Overraskelsen til mig

Overraskelsen, kærestetid, forførelse og fræk sex på hotel.

Du har inviteret mig på restaurant og jeg har gladelig taget imod. Vi har ikke været meget sammen den sidste tid pga. arbejdet og når vi endelig har været hjemme på samme tid, har det været i selskab med børnene. Så den enetid vi har i aften, hvor vi uforstyrret kan være kærester og ikke kun forældre, glæder jeg mig meget til. Du har oven i købet afsløret, at der venter en overnatning på hotel, hvilket jeg ved betyder, at vi skal være frække hele natten.

Jeg sidder med menukortet og kan ikke helt beslutte, hvad jeg har lyst til at bestille. Det er ikke usædvanligt for mig, men det undrer mig en smule, at du også virker til at have besvær med at beslutte dig og hele tiden udsætter. Pludselig ser jeg, at du kigger op og smiler stort. Det er tydeligvis ikke mig du smiler til, så jeg vender mig og ser en mand komme hen imod os. Du rejser dig op, byder ham hjertelig velkommen og præsenterer os for hinanden. “Skat, det her er Thomas og Thomas, det her er min kone, som jeg har fortalt om”. Jeg kan se på dit blik og smil, at der foregår noget, men jeg kan ikke regne ud hvad det er. Jeg hilser pænt på Thomas og lægger mærke til, at det er en ganske lækker mand, som står foran mig. Thomas smiler charmerende tilbage og i det vi trykker hånd, kilder det i hele min krop, hvilket jeg skynder mig at undertrykke.

Uden der er sat ord på hvem Thomas er, går jeg ud fra, at det er en af dine kollegaer eller sportskammerater. Jeg sætter mig derfor til at læse videre i menuen i den tro, i bare skal hilse og så er Thomas videre igen. Jeg bliver overrasket, da i begge sætter jer ved bordet og du rækker ham menukortet. Jeg kigger forbløffet på dig og opdager et lumsk smil. I det øjeblik går det op for mig, at det denne gang er dig som har arrangeret en overraskelse til mig.

Med et bliver jeg mundlam og genert. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg gerne vil lege med, men at blive så uventet overrasket, tager pusten fra mig. “Er du med” spørger du og i det lille øjeblik jeg bruger på at overveje mit svar og nyde synet af jer to lækre mænd som sidder overfor mig, kan jeg allerede mærke, hvordan min krop reagerer og er klar. “Ja, selvfølgelig er jeg klar” svarer jeg og leger med. Jeg beslutter mig for, at jeg ikke vil holde mig tilbage men nyde hvert et øjeblik i legen.

Resten af middagen forløber hurtigt. Jeg har ofte svært ved at være med i samtalerne, for jeg falder ind i forestillingerne om, hvad der snart skal ske. Du har regnet ud hvordan jeg har det og du nyder synet af min manglende kontrol over mig selv. Da vi er færdige med at spise, undskylder jeg mig og smutter hurtigt på toilettet. Jeg står et øjeblik og kigger mig i spejlet. Ser de blussende kinder, min hurtige og overfladiske vejrtrækning og mærker, hvordan hver en fiber i min krop er klar til de to mænd.

Da jeg kommer ud er i klar til at gå. Jeg kan mærke, I har det hele arrangeret og planlagt, så jeg følger bare med. I spørger ind til, om jeg har lyst til at få en drink et sted, inden vi går på hotelværelset. Jeg svarer dog hurtigt nej. Jeg er utålmodig for at komme i gang. Jeg vil mærke, smage, sutte, blive brugt og jeg kan ikke vente længere. Vi går et stykke hen ad gaden, indtil vi kommer til et større hotel. Thomas går lidt rundt mens vi står ved receptionisten og tjekker ind. Et kort øjeblik strejfer tanken mig om hun da må have regnet ud hvad der skal foregå, men jeg kan ikke rumme tanken og er i det øjeblik helt ligeglad med alt og alle omkring mig. På nær de to mænd, som skal med MIG på værelset.

Hotelværelset er pænt indretning. En mindre sofagruppe og som det vigtigste, en stor seng. Jeg går først ind og venter på jer. Jeg ved ikke, hvordan i har planlagt det og vælger helt at give slip for kontrollen og lade jer føre mig. Du går hen til mig, lægger dine arme om mig og kigger mig i øjnene. “Er du sikker” spørger du og jeg tøver ikke da jeg svarer “Ja, helt sikker”. Vi kysser hinanden dybt og inderligt mens du begynder at trække tøjet af mig.

Jeg kan mærke at Thomas er kommet hen og står bagved mig. Han hjælper dig med min frakke, mine støvler, min skjorte og til sidst min nederdel. Jeg står kun iført bh, trusser og nylonstrømper men jeg er ikke blufærdig. Min opmærksomhed er helt fokuseret på, at jeg står med to dejlige mænd, som vil tage mig og give mig en skøn oplevelse. Jeg kan mærke, at Thomas kommer tættere på. Jeg kan pludselig mærke, hvordan han presser sig på bagfra og at hans pik er stiv. Jeg rækker bagud og føler ham op og ned ad siden, inden min hånd rører hans pik og giver den et klem. “Lige så stor og dejlig som din” tænker jeg og smiler.

Med ét stopper du med at kysse mig og vender mig om. Inden jeg næsten kan nå at reagere, kysser Thomas mig dybt og vådt. Det er grænseoverskridende at stå og kysse en anden mand foran dig men det er også et vildt turn on. Jeg kan ikke holde min stønnen tilbage og ved, at mine trusser er våde. Mens Thomas og jeg kysser, mærker jeg, hvordan du fører dine hænder over til mine bryster. Du niver let i mine stive vorter gennem bhen mens du kysser mig i nakken. Derefter kører du hænderne over til spændet i min bh, spænder den op og tager den af mig. Thomas læber finder straks mine bryster og han begynder at kysse og slikke dem. Jeg læner hovedet tilbage mod dine skuldre, drejer hovedet og finder din mund, der straks besvarer mine kys.

Jeg er slet ikke i stand til at tænke. Jeg står bare og fyldes af nydelsen af, at blive rørt af så mange hænder på en gang. Jeg kan mærke, at dine hænder nærmer sig mine hofter og lige så langsomt trækker du mine trusser af. Du sætter dig på knæ bagved mig og hjælper mig helt ud af trusserne. Jeg ser nu, at Thomas også sætter sig på knæ. Med ét signalerer du, at jeg skal sprede mine ben, hvilket jeg instinktivt gør. Det næste jeg mærker er, hvordan Thomas tunge fanger mine skamlæber og klit, mens du slikker mig bagi. Jeg behøver ikke mere opvarmning men er allerede tændt og stønner efter mere. Jeg kan mærke fingre der leger i begge mine huller samtidig med, at der er tunger både foran og bagi. Jeg kan ikke holde mig tilbage. Spændingen og forventningerne blandet sammen med det i gør på samme tid, er for meget og får mig til nærmest at skrige en orgasme ud. Jeg ryster, stønner, safterne løber og jeg bliver helt ør.

Bagefter bliver jeg overfølsom på hele kroppen og er nødt til at bede jer stoppe. Jeg sætter mig på sengen og får pusten igen. Jeg sidder og beundrer jer og tænker, at det er noget af det mest fantastiske jeg har prøvet. Du kigger på mig og griner. “Er du mæt” spørger du, selvom du kender svaret. “Slet slet ikke” svarer jeg “Men jeg har meget lyst til at sutte”.

Med ét står i begge foran mig. Et helt fantastisk syn. To skønne stive og store pikke, som jeg skal lege med. Jeg begynder forsigtigt at spille den ene mens min tungespids leger på hovedet af den anden. Jeg smager, sutter, spiller og malker. Jeg elsker når en pik fylder min mund og her har jeg to jeg kan skifte mellem. Hurtigt mærker jeg igen min fisse reagerer og jeg ved, at jeg snart skal mærke pik oppe i mig. Men du bestemmer og du er hurtig til at give mig en ny ordre. “Rid Thomas” siger du. Thomas sætter sig op i sengen og smiler. Jeg sætter mig op til ham og skræver ind over ham. Jeg tager fat i hans pik og lader hovedet kæle mine læber. Jeg fører den forsigtig ind men kun lige hovedet. Jeg kigger Thomas i øjnene, mens jeg rider ham i små hurtige stød. Lige der bestemmer jeg og jeg sørger for, at det kun er hovedet, som kommer ind i min fisse. Efter lidt tid synker jeg med ét helt ned over hans pik. Nu begynder jeg at ride ham hurtigere. Små roterende bevægelser med fissen, så jeg kan nyde hver centimeter af hans skønne pik.

Efterhånden bliver det endnu hurtigere og mere intensivt mens Thomas krammer og slikker mine bryster. Med ét drejer du mit hoved. Jeg har ikke opdaget, at du er gået op i sengen og står ved siden af mig. Du tager fat i mit nakkehår og fører din pik dybt ind i min mund. I rolige og dybe bevægelser, begynder du at kneppe min mund. Jeg kan samtidig mærke, at Thomas tager over og styrer rytmen i min fisse. Jeg mærker, hvordan jeg bliver brugt i begge huller. Hvordan jeg bliver taget og udnyttet og hvor meget det tænder mig. Mine safter løber og jeg kan ikke holde en høj stønnen tilbage mens i fortsætter med at bruge min mund og fisse.

Du trækker dig ud af min mund og beder mig om at lægge mig ned på ryggen. Du arrangerer en dyne under røven af mig og mit hoved ud over sengekanten. “Hvilket hul vil du nyde Thomas” spørger du velvidende, at det provokerer mig samtidig med, at jeg er så liderlig, at jeg ikke kan reagere på det. “Jeg tager munden, hvis jeg må sprøjte i mund og ansigt” svarer Thomas, hvilket du straks giver ham lov til. Du sætter dig op på knæ og spreder mine ben. Kæler for min fisse mens du siger “Nu bliver din dejlige våde fisse rigtig brugt. Jeg knepper dig til jeg kommer”. Jeg har allerede Thomas´ pik langt ind i munden men hører hvad du siger. Du ved de frække ord tænder mig og at det bliver fuldendt, når du kigger på mig, mens du knepper mig. Hurtig kører du din pik helt i bund og begynder at bruge mig hårdt og hurtigt. Indimellem smækker du mig på venusbjerget og klitten og jeg kan mærke, at det snart vil give mig endnu en orgasme.

Thomas pumper løs med pikken i min mund, du pumper hårdt og insisterende i min fisse og nu kan jeg ikke holde orgasmen tilbage længere. Mens jeg gennemrystes mærker jeg, hvordan du fylder min fisse og mærker de varme stråler fra Thomas sperm, som ramme min mund, mit ansigt og mit bryst. Jeg når i et kort øjeblik at opleve, hvordan i begge brøler og liderligheden lyser ud af jeres øjne, i det i fylder mig med jeres sperm.

Bagefter, da jeg er blevet gjort ren og vi igen kan kigge hinanden i øjnene og smiler, sidder jeg tilbage og håber, at der kommer mere. Håber at jeg kommer til at opleve, at være fyldt i to huller igen, men denne gang tænker jeg ikke på min mund.

Overraskelsen til mig.
Forfatter: 
Fantasia

Del dette indlæg