Nathalie – parterapi

Parterapi med en lidt uortodoks terapeut.

Nathalie er glad. Træt i kroppen – men glad. Hun cykler fra arbejde, skolen hvor hun har undervist i mange år, har en aftale i dag – endeligt, langt om længe, har hun fået overbevist sin mand og faderen til hendes to børn, om at parterapi vil være vejen frem for dem.

Hun har fået en anbefaling fra hendes gode veninde Gitte, om en god og lidt uortodoks terapeut. Det var også Gitte der også anbefalede psykologen til Nathalie – og han var virkelig god. Fik Nathalie til at omfavne og elske den kneppedukke hun inderst inde er. Det var et stort skridt for Nathalie, hun har brugt mange år på at skamme sig over nydelsen ved at blive taget med magt, brugt, udnyttet og stille sig til rådighed for de fleste mænd.

Nathalie smiler for sig selv, mærker cykelsadlen der lækkert gnider sig mod hendes skød. Hun har opnået meget i sit liv, ved at bruge sig selv, sine store bryster og sit underliv. Kørekortet, læreruddannelsen og rabatter på lækkert oksekød, er bare en brøkdel af det hun har kneppet sig til, tænker hun stolt. Og drengene!, de vilde og uartige, bande-drengene, dem havde hun jo også fået lidt styr på – altså bare lidt, og med hendes datter, Silles, hjælp.

Hendes tanker falder på Mohammed, den beskidte knægt der er Silles kæreste, med mere. Hun mærker fugten mellem benene, vil helst ikke, men kan ikke lade være med at tænke på alle de gange, hun har siddet på knæ og kigget ind af nøglehullet til Silles værelse – set dem.

Nathalies elskede datter Sille, bliver dagligt kneppet på alle mulige tænkelige og utænkelige måder. Man kan sige meget om Mohammed, men kreativ, det er han! Nathalie får lidt åndenød når hun tænker på det, på sidst hun kiggede ind af nøglehullet. Sille havde stået i bro, det var såmænd ikke det der var så anderledes, det havde Nathalie set mange gange før. Men hun var nøgen og Mohammeds tykke, mørke pik, bankede løs i hendes alt for lille, barnligt udseende fisse.

Nathalie væmmedes over synet, alligevel var hun troligt blevet siddende og havde sågar onaneret til synet og erindringen. Hun kan heller ikke helt glemme, at han trak sig ud og gik rundt om Sille, stillede sig foran hendes kønne ansigt, hvor han onanerede til han sprøjtede – og han sprøjtede jo helt vildt den knægt! Nathalie ved ikke rigtigt om det er det værste eller bedste ved ham, men han kan ligesom blive ved og ved. Pikken står jo konstant på den knægt!

Det er lidt modvilligt at hun tænker på ham. Hendes krop reagerer så irriterende liderligt. Hun har suttet og mærket hans pik, og når han ser sit snit til det, kræver han af Nathalie. Han er elev i hendes klasse og det er svært at undervise og udvise autoritet, over for en 15 årig der har set og oplevet hende i de mest sårbare situationer. Der hvor hendes krop gennemrystes af lækre, dybe, intense og voldsomme orgasmer.

Og noget helt andet er, at hun kan mærke hans kønne, mørke øjne på sit bryst konstant i timerne – det gør hende skrækkelig liderlig og hendes vorter stritter konstant i hele undervisningen. Hun prøver at tæmme sig selv, men hun kan ikke lade være med stolt at skyde brystet frem. Hun må jo også give ham – tænk hvis han gjorde alvor af truslerne og talte højt…

Nathalie hopper af cyklen, det har været en god dag og hun er i strålende humør. Hun kigger på sin mobil, tjekker adressen en ekstra gang – den er god nok, det er her terapeuten har til huse. Hun glatter sin nederdel, retter på resten af tøjet og prøver at få styr på sin vejrtrækning. Så låser hun sin cykel og kigger efter sin mands bil, men kan ikke få øje på den nogle steder.

Hun kigger på uret, tripper lidt da det er ved at være tid, skriver en besked til sin mand og går ind i opgangen og finder terapeutens venteværelse. Hun er spændt og lidt nysgerrig, har besluttet sig for at være bundærlig og håber på, at manden vil være det samme.

I det samme står han i døren og hun lyser op, mærker lettelsen. Han kysser hende, smiler og spørger om hun er spændt. “Ja, meget, og tak fordi du vil prøve..”, smiler Nathalie og mærker hans hånd lukke sig om hendes, klemmer blidt og kærligt. Nathalie retter sig op i stolen, da døren går op, uhh, hun syntes det er ret spændende og føler sig også med på noderne, over sådan at gå i terapi. Hendes smil stivner dog lidt, da Jesper, faderen til en af hendes elever, træder ud sammen med hans smukke, mørke tjenestepige, som Nathalie også kender ret godt.

Hvorfor har DE været i PAR-terapi?, tænker Nathalie, og mærker at hun bliver varm i kinderne og rød i hovedet. Hun ved ikke rigtigt hvor hun skal kigge hen, begge de to røvlækre mennesker har hun jo dyrket forbudt sex med – og ville give meget for at gøre det igen. De er så smukke og sexede, og den udstråling hos dem giver hende et sug i maven. Men det lykkes hende dog at nøjes med at nikke afmålt hen mod dem.

Jesper nikker igen, men Rosa løfter sit ansigt, smiler og kigger intenst på Nathalie. Nathalie vrider sig lidt, mærker hvordan Rosas blik planter en prikkende og stikkende, kildene liderlighed i hende. Hendes mand klemmer beroligende om hendes hånd, tror at Nathalies forfjamskede opførsel skyldes nervøsitet over terapien og hvad den kan føre til.

Hun kigger efter Rosa og Jesper da de går, hører kun langt væk, en varm og behagelig rolig mandestemme, der byder hende og hendes mand velkommen. Nathalie vågner op igen, da hun mærker hendes mand holder hende på skulderen og siger: “kom skat, det er os nu”. Hun kæmper sig ud af sin trance, smiler og vælger at være fuldt tilstede.

Hun bliver overrasket over, at der inde hos tarapeuten sidder en smilende og venligt udseende kvinde. “Velkommen, jeg hedder Anna..”, siger kvinden og rækker hånden ud mod dem. Hun virker rar, tillidsvækkende og behagelig, tænker Nathalie og smiler tilbage. Manden præsenterer sig også, han hedder Michael og har en lækker rolig og dyb stemme, syntes Nathalie.

Terapeuterne forklarer at de altid coacher sammen når de har par inde, det maskuline kontra det feminine, han-hun, yin og yang og forskellige perspektiver. Det giver god mening i Nathalies ører, hun læner sig tilbage i sofaen og kærligt op af sin mand. Det starter lidt trægt op, det er lidt svært bare sådan hælde ud – til fremmede mennesker – og hendes mand har nærmest fralagt sig ansvaret, ved at starte ud med at fortælle at han kun er her, fordi Nathalie ønsker det.

Nathalie bliver irriteret på ham over den udtalelse, syntes måske lidt det beviser at han er en vat-pik. Men hun elsker ham jo, ønsker bare at han bliver vækket lidt til live. Hun får også følelsen af, at han er meget opmærksom på den kvindelige terapaut, Anna, og det hun siger. Han læner sig frem mod hende, smiler og nikker samtykkende.

Nathalie hører ham fortælle, at hun, Nathalie, ikke er interesseret i sex…! At hun kryber uden om og f.eks. venter med at komme i seng, til han er faldet i søvn. Det passer jo ikke, løgn!, tænker Nathalie og prøver ihærdigt at bryde ind. Anna tysser på hende, beder hende om blot at lytte til sin mand og hans oplevelse af deres forhold.

Det passer bare ikke, skumler Nathalie, kan jo huske at han fik lov til at sperme ud over hendes ansigt for ikke længe siden, der sagde hun også ja og tak. Og ok, der var en enkelt aften, hvor de skulle være sammen – men Mohammed havde allerede taget hende ude på badeværelset, mens Sille kiggede på…

Den mandlige terapeut, Michael, retter blikket og ordene mod Nathalie. Uhm, hans stemme får det til at kilde i hendes krop, og den der opmærksomhed fra sådan en mand, får hende næsten til at strutte af lykke og lidenskab. Han spørger hende om hendes oplevelse af det, og hun fortæller at hun ikke genkender mandens udlægning af deres forhold, at hun betragter sig selv som en varm og villig kvinde, der tit har lyst.

Hun fniser lidt ungpige-agtigt, synes både det er spændende og lidt grænseoverskridende at sidde her og udlevere sig selv. Og Michaels stemme og øjne gør det ikke mindre pirrende, det mærker hun tydeligt på kroppens reaktioner. Hun kaster et blik på Anna, mærker et lille stik i brystet, da hun opdager at Annas opmærksomhed er rettet udelukkende mod Nathalies mand.

“Du virker meget anspændt?”, siger Anna mildt og kigger spørgende på Nathalies mand. Nathalie mærker en barnlig irritation over, at det er ok at afbryde hende, men hun ikke må. “Arhh, lidt måske..”, siger Nathalies mand og trækker på skuldrene. Anna smiler og rejser sig, smiler stadig da hun stiller sig bag Nathalies mand og beder ham lukke øjnene, hun tager fat om hans skuldre begynder at ælte og massere ham, på en måde der er lige lovlig intim, synes Nathalie.

Hun giver signal til Nathalie om at rejse sig og stille sig sammen med hende. “Massér din mand, løsn hans spændinger og mærk ham, kærtegn ham og connect med ham!”, nærmest befaler hun og ser lidt bebrejdende på Nathalie – som om det hele er hendes og kun hendes skyld.

Nathalie prøver, men er ikke så vant til at give nakke-massage, hendes fingre er måske heller ikke stærke nok, så Anna puffer hende hurtigt væk, “se nu her!”, siger hun nedladende og sætter fingrene på Nathalies mands nakke, trykker erfarent og til stor fryd for manden, “åhh gud, ja, der.. åh!”.

Nathalie føler sig tilsidesat og sætter sig skuffet, tager mandens hånd, bare lige for at kaste et signal om at han er hendes. “Ej, det der skal du lige være sød at lade være med”, siger Anna på en irriterende, terapeut-pædagogisk måde, inden hun fortsætter, “du skal være sød ikke at ødelægge de energier der er mellem os.. mellem din mand og jeg”. Nathalie kan se et lille smil om munden på hendes mand og den irettesættelse hun netop har fået af Anna, gør hende lidt lille og klemt.

“Du kan sætte dig over ved siden af Michael, så kan du se det hele, lære hvordan man gør..”, siger Anna og slår nærmest kommanderende ud med hånden, mod den plads hvor hun lige har siddet. Avv, Nathalie føler sig ikke så lidt provokeret, men rejser sig for at sætte sig på Annas plads.

Der er næsten stille i lokalet, kun mandens tilfredse suk høres. Nathalies øjne er som naglet til Annas hænder, der masserer ja, men også glider kærligt ned over hans kraveben og ud over hans arme. “Bare nyd det, giv dig hen.. Nyd mine hænder og kærlige energier, forestil dig at det er din kvinde..”, hvisker Anna kærligt og kigger Nathalie i øjnene.

Hun er godt nok vovet og flabet, tænker Nathalie, men synet og truslen det er, gør noget ved hende – noget lækkert liderligt. Michael lægger hånden på hendes knæ, smiler rart og rykker sig tættere på hende i sofaen, “bare se, trygt – jeg passer på dig..”, hvisker han og lægger armen om hendes skulder, trykker hende tættere ind til sig. Det er godt nok uortodoks, som Gitte sagde, men også en rar følelse, trygt, og bare duften af denne mand – uhmm.

Nathalie holder stadig skarpt øje med Annas kærtegn, skal til at opponere da Anna knapper hans skjorte op og trækker den af ham. Hun kan ikke forstå sin mand, hvordan kan han bare lade en fremmed kvinde røre ved ham på denne måde?, med nøgen overkrop! Hun mærker en jagende smerte og har mest lyst til at skrige. Men Michael har fat i hendes nakkehår og kigger advarende på hende, vender så igen blikket mod Anna og smiler varmt.

Anna smiler tilbage og et lille kælent støn smutter ud mellem hendes læber, da hun spørger Nathalies mand om han nyder det? “Uhmmm ja – meget”, svarer han begejstret. Nathalie ved ikke hvor hun skal plante sit fokus, Michael kæler for hendes ømme nakke, men efterlader hende ikke med nogen tvivl om, at han er tæt på hendes nakkehår. Hans anden hånd kører blidt op og ned af låret på hende, og det er dejligt, men Nathalie kan ikke bare give sig hen – hun har også sin mand og Anna at holde øje med.

“Jeg håber det er ok med dig?”, siger Anna mildt, da hun stiller sig foran Nathalies mand og signalerer at hun vil sætte sig overskrævs på ham. Gu’ fanden er det ej ok – tænker Nathalie, men mærker Michaels hænder der cirkler rundt ved hendes nakke. “Ja.. ja, selvfølgelig er det ok..”, stammer Nathalie og stirre på den fremmede kvinde. der krænger sin nederdel lidt op, inden hun skræver over Nathalies mand. “Du skal stadig holde øjnene lukket og bare nyde”, siger Anna og holder hans ansigt mellem sine hænder. “Det er ikke svært at nyde..”, svarer han lummert.

Nathalie ville ønske hun kunne se hvad der foregår, men hun ser kun Anna, der vridende bevæger sig på hendes mands skød. Indimellem kan hun se Annas hænder bevæge sig på hans skuldre og ned af hans arme, og Nathalie er ved at gå til, da Anna løfter mandens hænder og placerer dem mellem de to.

Michael har løftet sin hånd, kører blidt sin pegefinger rundt på hendes læber inden han presser den ind i hendes mund. Hun ænser næsten ikke denne intime handling fra en fremmed, men sutter fraværende på hans finger, snor tungen omkring den og spreder automatisk sine ben lidt. Hun er fanget i sin lyst nu og bevæger sig lidt rastløs fra side til side, vil gerne holde øje med hvad der sker mellem hendes mand og Anna – og Michaels finger i hendes mund, gør hendes trusser våde.

Nathalie fornemmer, at mandens hænder er placeret på Annas bryster, i hvert tilfælde ser det sådan ud i hendes blik. Michaels fingre, der snor sig både i hendes mund og omkring hendes nakkehår, holder hende i skak. Det virker helt skørt og surrealistisk, og Nathalie bliver endnu mere nysgerrig på hvad smukke Rosa og knaldlækre Jesper har lavet herinde – med disse to.

“Nu skal vi lave en øvelse.. handler om mod..”, siger Anna og drejer sit ansigt bagud mod Michael og Nathalie, og smiler kælent. Nathalie nikker fraværende, hendes krop er et stort og overvældende rod af følelser. “Kunne du lide denne her form for massage?”, hvisker Anna til Nathalies mand, han nikker og smiler, brummer nærmest bekræftende, stadig med øjnene lukkede og hovedet lænet tilbage mod sofaens ryglæn.

Anna rejser sig og dykker hånden ned i sin lomme, trækker et sort tørklæde med op igen. Michaels hånd kører beroligende rundt på Nathalies ryg, mens de begge kigger på Anna, der binder det om øjnene på Nathalies mand. Manden smiler forventningsfuld, han er allerede super tilfreds og glad for, at han sagde ja til at gå i parterapi.

“Du skal lige blive siddende, slappe helt af og nyde følelsen i din krop..”, siger Anna beroligende til manden, der nikker og glider lidt længere ned i sofaen – nyder. Anna vender rundt mod Nathalie og Michael, hun er vampet, lidt ‘klar til angreb katteagtig’, syntes Nathalie, da hun bevæger sig hen mod dem. Hun udstråler ligesom sensualitet, sex, er jo nærmest indbegrebet af sex og alt hvad der er frækt og liderligt – tænker Nathalie og følger måbende Annas hænder, der knapper sin skjorte op.

Nathalie samler sine ben lidt, da Anna løfter op i sin nederdel, afslører at hun er trusseløs og glat. Anna skræver over Nathalie og kigger smilende på hende. Der bliver ikke sagt noget, ikke med ord – her i terapi-øvelsen er det kropssprog der taler. Michael kigger stolt på Anna, hans ene hånd bevæger sig stadig omkring Nathalies nakke, den anden skubber Annas skjorte til side og vipper hendes bryst ud over bh-skålen.

Nathalie sukker over synet af den hårde, mørke brystvorte, der peger direkte mod hende som en sulten fugleunge. Hun snapper villigt mod den og mærker hvordan det kildrer i hendes krop. Anna rejser sig lidt op af Nathalie, gnider begge sine store bryster rundt i ansigtet på hende, mens Nathalie prøver at fange en af de hårde knopper med sin mund. Og endeligt – endeligt – tænker Nathalie liderligt, da Anna lader hende sutte det varme bryst til sig. Hun sutter og bider let, slikker grådigt på Anna, der fuld af nydelse lægger hovedet tilbage og lader Nathalie smage løs.

Nathalies mand begynder at sidde lidt uroligt, han kan høre de grådige smask og små lette støn, og han rykker lidt på sin pik, der stiv og stenhård okser på at komme fri. Han er også nysgerrig, siger intet, men man kan alligevel næsten høre, at han gerne vil se hvad der foregår. Anna lægger an til at rejse sig, men Nathalie kan ikke få sig selv til at slippe det varme store bryst. Hun har voldsom lyst til bare at sutte på Anna, længe og liderligt. Hun mærker dog Michaels hånd, der advarende klemmer om hendes nakke og slipper så brystet med et lille smask.

“Kom.. øvelsen fortsætter her..”, hvisker Anna og rækker indbydende ud mod Nathalies hånd. Da Nathalie rejser sig, kan hun mærke Michaels hånd, der glider op under hendes nederdel, forbi blondekanten på de selvsiddende strømper og skubber fingeren ind under kanten på hendes trusser. Han er hurtig og drevet, da han i et snuptag river trusserne ned af hendes ben. Villigt løfter hun først den ene fod, så den anden og kigger længselsfuldt og liderligt på Michael – der er ingen, der nogensinde har flået trusserne af hende, uden at give noget til gengæld, tænker Nathalie og lader sin tungespids løbe rundt på læberne.

Hun mærker Anna, der trækker lidt utålmodigt i hendes arm, følger så villigt og lidt trippende med hen mod sin mand. “Du skal sætte dig her..”, Anna peger på gulvet ved siden af, men sætter sig selv på knæ mellem mandens ben. “Så åbner du hans bukser..”, guider Anna blidt og kælent. Men hendes blik, hendes øjne, er fulde af gnist og triumf.

Nathalie er liderlig – liderlig og nysgerrig på det hele, denne ‘øvelse’ – trusseløs til parterapi! Hendes mand, smiler tilfreds og bærer ikke præg af nogen form for ulyst, men alligevel giver det et lille ryk i hans krop, da Nathalie lyner ned og fisker hans stive, glinsende pik frem – virkeligt uortodoks øvelse, vil han sige, men tier bare.

Anna er hurtig, som et rovdyr over sit bytte, kaster hun sig over hans pik og sluger ham helt til roden. Nathalie ser chokeret på, har lyst til at protestere, men øvelsen.., og de lyserøde læber der omkranser hendes mands pik – det gør altså også noget nyt og lækkert for hende. Hendes underliv kramper og vejrtrækningen er tung, så i stedet for at skubbe, løfter hun hånden og kærtegner Annas ryg og røv.

Det er en underlig følelse, at sidde der og kærtegne den kvinde der grådigt labber hendes mand i sig, ligeså underligt at mærke kvindens mand – Michaels – hænder der holder om Nathalies barm bagfra. Han leger med hendes bryster, holder vurderende om dem og nulrer vorterne. Århh, Nathalie elsker det, en perfekt vekslen mellem det hårde og det blide, og måden han bare tager for sig, taler tydeligt til hendes indre kneppedukke.

Hun skal plejes – dukken skal fodres – tænker Nathalie og løfter numsen lidt da Michael vil krænge hendes nederdel op. Åhh.., hun driver, kan mærke hvordan safterne flyder fra hende og hun vil. “Århh skat, det er så dejligt..”, stønner Nathalies mand og lader som om han tror på, at det er Nathalie der sutter ham. Han holder hånden på Annas glatte hår, burde selvfølgeligt vide at det ikke er Nathalies mund, der grådigt og tilbedende glider op og ned af hans pik.

Nathalie ryster helt, Michael sidder på knæ bag hende og har løftet hende op på sit skød, styret sin pik på plads i hendes våde indre. Hun har lyst til at skrige, den tykke fylde han byder hende, er næsten for meget for hende. Han bevæger sig ikke og hindrer hende i at bevæge sig, holder hende blot fast ned over sin pik og lader hende betragte Anna, der pleaser hendes mand så godt.

Nathalie vrider sig, klemmer om den hårde pik, kigger på sin mand der løfter underlivet mod Annas mund og brummende stønner, “kæft, det her er godt skat..”. Nathalies hånd glider ned mellem sine ben, hun mærker på roden af Michaels pik, kæler for sine skamlæber og føler en magnetisk tiltrækning af sin klit.

“Årh, uh-jahh”, brøler Nathalies mand og holder om nakken på Anna, da han stakåndet tømmer sig i hendes mund. Nathalie ved ikke helt hvad hun føler – forvirring og lige dele liderlighed og forfærdelse. Mekanisk åbner hun munden, da Anna læner sig over mod hende, viser hende spermen i sin mund. Hun smager på Annas tunge og slikker så al sin mands sæd i sig, fra en anden kvindes mund.

Det er ydmygende – og så lækkert, tænker Nathalie, og mærker hvordan hun længes efter bevægelse fra Michaels fyldige pik. Michael mærker hende, fornemmer tydeligt hvordan hendes fisse klemmer om hans pik efter mere. Han tager fat om Nathalies hofter, fører hende op og vipper hende af sin pik.

Det var det værste der kunne ske, den massage hun havde set så meget frem til, blev blot afbrudt med et enkelt svup. Hun kigger på Anna, der smilende har knappet sin skjorte og rettet på sit tøj. Michael har allerede lukket sine bukser, står bag Nathalie og ligner ikke umiddelbart en, der lige har dyppet sin pik i hende.

Nathalie er forvirret – liderlig og afsindig forvirret. Hun føler sig forbigået og snydt, men har et lille håb om at det nu er hendes tur til fokus og forkælelse. Hun sidder stadig på knæ, smiler lidt genert og forlegent til sin mand, da Anna løsner hans bind for øjnene. “Det var virkelig dejligt skat”, siger han stille og kærtegner Nathalies kind. Nathalie nikker, bliver et øjeblik i tvivl om, at han virkelig tror, at det var hende der havde suttet ham.

“Nå, så til den lidt kedelige del”, griner Michael venskabeligt og spørger dem om de har fået noget ud af timen. De nikker begge to, Nathalie mest fordi manden gør, og så roder hun i sin taske efter pungen, så den kedelige del kan overstås. “Det bliver 1600..”, siger Michael og blinker frækt til Nathalie. Hun er stadig forvirret, men rækker ham sit dankort og syntes både han er fræk på den ene og den anden måde.

Nathalies mand er hooked på at få en tid igen i næste uge. Nathalie selv er dog lidt mere tilbageholdende og lidt tvivlende. Anna afgør det, da hun mildt og kærligt siger: “I har også mulighed for at komme hver for sig..”. Nathalies kinder blusser og hendes fantasi løber af med hende – hun kan godt se for sig, hvordan det ville være i kløerne på de to terapeuter. Se hvordan kneppedukken i hende bliver fodret og brugt – åhh ja..

“Æhhm.., nej tak, så vil vi hellere komme sammen”, hører hun sin mand sige og hører langt væk, at der bliver aftalt en ny tid. Så står de på gaden igen, Nathalie anspændt, uforløst og 1600 kr fattigere. Hendes mand lettet og tømt, aer hende på kinden og siger tak for den lækre oplevelse. Han nyder igen at fortælle, at hun suttede som en drøm og kysser hende på panden, inden han sætter sig ind i bilen og kører afsted for at hente deres fælles søn fra fodboldtræning.

Nathalie er godt oppe at køre, allerede inden hun har sat sig på sadlen, kredser hendes tanker kun om hvorvidt Mohammed er derhjemme. Billederne af hvordan han forulemper Sille på det groveste, kværner rundt i hovedet på hende, og jo tættere hun kommer på sit hjem, jo mere håber hun.

Hun har ikke fået sine trusser igen, kun nederdelens tynde stof er mellem sadlen og hendes våde, varme og liderlige skød. Hun tænker på Michael – terapeuten – og hans hårde pik i hende, på Annas læber om mandens pik og hendes varme bryst i Nathalies mund. Hun cykler uden at se ænse meget, kun tankerne..

Så på dengang – drengene i kælderen der voldtog hende, voldtog hendes lille elskede datter. På psykologen der knaldede hende og hjalp hende med at omfavne sin indre kneppedukke. Og på Jesper – flotte, lækre Jesper, uhmm, og hans mørke tjenestepige, Rosa. Alle de slemme og lækre oplevelser, skruer lige et hak mere op for Nathalies lyst og liderlighed.

Da hun kommer til sit hus, er hun stakåndet og godt lun, og kan hun ikke lade være.. Hun føler sig dum og lidt akavet, men det skal prøves og være nu. Hun trækker cyklen ind i skuret, stiller den op af væggen og lukker omhyggeligt døren efter sig. Hun fniser af sig selv, krænger nederdelen op og spreder sine skamlæber en anelse inden hun sænker sig mod cyklens sadel.

Åhh ja, hvor er det skønt, præcis så æggende og liderligt som hun havde forestillet sig. Hun gnider sig hårdt, fantaserer sig til fylde igen i hendes sultne fisse og presser sit underliv hårdere mod sadlen. Jeg er en dukke, tænker hun, en lille piksyg tæve – elsker at stå til rådighed, elsker ydmygelser, elsker at blive brugt! Åhh jah, stønner Nathalie og mærker trækningerne – ser pik, små huller og gyngende bryster for sine øjne, inden hun giver slip og lader orgasmen komme til.

Hun får gåsehud, stønner tungt og undertrykker sit skrig, bider sig i stedet hårdt i læben. Hendes krop ryster, det er så lækkert og længe ventet – jahh.. – det ruller gennem hende, gennem hele hendes krop og samler sig om hendes underliv, hvor det hele eksploderer og vælter hende.

Nathalie læner sig mod skurets væg, har kun lige fået styr på sin hektiske vejrtrækning, da hun hører bilen i carporten og dørene smække. Hun træder ned af cyklen, glatter sin krøllede nederdel og løfter sin taske op fra cykelkurven. Hun tager fat i håndtaget og tager en dyb indånding, inden hun smilende træder ud af skuret, møder sin mand og søn – parat til at pakke varer ud, lave aftensmad, hjælpe børnene med lektier og.. vente på næste gang.

Nathalie – parterapi
Læs del. 2 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg