Nathalie – Londonturen 2

Londonturen endte i total pervers ydmygelse.

advarsel-warningDette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

Nathalie hører ham komme ind, sætter sig op, prøver at rette på sit hår, sit tøj – prøver i det hele taget bare at se frisk og ordentlig ud. For der er Jesper.., i følgeskab med den unge smukke pige fra cafeen. “Hej!”, siger han glad og smiler..!?, både til Marie og Nathalie. Mutte Marie kigger dårligt op fra bogen, mumler bare en lyd – ved hvad der sker.

“Nå, lå du og sov?”, siger Jesper og kigger på Nathalie. Hun får straks dårlig samvittighed – hende!? – føler sig lidt som en sløv padde eller nærmere en slatten karklud, sammenlignet med den unge friske energifyldte blondine ved hans side. “Det er skolefrøkenen jeg fortalte dig om..”, fortæller Jesper og slår hånden ud mod Nathalie, smiler frækt til pigen.

Skolefrøken!?, vrænger Nathalie indvendigt, det var da håbløst identitetsløst at kalde mig det, tænker hun mat. Hun har ikke lyst, men viser sig alligevel fra sin gode side og smiler til pigen, præsenterer sig som Nathalie. Pigen kigger bare på hende, faktisk virker hun overlegen, synes Nathalie. “Det her er Sandra, mine gode venners yngste datter..”, præsenterer Jesper kort. Nathalie bemærker at han har armen om hende, hånden hviler på hendes hofte – hun fniser, stiller sig på tæer for at hviske Jesper i øret.

Uopdragne tøs, tænker Nathalie – men typisk overklassebarn. Forældrene har så travlt med at skrabe penge sammen, at de glemmer at opdrage på deres afkom – man hvisker altså ikke ved andres tilstedeværelse, tænker Nathalie, lidt opgivende. Jesper lytter bare opmærksomt på tøsen, nikker og smiler, kigger ned af Nathalie samtidig.

Nathalie kan ikke lade være med at vride sig lidt, beklemt og nervøst. Hun sender Jesper et af sine frækkeste blikke og retter sig lidt op, har lyst til at korrekse pigen. Men hendes hviskeri gør Jesper hård, det er tydeligt at se – bulen i hans bukser afslører ham. Nathalie kigger sultent på stoffet, der strammer hårdt over hans buksegylp – “nåå.., vil du det skattepige?”, afbryder Jesper hendes drømmeri. Han trykker Sandra ind til sig, inden han fortsætter: “så skal du også være god ved onkel Jesper..”, han smiler, skubber hende lidt ned mod gulvet. Og det er jo ikke fordi der er den store modstand – Sandra glider sexet ned af Jespers krop, sætter sig på knæ og spænder hans livrem op.

Nathalie får et deja-vu, og en klump i halsen – synes det er vildt mærkeligt at sidde her og kigge på, igen!. Og se Jesper, der jo nærmest er hende utro, eller sådan føler hun det. Sandras lille fine hånd, med de lyserøde negle, der knapper ham op og lyner ned. Det kramper blidt i Nathalies underliv – selvom hun ikke vil, bliver hun liderlig af synet. Hun mærker fugten mellem benene, hendes kinder der blusser – den ambivalente lyst igen, Jespers omgang med andre end hende. Hun flytter blikket mod Marie, der forholder sig upåvirket, sidder bare og læser i sin bog.

Jesper rømmer sig, hun flytter nysgerrigt og liderligt blikket tilbage til ham og pigen: “prinsessen her, vil gerne have at du åbner for skjorten – viser herlighederne frem..”, siger Jesper og sukker dybt – fordi Sandra netop har fisket ham frem, lukket sin fine hånd om hans pik. Nathalie kigger uforstående på ham – hun skal lige tænke to gange over den sætning: “prinsessen vil gerne have…!”. Øhm, ja.., og jeg vil gerne have at prinsessen slipper MIN pik, tænker Nathalie – mens hun flytter sin hånd op til den øverste skjorteknap..

Nathalie kigger misundeligt på Sandra, der kæler for Jesper, ja, faktisk tværer hun hans pik rundt i sit kønne ansigt, vrider hånden op og ned af skaftet og kysser den grådigt. Hun napper forsigtigt omkring det glinsende pikhoved, bevæger tungen rundt og kigger tilbedende op på Jesper. Nathalie føler sig erobret og dæmoniseret af hendes indre, utæmmelige kneppedukke – da hun knapper sine skjorteknapper op og krænger skjorten af.

Nathalie har sat sig på knæ i sengen, trukket op i sin nederdel så Jesper igen kan se hendes dyre strømper og eksklusive hofteholder. Hun hægter sin bh op, lader sine store bryster møde friheden og hvad der må komme. Nathalie tænker ikke mere, tænker ikke over lille Marie eller noget som helst andet, har kun fokus på Jesper og hans lækre, stive pik – NU skal det altså være hendes! Kan godt være at den unge tøs kører ham op, men det er hende – Nathalie – der skal have pik i stor stil! Jesper puffer forsigtigt til Sandra, “se så, lille skat..”, siger han og gør et kast med hovedet over mod Nathalie.

Nathalie lukker begge hænder om sine bryster, presser dem sammen og løfter dem lidt – præsenterer dem fra deres bedste side. Hun ælter endda blidt og stønner forsigtigt, har kun sit fokus på Jesper. Sandra stirrer og rejser sig – Nathalie mærker hvordan tøsens nysgerrige blik får det til at risle stolt og tilfreds ned af ryggen på hende. “Ja.., de er sgu store og vulgære, rigtige konepatter – ligesom du sagde, onkel Jesper..”, fniser tøsen og stiller sig foran Nathalie. Det er næsten for tæt på, lige før hun bryder min intimsfære, tænker Nathalie og slipper taget om sine bryster, får lyst til at puffe hende væk..

“Jeg vil gerne have du hjælper mig af med tøjet – nu hvor den mørke pige ikke er her..”, kvidrer Sandra og gør en irriterende bitchy bevægelse – et kast med hovedet, så hendes lange blonde hår samler sig på ryggen af hende. Nathalie kigger irriteret på Sandra – irriteret over situationen og nu at blive sat i Rosas sted, ja, bare irriteret over at tøsen, der nu vil afklædes som en overlegen.. “Hallloo – er der nogen hjemme..?”, bræger Sandra og bevæger sin højre hånd frem og tilbage foran Nathalies øjne.

Jeg burde.., tænker Nathalie, men bider tænderne sammen, rejser sig fra sengen og lyner Sandras flotte, hvide figursyede kjole ned. Det er en af den slags, Nathalie kun kan drømme om at få råd til, ikke en kjole der Matcher en skolelærer-løn. Nathalie skubber kjolen ud over Sandras smalle og feminine skuldre og lader den dale ned af hendes krop, ned på gulvet. “Det er da ikke en særlig dygtig tjenestepige du har taget med, onkel..”, siger Sandra hånligt, og løfter sine øjenbryn da hun kigger over mod Jesper.

Han går tæt på Sandra, lægger begge hænder på hendes faste baller og presser hende ind til sig, interesserer sig kun for en ting. Nathalie kigger på hans gramsende hænder, lytter til deres læber og tunger der grådigt møder hinanden. “Du skal beholde trusserne på, prinsesse.., holde dem til side for mig”, siger Jesper, imellem et af deres grådige snav. “Uhmm din frække onkel..”, stønner Sandra og træder ud af den flotte kjole og peger på den, stemmen anderledes hårdere da hun koldt siger: “saml den op..”, til Nathalie.

Nathalie er ved at eksplodere af raseri, som om det er ikke var slemt nok, at se på at Jesper er så forblændet af den lille tøs! Nu skal hun også være assistent, barnepige – udenfor! Og det er også lige gået op for hende, at Jesper synes det er frækt med trusser på – Nathalie har jo ingen trusser med til London.. Hun bukker sig, samler kjolen op og smider den hen over en stol, inden hun tager fat i Sandras bh for at hægte den op. Nathalie hiver aggressivt i bh’en, trækker den ned af armene på Sandra og smider den fra sig. Hun sætter sig tilbage på sengen, gemmer ansigtet i hænderne og prøver at samle sig om det her rod.

Da hun kigger op igen, ser hun Jespers mund, der lukker sig om Sandras lille pæne og stive brystvorte. Åhh gud!, hvor det dog banker i Nathalies underliv – Jespers flotte mund, hans store, skønne hænder på de smagfulde unge bryster, der bare sidder og strutter lige som de skal. Og for at toppe det af, må Nathalie spærre øjnene op, da hun ser hvordan Jesper glider ned af tøsens krop, sætter sig på knæ foran hende..!?

DET havde Nathalie ikke set komme – Jesper på knæ!? “Uhmm..”, brummer han og skubber Sandras små hvide trusser til side, slikker lækkersultent på hendes små glatte skamlæber. Nathalie kigger drømmende og misundeligt med, på den slanke og unge Sandra der står der midt på gulvet og får Jespers skønne mund og tunge. Det kilder i Nathalies krop, men intet i modsætning til den kildren Sandra må mærke. Jesper spreder hendes skamlæber, slikker og sutter så nydelsesfuldt, at Nathalie må synke engang, og føler sig frustreret liderlig – den samme dårlige kombination.

Sandra vrider sig bare, tager fat i Jespers flotte, tykke hår og stønner feminint og godt indtaget. “Åhh ja.., onkel, giv mig pik, knep mig..”, stønner hun og roder grundigt i onkel Jespers hår. Nu skal hun ikke komme for godt i gang, den lille tøs – det er jo ikke hendes mand, hendes pik – hendes tur!, tænker Nathalie, og glemmer lige, at Jesper jo heller ikke er hendes mand. Han presser bare ansigtet mod den sukkende piges underliv, slikker, sutter og snaver grådigt hendes fine overklassesfisses udsøgte saft.

Det irriterer Nathalie, gør hende liderlig på samme tid, på grænsen til det ubærlige. Hun løfter sin hånd til sit nøgne bryst, kæler blidt og forsigtigt for sin mørke brystvorte, der er hård og stiv. Nathalie lukker tommel- og pegefinger om vorten, nulrer den og trækker blidt, samtidigt med at hun får øjenkontakt med Sandra, der hånligt ryster lidt på hovedet af hende. Sandra puffer blidt til Jesper og fniser, før hun bevæger sig et par skridt hen imod Nathalie og stiller sig lige foran.

“Hvad er det med den storpattede skolelærerinde – bliver hun lidt våd i kussen?”, kvidrer Sandra frækt og flabet, lægger sit kønne ansigt på skrå og kigger afventende på Nathalie. ‘Storpattet og kusse’, lyder så vulgært og simpelt, tænker Nathalie flovt, men siger ingenting, kigger blot ned i gulvet. “Kig op.., kig på denne her unge, lækre krop..”, ler Sandra sødt og tager fat om hagen på Nathalie, løfter hendes hoved.

Uh, jeg burde.., tænker Nathalie, og kigger op, betragter Sandras sprøde krop. Hun dufter lifligt, selv gennem de små, hvide trusser, kan hun dufte Sandras lille, attraktive præmie-fisse. Nathalie lader øjnene vandre op og ned ad tøsen, betragter hendes flade mave og let rundede hofter – og så de næsten forbandede lækre, runde bryster. “Forstår du ikke godt at onkel Jesper er vild og liderlig, elsker at slikke?”, spørger tøsen, helt køligt og overlegent. Nathalie nikker bare, som om hun var den mindreårige her.

“Åhm.., jeg kan stadig huske første gang med onkel Jesper.. Hvad er det, 4-5 år siden?”, ler hun igen med sin perlende latter og vender hovedet bagud mod Jesper. Han nikker tilfreds, smiler stolt – næsten lidt genert!? Nathalie tør ikke engang at tænke på, hvor gammel pigen har været for 4 og slet ikke 5 år siden – for tøsen foran Nathalie, er i hvert tilfælde ikke myndig nu og her..! Alligevel – og måske mere? – dunker det voldsomt i Nathalies fisse. Hun er virkelig ude på kanten, hvor pik står øverst på ønskelisten og snart er det eneste der kan redde hende fra at falde.

Jesper har rejst sig, står nu bag Sandra og kysser hendes skuldre, kupler de runde bryster og kærtegner en stiv dut. Mon ikke han bare driller mig lidt – tirrer mig for at kneppe mig blind og sanseløs om lidt?, ønsker Nathalie hårdt, og smiler kærligt til ham. Jesper ser ikke hendes blik, læser ikke hendes kropssprog eller ønsker – har travlt med at dufte, kysse og nulre Sandras unge, glatte hud. Sandra vrider sig kælent op af ham, krænger armen bagud og roder ham igen i håret – på den der dybt irriterende, bitchy måde, tænker Nathalie, og mærker hendes egen indre kneppedukke skubbe på.

“Kan du huske første gang?”, hvisker Sandra endnu mere kælent, og mest for at plage Nathalie. “Hvordan din kone ringede.., og jeg suttede dig imens..”, fniser hun og fortsætter: “jeg sad over dig, red din pik, imens hun fortalte dig om ungens første gang til gymnastik.., det var fantastisk!”, sukker hun og kigger på Nathalie. “Hmmm..”, brummer Jesper bare, med næsen begravet i Sandras lange lyse hår, pressende pikken ned mod trusserne mellem numsekløften.

Sandra holder sit blik på Nathalie, skyder numsen mere bagud og stønner liderligt: “vil du have mig bagfra.., kneppe din lille prinsesse bagfra, hva’ onkel?”. Nathalie mærker det – Jesper bagfra!, og Sandra venter ikke på svar, glider bare sexet og langsomt ned på knæ foran Jesper – lige foran Nathalie på sengen!

Nathalie stirrer fortvivlet på Jesper, på hans hånd der let stryger sig hen over den store, parate pik – hendes.. Sandra planter sine hænder på Nathalies lår, kigger op på hende, vifter lækkert og indbydende med sin faste røv – både håner og byder sig til. Uhf.., hendes berøring sender kuldegysninger gennem Nathalie, og jeg burde.., tænker hun, men er handlingslammet. Hun føler at hun i hvert tilfælde burde rejse sig og gå.

Og helt ærligt – så burde hun tage Marie med. Et eller andet sted, er alt det her så forkert og slemt – burde slet ikke foregå, og med hendes deltagelse. Det er hendes samvittighed der taler, mens Nathalie igen gør som hun skal, trækker lidt op i sin nederdel, læner sig en smule tilbage – altså bare hvis nu tøsen kunne finde på at smage lidt på varerne. Kneppedukken overdøver igen, siger: Uhh, det ville være lækkert med en tunge mellem benene nu, Nathalie mærker igen hvordan det hele dunker og banker, hvordan hun er tvunget..

“Tsk!, det der kan du godt spare dig, frøken..”, fniser Sandra afvisende mod Nathalies håb om den unge, bløde mund. “Men du kan få lov til at gå ned på MIG – efter onkel Jesper har tømt sig i mig..”, ler tøsen overlegent igen.

Nathalie er i tvivl om hun hørte rigtigt.., får følelsen af endnu en spand koldt vand i hovedet – måske mere en syngende lussing fra den unge dukke. Jesper knæler ned bag hende, hvisker kærligt til hende at hun skal holde trusserne til side. “Kan HUN ikke gøre det, være lidt nyttig?”, fniser Sandra tilbage og sætter neglene i Nathalies nye, dyre silkestrømper. De løber og ødelægges – Nathalie kigger grædefærdigt på de tre store huller, der starter midt på låret og løber hele vejen ned til anklen. Spolerede – ligesom tøsen – forkælet og gør hvad hun vil.

Jesper ser det og hans ansigt bærer lidt præg af dårlig samvittighed – eller som ved synet af et fremmed barns uopdragenhed. Han ser hurtigt hen på Marie – sådan ville hun aldrig gøre, ved han, og kører den ene hånd op af ryggen på Sandra. Den anden hånd er lukket om hans pik, det vigtigste her, det der tøse-fnidder er bare leg og pynt. Så han gør et kast med hovedet og med øjnene trækker han Nathalie til sig. Sandra fniser da hun løfter sig fra Nathalies skød, og Nathalie nu sidder på knæ ved siden af Jesper – løfter hånden og skubber de små våde trusser til side for Jesper.

Hans støn er ikke til at tage fejl af og for Nathalie er det da også forståeligt nok. Den lille glatte der titter frem mellem Sandras ben, er da absolut et pragteksemplar – glinsende og indbydende som en drøm. Nathalie sukker liderligt, sætter en tommelfinger på hver skamlæbe og trækker dem lidt fra hinanden: “knep hende – knep den lille tøs..”, stønner hun og bider sig i underlæben.

Hun stirrer misundeligt på Jespers pikhoved, der så smerteligt lækkert presser sig mod den bydende åbning. Jesper skubber sig ind, presser sig nydelsesfuldt i bund – i den lille, i tøsen, ikke Nathalie. Synet får det til at banke og dunke og stramme så skrig-liderligt i Nathalies underliv. Med den ene hånd holder hun trusserne til side, den anden søger op under hendes egen nederdel.

Jesper glider let frem og tilbage i Sandra, fortæller hende hvor meget han har savnet hendes stramme fisse, hvor sød den er. Sandra klynker lystent tilfreds, vrider sig hulkende og liderligt, imens Nathalie føler sig som statist til det her rod. Hun er fanget – forført af Jesper, og nu af hans lyst til den unge stramme. Hun presser to fingre op i sig, kigger på, og så diskret over mod Marie, der tilsyneladende upåvirket sidder og læser i sine støvede bøger.

Jesper bevæger sig hårdt og rytmisk, smiler og kigger tilfreds ned over Sandras slanke krop, ser sin piks forkælelse i tykke, stramme skamlæber. Han kan kun gøre det bedre på en måde – drejer hovedet og kigger også over mod Marie, kalder: “skat…, det er nu lille skat – NU!”.

Det gibber i både Marie og Nathalie, hvad er nu…? “Ejj, ih, helt ærligt far..”, svarer Marie lidt tvært, men rejser sig lydigt. Hun er stadig opslugt af sin bog, og af at spille ligeglad – da hun hiver sine trusser ned af benene og træder ud af dem. “Herover.., skattepige”, befaler Jesper og peger på dobbeltsengen foran sig.

Marie træder op, lægger bogen foran sig, placerer sig på knæ og trækker sin nederdel op om livet. Jesper smiler tilfreds, hans øjne er fæstnet til Maries lille struttende numse, hendes lille mørke numsehul og buttede skamlæber. Han smiler tilfreds, gynger fraværende frem og tilbage i Sandra og ænser slet ikke Nathalie ved sin side.

Nathalie klemmer skamfuldt sammen om sine fingre, bevæger dem diskret frem og tilbage – i et hotelværelse i London…, to voksne, to børn…, hun vil ikke – vil alligevel. Og Sandra skriger på pik, hviner det højt, da Jesper leverer, banker den hårdt op i hende. Det er jo helt forkert, tænker Nathalie, men kan alligevel ikke holde øjnene fra det hele – Jespers pik der banker frem og tilbage i dukkebarnet, og den anden, lille blege, der struttende vifter med sit unge underliv.

Nathalie lukker øjnene, skammer sig over sin deltagelse – og sine obskure fantasier. Men hun ser Jespers store pik, på vej mod Maries små buttede skamlæber. Nathalie stønner tungt, det hele pulserer i hende, hun bevæger fingrene hurtigt frem og tilbage i sig. For sit indre ser hun Jesper, der pløjer igennem – tager Marie hårdt og ubarmhjertigt, som hun er sikker på at den unge flotte tjener ville have gjort.

I Nathalies fantasi, skriger den lille blege og mutte, af glæde over at blive spiddet af sin far. Nathalie er helt grebet af tanken, kører to fingre frem og tilbage i sin drivende fisse og stønner tungt. Langt væk hører hun Sandra klynke og Jesper brøle, da de sammen rammer det hellige punkt, der hvor de virkeligt smelter sammen. Og Nathalie føler næsten hun er med, bilder sig ind..

En lussing rammer Nathalies kind – endnu en. Hun vågner forskrækket fra sin fantasi, åbner øjnene og kigger ind i Jespers: “prinsessen skal slikkes..”, brummer han og bevæger sig mod badeværelset, pikken vippende halvstiv og tilfreds.

Nathalie ser længselsfuldt mens hun aer sin kind, kigger ned på Sandras underliv – slikkes? Vel er hun da et lille, lækkert skår.., men ligefrem at slikke hende, Jesper ud af hende? Sandra rejser sig, fnisende ruller hun trusserne ned af sine lår og er iskold da hun siger: “jeg har altid hadet skolelærere – især kvindelige!”. Hun bøjer sig ind over Nathalie, lader sine våde trusser cirkle rundt i hendes ansigt og fortsætter: “du ligner en af de virkelig irriterende, så skide klog og krævende – pisse kedelig..”.

Nathalie er mundlam og stadig lidt forvirret, får nervøst fremstammet: “ahm.., j.jeg er ellers meget sød..”, og kan så udmærket pinligt høre, hvor dumt det lyder – en voksen kvinde, til en ung pige, der ikke er meget ældre end hendes egen datter..

“Tsk, jahr, sikkert!..”, siger Sandra og lægger sig på ryggen på Nathalies seng. Hun spreder sine solbrune ben, kigger på Nathalie og fortsætter: “så slik mig ren.., hvis du er så sød, frøken..”. Nathalie skæver mod dobbeltsengen, kan se Marie, der nu har lagt sig fladt ned på maven, stadig med næsen begravet i de støvede bøger. Det trækker usikkert ved Nathalies mundvige da hun sænker hovedet mod Sandras våde skød.

Nathalie slikker prøvende og forsigtigt på de ydre skamlæber, mærker Sandras bløde hud på sin tunge, varm og våd. Og duftende af sex – fræk, rå sex med Jesper.. Nathalie samler sig mod, presser sin tunge ind mellem skamlæberne og slikker, finder Jesper frem her og i sit hoved. Sandra vrider sig, løfter sit underliv mod Nathalies ansigt og pipper liderligt. Nathalie synes hun er en skabekrukke, fræk og forvænt – men på en måde er det også det der gør hende så sexet og uimodståelig.

Nathalie sutter opmærksomt på tøsens klit, ignorere hendes anvisninger om at stikke tungen ind i sig, bore og sutte. Hun fornemmer godt at Jesper kommer ud, ser svagt skyggen af ham og mærker han kigger på. Med røde kinder slikker hun videre i det fine skød, ser han bøjer sig ind over Sandra og kysser hende. Åhh!, hvem der kunne få et lækkert kys, af den der flotte mand, tænker Nathalie – tage mig mens jeg slikker!

Jesper aer Sandra og spørger hende om hun har det godt – er ok? Sandra klynker skabet, vrider sin lille, lækre krop i fryd – men fortæller ham at den sorte pige er bedre, hellere hende næste gang! Nathalie studser – den sorte pige, hendes Rosa? Hun mærker et stik mere af jalousi – det hun har med Rosa er jo så smukt, så unikt! Først Jesper, nu Rosa – Nathalie kan næsten ikke holde tankerne ud.

Men hun vil ikke stå tilbage for nogen – Jespers sæd glider ud af Sandras lille, lyserøde hul og Nathalie slikker det modigt i sig. Smagen og duften af mand, gør noget ved hende, skubber fornedrelsen væk og finder vilddyret frem. Nathalie borer tungen op i Sandra, slikker grundigt og grådigt, hendes tunge spiller hen over mellemkødet og med hænderne spreder hun Sandras faste baller og slikker hendes mørke numsehul.

Hun kan høre Sandras tilfredse støn, se Jesper der kæler lækkert for hende, sutter på hendes flotte bryster, lukker læberne stramt og napper frækt i hendes små stive brystvorter, mens han ser Nathalie tilfreds i øjnene.

Liderlige følelser skyller gennem Nathalies krop, mon ikke Jesper vil kneppe hende, hvis nu hun gør det godt for hans prinsesse? Hvis hun gør sit bedste og lover alt? Nathalie begraver tungen dybt i Sandra – gør alt for at please den smukke pige, tænde Jesper. Det er lige så meget Nathalies nydelse og tilfredshed, da en krampende orgasme rammer Sandras underliv, får hende til at klynke som den skabekrukke hun er.

Nathalie rejser sig fra sengen og sætter sig på gulvet ved siden af Jesper. Hun lægger sin hånd på hans, vil gerne sige noget lækkert, frækt – noget der inviterer ham og gør det umuligt for ham at sige nej. Men hun venter bare, lader ham spille ud, mens tøsen kramper sig i sengen.

Han kigger på hende, stryger en tot hår væk fra hendes svedige og fedtede ansigt. Hans pik er stadig godt halvstiv – en imponerende lækker pik-stand, præcis som den Nathalie sukker efter, venter ham at byde sig.. “Jeg har lovet Marie at hun måtte komme på MacD. Kunne du ikke klare det, jeg har et vigtigt møde..”, hvisker han og smiler varmt og sexet til Nathalie.

Alt skriger i hende, tror ikke sine egne ører – og gu’ vil hun da ej være barnepige, ha’ hans unge – hun vil ha’ hans pik. Og hun vil da heller ikke overlade ham alene med den tøs.., hun vil.. Hun løfter hovedet og kigger ind i hans dybe, tiltalende øjne – de øjne der har brændt sig fast i hende gennem så mange år. “..åhh.., ja.., jo, selvfølgelig vil jeg det..”, hører hun sig selv små-stønne, og smiler undskyldende, da hun rejser sig, for lige at nette sig lidt – inden hun skal på gaden..

Det er søndag eftermiddag, da flyet fra Heathrow lander i Kastrup. Det kribler uroligt i Nathalies krop – hendes indre dukke skriger på al den pik, der er gået dens næse, og huller forbi. Hun vil helst ikke tænke tanken til ende, men en del af hende håber, at Mohammed er derhjemme – for guds skyld, lad ham være derhjemme! Og lad ham være sulten – sådan rigtig møgbeskidt sulten og hård! Nathalie får glimt af sine voldtægter – først i klasselokalet, senere i kælderen. Hun må krydse benene ved tanken, ved nu at hun burde have nydt det – i det mindste fik hun rigtigt hård, og rigtigt meget – pik!

Nathalie husker hverken paskontrollen, ankomsthallen eller turen hjem. Husker kun hun vinkede farvel til Jesper og Marie, da hun steg ud af taxaen. Hendes ben rystede, blodet pumpede i kroppen da hun forventningsfuldt bevægede sig op af havegangen og tog fat i dørhåndtaget til sit eget hjem.

Nathalie – Londonturen 2
Læs del 5 her
Forfatter: Safran 

Del dette indlæg