Med onkel og tante i sommerhus del. 2

Med onkel og tante i sommerhus

Tante Margit havde ikke øjne i hovedet, hvis hun ikke kunne se, at onkel ikke kunne slippe mig af syne. Hans øjne var klistret til min numse, skridt og bryster – jeg følte det i hvert fald sådan og det gjorde mig våd. Vi havde aftalt, at vi skulle sende hinanden sms’er om, hvordan vi havde det. “Jeg vil kneppes, onkel” skrev jeg og han skrev tilbage: “Du skal få pikken så langt op, at du skriger” og “bare vent til i aften, når tante sover”.

Tante gjorde klar til aftensmad – stod i køkkenet og lavede en dejlig grøn salat og onkel var blevet sat til at klargøre grillen. Der lå kyllingebryster, spyd og lækre pølser og sydede på grillristen og 3-liters papvinen stod klar på spisebordet. Vi havde alle gået og nippet til den fra sidst på eftermiddagen og stemningen var i top. Selv tante var i godt humør i køkkenet. Ude ved grillen stod onkel Gerhard og vendte pølser mens jeg stod ved siden af ham og æltede hans “pølse” og nosser udenpå shortsene. Behøver vel ikke at sige, at den voksede! “Du skal fanme få i nat”, truede han.. og jeg sagde bare “hihi, ja tak”.

Vi spiste og tømte papvinen – og onkel hentede én til, som vi også gik ombord i. Klokken var vel 22 og så skete det: Tante blev pludselig såå træt af al den vin og ville bare i seng. “I bliver nødt til at rydde op, jeg kan ikke mere”, sukkede hun… “jeg vil bare sove nu”. Onkel fulgte hende ind i deres soveværelse, som kun havde en tynd bræddevæg ind til mit værelse – og jeg begyndte at rydde ud. Da hun var lagt i seng kom han tilbage. “Louise, nu går du ind på dit værelse mens jeg rydder resten op, tager dit tøj af og lægger dig på sengen, spreder dine tynde lår og leger med din stramme fisse”. “Jeg tager lige et bad først onkel, og det gør du osse”, sagde jeg.

Da jeg kom ud af badet gik jeg ind på mit værelse og fandt min store dildo i min taske, lagde mig på sengen og lå med vildt spredte ben, hvorefter jeg langsomt kørte den helt op. Jeg var jo allerede pladdervåd ved tanken om, hvad der skulle ske. Mens jeg lå og kneppede mig selv kom han så ind helt nøgen og satte sig i en lænestol for fodenden af sengen, hvorfra han havde frit udsyn til min nøgne, nybarberede fisse, der var helt spilet ud – mens han spillede sin store pik endnu større.

“Op på knæ, tøs, jeg vil se din røv og den lille stjerne du har mellem ballerne, bare lad dildoen sidde”, sagde han. Jeg adlød, det var så liderligt, når han kommanderede med mig. Jeg besluttede at dette skulle være total underkastelse fra min side og at onkel måtte gøre, hvad han ville. Da jeg stod der på knæ med blottet skræv trak han langsomt dildoen ud men pressede den ind i… stjernen! Den var så våd af fissesaft at den uden videre gled ind i numsehullet.

Onkel Gerhard rejste sig nu og jeg mærkede hans pikhoved mellem mine skamlæber. Ville han kneppe mig med den dildo siddende i min røv? Jeg blev vild af liderlighed ved tanken og ja… mens han holdt dildoen på plads med en tommelfinger begyndte han at presse den store pik ind i min stramme, men drivvåde fisse. Den gled langsomt ind – han havde ikke noget hastværk og så mærkede jeg, at den stødte mod min livmor. Den var simpelthen for stor til min unge skede! Han mærkede naturligvis osse, at pikken ikke kunne komme helt ind og begyndte at kneppe mig hårdt bagfra. Åhhh det var så godt og så liderligt, at en voksen mand stod der og tilfredsstillede sig i min unge krop. Jeg ville bare gi’ ham ALT!

-“Når jeg nu snart skal sprøjte må jeg vel ikke gøre det i din ungpigefisse, vel?” – “Neeej, onkel, jeg vil ikke blive gravid nu – du må trække den ud, når den går på dig!”, fremstammede jeg, mens jeg blev gennemkneppet. “Jamen så er det jo godt, der et hul mere, hvor det ikke gør noget”, konstaterede han, hvorefter han trak dildoen ud af røven på mig samtidig med, at pikken forlod sin varme, våde kanal. Inden jeg opdagede, hvad der skete havde han presset mine hofter lidt ned og herefter banket pikken ind i mit allerede udvidede endetarm!

Her gik den helt i bund og han begyndte at røvpule mig som et vildt dyr. Det gjorde helt vildt ondt og jeg jamrede mig og tiggede ham om at være lidt forsigtig. Det skulle jeg aldrig ha’ sagt… det gjorde ham bare endnu mere vild og liderlig. Der kom en lidt uhyggelig, gurglende lyd fra hans strube, da hans store hænder greb hårdt om mine små hofter og pikken forsvandt helt op i min tarm… og den sprøjtede! Det føltes som flere minutter, hvor den bare pumpede sperm ind i mig. Så faldt jeg ned på maven og den store mand faldt oven på mig – stadig med pikken i min røv. Sådan lå vi i 10 minutter og da jeg kunne mærke på hans tunge åndedræt, at han var faldet i søvn med pikken inde i mig måtte jeg, med besvær, dreje mig, så han vågnede.

Vi havde sex hver dag, flere gange om dagen hvis muligt, jeg suttede pik, han slikkede fisse og vi kneppede i alle stillinger. Jeg havde været på apoteket og købe det, der kaldes fortrydelsespiller så nu kom han osse langt oppe i min fisse. Det var sååå skønt at mærke pikkens pumpende bevægelse i min stramme skedevæg!

Så en aften skete det – jeg lå på ryggen med vidt spredte ben og knæene op til skuldrene og onkel lå oven på mig og pumpede løs i min fisse. Lige da han kom i mig med et brøl – blev lyset tændt og tante Margit stod og betragtede sin mands røv, nosserne, der dinglede mellem hans ben og hans endnu stive pik, der var begravet i niecens stramme fisse!

-“Jeg har hørt jer de sidste par aftener og haft en svag anelse om det her”, sagde hun med lav stemme. -“Det har gjort mig så liderlig, at jeg har ligget og onaneret til lydene gennem væggen og orgasmet helt vildt – men nu ville jeg se det, der gør mig liderlig. Gerhard, hop af, jeg vil se Louises fisse fuld af din sperm”, sagde hun og lagde sig ned og begyndte at slikke mig og suge mandens sperm ud af mig. Åhhh, det var så godt og jeg kom igen. Imens havde onkel løftet op i tantes natkjole og presset min dildo ind i hende og begyndt at kneppe.

Jeg behøver ikke at sige, at hun ikke er den “stramtante” jeg troede men at vi havde nogle pragtfulde uger sammen. Onkel Gerhards pik kom i hvert fald på arbejde!

Forfatter: LouiseLiderlig
Med onkel og tante i sommerhus del. 2
Læs del. 1 her

 

Del dette indlæg