Overraskelsen til ham

Overraskelsen til ham.

Det her er lige hvad vi trænger til, siger du og smider taskerne ind i soveværelset.
Du er hjemme, efter 3 uger på arbejdet i en anden del af Danmark og jeg har arrangeret en overnatning i en ferie lejelighed. Børnene er blevet store, men det er stadig svært at finde uforstyrret tid, til at nyde hinanden på den måde vi gerne vil. Derfor er vi taget af sted på denne lille tur. Jeg vil mærke dig, nyde dig og have dig for mig selv… Altså sådan næsten… Men det ved du ikke noget om endnu.
Jeg går hen til dig, falder stille ind i din favn og mærker dine arme omkring mig.
“Det skønneste sted i verden, er her i dine arme” siger jeg og kigger op på dig.
Du smiler, kysser mig og jeg kan mærke det helt ned i mine tåspidser. Blandingen af at vide, at vi snart skal prøve noget, vi kun har fantaseret om, forventningerne samt at have hemmeligheden, fylder hele min krop. Det summer nervøst i min mave, håndfladerne er en smule våde, kinderne blusser og jeg kan mærke, hvordan mine safter allerede er begyndt at løbe.
“Så skat” siger jeg “det her har vi ikke tid til. Pakker du ikke lige taskerne ud og smutter i bad”.

Jeg kender dig og kan se, at du ikke har mistanke til noget. Du smiler og jeg kan se på dine øjne, at du er tændt. Jeg er sikker på, at du allerede går og fantaserer om, hvordan du skal bruge mig og lege med mig. Du skulle bare vide, tænker jeg og smiler, mens jeg går rundt og skaber hygge.
Da du kommer ud af badet siger jeg til dig, at du ikke behøver at tage alt for meget tøj på. Dine arme rækker ud efter mig og jeg kan se, at du vil lege nu.
Jeg skubber dig blidt væk og med mit aller frækkeste blik og et smil siger jeg, at du må vente men at det bliver ventetiden værd.
Nu kan jeg se på din reaktion, at du bliver en smule forvirret. Du ved, at jeg har tålmodighed som et lille barn, når det kommer til sex, så det undre dig, at jeg pludselig er i stand til, ikke at reagere på behovet, lysten og muligheden. Jeg smiler til dig, går ind i soveværelset efter min lille taske og går på badeværelset.

Da jeg står bag låst dør ude på badeværelset, puster jeg ud. Jeg er spændt og forventningsfuld. Jeg har svært ved at rumme det. Jeg tager et hurtigt bad og da jeg er færdig, finder jeg min telefon frem. Heidi og jeg har aftalt, at hun er i nærheden og jeg bare skal sende en sms når hun skal komme. “Kom bare, men husk at han intet ved” er teksten og jeg trykker send. Efter hvad der føles som en evighed men sikkert kun har taget et sekund, kommer der en besked retur.” Okay, jeg kommer nu. Glæder mig <3″ er ordlyden.

Min mave gipper og jeg bliver pludselig endnu mere spændt. Vi har tit fantaseret om denne oplevelse, men vi har endnu ikke oplevet den sammen. Min krop er stadig et virvar af følelser, hvor jeg skifter mellem at være spændt, nervøs, liderlig og nærmest helt euforisk.

Jeg hører det ringer på døren og jeg når lige at stikke hovedet ud og sige “Skat, åbner du ikke, det er sikkert en der hedder Heidi. Jeg har solgt en kjole over nettet og det er den hun kommer efter”. Du kommer med et undrende grynt, men fordi du er den person du er, vil du hjælpe uden at sætte yderligere spørgsmålstegn. Du er hurtig til at smuttet i et par løse bukser og en t-shirt og går derefter hen og åbner døren. Da jeg hører I går forbi badeværelse døren råber jeg, at jeg kommer ud om et øjeblik. Planen er nu, at jeg vil give jer et øjeblik, til at få en fornemmelse af hinanden. Jeg håber jo, at du synes tilstrækkelig om hende til, at du uden tøven vil være med i den plan vi har lagt.

Da jeg kommer ud af badeværelset, stirrer du på mig. Det eneste tøj jeg har på, er sort blonde bh, et par blonde hipster, sorte selvsiddende nylon strømper og mine sorte sko med hæl. Lige i det øjeblik kan jeg se, at du bliver forvirret. Jeg kan se, at din hjerne arbejder på højtryk, for at finde ud af, hvad der foregår. Jeg kigger på dig, smiler frækt og går over til Heidi, kysser hende på munden og siger “Velkommen, hvor har jeg glædet mig”. Jeg vender mig om mod dig, kigger på dig, mens jeg forsøger at holde et både nervøst og glad fnis tilbage. Jeg kan se, at du er forvirret og endnu ikke helt tro på, hvad det er der sker omkring dig.

“Skat, Heidi kommer ikke efter en kjole. Hun kommer for at hygge sammen med os så vi kan få nogle nye oplevelser. Hvis ikke du siger fra nu, så fortsætter vi og stopper ikke før vi alle tre er mættede. Jeg er helt afklaret og klar. Er du” siger jeg, mens jeg skænker et glas vin op til os alle tre. Jeg lader der være en pause, hvor du har mulighed for at overveje situationen og give dit svar. Jeg er spændt på hvad du tænker, men der går ikke mere end et øjeblik, før jeg kan genkende blikket i dine øjne og det dejlige smil på dine læber. Lige netop der ved jeg, at du er med.
Jeg går hen til dig og kysser dig. Dybt, vådt og legende. Et taknemmeligt kys, fordi du har lyst til at være med i det jeg har arrangeret. Bagefter går jeg hen til sofaen, sætter mig og kigger op på dig. “Har du ikke lyst til at lære Heidi nærmere at kende” siger jeg “Byd hende da velkommen”.
Heidi og jeg har på forhånd aftalt, hvordan det skal foregå, hvad er grænserne og hvordan hun skal spille op og tage i mod dig. Du går forsigtigt hen til hende og Heidi er hurtig til at tage imod dig. Hun lader sin lange jakke glide ned på gulvet og afslører, at hun ikke har mere tøj på end mig. Du stopper op og nyder hendes krop. Synet tænder dig og jeg nyder at se, hvordan din pik reagerer under stoffet, mens dine øjne sluger hende.
Heidi går helt hen til dig og forsigtigt begynder I at kysse. Jeg har været nervøs for denne del. Hvordan jeg selv ville reagere, når I først begyndte at røre ved hinanden. Men nu kan jeg mærke, hvor meget det tænder mig. Det er så frækt at se på og safterne begynder at løbe endnu mere. I bruger lidt tid på at stå og kysse mens i rører ved hinanden. Aldrig har jeg set noget frækkere og jeg kan ikke vente med at være en del af det.
Langsomt trækker Heidi sig tilbage. Hun kommer over og sætter sig ved siden af mig. Den næste udfordring består i, hvordan du reagerer, når hun og jeg begynder at lege. Jeg er næsten sikker på, at jeg allerede kan aflæse din reaktion, men jeg er stadig en smule spændt. Jeg fører min hånd op til Heidis ansigt og trækker det forsigtigt mod mig. Vi starter med at kysse og langsomt begynder vores tunger at lege med hinanden. Du står foran os og jeg kan se du nyder synet. Du begynder at trække dit tøj af og står pludseligt foran os nøgen og med din dejligt store pik strittende ud mod os.

Vi fortsætter med at kysse men tager samtidig hver en hånd over på dig. Kæler dine lår, din mave, din brystkasse og ender ved din pik. Jeg lader mine fingerspidser løbe hen over skaftet og ud på hovedet, Jeg mærker, at det allerede er vådt af præsperm. Du er klar. Heidi og jeg stopper med at kysse. Nu er det dig der skal leges med. Uden at sige et ord, er vi enige om, at du nu skal suttes. Jeg tager fat om dine kugler og kæler dem, mens Heidi tager dig i munden. Jeg kan se, hvordan hendes tunge arbejder på dit pikhoved og hvordan hun langsomt tager dig længere ind i munden. Jeg kan høre, at du stønner og ved, at du lige nu står og nyder synet at to kvinder der sutter dig. Jeg sætter mig ned på knæ og slikker dine kugler mens Heidi spiller din pik med munden. Der er ingen tvivl om, hvor meget du nyder det og det tænder både Heidi og mig. Vi bytter, så det nu er min mund din pik skal fylde. Jeg ved hvordan du helst vil have det, så jeg suger din pik, mens jeg kigger op på dig. Jeg tager dig længere og længere ind og til sidst kan jeg høre, at du ikke kan holde meget længere. Jeg hvisker til Heidi, at hun skal komme og hjælpe og samtidig med at du spiller din pik, slikker vi dig begge to og leger med dine kugler. Du er tæt på nu og vi er på knæ foran dig. Vi tager dine sprøjt, i det du brøler din orgasme ud mens din sperm pumper ud. Det rammer vores ansigt, vores bryster og vores munde. Hver en dråbe bliver slikket op og nydt. Heidi slikker mine bryster rene og jeg hendes, mens du står og kigger på og nyder de sidste krampetrækninger i din pik.

Du bøjer dig ned og kysser os begge. “Nu er det jeres tur piger. Vis mig hvad der tænder jer og tænd mig igen”. Det behøver kun at blive sagt en gang. Jeg skubber forsigtigt Heidi bagover i sofaen og sætter mig mellem hendes ben. Jeg strækker mig og møder hendes mund i et lækkert kys. Smagen af sperm er der stadig og jeg tænder på at vide, at din pik også har været i hendes mund. Du har sat dig i sofaen ved siden af os og jeg fornemmer, hvordan du sidder og kigger og følger med. Jeg bevæger mig nedad. Kysser hendes hals og nipper lidt med læberne, tungen fugter huden i en streg, mens jeg kører ned til brystvorten. Den er stiv og følsom og jeg suger den ind i min mund. Lader min tunge kredse på den mens jeg skiftevis suger og giver en smule slip. Imens er mine fingre på vej ned over Heidis maveskind. Jeg rammer venusbjerget og jeg kan mærke, hvordan det gipper i hende. Jeg flytter min mund over til det andet bryst og leger med det, mens mine fingre forsigtig kæler hendes skamlæber. Hun er våd og spreder villigt benene. Jeg lader mine fingre blive udenpå men trykker lidt hårdere, da de kører over hendes klit. Jeg kan ikke vente mere. Jeg vil smage hende nu og langsomt nærmer mine læber hendes skød. Jeg er opmærksom på, at du sidder bagved og derfor strutter jeg ekstra med min røv, da jeg bukker mig ned og lader min tunge kæle hendes våde fisse.

Jeg lader den lege med læberne og skille dem ad. Jeg kører ned til hendes safter og smager dem mens jeg forsigtigt lader min tunge kæle for indgangen. Jeg stopper og kører tungen op igen. Samtidig mærker jeg, hvordan to af dine fingre begynder at kæle min fisse. Du er ikke i tvivl om, hvor meget jeg nyder det, for safterne flyder ud af mig og dine fingre trænger let op i mig. Jeg sætter min mund ned over Heidis venusbjerg, så jeg også har klitten under læberne. Samtidig lader jeg to af mine fingre glide op i hende. Jeg begynder langsomt at fingerkneppe hende, mens jeg slikker, leger, suger og sutter på og omkring klitten. Jeg sætter tempoet op for både mine fingre og min tunges bevægelser og det er tydeligt at høre, at Heidi nyder det.

Jeg kan mærke at du er klar igen, for mens jeg har koncentreret mig om Heidi, er du kommet på knæ og lader din pik komme op i min fisse. Du stønne, at du kan mærke hvor våd jeg er og jeg ved, at du nyder synet af, at tage mig bagfra mens du kan se jeg slikker Heidis fisse. Jeg knepper Heidis fisse med mine fingre, i samme tempo som du knepper mig, mens jeg fortsætter med at lade min tunge lege i området på og omkring klitten. Pludselig kan jeg høre, at Heidi stønner, at hun kommer og det får mig til, at bruge fingrene hurtigere mens jeg sutter endnu mere på hendes hårde klit.
Samtidig med at jeg bliver kneppet bagfra, kommer Heidi i min mund og ud over mine fingre. Jeg nyder det og det tænder mig så meget, at jeg selv er ved at komme.
Inden jeg kan nå at komme, trækker du dig ud. Jeg ved hvorfor du gør det og jeg er straks med på det. Jeg kigger på Heidi og spørger, om vi skal bytte plads. Efter endnu et vådt og varmt kys, er hun med på at mærke din pik. Jeg ligger mig ned på ryggen, spreder mine ben og lader min fisse forkæle af Heidis fingre og tunge. I det samme hendes tunge rammer min fisse, kan jeg mærke, at det ikke varer længe inden jeg kommer. Jeg stønner til dig, at du skal kneppe hende nu. “Knep hende hårdt” siger jeg og mærker, hvordan Heidi fingerknepper mig og slikker min klit.

Måden hvorpå hendes tunge skiftevis slår små slag på klitten og hårde slik omkring klitten er fantastisk dejligt. Jeg har øjenkontakt med dig og ser hvordan du knepper en anden kvinde, mens hendes mund er begravet i min våde fisse. Det tænder mig totalt og bringer mig endnu tættere på orgasmen. Jeg leger med mine bryster, mens jeg nyder synet af jer begge og hurtigt kommer jeg i en kæmpe orgasme, hvor mine safter flyder og min fisse trækker sig sammen om Heidis tre fingre. Jeg sanser svagt, hvordan du pumper Heidis fisse fuld af sperm og hvordan det bringer hende ud over kanten i en lige så skøn orgasme.

Da vi alle tre har pustet ud og fået en tår vin er vi enige om, at det var en fantastisk oplevelse, som bestemt skal gentages og udvikles på, lige så snart vi har fået lidt hvile og mad.

Forfatter: Fantasia

 

Del dette indlæg