. Så tæt på min egen.
Men igen, så snart hun lige har fået lov til at vende sig til følelsen, begynder vi at kneppe hende i takt, og igen mærker hun en stor orgasme ramme hende, og muskelsammentrækningerne i den i forvejen stramme røv gør mig ude af stand til at kunne mere.
Så jeg tømmer mig dybt oppe i hendes røv.
Klaus når at trække sig ud og stiller sig op og knepper hendes mund mens han har et fast greb i hendes hår til hun får hans sperm endnu en gang.

Hun bliver liggende på mig et øjeblik og sunder sig, stadig med pikken i sin røv, mens hun kan mærke størrelsen forsvinde.
Først lige inden den glider ud af sig selv, rejser hun sig og går igen ud på badeværelset.

Jeg kigger på uret og rejser mig for at gå ud til hende:
“Skal du have mere at spise, så er det vist tid til at komme i gang, for du skal snart hjem, hvis ikke din kæreste skal opdage der er noget galt.
Og nu ikke noget med at nægte ham sex, bare fordi du ikke lige gider – men han skal nok ikke tage dig bagfra, for der er du godt rød… Nå ja, og det er dine patter også, så husk at slukke lyset først.”

Jeg går ud til Klaus igen og han gør klar til at tage hjem igen, mens hun kommer og spiser færdigt.
Han finder en tyver i lommen og smider over mod hende.
“Tak for turen, du var sgu en god luder – og alle pengene værd.”

Han går ud af værelset og hun rækker ud efter mønten, men jeg kommer hende i forkøbet.
“Du er ikke nogen luder – og hvis du er, så er jeg din pimp der tager overskuddet.”
Hun smiler og kysser mig på kinden.

Først da hun er helt færdig med at spise, samler hun sit legetøj sammen og tager tøj på som det sidste.
Hun får et fast kram og da vores kinder glider væk fra hinanden igen er mit smil tilbage som da hun kom og jeg ønsker hende god tur hjem og håber hun er klar igen næste gang jeg skal her over på kursus.
“Helt sikkert!” Smiler hun – “Men tager du så ikke et par stykker mere med?”
Hun blinker med det ene øje og lukker døren efter sig.

Alene tilbage glider jeg ned i sengen og når lige at stille et vækkeur, inden jeg falder i søvn.

På kursus
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.dk

Del dette indlæg