Overraskelsen

Overraskelsen med en fremmed.

Hun har lagt sig i sengen, kun iført sin dyne og sin smartphone.

Kigger sin mail og gennemgår den lille liste der står beskrevet, mens hun sikre sig at hun har fundet alt frem. Med alt i orden, lægger hun sig godt til rette under dynen, nøgen, tændt og klar til at give sig hen.

Hun besvarer at alt er på plads og hun glæder sig. Men måske hun kan få en lille idé om hvad der kommer til at ske?

Mens hun venter på svar tænker hun at hun lige kan nå at læse lidt noveller, komme lidt i stemning og sørge for at være helt tændt til mødet.

Der er stadig næsten en halv time til mødetidspunktet og hvorfor ikke bruge det fornuftigt?

Straks modtager hun en ny mail og læser den for sig selv:

“Hvis du alligevel er klar og har sørget for døren er ulåst, er der vel ingen grund til at trække den længere – bekræft at du har forstået, bind straks efter tørklædet for øjnene og læg dig nøgen under dynen – leg med dig selv og din fantasi.

Hun kan ikke andet end at skrive “Ok.” og med ét er alt hendes mentale forberedelsestid væk, plus hun må ikke en gang få lov at se han, bare hans ansigt, inden han får mulighed for at se alle hendes afdækkede former og bruge hendes krop. Kun et lille billede af hans pik, har været eneste ledetråd til hvad der venter.

Hun lægger telefonen på natbordet og binder tørklædet for øjnene, ligger i sit eget mørke og forsøger at forestille sig hvad der skal til at forestå. Hvad vil blive brugt hvornår, hvordan? Men hvorfor må hun ikke se ham? Er det kun for at pirre? Måske er han bare usikker på sig selv, eller er der egentligt noget hun burde vide? Hvad har hun rodet sig ud i, med en komplet fremmede, bare han nu kommer alene.

En mærkelig uro breder sig pludselig i hendes krop…

Længere når hun ikke i tankestrømmen før hun hører hoveddøren blive åbnet forsigtigt, for derefter at blive lukket bestemt og låst – som for at sikre sig hun har hørt hun ikke er alene.

Jeg sætter mine sko på måtten og hænger jakken på knagen. Fra den lille entre kan jeg stort set kigge ind i alle rum i lejligheden og forsigtigt går jeg ind i soveværelset. Nyder at se den lækre skabning jeg kun har set på billeder, ligge med dynen trukket op til lidt over brysterne, så jeg kan fornemme den dybe kavalergang, mens hendes hænder er placeret omkring hendes skød. Dynen skjuler stadig hvad hun laver der nede, men ud fra bevægelserne i dynen har jeg en ret god idé om hvad det kan være. Skal nok sørge for at få vished om det inden længe.

Læner mig ind over hende i sengen og kysser hende på munden efterfulgt af jeg hvisker et lille hej. Hun gengælder kysset og jeg bemærker hvordan hun nærmest forsøger at se ud under tørklædet for at få et glimt af mit ansigt. Jeg retter lidt på det og sikrer mig hun ikke får mig at se.

Fører mine fingre gennem hendes kastanjebrune hår, aer hendes kind mens jeg spørger om hun stadig er frisk på en lille oplevelse – eller om jeg hellere skal gå og komme igen om fem minutter til en kop kaffe?

Hun svarer ikke, i stedet spidser hun de røde læber, klar til endnu et kys mens den ene hånd trækker dynen lidt til side og afsløre de store og gudeskønne kupler, samt giver udsyn til armen der fører ned til den anden hånd der stadig ligger kælent mellem benene og nusser hende i det skjulte. Desværre fik hun kun blottet sig til en skrå linje der går hen over navlen – uden udsigt til hendes skød.

Jeg bliver lidt mundlam og nyder synet et øjeblik inden jeg fortæller hende med min stille beroligende stemme at hun skal tage begge arme over hovedet. Fra nu af er det min tur til at lege med de vidunderlige former og jeg kan ikke lide at blive forstyrret.

Igen adlyder hun blindt og mens håndjernene bliver trukket gennem tremmerne i hovedgærdet og klikket om hendes håndled, bider hun sig lidt i læben. Jeg stiller mig ved siden af sengen og tager alt tøjet af, kun med undtagelse af mine boxers, før jeg igen sætter mig på knæene ved hendes side i sengen.

Jeg trækker dynen helt væk og placere mine hænder på den øverste tredjedel af hendes lår, skubber dem fra hinanden og kæmper en ulige kamp med mit indre for ikke at kaste mig over den glatbarberede herlighed der åbenbare sig for mig. Kan næsten mærke hvordan det sitre af spændinger i hendes krop. Overvejer at slikke hendes læber og intimpiercing et øjeblik for at pirre, men lader være da jeg ved jeg ikke ville kunne stoppe mig selv igen.

Lader hende i stedet ligge med sit aller helligste udstillet for mig mens jeg sætter hænderne mod hendes bryster, finder de små brystvorter som straks reagere på min berøring og knap er de krymper sammen til et par hårde kugler før jeg er nød til at smage på dem. Slikker omkring dem og suger dem på skift ind i munden. Napper lidt i den ene vorte, trækker hovedet lidt tilbage og puster forsigtig over den fugtige hud før jeg igen omslutter den med mine læber. Den kolde brise får dem til at trække sig ekstra meget sammen og et gys går i gennem hendes krop.

Giver begge bryster den samme behandling, trækker tiden og giver hende en sanseoplevelsen, nu hun hverken kan se eller tage hænderne til hjælp.

Jeg lader en hånd glide ned over maveskindet og jo nærmere jeg kommer hendes skød, jo mere løfter hun det fra underlaget, byder mig inden for, men modsat hendes forhåbninger om en forløsning, fugter jeg kun fingrene i hendes safter, lader et par fingre følge læbernes kant og føre de to fingre op i hendes drivvåde skød for straks at tage dem ud igen, fører dem op under hendes næse og tørre dem af på hendes læber.

Hun skal lige til at slikke sine mund ren, men jeg kommer hende i forkøbet. Nyder den lækre smag af hendes frække safter, blandet med hendes frække kys og spørger om hun har ventet længe på mig, eller om det er mine berøringer der tænder hende sådan?

Hun svare at det er en kombination, og mens jeg trækker mine boxers ned til midt på lårene sætter jeg mig op ved hendes hoved.

Hun fornemmer hvad der skal til at ske og drejer hovedet i min retning, åbner læberne lidt, men jeg er ikke helt færdig med at drille endnu. Så fører min stive pik til hendes mund. Lader hendes tunge ramme det stive skaft helt nede ved roden og mens jeg langsomt trækker mig baglæns kan jeg mærke hvordan hun slikker og kilder undersiden af pikken.

Da hun når hovedet drejer hun sig lidt og skal lige til at omslutte det med sine læber, men tungen når kun lige at ramme spidsen og inden jeg trækker pikken til mig igen og fortæller at det passer vist meget godt med hvor meget jeg har smagt af hende.

Hun klynker og vrider sig for at få mere, men efter at have trukket mine boxers op på plads vender jeg hovedet mod hendes skød.

Studere det – roser hende for hvor frækt hun har dekoreret det med den lille metalstav og gjort det dejligt indbydende ved at barbere det helt glat – og hun spreder selv benene lidt mere og jeg kan ikke holde mig fra det mere – jeg MÅ smage hende!

Jeg holder hendes ben og de yderste læber er godt spredte mens jeg sætter tungen mod den lille metalkugle, slikker den, kilder den og lader tungen glide hen over den lille hudfold over klitten den hænger i og gør det samme ved kuglen der er skruet på, på den anden side. Drejer hovedet lidt og lader tungen slikke en gang om den stive klit inden jeg søger ned i gennem den tydeligvis MEGET liderlige revne.

Hun vrider hele sin krop og presser underlivet op i mod mit ansigt og jeg begraver mig i den varme fisse.

Slikker hende, lader tunge bore sig op i hende, knepper hende med den mens jeg flytter fingrene ind og kæler for den sensitive klit.

Langsomt begynder jeg at skræve ind over hende og holder mit lem på god afstand af hendes hoved, mens hun stønner højt og får slikket sin fisse det bedste jeg kan, hun prøver at få hovedet højt nok op til hun kan få min pik i munden.

Jeg “forbarmer” mig og sænker underlivet, kun for hun kan opdage det udspilet stykke bomuld der er i mellem hendes mund og min pik.

Hun vrisser af mig og jeg griner lidt mens jeg trækker hovedet lidt væk fra hendes skød og finder klitten med tungen, igen slikker jeg omkring, og nu også hen over den spændte knop og mens mine fingre gennemknepper hende.

Jeg mærker hendes tunge vejrtrækning gennem stoffet. Hendes læber der omfavner og sutter så godt hun kan, uden at hun alligevel kan komme til og da jeg kan høre den er lige ved at gå på hende, tager jeg en hånd ned til min pik og befrier den fra sit fængsel, før jeg igen lader hånden gribe om hendes ene balle.

Hun kaster sig begærligt over den med munden og sutter den så godt hun kan komme til uden hænder, til hun sekunder efter skriger sin orgasme ud, med munden fyldt op af mit lem.

Jeg lader to fingre blive op i hende og vender mig rundt. Kysser hendes læber og hvisker “Godt Simone. Så fik du også lov til at smage lidt, så må vi se hvornår du får lov til mere”.

Jeg trækker mine boxers af og finder forsigtigt min telefon frem. Jeg går ind på kameraet, mens jeg med den anden hånd får spredt hendes ben så meget som muligt. Jeg lader hende igen mærke min pik mod hendes læber, da hun hører den let genkendelige lyd af der bliver taget et mobilbillede.

Straks samler hun benene så det er lige før hendes lår smælder. Med det samme komme lyden igen og hun forsøger at dreje hovedet væk fra pikken og gemmer og skjuler sin krop så godt hun kan når hun ligger helt nøgen og bundet.

Hun tigger og beder mig om at lade være med at tage billeder af hende og jeg svarer hende med en stille stemme, mens jeg lader hende hører jeg tager et par ekstra billeder, at det må tiden jo vise, hvis hun arter sig og er god ved mig kan det sagtens være jeg sletter dem, men det skal vi jo ikke tænke på nu. Vi er lige i gang med noget vigtigere.

Jeg spreder igen hendes ben og mærker efter, det kan godt være hendes mund sagde nej, men hendes skød var vist ikke så ked af min overraskelse.

Jeg strækker mig lidt og da min pik presser mod hendes læber, får det hende til at åbne munden, samtidig med jeg åbner den øverste skuffe i sengebordet.

Som aftalt ligger hende vibrator klar og jeg fører den igennem hendes safter inden den bliver ført op i hende og jeg tænder den på ca. halv styrke, hun nyder det tydeligvis, og jeg trækker igen pikken ud af hendes frække mund og går så ud i køkkenet for at tage et glas vand.

Jeg kommer tilbage og låser langsomt håndjernene op, mens jeg fortæller at trods båndene bliver løsnet, er hun stadig lige så begrænset. Hun må først bruge hænderne når hun får lov. Indtil da må hun nu selv sørge for at beherske sig.

Hun griber fat i hovedgærdet for at hjælpe sig selv med at holde den nye aftale og jeg sætter mig over skrævs på hende, klemmer de store dejlige patter sammen om min pik og knepper dem langsomt, mens jeg sørger for at have et godt greb om hendes brystvorter.

Ælter de fyldige kupler, mens jeg klemmer lidt bestemt om vorterne og hver gang jeg støder frem forsøger hun at fange min stive pik med munden.

Jeg siger hun selv skal holde patter om min pik, men hun kan lige vove på at komme til at røre den med hænderne og hun kæmper for ikke at gribe om den og mærke den i sin hånd.

Imens læner jeg mig lidt bag over og finder den drillende vibrator der stadig kæler for hendes skød, dog er den for længst gledet ud hende, så det kun er spidsen der ligger snurrende mod hendes mellemkød.

Jeg fører den igen op i hende og med lidt snilde kan jeg holde den uden at bruge tommelfingeren, hvilket giver mig mulighed for at kæle for hendes piercede klit imens.

Jeg kan hører på hende at hun igen er ved at nærme sig en orgasme og jeg fjerner vibratoren, giver hende den i hånden og beder hende lægge sig på maven, med besked på at holde den mod hendes klit mens jeg tager hende bagfra.

Jeg mærker straks hvordan viberationerne forplanter sig til min pik når jeg trænger ind i hende og med pikken helt i bund løsner jeg hendes blindfold, med strenge ordrer om ikke at kigge på mig.

Jeg knepper hende langsomt og dybt, mens hun genvinder sine sanser og da jeg kan hører hun er ved at give sig hen til mine dybe stød og vibrationerne får hun ordre på at skrue helt op for hendes legetøj og hun skriger ned i hovedpuden, mens hun giver sig hen til sin liderlighed og sine lyster.

Jeg trækker mig ud og får hende igen om at lægge på ryggen og mens jeg slukker og fjerner vibratoren fra hendes hånd kæler hun stadig for sig selv. Jeg holder øje med hun stadig ikke kigger og langsomt fører jeg pikken ind mellem hendes fingre og lader hende mærke den fylde hendes fisse sammen med hende, mens jeg læner mig ned og begraver min tunge i hendes mund.

Vi kysser dybt og lidenskabeligt, og mellem kyssene får hun at vide at hun må åbne øjnene når hun er klar til det.

Straks begynder hun at åbne dem langsomt, hun misser lidt med øjnene, mens jeg ser direkte ind i de dybe, lidenskabelige øjne der smiler lige så meget til mig, som hendes mund gør.

Hun småfniser et lille “hej”, og vi mødes igen i et kys.

Hendes fingre får det til at stramme ekstra meget om min pik.

Jeg sætter langsomt mere og mere tempo på og i samme omgang stiger kraften bag stødene, før jeg sætter mig op på knæene og kigger ned på hendes store patter der hopper så frækt ved mine stød og hvordan hendes hænder er over alt på vores kroppe.

Jeg mærker grænsen er ved at være nået, for hvad jeg kan holde til og jeg trækker mig ud for at komme og straks griber hun om pikken og spiller den af på mig til jeg kommer ud over hendes nøgne krop. Over den lækre mave, de store patter og hun malker mig langsomt men sikkert til jeg er helt tømt og jeg ligger mig ned oven på hende og endnu en gang mødes vi i et kys.

Jeg spørger om hun er skuffet over udseendet eller oplevelsen og hun svarer at hun ikke kunne bede om noget bedre – til nogle af tingene.

Vi ligger og nusser lidt, da hun lidt nervøst spørger om hun også levede nok op til forventningerne til at jeg ville slette billederne?

Jeg smiler lidt for mig selv og svarer at det er helt op til hende selv, da det er hendes telefon jeg har taget billederne med.

Straks rækker hun ud efter telefonen og er inde i galleriet for at kigge, og overraskelsen står tydeligt skrevet i hendes ansigt da hun bladre igennem diverse billeder af hende kommode, sengebord og hvad der ellers er at finde rundt i lokalet.

Hun slår mig med flad hånd på skulderen mens hun siger; “Din lort, jeg troede fandeme lige jeg allerede var på vej til at blive lagt på nettet eller et eller andet sindssygt!”

Og jeg Svarede; “Tak, Simone. Så ved jeg at dét trick virker efter hensigten, hvis jeg får brug for det en anden gang – men bare rolig, sådan noget kunne jeg da ikke finde på… første gang vi mødes, sådan en lort er jeg trods alt ikke.”

Overraskelsen
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.dk

Del dette indlæg