Onani i bussen

Onani i en offentlig bus.

Hej, jeg er en pige på 17, der går i gymnasiet ca. 20 km. fra den landsby jeg bor i, sammen med min familie. Jeg tager rutebilen om morgenen og hjem igen efter skoletid, hvis jeg da ikke lige går på café med nogle venner først. Skolen ligger i en hyggelig, mindre by med en hyggelig gågade.

Her på det sidste har jeg fået en vane – onanerer i bussen, når jeg kan komme til det. Sætter mig ned på bagerste række og løsner knappen i mine stramme jeans så jeg kan få en hånd ned. Så sidder jeg og fantaserer mens jeg gnider på klitten indtil den går på mig. Lige nu, her i foråret, er det meget nemmere fordi jeg går i kort nederdel og g-streng. Min dildo er fast inventar i min skoletaske, så den bli’r taget i brug. Det er bare så frækt, hvis der er passagerer længere oppe i bussen men jeg stopper, hvis nogen sætter sig på min række.

En dag “gik det galt” – en ældre mand satte sig ned på bagsædet mens jeg havde dildoen oppe i fissen! Jeg trak nederdelen ned (så langt den kunne!)… og her sad vi så. Det var en pæn fyr i 50’erne og han begyndte at kigge på mig – ku’ sikkert se på mig at jeg følte mig utilpas – måske havde jeg røde kinder fordi den lige var gået på mig. “Okay”, tænkte jeg, “nu gør du det” og jeg tog hånden ned og trak dildoen ud, suttede den af og lagde den ned i tasken. Hold kæft, hvor han gloede!

“Er du liderlig”, spurgte han, mens han begyndte at gnide på sine løstsiddende lærredsbukser og jeg så omridset af en stor pik ned ad det ene bukseben. “Hvad tror du selv?”, sagde jeg og lagde det ene ben op på sædet, så min nybarberede fisse kigge lige op på ham – og han kiggede på den! Så rykkede han helt hen til mig så han ikke sad ud for midtergangen – og lynede sine bukser op. Han havde ingen underhylere på og en stor, hård pik hoppede ud. “Den er til dig, hvis du vil ha’ den”, sagde han mens jeg tog et fast greb om den, da han allerede havde kørt to fingre op i mit totalt åbne og våde hul.

Der var ikke mange i bussen den eftermiddag – to ældre damer sad og snakkede oppe foran og en fyr sad og sov ikke så langt fra os… så jeg turde godt. greb fat om sæderyggen foran og løftede det ene ben over ham så jeg stod foran ham med ryggen til. Jeg skulle ikke bøje meget i knæene før jeg mærkede det store, blåviolette pikhoved mellem mine våde, opsvulmede skamlæber. Som jeg stod der var jeg ikke meget højere end ham – jeg er meget lille, 1,56 og 43 kg. så hvis nogen havde set os ville det ikke se så underligt ud.

Han smøgede min korte denimnederdel op til taljen på mig og greb om mine små hofter med sine store hænder – og pressede mig ned over pikken. Ganske langsomt gled jeg ned over det kæmpe jern, det var blevet til da jeg spillede den, og jeg stoppede først, da jeg nåede roden. Mit fissehul er meget stramt og det gjorde først lidt ondt, men kæft, hvor var det liderligt! At sidde der og ride en vildt fremmed, ældre herre i en bus med andre mennesker! Jeg red hurtigere og hurtigere og han stødte imod, når jeg gik nedad, så jeg mærkede pikken mod min livmoder ved hvert stød.

Det tog er øjeblik – så ku’ han ikke klare mere… pressede mig hårdt i bund og sprøjtede, dybt inde i mig. Den fornemmelse af en pulserende pik og de varme stråler inde i mig er helt ubeskriveligt dejligt! Efter at ha’ siddet dér et minuts tid gled jeg af ham og satte mig ned ved siden af igen – fandt et papirlommetørklæde og lavede en papirskugle, som jeg stoppede op. Jeg ville jo nødigt ha’ våde, afslørende pletter på min nederdel.

Ved næste stoppested stod han af og jeg har ikke set ham siden. Jeg tog hjem, gik i bad – og slugte en fortrydelsespille…

Onani i bussen.
Forfatter: LouiseLiderlig

 

Del dette indlæg