Ninas slaveri, Slave for familien, Kapitel 7

Kapitel 7

Jack kørte bilen ned til sit ensomt beliggende hus, eller rettere gård, langt oppe af den grusvej, der snoede sig igennem de forrevne bjergkløfter. På vej ind havde de kun passeret et hus, men længere inde vidste Jack, at der lå yderligere 15 huse og gårde. Der var et specielt sammenhold i den øde bjergkløft, og alle beboerne havde kendskab til, at der blev holdt piger som slavinder. Ja, som regel var der mindst én slavinde på hver af gårdene. Udenfor vejen var kløfterne ufremkommelige, og man skulle være usædvanligt god til at klatre, for at klare sig op over kløftens kanter.

Hans sted var blandt de mest velholdte i kløften, og selv om han ikke drev nogen form for egentligt landbrug, var det ret stort. Der var et antal bygninger, et stort stuehus, en stald, en lade og et antal skure.

Jack parkerede på gruset lidt fra beboelseshuset og steg ud.

Ved huset havde 4 personer stillet sig op.

Lilly, hans 36 årige kone, iført en let sommerkjole, kort, omend ikke helt så kort som den Nina var iført. Hun var en flot kvinde, med kæmpestore fyldige bryster. Høj, atletisk bygget, med lange, velformede ben. Hendes hår var mørkt brunt, og øjnene meget mørke.

Ved siden af hende stod 2 børn, Fie og Billie. Fie var det yngste medlem af familien, blot 9 år gammel. Hun havde langt mørkt hår, som var naturligt glat og smukt. Ligeledes havde hun et stort uskyldigt smil på munden og var glad for at se sin far. For selvom hun var vokset op med slaver i familien, så var hun stadig et barn. Lige i den alder hvor man er meget nysgerrig og prøver sig frem, men hun var stadigt jomfru.

Fie var barnligt slank, men man kunne dog ane, at hendes baller var runde og spændende under de alt for korte shorts, og at der under den næsten gennemsigtige T-shirt var antydningen af små bryster

Billie var stik modsat, og på mange måder værre end sin far. Han var en rigtig sadist. Kun 14 år, men elskede at se en slave i smerte. Han havde brunt kort hår og et koldt hårdt blik. Det var tydeligt at se han trænede, hans muskler var store og tydelige.

Begge børn blev hjemmeundervist og havde derfor kun slaverne som deres venner, ud over familiens venners børn.

De var opvokset med at blive opvartet af slaver, og var helt fra deres første år også vant til at kunne tvinge slaverne til hvad som helst der behagede dem.

Fie havde mest brugt sin magt til at blive vartet op, og til altid at kunne lege lige det hun havde lyst til. Det seneste år havde hun dog haft spirende seksuelle lyster, som hun også havde udlevet ved forskellige slavindes hjælp. Men nu havde familien i et stykke tid kun haft sorte Maria.

Billie derimod havde lige fra han var helt lille elsket slavindernes smerteskrig, og de senere år, var hans fantasi og hans lyst til at påføre piger helt umenneskelige smerter eller de mest ødelæggende ydmygelser blevet så voldsom, at Jack igen og igen måtte gribe ind for at redde slavinderne. Billie havde allerede ødelagt 2 piger så voldsomt, at Jack havde sendt dem videre til en anden gård som foræringer, fordi han ikke kunne lide at se på de mishandlede og helt ødelagte piger.

Han prøvede at lære Billie at pigerne gerne skulle kunne bruges igen senere, men det lod ikke til at sive ind. Jack havde egentligt været på udkig efter en ny pige til Billie, men var selv blevet så glad for Nina, så han ikke ville lade sønnen få hende.

Sorte Maria stod lidt ude til siden, og lidt bag familien. Hun stod helt stille, med ydmygt, nedslåede øjne, og hænderne samlede på ryggen. Hendes ben var spredte, og hun var komplet nøgen, når man så bort fra et halsbånd og to helt ekstreme stiletter.

Hun var midt i 20erne, og sexet, med en røv som kun en neger kan have den, og selv i den sammenligning var den enorm. Det så ud til, at man kunne stille en kop kaffe oven på hver balle, når hun stod op. Hun havde ufatteligt store tunge bryster, der dækkede for hele hendes overkrop. På spidsen af hvert bryst sad en vorte, der var på størrelse med en mands tommelfinger.

Men det var helt andre ting, der fangede Ninas øjne.

En plastikstav på tykkelse med et kosteskaft var stukket gennem begge bryster fra side til side. Og fra denne stang hang en rem ned, så slavinden kunne føres ved at trække i linen.

Hele hendes krop var dækket af ophovnede piskemærker og gamle ar. Nogle steder blødte hun endnu.

Mellem de spredte lår stak hendes fisse ud. Den var grotesk opsvulmet, og både de store og små skamlæber hang 4 – 6 cm ud fra skeden. Øverst i fissen strittede en klitoris flere centimeter frem fra fissen.

Til Ninas skræk, opdagede hun, at ikke alene havde Maria 8 store, brede, tunge ringe i skamlæberne, men også en ring gennem selve klitoris.

Pigen stod rank, og balancerede tilsyneladende ubesværet på de fantastiske stiletter, hvor hun kun støttede på selve tåspidsen og den spidse hæl.

Nina så ud på familien, men hendes blik blev fanget af Maria, som stod der, fuld af ar fra piskeslag. De store ringe i fissen og klitoris, og røret igennem hendes unaturligt enorme bryster. Det hele var så vanvittigt skræmmende for hende. Skulle hun ende med at se sådan ud? Var det hvad der var hende i vente? Hun ville langt hellere tilbage til den gamle hytte, hvis det betød hun kunne slippe. Hendes puls steg voldsomt og hendes hjerte bankede. Hun havde ikke været så skræmt før. Jack havde fået hende overbevist om at det nok skulle gå, men at ende som Maria, det var uhyggeligt. Hendes krop rystede og hun rettede blikket mod grusstien som de lige var kommet fra. Hun kunne umuligt løbe hurtigt nok i skoene, men hvis hun nu var hurtig om at få skoene af, så kunne hun måske nå at løbe væk, og hvis hun blev fanget, ville han måske tage hende tilbage til det andet sted? Hun var så bange for at blive ødelagt som den slave der. Nina regnede stadig med at hun en dag ville blive fri igen. Det var hun sikker på, men hvis hun så sådan der ud, ville det være lige meget, så ville hendes liv være slut.

Som forstenet sad hun i bilen og havde ingen planer om at skulle ud, med mindre hun skulle flygte.

Jack så lidt overrasket, at hans ellers så lydige slavinde nægtede at komme ud af bilen. Irriteret åbnede han døren, og trak hende brutalt op og stå.

“Skal du bringe skam over mig”, hviskede han rasende i hendes øre. “Det kommer du til at fortryde inden længe.”

“Jeg var så heldig at finde denne tøs. Hun har ikke familie, og ingen ved at hun er her. Vi får slet ikke problemer med hende. Jeg brugte hende i hytten gennem 3 døgn, og hun virker allerede ret lærenem og villig. Samtidigt er hun noget af det mest liderlige, og jeg er sikker på, at vi på kort tid vil kunne gøre hende til en pik sulten nymfoman i endnu højere grad end Maria.”

“Tak far.” Billie kom farende, og løftede op i Ninas ultra korte kjole, og satte ondskabsfuldt alle neglene i hendes opsvulmede fisse, så det begyndte at bløde. “Det var præcis sådan en jeg ønskede mig, om end hun godt måtte have været endnu yngre. Det kunne være sjovt at torturere en lille pige. Det har jeg ikke prøvet endnu.”

Han nappede hende ondt i den endnu opsvulmede klitoris.

Nina skreg voldsomt, forskrækket over den uventede behandling, samt af de voldsomme smerter, som skyllede gennem hende.

Af ren overraskelse prøvede hun at skubbe ham væk fra sig. Han var jo lidt mindre end hende, så det virkede ikke umuligt i hendes verden. Hun gjorde det ikke for at være ulydig, men det kom så uventet, at hun ikke kunne udholde smerten. Det skræmte hende fra vid og sans. Hun skubbede ham direkte ved brystkassen for at give skubbet mest styrke. Først da han gav slip og den grusomme smerte gik væk, gik det op for hende hvad hun lige havde gjort og mod hvem. Nina var godt klar over det ikke var godt, men på samme tid regnede hun med at Jack ville skåne hende lidt, da han godt vidste det var af ren refleks. Før havde hun jo ikke oplevet den slags ting fra andre end Jack. Hun håbede virkelig at hun ikke skulle være Billies slave, men Jacks, som han havde sagt det i hytten.

Nina var hurtigt kommet sig over smerterne, selv om de havde været endnu mere intense, end noget af det, Jack havde gjort. Da det var forskrækkelsen der havde fået hende til at reagere sådan, håbede hun inderligt at kunne overkomme den straf, der jo måtte komme.

Jack nåede at stille sig imellem dem, lige da Billie ville angribe Nina med en ondskabsfuldt udseende, meget kort kniv.

“Nu stopper du fandme, søn. Jeg har forklaret dig, at det er svært at bortføre de tøser og at de skal holde længe. Det var meningen, at denne tøs skulle være din. Men det bliver hun ikke. Jeg beholder hende som min private slavinde.“ Der kom et træt udtryk på hans kones ansigt.

“Jeg lover dig Billie, om få dage tager jeg afsted igen, og prøver at finde en pige til dig. En super ung pige, hvis jeg kan finde en. Er du sød, får du endda lov til at komme med.

Fie løb over til sin far som den første, for at sige hej til ham og derefter hen til Nina. Hun krammede hende om livet, så godt som hun nu kunne nå “Vi to skal nok blive rigtig gode venner, kan du tro.” Hun havde set Billies behandling af Nina, og løftede lidt op i nederdelen for at kigge på hendes nu blødende og stadigt ømme fisse. Men til Ninas overraskelse rørte hun den ikke, kiggede bare på den og smilede for sig selv. Fie var sikker på hun kunne lave en masse sjove ting med Nina. Det var dejligt med en ny legekammerater. Det var svært at lege med Maria, fordi de andre i familien også ville låne Maria, især Billie. Og meget af tiden var Maria jo optaget af praktisk arbejde i husholdningen. Så nu hvor der var en ny, håbede Fie, at den nye ville være tilgængelig langt mere, end Maria havde været det

Jacks kone, Lilly, vinkede Fie over mod sin far, som en hentydning til at det nu var hendes tur til at se lidt på slavetøsen. Hun tog Nina under hagen og studerede hendes ansigt nærmere. Lilly kom med nogen eftertænksomme lyde men var rigtigt godt tilfreds med det hun så. Nina stod stille, nervøst og forvirret. Lilly slap hende og mærkede hende lidt på armene, og tog hende på brysterne med et fast og hårdt greb, og æltede dem godt. Hun slap igen og trykkede hende ind mod sig og tog hende på røven i stedet for. Hun pressede den fast og gav den et ordentligt klask inden hun slap hende. “Løft op i kjolen lad mig se dig ordentligt” Lilly viste med fingeren at hun skulle dreje sig rundt og Nina adlød straks og hev op og gik roligt rundt om sig selv. Lilly skulle til at pille ved hendes fisse, da hun så at den allerede var godt våd. Hun smilede tilfreds og gav tegn til hun kunne slippe kjolen, som faldt pænt på plads.

Hun gik over og kyssede Jack intenst og kærligt “Dejligt at have dig tilbage, du har virkelig scoret flot denne gang. Hun er en fin lille sag, hende kan jeg lide” Hun kørte flirtende hånden ned af hans brystkasse og ned til hans pik som hun gav et klem, som hentydning til hun havde savnet den også.

Nina stod nu for sig selv og kiggede ned i jorden, turde ikke kigge på de andre. Hun var lettet over at Fie og Lilly var mere blide end de andre. Det beroligede hende lidt. Måske det kun var Billie der var så slem og havde ødelagt de andre slavinder.

Men selvom hun var lidt mere rolig, vidste hun godt at der nok ventede hende en straf eller to, selvom hun håbede hun kunne slippe. Det var jo ikke med vilje. Men hun følte sig alligevel ikke sikker og slet ikke med Billie stående i nærheden.

“Jeg har planer om at gøre hende til min helt private slavinde. Jeg vil naturligvis kneppe hende en hel masse, men også bruge hende på alle andre måder, hvor hun kan være til fornøjelse for mig. Hun har vist fremragende egenskaber for at være slavinde. Så hun skal oplæres og opdrages, og jeg håber, at i alle vil bruge tid på dette. Men da jeg ønsker at holde hende her som fast slavinde, skal hun have en fair chance for at indordne sig i sin nye tilværelse. I må selvfølgeligt både straffe og udnytte hende, men i må ikke ødelægge hende.” Han kiggede direkte på Billie, “Du må nøjes med at tortere Maria nogle dage endnu, knægt. Og også der holder du fandeme lidt igen. Jeg kan se i hendes ansigt, at hun har været i helvedet. Er det ikke sandt?”

“Arh hold op far. Jeg legede en del med hende i går, men det var sku da ikke mere, end hun kan holde til. Og jeg har nogle fine ideer. Må jeg ikke drive hende rigtigt langt ud i aften, far? Så kan den nye også se, hvad der venter hende.” Billie grinede så ondt, at Nina krøb sammen.

Tilsyneladende påvirkede ordene slet ikke Maria.

“Det ser vi på i aften, knægt. Lige nu vil jeg kneppe min kone til hun er helt hjulbenet.” Og uden hensyn til at begge hans børn så på det (og også 2 slavinder) trak han i et snuptag kjolen af Lilly. Hun var komplet nøgen. og spredte med det samme benene, så hans fingre kunne udforske hendes fisse. Alle kunne se, at hendes safter drev ned af inderlårene.

Jack drejede lige hovedet: “Maria, gå op på dit værelse. Tag Nina med, og fortæl hende noget om reglerne og pligterne her.”

Uden flere ord slyngede han Lilly op på den ene skulder og gik ind i huset, og smed hende i et lille rum, hvor han havde bygget en væg til væg seng.

Lilly gav tydelige tegn på at kunne lide hans behandling, det var lige hvad hun havde håbet på. Hun lagde sig straks klar på sengen, hvor havde hun dog savnet Jack.

Fie gik ind på sit værelse og Nina fulgte forsigtigt efter Maria, spændt på at snakke med en i samme situation, men stadig skræmt ved det hele.

Maria førte den nye, smukke slavinde med sig ind på sit værelse. Selvom det var spartansk indrettet, var hun stolt af det. Jack viste hende så meget respekt, at han lod hende bestemme alt over værelset, og aldrig trængte derind, med mindre hun var for langsom om at reagere, når hun blev tilkaldt. Værelset var hendes fristed, og hun elskede det så højt.

“Herren ønsker at jeg skal fortælle dig alting om, hvordan det hele fungerer her. Og fortælle dig om hvilke pligter og opgaver du i hvert fald kan forvente at få her. Desuden skal jeg prøve at lære dig nogle af de grundlæggende regler, så du bedst muligt kan tjene Herskabet. Med tiden skal du kende deres ønsker så godt, at du ofte skal være klar til at opfylde deres ønsker og behov, endnu før de har udtalt dem.”

Maria smilede til den nye, smukke pige, som hun instinktivt var kommet til at holde af. Med en håndbevægelse opfordrede Maria Nina til at sætte sig på sengen, så de kunne sidde der og snakke.

Nina så sig nysgerrigt om, hun havde ikke regnet med det ville se sådan ud og havde slet ikke regnet med Maria havde sit eget værelse. Hun kiggede på Maria, da denne begyndte og tale. Nina var skræmt af hendes udseende, men satte sig ned i sengen for at lytte. Hvis hun skulle undgå Billie, så måtte hun jo lære hvordan.

Maria smilede til hende. Hun spredte benene, således at hendes nøgne, groteskt opsvulmede fisse og store, strittende klitoris var helt synligt. Et øjeblik rørte hendes fingre ved fissen, men hun rykkede dem væk, som om hun havde fået stød.

“Regel 1 er at vi aldrig må onanere, eller have sex uden Herskabets tilladelse.” Hun så fortvivlet ud. “Så alle vi slavinder går rundt og næsten ryster af liderlighed hele tiden. Nogle gange kan jeg ikke holde fingrene væk, og giver mig en masse orgasmer. Men lad være med det. Herren straffer det forfærdeligt, og nu er han begyndt at overlade afstraffelsen til Billie, og så er det ti gange så slemt. Så jeg vil meget råde dig til at lade være med at onanere.

“Hvis vi i en lang periode har opført os helt perfekt, giver Herren os nogle gange lov til at have sex med hinanden.” Maria kiggede liderligt på Nina. “Jeg håber at han vil være så nådig en dag, for jeg vil rigtigt gerne elske med dig. Men det er nu meget sjældent at 2 slavinder får lov til det, undtagen når det er for at underholde herskabet. Men det ser ud til at Herren kan lide dig, så måske giver han lov. Under alle omstændigheder er det en fordel at vi kun er 2 slavinder nu. Så er vi næsten sikre på, at de vil bruge os til noget seksuelt næsten hver dag. Jeg kan næsten ikke klare en hel dag uden sex. Jeg er så liderlig at jeg næsten får orgasme, uden at gøre noget. Men får jeg det, skal jeg stadigt fortælle Herren det, og bede ham om at straffe mig.”

Nina så meget utrygt på Maria og rykkede sig en smule væk. Regnede hun virkelig med at de to skulle have sex? Det kunne hun da slet ikke gå med til? Hun var godt klar over hun ikke kunne undgå sex, men at være så liderlig at man ville gøre alt for at have det med hinanden? Det var for langt ude. Det skulle Nina ikke være en del af. Men hvad mente Maria med at Jack kunne lide hende? Han havde jo ikke lavet andet end at torturere hende? Og udnyttet hende, så hun besvimede flere gange? Er det at kunne lide? Nina kunne ikke rigtig fatte hvad der skete. Måske det hele bare var en lang tosset drøm? Det kunne hun i hvert fald håbe.

Det hele var forvirrende for Nina at fatte, dog lyttede hun godt efter, for hvis hun kendte reglerne, kunne hun bedre finde måder at slippe for Billie på.

Og det var alt der betød noget.

Maria var lidt skuffet over Ninas reaktion, men sagde ikke noget. For det første vidste hun jo godt, at hun ikke måtte dyrke sex med pigen uden Herrens tilladelse. Og for det andet vidste hun, at den medicin Herren altid fodrede sine slavinder med, i forbindelse med at han hyppigt pirrede pigerne til grænsen af orgasme, uden at give dem lov til at komme, med tiden ville gøre Nina præcis lige så liderlig som hun selv var 24 timer i døgnet. Igen strejfede hendes fingre hendes egen opsvulmede, drivvåde, dryppende fisse. Liderligheden var uudholdelig. Hun ville give næsten hvad som helst for en orgasme, men vidste, at straffen for at onanere ville blive ufatteligt grusom. Hun måtte håbe på, at Herren måske havde lyst til hende, når han var færdig med konen. Men efter at have kastet et blik på Nina, sukkede Maria. Hun kunne jo godt regne ud, hvem der ville modtage Herrens opmærksomhed i den næste tid.

“Regel 2 er tiltaleformer. Du skal tiltale Herren, og Billie som “Herre” og Lilly og Fie som Herskerinde. Glemmer du det, vil du omgående blive straffet.” Maria gjorde en pause. “Men når jeg er alene med Fie, forlanger hun det normalt ikke. Hun kan være så sød.”

Maria tænkte sig lidt om.

“Regel 3 er regler for at tale. Du kan tale frit til mig og eventuelle andre slavinder. Og til Fie, Lilly og Herren kan du også gøre det, hvis de ser ud til at have tid til at tale med dig. Til Billie SKAL du hver gang spørge “Må Slavinden tiltale sin Herre” før du siger noget. Glemmer du det, straffer han dig. Og tro mig, han er et geni til at finde lige de straffe du frygter og hader mest.”

Maria smilede til Nina, og klemte hende lidt ind mod sig. “Forstår du reglerne?”

Nina sad lige så stille og fulgte med. Hun remsede reglerne op i sit hoved for at kunne dem, så hun viste hvordan hun kunne undgå at blive tortureret. Det var den eneste tanke hun havde. Hun vidste godt at det ville blive hårdt lige meget hvad, men hvis hun nu fik en masse frihed, så kunne hun måske en dag komme væk derfra, helskindet, og ikke ende som Maria. Nina var inderligt skræmt ved tanken. At ende helt ødelagt. “Ja, jeg forstår”

“Regel nummer 4 er, at slavinden ALDRIG må afbryde en fra Herskabet der taler. Og hvis en af Herskerne afbryder dig, skal du straks tie stille.”

“Regel nummer 5 er om din påklædning. Ofte vil du modtage direkte ordrer om, hvilken påklædning du skal bære. Har du ikke modtaget direkte ordre, forventer herskabet at du klæder dig som de ønsker det. Herren og Billie ønsker dig helt nøgen, og når du har lært at gå i dem, skal du være iført stiletter ligesom dem jeg bar derude.” Maria, trak de ufatteligt høje stiletter op, der havde tvunget hende til kun at støtte på selve tåspidsen og på den 20 cm lange, sylespidse hæl.

“Det kommer til at tage lang tid tror jeg.” Hun kunne heller ikke følge ideen i de høje stiletter.

Maria fortsatte med at fortælle om påklædningsreglen: “Fie og Lilly foretrækker normalt at du har lidt tøj på, men ikke meget. En lille top, hvor brystvorterne er synlige, og en lille nederdel som f. eks denne.”

Maria holdt en nederdel frem, der var langt kortere end den kjole Nina allerede havde på. Nina fik at vide at hun skulle tage den nye nederdel og en minimal top på.

Nina stod et øjeblik efter, og følte sig helt nøgen. Toppen var åben, så meget af brysterne og også vorterne var fri synlige, og taljen i nederdelen sad virkeligt lavt. Alligevel nåede den kun lidt mere end halvt ned over røven, og det nederste af ballerne, og hele hendes opsvulmede fisse var synlige under nederdelen, der kun var 10 cm høj, som et bredt bælte.

Nina stod lidt og kiggede på sig selv. Hvis hun havde så lidt tøj på, hvorfor så overhovedet have tøj?

Hele situationen var skræmmende, men det var rart for Nina at hun havde en hun kunne tale med, så hun ikke skulle føle sig helt alene, hele tiden. Nu var det bare at overholde reglerne. Hun smilede et lille smil til Maria, måske det ikke var så slemt alligevel. Nu skulle hun bare have familien til at kunne lide hende.

“Heldigvis er Herskabet ikke ude på at ødelægge os, så når vejret er for koldt til at vi kan gå nøgne rundt udendørs, får vi lov at gå rundt i varmt tøj udendørs, og skal kun være nøgne indendørs.” Maria tøvede lidt. “På nær Billie. Sidste vinter skulle jeg ofte rende rundt helt nøgen i snevejret, medens han pinte mig. Og så var det endda meget mere de to andre slavinder han koncentrerede sig om. Herren havde heldigvis sagt til ham, at han skulle holde sig fra mig. Men i den seneste tid, hvor jeg har været familiens eneste slavinde, har han været efter mig hele tiden.” Hun så virkeligt fortvivlet ud.

Det bankede på døren, og da Maria åbnede, stod Fie udenfor.

“Hej Maria. Og hej, nye pige. Jeg vil lege med jer, og lære dig at kende.” Hun pegede på Nina. “Må jeg komme ind, Maria? Eller skal vi gå op på mit værelse?”

Maria kiggede på Nina. “Som sagt er vores værelser vores frirum, og Herskabet lader os have dem i fred. Hvad vil du helst? Lege med Fie her, eller på hendes værelse? Der er jo fint her, men Fies værelse er meget større, og hun har mange flere ting der.”

Ninas hjerte sprang et slag over da Fie pegede på hende. Nu startede det virkeligt, hun skulle nu gøre som en lille pige sagde. Nina så lidt forvirret ud, Hun var ikke helt klar på at blive kommanderet med. Men Maria havde jo sagt at Fie var sød, og bare ville lege. Men hvilke ting var det de snakkede om? Måske nogle dukker, det var Nina sikker på. Det var jo bare en lille pige, tænkte hun “Lad os gå ned på Fies værelse så?” Hun smilede forsigtigt og så over mod døren.

“Dejligt,”  sagde Maria. “Der er rigtigt hyggeligt dernede. Og der har vi ofte haft det så hyggeligt.” Hun smilede til Fie.

“Okay, så kom i to” Fie gik tilbage til sit værelse og holdt døren for begge slavinder. Da de var kommet ind kiggede hun sig lidt omkring, hvilket gav Nina tid til at nærstudere værelset mere. Sengen var enorm i forhold til, at det kun var Fie der skulle sove i den. Der var meget pænt. Det lignede et normalt pige værelse, med lyserøde ting, nogle almindelige dukker, et dukkehus, samt Barbie dukker og baby born dukker.

Hun havde flere forskellige, men der lå 3 dukker på gulvet og de var alle nøgne. Det undrede Nina lidt, at de alle havde fået tøjet taget af, men hendes tanker blev ledt væk af Fie, som beordrede dem til at sætte sig ned på sengen. Og Nina satte sig ned, uden at tænke over hvordan. Hun satte sig, med normalt samlede ben.

Fie så straks dette og så over på Maria “Maria altså, fik du slet ikke lært hende noget?” Fie gik hen og spredte Ninas ben korrekt. “Du skal ALTID havde spredte ben, om du står, sidder eller ligger. Ellers kan du godt regne med, at de andre ville give dig en straf. Det en meget vigtig regel, at din…..l” Hun holdt en pause og fniste lidt “tissekone” hun smilede “eller som far siger, fisse, den skal altid være synlig, ellers bliver de sure. Okay?” Fie smilede til Nina for at se om hun forstod og Nina nikkede forstående, hun var lettet over ikke at blive straffet for det.

Fie så igen på Maria og tilbage til Nina. “Tag tøjet af, så du er helt nøgen som Maria, for nu skal jeg rigtig lære dig at kende.” Den lille pige fandt en kasse frem under sengen og smilede spændt, mens Nina forsigtigt rejste sig og tog tøjet af og satte sig tilbage. Denne gang med spredte ben og Fie smilede tilfreds og kommenterede: “Du er vist lærenem.” Hun åbnede kassen og viste Nina sin samling af sexlegetøj. Der var 5 dildoer, en dildo som var meget tynd og kort og en der var meget lang og tyk, dog en del mindre og kortere end Jacks pik. De sidste 3 var midt i mellem og mere normal tykkelse, men den ene var med knopper på, en anden var normal men lyserød, og den sidste var med en spids på, og bevægede sig mere når den vibrerede. Mens de andre kun vibrerede normalt. Og så lå der en snor med kugler på og et enkelt æg. “De her er helt mine egne! Og kun mine. Jeg har nemlig fået dem af min mor og far.” Det var tydeligt at se hvor stolt hun var, over at have sin egen samling, selvom den ikke var særlig stor endnu.

Hun stillede kassen på gulvet og smilede. “Så, læg dig ned og spred benene godt, nye pige” Nina var meget forbavset over at sådan en lille pige allerede havde dildoer og var stolt over dem. Hun spredte sine ben godt til siderne og lagde sig ned. Nu indså hun, at det ikke var helt uskyldige børnelege de skulle lege.

Fie gik ind mellem Ninas ben og prikkede lidt forsigtigt på de opsvulmede skamlæber, som endelig var ved at blive lidt mindre. Fie trykkede lidt på dem og skilte dem forsigtig ad, og kiggede interesseret på dem. Hun skilte også de små ad og nærstuderede hendes fisse godt og grundigt. Så slap hun dem og kørte sine fingre rundt i kanterne og stak en enkelt finger ind for at mærke. Det gav et sæt i Nina der ellers lå uforstående og lod hende pille.

Fie tog hånden til sig og skilte skamlæberne ad med en hånd, så hun kunne tage fat i klitoris med den anden. Hun stak sit hoved ned og slikkede lidt på den. “Mmm” lød det tilfreds fra hende.

Der gik ikke længe før Nina mærkede, at hun var ved at komme og Fie stoppede straks og så overrasket ud. Nina var lige så våd som Maria, hvis ikke mere, og Fie havde endda været ekstra forsigtig. ”Du bliver godt nok våd hurtigt, så behøves vi slet ingen smørelse. For Maria er også meget våd. Men det er fordi de andre ikke vil give hende orgasme. Men når jeg leger med jer må i godt, det ser så sjovt ud.” Hun smilede og så over på Maria, som sad og kiggede på Ninas allerede drivvåde fisse. Selvom Nina slet ikke havde spist Jacks medicin ret længe, var hun bare en af dem der blev våd med det samme og kom hurtigt. Hun hadede det, det var forfærdeligt pinligt. Især da Jack udnyttede hendes vilde trang til orgasme, til at give ham tilladelse til at bruge hende.

Maria smilede. Fie var blevet så nysgerrig efter hvad sex gik ud på det seneste halve år, og det var en stor fordel for slavinderne. Hos Fie kunne de få afløb for deres konstante liderlighed, og Fie lod dem altid få orgasme, ja hun forlangte ofte at slavinderne kom igen og igen. Maria kunne virkeligt godt lide den lille pige, selvom hun naturligvis også var slavinde for hende, og nogle gange blev tvunget til ting hun bestemt ikke havde lyst til.

Den nye pige var spændende. Det glædede Maria, at Nina allerede var så liderlig. Maria håbede, at Fie ville beordre de to slavinder til at have lesbisk sex. Det ville være så skønt. Hun syntes, at Nina var virkeligt smuk og sexet, og samtidigt var hun en rigtig sød pige.

“Det skal nok blive sjovt” sagde Fie mens hun aede Nina på låret. Hun fandt den store dildo frem fra kassen og satte den mod Ninas fisse. Det var lidt svært at få den ind. Hun kørte den lidt rundt og fik den til sidst skubbet ind. “Den er vist lidt stor til dig. Det er godt at du er så våd.” Fie tændte vibratorerne, som resulterede i at Nina straks krummede ryg og fik en lille orgasme. Lillepigen fnes og tog den ud. “God pige.” Hun klappede hende på låret og smilede. “Nu skal du se hvordan Maria gør. Læg dig ned Maria.” Hun smilede, mens Maria lagde sig ned. Hendes fisse var også drivvåd, men det havde Nina allerede set på Marias værelse.

Fie trykkede dildoen mod fissen og den gled helt ind uden problemer. Maria var ikke snæver som Nina var, tværtimod. Fie tændte vibratoren i dildoen og pillede ved Marias fisse til hun kom.

For Maria var det den helt store befrielse. Det var mange dage siden hun havde fået lov til at komme, og Billie havde konstant pirret hendes fisse, lige til grænsen af orgasme. Befrielsen var så stor at hun begyndte at græde. Gennem tårer smilede hun til Fie og takkede hende for orgasmen.

Da Maria var kommet tog Fie dildoen ud og lagde den på plads. Hun fandt de to nøgne barbiedukker frem, og lagde dem i en 69er. “Nu skal i få hinanden til at komme igen, men det skal være sådan her. Og da jeg ikke kender den nye pige, så skal hun være nederst og Maria skal styre det meste” Hun tog kassen med op i sengen og satte sig op af hovedgærdet. Sengen var så stor at hun kunne se på der fra, uden at være i vejen. Fie pegede derhen hvor Nina skulle lægge sig, hvilket hun omgående gjorde, med spredte ben og så tøvende over på Maria. Hvad var det for nogen lyster et lille barn kunne have. Skulle hun ligge her og have sex med en anden slavinde, mens barnet kiggede på? Det var virkeligt væmmeligt. Nok var det ikke så slemt som at blive brugt af Jack, men det var alligevel ydmygende. Hvordan kunne Maria dog nyde det?

“Du er så sød, Herskerinde Fie. Det bliver rigtigt dejligt.” Maria kravlede hen over Nina, og hendes fingre spredte med det samme den yndige piges opsvulmede fisse, så hendes tunge kunne ramme den lille, men stadigt opsvulmede klitoris.

Et kort stykke tid lod hun tungespidsen danse direkte på klitoris, men lige da Nina var ved at få orgasme, flyttede hun tungen lidt, så hun slikkede skamlæberne. Maria ønskede at opbygge Ninas liderlighed, for at hendes orgasme skulle blive så kraftig som muligt. Og hun var så erfaren med lesbisk sex, at hun med det samme gav Nina en fantastisk oplevelse.

Men Maria mærkede, at Nina næsten ikke rørte hende, og det var hun naturligvis ikke tilfreds med, for på trods af den orgasme hun lige havde fået, var hendes sex lyst og længsel efter flere orgasmer så enorm, at det næsten føltes som en smerte dybt i hendes drivvåde fisse.

“Du hørte Herskerinden, Nina. Kom i gang med at bruge dine fingre og tunge på mig. Har du aldrig haft sex med en anden pige før?”

Nina havde kun været sammen med en pige én gang, men der var de begge ret fulde, så der føltes det helt anderledes. Men det behøvede de ikke at vide noget om.

Fie støttede Maria “Det rigtigt Maria, kom så i gang nye pige!” Selvom Fie godt vidste hvad Nina hed, ville hun gerne kalde hende den nye pige lidt endnu.

Nina blev forskrækket over den pludselig stoppen og kommanderen fra dem begge, hun følte sig i mindretal og følte hun var den eneste slave til stede.

“Undskyld Maria og undskyld Herskerinde, jeg er ikke vant til dette, nej.” Det var flovt for hende at skulle fortælle dem det, for Maria var virkelig god, det måtte hun indrømme. Det gjorde ikke ondt på nogen måde. Men Nina ville gerne have den orgasme snart, så de kunne blive færdige med den her leg, som Fie kaldte det.

Nina stak straks tungen ind mellem skamlæberne og slikkede rundt om klitoris og på indersiden af skamlæberne, og lige en enkelt gang direkte på klitorissen. Det var svært. med de store ringe, Nina håbede hun aldrig skulle have sådan nogen, de var meget skræmmende at se på, men hun måtte bare prøve at ignorere dem.

Nina stak en finger ind Maria og straks en til, og kørte dem rundt, mens hun slikkede hende så godt hun kunne. Hun ville ikke være fjender med Maria allerede nu, og heller ikke med Fie. Hun prøvede sig bare frem og gjorde hvad hun forestillede sig kunne være rart. Og Fie smilede tilfreds. “Det var bedre, og bliv ved, du lærer det nok, for Maria er så dygtigt.”

Maria krympede sig og pressede lårene hårdt sammen om Ninas hoved, da hun fik en kraftig orgasme. Det var dog ikke en sprøjteorgasme, som hun ellers hyppigt fik, hvilket nok var meget godt. Maria var ikke sikker på, at Nina ville, kunne klare, hvis hendes ansigt og mund blev sprøjtet fuld af hendes safter.

Selv under den kraftige orgasme, koncentrerede hun sig om at pirre Nina så effektivt hun kunne, og lige bagefter kunne hun mærke, at Nina var helt elektrisk af liderlighed. Maria lod sin ivrige tunge cirkle rundt om den hårde tap, og mærkede Nina vride sig hjælpeløst under sig. Lige da Nina skulle til at komme, jog Maria en finger op i hendes røv, og lod tungen massere den yderste spids af hendes klitoris.

Maria nød pigens desperate bevægelser af kroppen, og kunne tydeligt mærke, at den snævre skede trak sig sammen rytmisk. De lykkelige klynkende lyde fra Nina, gjorde bare Maria endnu mere liderlig, med det resultat, at hun øjeblikkeligt begyndte at få orgasme igen.

Maria havde det vidunderligt.

Nina måtte overfor sig selv indrømme at hun nød det, men blev forskrækket over Marias voldsomme orgasme. Hun fortsatte så godt hun kunne for ikke at skabe problemer, og da Maria var kommet, fortsatte hun sin pirring, indtil hun ikke kunne klare Marias leg ved sin fisse. Hun vred sig ukontrolleret.
Selvom Nina ikke brød sig om at ligge her og slikke fisse, så havde hendes krop helt andre ideer, og den voldsomme påvirkning fik hende til at komme i en stor orgasme, som fik hende til at slappe helt af i kroppen, medens Marias fingre gled ind helt uden problemer.
Da Nina kom til sig selv efter orgasme rusen blev hun helt forvirret over fingeren i røven, det var ikke særlig rart nu hvor hun lagde mærke til den.
Imens de begge fik en orgasme, sad Fie og så på og gned sig selv på fissen med den mindste dildo og nød synet

Maria stønnede liderligt. “Kunne du ikke tænke dig at se en af os komme i uendelige orgasmer, Herskerinde? Det plejer du at kunne lide.”

Maria havde ofte haft held til at lokke Fie til at “straffe” hende ved at give hende orgasmer lige indtil hun var på grænsen til at besvime. Og hun håbede at Fie igen ville vælge hende. Men nu kunne det jo også være at Fie hellere ville se Nina vride sig i den ene orgasme efter den anden.

Selv om Maria længtes så vildt efter flere orgasmer, fristede tanken om at se Nina vride sig hjælpeløst, medens hun selv og Fie pirrede hende i det uendelige nu også. Bare Fie var med på denne leg?

Fie så smilende på Maria ved tanken. “Det lyder som en god ide! Men så skal det være Nina, så kan hun også lære at man skal have spredte ben og gør hvad der bliver sagt med det samme!” Hun rejste sig straks fra sengen og gik hen til Maria med kassen, og så ned på Nina. “Vi må nok hellere binde hende fast, ellers bliver det svært”. Nina så skræmt op på dem, hvad havde de gang i? Og hvorfor gjorde Maria det her mod hende. Hun var både skræmt og skuffet over Maria.

Maria gik hen i et skab, og hentede to bøjler, der kunne sættes fast i enden af sengen. Det lignede de bøjler en læge bruger til en gynækologisk undersøgelse, men der var mulighed for at låse pigens ben fast i holderne.

Snart lå Nina med røven helt ude på kanten af sengen, og de vidt spredte ben låst fast i de to holdere. Lårene var stramt bundet til holdernes skrå stænger.

2 bagage strammere blev spændt fast, en over hendes mave og en lige oven over brysterne, før hendes hænder blev strakt stramt ud mod sengens hovedgærde.

Endelig fandt Maria en knebel, udformet i et gummimateriale og med form som et kødben til en hund. Den proppede hun i munden på Nina, så denne nu hverken kunne tale eller komme til at bide sig i læberne.

Nina kunne måske bevæge hoved og fødder en smule, men absolut ikke andet.

Især hendes fisse var bundet så stramt fast, at om så de satte ild til fissen, ville Nina ikke have kunnet flytte den en millimeter.
Hun lå skræmt og så på, medens de spændte hende fast. Hvorfor skulle der så meget til? Hun kiggede nervøst på dem, så godt hun kunne, men havde ingen mulighed for at sige eller gøre noget. Hun måtte bare acceptere den skæbne der ventede hende, og håbe på de ville skåne hende bare en smule, selvom hun godt kunne regne ud der ikke var så stor mulighed for det.

Maria smilede til hende, både beroligende men også liderligt. Hun bøjede sig ned, og kyssede begge Ninas brystvorter.

“Nu skal du få flere orgasmer end du nogensinde i dit liv har fået, hvis altså ikke Herren allerede har givet dig en omgang med vilde orgasmer i hytten?”

Maria tydede Ninas hovedbevægelser som et ja, og idet hun kælede med den opsvulmede fisse, var det let at tro, at Nina allerede havde fået en enorm omgang af Herren.

Men Maria var vild af liderlighed, og havde overhovedet ingen planer om at skåne pigen. Tværtimod.

Hun ønskede at Nina skulle prøve at få orgasmer til hendes hjerne slog krøller på sig selv, og hun slet ikke fattede, hvad der skete for hende. Det var jo heller ikke godt at vide, hvornår hun næste gang fik lov til at få orgasme.

“Herskerinde, må jeg pirre min fisse, samtidigt med at jeg bringer Nina til vanvid i orgasmer?”

Fie stod ved siden af sengen, og nød synet og tanken om hvad der skulle ske, Hun elskede at se dem få orgasmer. Hun smilede til Maria “Ja det må du da gerne Maria” Også Nina smilede hun ned til. “Nu skal vi have det rigtig sjovt.” Hun smilede glad og tilfreds.

Maria brugte på skift alle vibratorene oppe i Ninas dryppende fisse. Hun ville gerne kneppe hende med en af dem, helst den største, og så pirre klitoris på skift med sin tunge og en af de mindre vibratorer.

Men hendes ene hånd æltede uafbrudt rundt nede i hendes egen overdimensionerede fisse, og hun havde derfor kun en hånd til Nina. Maria KUNNE simpelthen ikke flytte sin hånd fra de voldsomt forlængede skamlæber, der som store, opsvulmede puder hang langt ned mellem hendes lår.

Fie så kun på til at starte med, men lidt efter gik hun ind og tog over for den dildo der var i Ninas fisse og kørte den godt frem og tilbage og rundt i hende. Mens Nina lå hjælpeløst og lavede jamrende lyde.

“Husk på, at når hun får orgasme, skal du ikke lade hende slappe af. Tværtimod. Lige når hun vil slappe af efter orgasmen, skal vi begge gøre os ekstra umage. Fanger vi hende der, kan vi føre hende direkte over i den næste orgasme, Herskerinde.Hvis du vil se hende vride sig i fuldstændig hjælpeløshed, skal du prøve at pirre hende allermest, lige når orgasmen ebber ud.” Maria smilede konspiratorisk til Fie, og førte den finger der hidtil havde haft  så hårdt arbejde i hendes egen fisse, ind mellem Fies tynde ben. Hun lod fingeren glide frem og tilbage over den lille glatte revne. Pigen havde endnu ikke fået hår på fissen, men Maria kunne mærke, at barnefissen var både varm og fugtig.”

Fie nød Marias berøring og spredte sine ben, så hun bedre kunne komme til, mens hun ivrigt gjorde som Maria havde fortalt hende, med det formål at give Nina endnu flere orgasmer. Nina lå i sengen og krummede sine tæer og rystede på hovedet af liderlighed. Hun kunne på ingen måde lide hvad der skete, men hendes krop kunne ikke lade være med at komme om og om igen, og hun skreg under kneblen af frustration over ikke at kunne styre sin krop.

Nu hvor Nina lå og spændte alle muskler i et fortvivlet, men umuligt forsøg på at slippe for flere orgasmer, og mumlede uforståelige, stønnende lyde ud gennem kneblen, var Maria selv så skum liderlig. Hun var NØDT TIL at kæle med sin liderlige fisse.

Hun flyttede hånden fra Fies lille barnlige revne, og da hun så barnets skuffelse, sagde hun:

“Desværre har Herren indprentet mig, at du skal forblive jomfru. HVIS jeg kommer til at tage din mødom, vil han give mig værre tortur, end nogen pige har fået her på gården før.”

Hun æltede sine enorme skamlæber mellem fingrene, og nærmest mishandlede Ninas klitoris samtidigt.

“Han sagde noget om at invitere nogle af naboerne, og så lade dig selv vælge, hvem der skal have æren af at tage din jomfru fisse i besiddelse. Har du talt mere med ham om det, Herskerinde?”

Maria intensiverede arbejdet i toppen af Ninas fisse, og der lød en hvinen, næsten som en fløjten fra den hjælpeløse pige, hvis krop rystede voldsomt.

Fie så meget skuffet op på Maria, hun kunne ikke forstå hvorfor den jomfru hinde var så vigtig, hun ville jo også bare gerne have lov til, at komme. “Nej, for da han endelig havde tid, så skulle han ud og finde en slave til Billy, men det gjorde han ikke og nu tager han snart afsted igen.” Hun lød både sur og skuffet over sin far “Jeg tror jeg vil snakke med ham i aften eller i morgen”.
Hendes irritation forsvandt hurtigt, da hun havde det så fantastisk med at få Nina til at komme igen og igen. Nina lå helt hjælpeløst og var ved at miste forstanden, hun var ved at nå sin grænse og kunne snart ikke holde til det mere. Hun var bange for hun skulle besvime igen.

“Så Fie, nu har vi fået hende trængt helt derud, hvor hun mister kontrollen over sig selv. Kan du se, hvordan alle musklerne i hendes krop spænder? Og se der, der sprøjter en lille smule op fra hendes fisse. Hun skal nok lære at få sprøjte orgasme inden længe, hvis hun altså får lov til at få orgasme. Og hun ryster og hyler som en besat. Men vi kan øge hendes nydelse, til hun bliver helt vanvittig, hvis vi gør os umage nu.” Med en kraftanstrengelse flyttede Maria sin venstre hånd fra sin egen fisse, hvor den allerede havde fremtryllet mindst 10 orgasmer. Men det var slet ikke nok for Maria, der inderligt ønskede sig i Ninas sted. Hun skiftede til den tyndeste vibrator, som hun vidste, havde de vildeste vibrationer ude i spidsen. Og anbragte den direkte mod spidsen af Ninas Klitoris, hvilket fik offeret til at kæmpe endnu mere, idet en orgasme, der var kraftigere end alle de andre rev hende helt i stykker. Maria både slikkede og pirrede området omkring klitoris med sin højre hånd, medens hun forsøgte at tvinge endnu vildere orgasmer ud af den ødelagte pige, der forsøgte at vride sig under hendes fingre. Med tilfredshed så Maria, at Fie skiftede til den største dildo, og pumpede løs af alle kræfter, uden overhovedet at vise den ødelagte fisse, der nu igen blødte ret meget nogen form for nåde. Ninas fortrukne ansigt og klynkende hvin gennem kneblen, øgede Marias ophidselse til uanede højder.

“Bliv ved Fie.” I sin ophidselse glemte hun helt at tiltale sin Herskerinde ordentligt. “Hun er helt vanvittig nu. Er det ikke skønt?”

Nina lå og vred sig helt ustyrligt, hun prøvede at tigge og bede dem om at stoppe, men det var ikke til at forstå hvad hun sagde. Der kom kun nogle uforståelige lyde, blandet med støn og skrig ud af hende. Hun var skræmt og bange. Hvordan kunne de dog finde på dette, hvordan kunne Maria finde på sådan noget, Nina havde intet gjort, hvorfor skulle hun udsættes for dette. Der var intet ved det, Nina nød længere. Orgasmerne var ulidelige, og hendes fisse var øm og var begyndt at bløde igen. Og hendes klitoris, var helt opsvulmet.

Da de skiftede dildoen og vibratoren ud, nåede de hendes grænse. Hun fik en enorm orgasme, langt større end de andre, den fik hende til at skrige af alle kræfter og besvime på stedet. Hendes krop kunne ikke udholde de mange orgasmer hele tiden og nu lå hun der og rystede de sidste orgasmer ud, helt bevidstløs. Fie var meget tilfreds og glad og tog dildoen ud og kiggede op på Maria.

Maria var vild af liderlighed, så så snart hun ikke længere skulle bruge hænderne på Nina, begravede hun den i sin egen enorme fisse. Hun næsten flåede i de opsvulmede skamlæber, og stak hele den ene hånd op i skeden. Hun fik omgående orgasme og stønnede liderligt, uden tanke om noget som helst, bortset fra sin egen nydelse.

SLUT (Læs Ninas slaveri. Fanget i hytten, kapitel 1 igen her)

Del dette indlæg