Nytårsfesten del 1

Lars og Natali på møntvaskeri – Nytårsfesten del 1

Det var i sidste øjeblik, hvis den sorte yndlingskjole skulle nå at blive klar til nytårsaften.

Natali havde sat en vask over i møntvaskeriet. Hun benyttede sig af lejligheden til at få vasket lidt tøj, samtidig med, at hun afleverede sin kjole på renseriet, der lå i tilknytning til møntvasken.

Den 19-årige kvinde boede hjemme, men hun ville ikke have sin mor og far til at rode rundt i sit undertøj. Det vaskede hun altid selv, og nu, da hun ikke lige var så meget hjemme mellem jul og nytår, havde hun taget tasken med på vaskeriet.

Der var pletter på kjolen, men den ville være klar i morgen lige inden 12, når renseriet lukkede.

Service på den sidste dag i året var fantastisk. Så kunne Natali alligevel nå at få kjolen på, når hun skulle til fest hos vennerne.

Hun smilte, da hun satte sig på solen og tog et blad på bordet. Et par stole væk sad en mand. Natali havde lagt mærke til ham allerede da hun kom ind gennem vaskeriet og gik hen i renseri-afdelingen.

Han sad i mørkt tøj. Ikke slips eller butterfly, men han havde hvid skjorte på, og hans sko var pæne. Nydeligt ansigt. Daggamle skægstubbe, men det var også kun den 30. december.

Hvis det nu havde været den 31. december, og hvis manden lige havde haft det sidste touch, så havde Natali godt kunne tro, at han var på vej til nytårsfest og lige skulle have vasket underbukserne, inden han skulle afsted.

Måske nogle ekstra underbukser, så han havde rent tøj, når han kom hjem til konen efter en vild aften og nat.

Natali kiggede skjult over på ham. Hun smilte af sin egen fantasi, og hun rødmede, da deres blikke mødtes.

“Hej,” sagde Natali for at tage brodden af hendes stirren.

“Jeg sidder lige og venter,” tilføjede hun, men begyndte så at le. Det gav lidt sig selv. Manden var måske 40 år, og så sad hun og pindede ligegyldigheder ud for ham som om de begge var fjantede teenagere.

“Ja, det kan jeg se. Jeg sidder også og venter,” sagde manden og kiggede på Natali.

Hun så tilbage på ham. Han havde mørkt hår, og hans øjne var dybe og brune. De var smukke. Han havde et harmonisk ansigt. Han var slank, men det så alligevel underligt ud.

“Hvorfor sidder du i sådan noget tøj. Hvis jeg altså må spørge. Ja… altså… jakkesæt eller hvad det nu hedder. Du skulle da gemme det fine tøj til i morgen. Nytårsaften, du ved” sagde Natali og kiggede oprigtigt interesseret på ham.

“Jeg kan godt lide det her tøj. Faktisk har jeg… fire sæt af det samme. Det er købt brugt. Det kan du godt se, ikke? Men det er dejligt at gå i. Det er blevet min stil, og det pæne er til rens. Det skal jeg have på i morgen. Nytårsaften du ved,” sagde han alvorligt.

Så begyndte han at le.

“Jeg hedder Lars,” sagde han.

“Og godt nytår… sådan lidt på forhånd”.

“Ja men så godt nytår da, Lars. Jeg hedder Natali,” sagde hun.

“Nathalie? “spurgte Lars, men Natali skyndte sig at stave det for ham.

“Jeg ved ikke, hvad mine forældre tænkte på, dengang de gav mig et navn, der var så svært at stave. Hvorfor ikke bare kalde mig Mette,” sagde Natali.

“Eller Lars,” tilføjede hun.

Lars lo og sagde, at han mente, hun meget mere lignede en Natali end en Lars.

“Desuden kan Lars staves på flere måder. Eksempelvis med Z til sidst, men nu bliver jeg vidst lidt nørdet,” sagde Lars og blinkede til Natali.

Ikke på den der lumre måde, men bare på en sød, lidt flirtende måde.

Natali kiggede over på vaskemaskinen, hvor hendes lyserøde undertøj roterede rundt. 46 minutter endnu. Hun kiggede på Lars og på hans maskine.

“Hvad vasker du?” spurgte Natali. Hun fortrød med det samme, for tænk hvis… Nå, hun tænkte for meget. Lars maskine viste 50 minutter.

“Jeg vasker skjorter. Du kan nok regne ud, at jeg bruger ret mange skjorter, når jeg sådan render rundt i mit pæne tøj hver dag,” sagde han.

“Jeg er flyttet fra konen for nylig. Så ingen vaskemaskine, og jeg gider ikke boligselskabets booking-cirkus. Hvad med dig?”, spurgte han.

Natali fortalte, at hun ikke ville have sin mor til at snuse rundt i sit private tøj. Altså det mest private. Hun vaskede normalt selv sit tøj, men hvis hendes mor eller bror gik i det, så skulle de altså ikke stå med hendes blonde-bh’er eller g-strenge.

Sagde hun til Lars som det mest naturlige.

Man kom godt nok hinanden ved på en møntvask.

Natali rettede på sit lange, lyse hår. Hun førte det sirligt om bag sine ører, og hun kiggede ned ad sig selv. Hun var i en lys skjorte og forvaskede jeans. Det var jo først i morgen, hun skulle til fest. Hun vidste bare ikke lige hvor.

Der havde været flere invitationer ude, og flere steder havde været i spil, men et par steder ville hendes eks-kærester være, og det gad hun ærligt talt ikke. Natali havde brug for at komme videre.

Lars kiggede på hende, men hun lod som ingenting. Natali var høj, uden at være ranglet. Der var 73 kilo fordelt på de 173 centimeter, og hun havde nogle – syntes hun selv – smukke bryster i størrelse 80C. Hun havde midterskilning, og hendes hår nåede ned midt på ryggen. For det meste hang det bare naturligt.

Smukt og glat – som nu.

Der var helt stille på møntvaskeriet.

Kun to maskiner kørte. De maskiner, hvor Lars og Natalis skjorter og trusser kørte rundt og rundt og rundt i skummende vand. Renseriet lukkede. Det var korte dage mellem jul og nytår, men både Lars og Natali havde været forudseende og var kommet før 12.

I morgen kunne de hente deres tøj igen, men allerede om en times tid ville de have rene skjorter og trusser, som de kunne trække i.

Lars sad og fantaserede, og hans fantasi kunne mærkes. Han tvivlede på, at det kunne ses, for de sorte bukser var lidt store i størrelsen. Det var tøj, han købte i genbrugsbutikker. Ikke fordi, han ikke havde råd til andet, men han kunne godt lide den patina, der var over brugt tøj, og når han fandt tøj, der måske var 30-40 år gammelt, havde det også et andet snit.

Det kunne en ung kvinde som Natali sikkert ikke se.

“Det er noget ret fedt tøj, du går i,” sagde hun, som kunne hun læse tanker.

Han så ned ad sig selv. Overrasket. Han løftede lidt ud i siden på bukserne, men fortrød, da bulen blev meget tydelig. Nok var Lars ikke meget større end gennemsnittet der mellem benene, og nok var en stiv pik ikke det, der var mest tydeligt i et par sorte jakkesæts-bukser, men tanken pakkede han lige lidt væk.

Han lagde hænderne i skødet og smilede over til Natali. Han pressede højre hånd mod sin pik. Et roligt, konstant tryk. Det var dejligt. Det var fantastisk at sidde og kigge på en smuk, ung kvinde og mærke lysten svulme i sig. Det var livsbekræftende, tænkte Lars, som ikke tvivlede på sine egne evner i den retning.

Nu var det bare et stykke tid siden… Skilsmisser var ikke noget, der satte sexlivet i gang. Dels forsvandt den faste partner, og dels var der også så meget at tænke på, at det ikke lige var flirt med mere, der kom i fokus.

Men lige nu – den næstsidste dag i året – glædede Lars sig.

Fire måneder efter bruddet med Dorthe. Han var ret sikker på, at han ikke skulle leve i cølibat hele det nye år. Hvis han var blevet spurgt for et par måneder siden, havde han været parat til at gå i kloster. Nu følte han sig fri.

“Skal du til en god nytårsfest,” spurgte han mens han tog et nummer af Helse op fra bordet.

Natali rystede på hovedet og sagde, at det vidste hun ikke.

“Men du ved – for os unge mennesker er den næste fest ikke længere væk end her i bukserne,” sagde hun.

Lars kiggede op fra bladet og så forvirret ud. Natali løftede bagdelen og trak telefonen frem.

“Ja? Telefonen? Hvad tænkte du da på,” sagde hun med et smil og rystede på hovedet.

“Altså I mænd. Så sidder en ung kvinde bare her og fortæller helt uskyldigt om hvordan hun kan finde en fest. Og straks tænker du det værste,” lo hun.

“Pas nu på, at du ikke bliver alt for gejlet af at kigge ind i maskine nummer 44,” sagde Natali og nikkede over mod maskinen.

“Hvad kan du ikke få ud af at tænke på kvindeundertøj, der er taget af,” sagde den 18-årige gymnasieelev, som lige nu nød at sidde på et tomt møntvaskeri sammen med en fremmed mand.

Lars kiggede over på maskinen, og Natali var lige ved at tro, at hun var gået over stregen og havde sagt noget dumt.

“Jeg mente altså ikke…,” begyndte hun.

“Jeg kan godt tåle det. Du ved jo heller ikke, hvad jeg sidder og tænker på. Tanker kan ikke ses – selv ikke med den nyeste mobil-model,” sagde Lars og kiggede Natali længe og dybt i øjnene.

“Jeg har min anelse,” sagde Natali og slap hans blik. Hendes øjne drejede sig lidt ned, så hun nu fokuserede på hans hænder. Især den ene hånd.

Lars lod sig ikke mærke.

“Hvor kom vi fra,” spurgte han henkastet.

Det var helt bevidst. Som ung havde Lars spillet en del amatørteater. Han havde haft talent sådan på fritids-niveau, men i stedet for at fortsætte på de skrå brædder, gik han i lære som tømrer. Nu var han bygningskonstruktør. Otte til fire, skrivebordsbelysning og varme i gulvet.

Ja, og så var han nyskilt og i rigtig godt selskab lige her i det sterilt udseende møntvaskeri. Det var kun møblerne, som var af nyere fabrikat, som fik tingene til at se en lille smule hyggelige ud.

Men servicen var god og priserne rimelige. Det var vigtigst.

“Du spurgte, om jeg skulle til en nytårsfest, og så kom vi ind på noget med, hvad der var i mine bukser. Måske skulle vi hellere tale om, hvad der er i dine,” sagde Natali.

Hun havde det frække glimt i øjnene. Det blik, som ikke alene fik fyrene til at falde for hende, men også fik dem til at afkode, at hun var med på lidt af hvert. De havde ret.

Livet var en fest, også når man gik i 3.g, boede i Aarhus og skulle have huen på til sommer. Og intet skulle forhindre Natali i at få en god nytårsaften, selv om det var kompliceret med et par fester og et par ekser.

“Men nej… Faktisk ved jeg ikke helt hvad jeg skal nytårsaften. Hvad med dig?”, sagde Natali og lagde hovedet lidt på skrå.

Hun var oprigtigt interesseret i Lars. Ikke sådan at forstå, at hun ville inviteres med til hans fest. Interessen var mere – umiddelbar.

Hans maskine begyndte at centrifugere. Hans vaskemaskine.

Natali ville ønske, at det var en kogevask, de havde over. En fælles vask. Lars’ hvide skjorter, der gled rundt mellem hendes tøj.

Hun fantaserede om, hvordan det skoldhede vand ville løbe gennem maskinens rør, at det ville sprøjte ind over tøjet. Det skulle tage lang tid, og tøjet skulle gnide sig mod hinanden. Det ville være vådt. Det ville være klæbrigt. Tøjet ville være et. De ville være et.

Tankerne kørte rundt i Natalis hoved. Fantasierne. De snurrede hurtigere og hurtigere rundt, og pludselig var det ikke kun i vaskemaskinen, der var varmt. Det var der også ved Natalis fisse.

Hun blev liderlig af at sidde her med en fremmed mand og have disse fantasier. Lidt skamfuld. Meget liderlig. De frække tanker var lækre.

Hun havde lyst til, at der skulle ske noget vildt.

“Kom lige her,” sagde Natali og rejste sig op.

Hun rettede på sine bukser og kørte igen begge hænder op til sit hår, som hun fik helt på plads bag ørerne. Hendes blå øjne strålede, og hun så på Lars, der havde rejst sig.

Han tøvede.

“Jeg vil fortælle dig, hvad mine nytårsplaner er,” sagde Natali og gik om bag den første række af vaskemaskiner. Heromme var der ingen, der kunne se dem.

Natali kunne i hvert fald ikke ses.

Vaskemaskinerne var høje, men da Lars fulgte med derom, gav hun ham et hurtigt kys på munden, inden hun gled ned og satte sig på knæ.

Han stønnede, da hendes ansigt nåede ud for hans pik, der stadig strittede bag det sorte stof. Nu var det ikke hans højre hånd, der pressede imod – det var Natalis ansigt. Hendes mund.

Bukserne duftede af… gammelt. Ikke urent, men de duftede som gammelt tøj gør. En særlig sød duft. Hun knappede op.

“Åh ja,” stønnede Lars.

“Tag fat i min pik. Gnid den… leg med den… slik den… den trænger sådan,” stønnede han.

Natali åbnede hans bukser og trak hans boxershorts ned på hans lår.

Hans stive pik strittede lige ud i hendes ansigt. Den så klar ud. Forhuden smuttede tilbage, så glansen var smuk og poleret, og hun tog fat i det hårde skaft. Trak lidt i pikken – spillede den stille, inden hun kiggede op på Lars og lænede sig ind over pikken.

Hun slikkede og suttede. Han sukkede, men han forholdt sig ikke i ro.

Han havde virket så rolig, som han sad der og kiggede blade ved bordet lige før, men Natalis mund havde sat hans på gled.

Han begyndte at sige, hvordan hun skulle slikke hans pik og nosser. At hun skulle håndspille ham og få hans presperm til at dryppe ned på fliserne. Lars stod lænet op ad en af vaskemaskinerne. Han kiggede skiftevis ned på Natali og hen mod døren.

Alt var stille. Kun deres vaskemaskiner kunne høres. Vaskemaskinerne, Lars’ lystige lyde og Natalis ivrige smasken nede ved hans pik.

“Jeg har lyst til at holde fest med dig,” sagde Lars.

“En fest. Lige her,” tilføjede han og kiggede sig tilbage i rummet.

Der stod en centrifuge. En af de gamle med et rundt, blankt låg. Måske var det en nyere model, men den havde ikke ændret facon.

Liderligheden strømmede op i Lars, og lysten boblede i Natali, så det var en befrielse, da han tog fat om hendes ansigt og trak hende op til sig.

Hun pressede sig sultent ind mod hans stive pik, og hun kastede sig nærmest ind i hans arme. Han løftede hende nogle få meter hen til centrifugen, og inden han satte hende derop, knappede han hendes jeans op og trak dem ned om hendes ben.

Hun havde råhvide trusser på. Satin. Han nøjedes med at berøre hendes lår, men inden han blev for ivrig, satte han hende op på den kølige plade af rustfrit stål. Så trådte han ud af sine bukser. Jakken blev krænget af, men han havde stadig sin hvide skjorte på. Det samme havde Natali.

Hans saftige pik gned mod hendes lår, og han tog hårdt fat i hende, kørte en hånd rundt på hendes bryster – mere krævende end kærligt – mens hans tunge legede med hendes.

Maskinerne larmede, og Lars førte nu sin pik hen mod hendes trusser. Hans venstre hånd var ud for den varme revne, og hun klynkede. Hun rykkede sig. Natali var utålmodig, men Lars var ikke umenneskelig. Han tog fat i hende, hjalp hende med at blive løftet op og trak hendes trusser ned.

Natali havde en trimmet, blond hårstribe over fissen. For at understrege, at hun altså var en voksen kvinde.

Lars havde lyst til at kysse og slikke hende, men det var den 30. december, renseriet var lukket mens møntvasken var åben.

Det var Natalis fisse også, og han pressede sig ind mod hende.

Lars’ pik gled mod Natalis skamlæber. De så hinanden i øjnene, og nu kunne hun slet ikke mærke det hårde stål mod sine balder. Hun mærkede kun ham hele vejen igennem.

Krammede hans mørke hår og så glimtvis ind i hans øjne.

Så gled hun ind i sig selv. Hun nød Lars, hun nød det. Året var snart slut, men et frækt nytårsknald havde hun i hvert fald sikret sig. Det stod lige her foran hende. Det var i hende, og jo mere Natali tænkte på, hvor vildt og dejligt det var, jo tættede kom hun orgasmen.

Det gav et ryk i den ene vaskemaskine, og det gav et sæt i Natali. Men Lars holdt hende fast, og han hviskede, at den bare skulle til at køre endnu stærkere. Fuld fart. Han satte også farten op, og mens han stille fortalte, hvordan han ville tømme sine safter ned i hendes kropslige sæbeskuffe og så køre den ind i hende, blev Natali ør af liderlighed.

“Jeg vil kneppe dig færdig nu,” sagde Lars som tog et hårdt tag om hende nede ved hofterne.

Begge maskiner centrifugerede. Begge kroppe kørte. Tøjet var slynget sammen inde i ståltromlen, mens deres kroppe var slynget helt tæt sammen oven på centrifugen.

Natalis orgasme kom rullende, og Lars begyndte at tømme sin sperm op i hende mens maskinstøjen klingede ud.

Der lød en bippen.

“Jeg tror, vasken er færdig,” sagde Natali med et smil.

“Nu er det vist os, der skal hjem og i bad,” tilføjede Lars.

Det var som om, de havde kendt hinanden i – flere timer. Men det var kun en lille kulørtvask siden, de var stødt på hinanden.

“Med hensyn til i morgen. Måske skal vi mødes og hente vores tøj sammen. Var det ikke noget med, at du afleverede en kjole?”, sagde Lars.

Natali nikkede.

Hun var hoppet ned fra centrifugen, og hun trak sit tøj på. Hun kastede Lars’ bukser og jakke hen til ham.

“Jeg har en ret fin invitation til en nytårsfest. Overvej lige, om du kunne have lyst til at komme med. Det er ikke noget med, at du kommer som min kæreste. Du er bare en veninde. Jeg er ikke sådan en, der gør… ja du ved… ved piger på… ja… på din alder. Det er gode kammerater, som ved, at jeg er reel. De vil forstå det,” sagde Lars.

Tankerne snurrede rundt i Natalis hoved. Det var helt åndsvagt det her, men på den anden side…

“Vi mødes lidt i 12 i morgen. Her. Giv mig lige dit nummer, så kan det være, jeg inviterer til en fest i dine bukser,” sagde hun.

Natali gik om til vaskemaskinen, hældte tøjet over i et Ikea-net, kyssede Lars på munden og smuttede ud ad døren.

Nytårsfesten del 1
Forfatter: 
Mariamusen

Del dette indlæg