Nathalie – Londonturen 1

“Følelsen af de kolde og våde brosten… Mit ansigt bliver presset ned, hans knæ spreder mine ben, hans slag på min ryg, på ballerne – kaldte mig billig fordi jeg havde g-streng på. Jeg kæmpede lidt, men opgav hurtigt og tænkte det nok snart ville være overstået hvis jeg samarbejdede. Så jeg holdt selv mine trusser til side, da han penetrerede mig. Først vaginalt, senere analt -jeg havde ondt bagi i lang tid efter. Nu kan jeg kun nyde sex når jeg domineres, ydmyges – når en mand tager magten, mig”.

advarsel-warningDette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

Nathalie kigger på Jesper, noget ved hans reaktion sårer hende og noget gør hende stolt. Hun kan se hendes fortælling ophidser ham, bulen i hans bukser afslører det. Hun skutter sig lidt, sidder her på et lækkert Hilton hotel i London. Officielt er hun på kursus med en kollega, men sandheden er at hun er med Marie, en af sine 9. klasse elever og hendes far på weekendtur i London. Marie ligger inde på sengen, læser flittigt – det kloge barn. Jesper og Nathalie sidder på altanen, nyder den lune aften og et køligt glas champagne.

Det var i et fortroligt øjeblik, at Nathalie følte denne trang til at fortælle Jesper, om den oplevelse hun har haft. Hun ved ikke rigtig, måske prøvede hun at forklare sin opførsel via denne oplevelse. Måske følte hun bare trang til at komme af med det, få det ud. Hun læner sig lidt tilbage i stolen, vender ansigtet mod aftensolen og sukker nydelsesfuldt. Hun kan godt mærke Jespers øjne på sin barm, lidt barnlig genert – lillepige forfjamsket fniser hun og løfter sin hånd til den øverste skjorteknap.

Det gør hende så stolt at Jesper nyder synet af hende, det har han nu gjort i mange år. Lige fra hans lille Marie startede i skole, har han betragtet den liderlige skolefrøken, set på hendes lækre krop – mærket hvordan tæven gjorde sig til for ham! Han er ikke tvivl om at hun har haft våde trusser, hver gang de har været i kontakt sammen. Han kunne have kneppet hende dagligt gennem de sidste 9 år – hvis det var det han ville. Men han har nu altid godt kunnet lide at se hende sprælle, vride sig rundt og gøre sig så beskidt til. Hendes voksende og stadig usikre underdanighed, tiltaler ham i den grad.

Og hendes lille fortælling har gjort ham hård, fået blodet til at pumpe løs i ham, fylde hans pik. Allerede da hun forsøgte at sætte et trist ansigt op, prøvede at få lidt medlidenhed af ham. Han er sikker på at hun kunne lide det et eller andet sted. Allerede dengang har hun nydt, at en mand tager for sig af hende – hun indbyder jo til det med den krop, store.., øjne, og så hendes naivitet, grænsende til det blanke. Det tænder bestemt også ham, han ville have gjort det samme. Han kigger over på hende igen, ser hvordan hun har åbnet den øverste skjorteknap og kvinde-listigt har trukket nederdelen godt op ad låret, næsten helt op til blondekanten af de sorte nylonstrømper.

Nathalie mærker hvordan luften kærtegner hendes skød. Hun har taget sin flotte, sorte hofteholder på, hægtet dem fast på de dyre, sorte strømper – og trusserne har hun ladet blive derhjemme. De ville jo alligevel også blive drivende våde, her i selskab med denne rasende flotte og sexede mand – stort M. Hun åbner øjnene, kigger ind i Jespers, vrider sig, smiler lidt genert, lidt ekstra også, og følger ham med øjnene da han rejser sig op, læner sig mod altanens rækværk.

Jesper kigger på hende, kigger op under hendes nederdel og overraskes ikke over klassikeren – trusseløs. Det kan jo være praktisk nok, tænker han, men synes nu alligevel at der er noget endnu mere klassisk lækkert, ved at flå trusserne ned af låret på en kvinde – eller, som hun lige har fortalt om – skubbe dem til side og skabe adgang. Han konstaterer tilfreds, at hun rykker lidt rundt i stolen under hans borende blik – hun er helt hans. Han holder det slanke glas op foran sig, nikker mod Nathalie, inden han tager en lille skål på sin succes.

Nathalie griber forfjamsket glasset, holder det også nikkende op foran sig og tipper det mod sine læber, tager en ordentlig slurk. Hun mærker hvordan den perlende kølige champagne hjælper på hendes nervøsitet og hun smiler lettet til Jesper da han træder et par skridt hen imod hende. Han stiller glasset på bordet, løfter hånden ned i champagnekøleren og fisker en isterning op. Forsigtigt lader han den dryppe ned i Nathalies kavalergang. Hun skutter sig, men fniser stadig kælent og liderlig – Åh, hvor kunne hun godt.. Hun løfter hånden til hans lår, nusser ham prøvende, selvom hun har mest lyst til at lyne ned, fiske ham frem og sutte hans lækre pik – vise ham hvor meget hun tilbeder ham.

Det drypper stadig på hendes bryst og Nathalie har nu samlet sig mod til at følge sin lyst, da hun mærker han skubber den venstre bh skål til side og lader isterningen smutte ind mod hendes varme bryst. Uhh-jaa – udbryder hun grinende, men forskrækket over den isnende kulde. Han kigger på hende, tager endnu en isterning, og skubber sin hånd op under hendes nederdel. Hun gisper liderligt, prøver at kysse hans mund der er så fristende tæt på hendes. Bare det at hans store, velplejede hånd er så tæt på hendes fisse, gør hende så varm og våd.

Jesper kører isterningen rundt på det bare stykke af hendes lår. Det er sjældent man kommer i kontakt med en så villig og nem kvinde, tænker han. Som regel forventes der altid lidt søde ord og gaver til, for at få spredt stængerne for sig. Men lærerinden her, hun er villig og klar ud over det sædvanlige. Han fornemmer hvordan hendes nederste læber snapper lige så meget efter ham, som de øverste gør. Alle de år, hvor hun har brugt så meget energi på at spille op til ham – det må være en drøm for hende. Nathalie mærker at Jesper skubber hånden længere op under nederdelen – uhhf, hvor er han bisset, en rigtig frækkert, der ved hvad han vil. Og Nathalie vil, spreder benene lidt mere for ham, hungrer liderligt efter hans velplejede fingre, til en start.

Nathalie presser sine læber mod hans, kysser ham og slikker blidt og forførende på hans overlæbe. Hun er uforberedt på følelsen, da han lader den stikkende kolde isterning forsvinde ind mellem hendes skamlæber og skubber den op. Uhh-ja.., gisper hun og lukker forskrækket benene om hans hånd. Han trækker hånden til sig, rejser sig og konstaterer tørt at hun vist havde brug for at blive kølet lidt ned. Nathalie ved ikke rigtig hvad hun skal sige, hun nøjes med at nikke forsigtigt – føler sig mest af alt som en artig dukke, med uartige tanker.

“Far.., Faaar..?”. Den lidt akavede stemning bliver afbrudt af den skrækkelige unge – Jespers datter og Nathalies elev – lille Marie: “hvornår skal vi sove..?”, fortsætter Marie. Meget barnligt og uselvstændigt for hendes alder, tænker Nathalie, og forstår slet ikke, hvorfor Marie ikke bare lægger sig til at sove i den enkeltmands seng, der står ved fodenden af den store dobbeltseng? Det er jo meget tydeligt, at det er der barnet skal sove – tænker Nathalie.

“Far kommer nu, skat”, svarer Jesper og tager elegant Nathalies hånd. Nathalie fniser stolt over hans gentleman manerer, og hun ved jo godt, at Marie ikke er nogen hindring for at de kan have noget uhæmmet sex – og hun har så meget lyst til at mærke Jesper, hans hårde, varme pik i sin lille iglo. Nathalie står midt på gulvet i det lækre hotelværelse, hun er måbende, nærmest lidt chokeret. Jesper har allerede klædt sig af, lagt sig i sengen under det eksklusivt fint vævede sengetøj. Marie står ved den anden side – den modsatte side – den der skulle være Nathalies.

Hun kigger skiftevis på Jesper og Marie – føler sig faktisk helt udenfor. Marie åbner sine jeans, skubber dem ned af låret og træder ud af dem. Meget ordentligt og omhyggeligt folder hun bukserne sammen og lægger dem pænt på en stol. Det samme gentager sig med hendes bluse, så Marie nu står i en hvid top og hvide trusser – lidt ligesom Nathalie selv, og måske lidt barnligt for hendes alder. Nathalie kan ikke lade være med at stirre, da Marie krænger toppen af og ruller de hvide trusser ned af låret. Pigebarnet står nu helt nøgen, løsner sit hår fra de stramme fletninger og lægger elastikkerne ordentligt og pænt på natbordet.

Nu må han da sige noget til hende, tænker Nathalie, og afventer at Jesper beder Marie om at vige pladsen i dobbeltsengen, til fordel for hans elsker – altså, det er da mig der skal sove der!?, tænker hun og mærker forvirringen. Hun får øjenkontakt med Jesper, kigger undrende og spørgende på ham, men ser bare Marie kravle op i sengen, bukke sig ind over Jesper og giver ham et stort kys på munden. “Godnat far..”, siger hun og lægger sig, lille, nøgen og bleg ind under hans dyne. “Godnat skat..”, svarer Jesper helt naturligt og åbner armen for hende.

Føj for den lede.., hvor er det egentligt klamt!”, tænker Nathalie, mest af misundelse. Hun står på badeværelset og er ved at gøre sig godnat klar, fjerner makeup og reder sit hår, tager tøjet af og tager sin lille fine sove chemise på. Den er lidt fræk, dækker lige, men er alligevel gennemsigtig. Nathalie kigger på sig selv i spejlet, kærtegner sit tunge, runde bryst, napper lidt i brystvorten, så de stritter pænt og indbydende – hvis nu Jesper skulle kigge på hende. Hun lader hånden glide ned af sig selv, ned over sin mave og videre ned til sin varme fisse. Hun spreder sine skamlæber, kører blidt en finger frem og tilbage på sin hårde opsvulmede klit.

Åhh, det er så dejligt og tiltrængt – liderligheden bruser gennem hendes krop. Hun skubber en finger ind i sig, lader den glide frem og tilbage i små, hårde hektiske stød – trøster sig selv. Hun glider ned på knæ på det varme badeværelsesgulv og presser en ekstra finger op. Den anden hånd lukker hun om sit bryst, gramser hårdt og fantaserer om manden, Jesper, lige inde ved siden af – hans flotte hænder, markante øjne – og den hårde, store drømmepik.. Århh.., Nathalie støder hårdt i sig selv, fodrer selv sin indre kneppedukke, der ikke skal gå sulten i seng. Fantasierne om Jesper mudres, hele tiden brydes de af det lille blege pigebarn, der lige nu ligger og gnider sig nøgen mod sin far.

Nathalie prøver at skubbe de tanker væk, få billederne af Marie med de små trekantede bryster og smalle strutrøv ud af hovedet. Åhh, hvor skulle tøsen have nogle gevaldige smæk – smæk for at have taget Nathalies plads i dobbeltsengen, smæk for at blive sat på plads. Nathalie havde forestillet sig, at hun skulle ligge i ske med Jesper, kunne næsten mærke hvor lækker det ville være, hvis han holdt om hendes bryst og kneppede hende blidt – hårdt…, bagfra.. Århhh ja.. Åhm nej..!, det banker på døren..

“Nathalie.., Nathalie er du ok?”, spørger Jesper. Nathalie holder vejret, rejser sig hurtigt, glatter sit hår og kigger flygtigt i spejlet, smiler – Ja da!, selvfølgeligt, hvorfor havde hun ikke selv tænkt på det? Han ville jo bare vente til Marie var faldet i søvn, så ville han komme og ta’ hende – kneppe hende som den frække tæve hun er. “Ja, øhm, jeg er ok…”, svarer Nathalie glad og kælent. Hun drejer nøglen og åbner døren hurtigt, en anelse forpustet og rødmosset.

Udenfor står Jesper som ventet, men skuffende nok står Marie foran ham. “Ja, det var bare Marie der kom i tanke om at hun havde glemt at børste tænder..”, smiler Jesper og skubber Marie foran sig, ud på badeværelset..

Nathalie smiler anstrengt, kanter sig forbi Jesper og styrer mod enkeltmands sengen ved fodenden. Hun trækker dynen op over sig, kigger i smug på Jesper da han går forbi, ser hans stenhårde, flotte rejsning, men nægter at tænke på hvad der er foregået, mens hun var væk. Hun sukker længselsfuldt efter hans stive pik, bare at mærke den i munden ville være lækkert, og hjælpe på hendes tilstand. Hun ligger stille under dynen, lytter opmærksomt da Marie bliver færdig med sin tandbørstning og kravler op i sengen til Jesper. Det eneste hun hører er Jesper, der stille hvisker godnat til datteren.

Nathalie vågner tidligt næste morgen. Hun skal tisse rigtig meget – men noget afholder hende fra at stige ud af sengen. Hun burde råbe op, fortælle at det her var helt forkert og usundt for alle. Hun lukker bare øjnene igen og prøver at flygte tilbage til drømmeland – langt væk fra det her obskure scenarie hun er deltager i. Men hun mister igen lidt kontrollen over sig selv, mærker hvordan hendes underliv trækker sig sammen i liderlige kramper, får sit eget liv igen. Hun kigger over på dobbeltsengen, kigger på hvordan Jesper ligger helt blottet på midten af sengen. Han har lukkede øjne, ser nærmest ud som om han sover – overskrævs på hans venstre lår sidder Marie, helt nøgen, spinkel og bleg..

Det giver et forskrækket gip i Nathalie, hun prøver at overbevise sig selv om, at det hun ser ikke er rigtigt – Marie der gnider sig mod Jesper, kører blidt og sagligt sin lille revne hen over Jespers muskuløse lår! Det kan ikke være rigtigt.., men de bevægelser kender Nathalie alt for godt, den er god nok. Og hun ser nu tydeligt Marie lukke sin lille hånd om Jespers pik, næsten alt for øvet, lader hun hånden glide frem og tilbage over skaftet. Sikke et syn at vågne til, forvirrende og frækt – Nathalie kigger misundeligt på Jespers flotte pik – hvor ville hun gerne bytte plads med det blege pigebarn.
Jesper fortrækker ikke en mine, ligger stadig bare med lukkede øjne. Nathalie stirrer fokuseret på den lille hånd om hans pik, ser hvordan Marie vrider sin hånd op og ned af ham, med den anden hånd kæler hun for hans nosser. Det er bare for meget, tænker Nathalie, og reagerer. Hun lister diskret sin hånd ned mellem benene, lader sin pegefinger kærtegne sin hårde opsvulmede klit – SÅ forkert – men virker så normalt for Marie. At sidde der på sin fars lår og spille hans pik, vække ham på den måde? Marie bøjer sig ned, kysser hans dunkende pik, inden hun spytter på pikhovedet og igen lader sin hånd glide op og ned af ham.

Nathalie skubber sin hånd længere ned, lader sin langefinger forsvinde ind i sin nu drivvåde fisse. Det plager hende, at hun er så liderlig og ikke kan modstå at kæle for sig selv. Hun kigger hen mod Marie, der nu bevæger sig i små, hårde ryk på Jespers lår – det må være så tæt på, tænker Nathalie og mærker næsten den helt samme fornemmelse i sig selv – SÅ tæt på. “Åhh far..”, gisper Marie stille, og det er som om det kærlige støn, sætter en lavine i gang hos både Jesper og Marie. Nathalie ser hvordan han åbner øjnene, kigger smilende på sin datter, stivner så, mens spermen vælter ud af hans pik – ud over Maries lille hånd. Marie ser lige så forstenet ud, sidder stiv, gispende og lader orgasmen gennemryste sin lille krop.

Det er absurd, virker som noget helt normalt – eller nærmere noget helligt for dem, det er det der får det til at gyse gennem Nathalie – det naturlige og ophøjede på samme tid, i denne absurde seance. Hun rykker sin finger frem og tilbage i sig, men opgiver det hurtigt og lader igen som om hun sover. “Skal vi gå i bad..?”, hører hun Marie spørge kælent. Nathalie hører ikke svaret, men fornemmer at de begge forsvinder ud på badeværelset.

Nathalie vender sig om på maven. Hun samler noget af dynen og skubber den ind mellem benene, presser sit underliv mod den, roterer i blide bevægelser. Det forfærdenlige billede sidder i hende – gad vide hvor mange år Marie har siddet der, på Jespers, sin fars!, ben og leget med hans pik? Det var tydeligvis ikke første gang, så jo yderst erfarent ud. Nathalie gnider sig hårdere og hurtigere, sulten efter stimulans tager hun sin pegefinger i munden og sutter løs på den samtidigt. Århh, hvor er det dejligt – men i guder hvor hun trænger til virkelig pik! Hun klynker stille, fantaserer om Jespers flotte stive manddom.. Kan se den for sig, se hvordan den nærmer sig – klar til at penetrere og indtage sin plads.. – åh gud, det er Maries lille lukkede revne.., det er der Jespers pik er på vej hen..

Nathalie hører badeværelsesdøren gå op, ser først Jesper og derefter Marie komme ud, rene og velduftende. Hun sukker dybt inden hun smilende sætter sig op i sengen og siger godmorgen. Jesper svarer med et go’morgen, og fortæller Nathalie at han har et møde her til formiddag og spørger samtidig om hun ville have noget imod at spise brunch med Marie? Nathalie kigger usikkert på ham – OM hun har! Nathalie har usædvanlig meget imod at sidde alene med Marie – har virkelig ikke lyst til det, til Maries selskab. Men det smilende, artige og pæne i hende, forbyder hende at sige andet end at det lyder da hyggeligt.

Nathalie er død hamrende skuffet – hun var da ikke taget med til London for at være barnepige! Hun var taget med for at blive revet rundt af den drønlækre mand, som hun har haft et crush på i 10 år. Hun vælter ud i bad, overvejer at genoptage sin onani, men ‘fars lille blege pikspiller’ har allerede ytret sig om at hun var sulten. Nathalie fniser lidt flovt af sit kælenavn til tøsen, opfør dig voksent, tænker hun, og skynder sig – sæbe, shampoo og balsam i samme tempo som når hun skal på arbejde. Hun hører døren smække, skynder sig mere, lægger en hurtig makeup og klæder sig på.

Marie er næsten færdig, sidder på sengen klædt på i sit lille pige tøj – en forfærdelig kort nederdel og en lille hvid t-shirt. Måske skulle vi lige bruge lidt tid på at købe noget alderssvarende tøj – ungen har jo nærmest haft den stil siden hun var 10 år, tænker Nathalie – men siger ingenting. “Du skal flette mit hår – det plejer Rosa at gøre”, siger Marie mut. Nathalie smiler, spørger Marie om hun ikke kunne tænke sig at prøve en anden frisure? Men der er ikke noget at gøre, Marie vil kun have fletninger. Det føles underligt, selvom håret er rent og nyvasket har Nathalie på ingen måde lyst til at røre ved det. Men hun gør det, også både anden og tredje gang – hvor Marie har hevet elastikkerne ud, fordi hun ikke var tilfreds med håret.

Fjerde gang lykkedes det, eller næsten – i Maries univers er det lige acceptabelt, og de er nu på vej ud af døren. “Hvor har du lyst til at spise?”, spørger Nathalie smilende og håber på at folk på gaden ikke tror de er mor og datter. Marie er meget klar i mælet da hun nævner en cafe på Oxford street. Oxford street – det ligger jo langt væk herfra, tænker Nathalie, er der da ingen der har sat en grænse for den krævende unge?, tænker hun, men indser så den lidt aparte opdragelse tøsen er udsat for. Så Oxford street it is! De tager tager afsted, prajer en klassisk london taxi og bliver sat af lige ud foran, en forholdsvis stor og eksklusiv udseende cafe.

Her spiser de, og Nathalie prøver at holde en samtale igang. Men Marie svarer kun i enstavelsesord, tiden er virkelig lang og dræbende, nu mærker Nathalie virkeligt aldersforskellen. Hun sukker opgivende, flirter lidt med den unge flotte tjener – hans dybe øjne og lidt skæve, drengede smil går lige i hende og samler sig i hendes brændende skød, giver hende en stærk trang. Han er nok kun halvt så gammel som hende – men hvor kunne hun godt.., suk igen.. Bare lige mærke den unge spændstige krop – få det ud..

“Jeg troede du var her med far?”, kalder Marie mut hende tilbage til virkeligheden. Nathalie retter sig op, føler sig både anklaget og taget med bukserne.., eller nærmere trusserne nede. “Jo, det er jeg da også, Marie.. Hvorfor siger du det?”, spørger Nathalie og mærker hvordan blodet får hendes kinder til at blusse. Marie gør et kast med hovedet, i retning af den modsatte side af cafeen. Nathalie tager en tår af sin kaffe, inden hun nysgerrigt følger Maries hentydning. Det rykker forskrækket i Nathalies krop, hun glipper et par gange med øjnene – bare lige for at være sikker. DET er Jesper – i selskab med en usædvanlig flot.. – ung kvinde er nok at stramme den – en pige, en ganske ung, flot pige, nok ikke mange år ældre end Marie.

Nathalie prøver at bevare kontrollen over sig selv og sine følelser. Hende og Jesper er jo ikke ligefrem gift – hun er jo faktisk sin elskede mand utro, på en måde.. Men det niver alligevel i hende, at hans vigtige møde var med en ung skønhed. Hun kigger på Marie, ser triumfen i hendes øjne, er slet ikke et øjeblik i tvivl om, at her er grunden til at Marie absolut ville ned på netop denne cafe. Nathalie kigger ned i sin tallerken, glemmer alt om sin tjener-flirt, der stadig vimser rundt og spørger om de mangler noget. Hun smugkigger over mod Jesper og pigen, ser hvordan de morer sig og virker opslugt af hinanden.

Nathalie kigger på pigen, ser på hendes lange lyse hår, der blankt og skinnende bruser ned af ryggen på hende. Hendes læber er fyldige, lyserøde og fugtige, og hendes fingre er lange og slanke. Nathalie kan se hendes lyserøde negle, når pigen holder elegant på det lange slanke glas og skåler med Jesper. Han griner og smiler meget, ikke noget man ofte ser hos den lidt kølige businessman – han virker forgabt i denne unge, smukke pige, der fører sig så dygtigt frem – klar overklasse manerer.

Nathalie tygger lidt på sin toast – men føler at den svulmer op i munden på hende. Hun grubler og tænker meget, tænker grundigt og føler efter i sit indre. Der er ingen tvivl om, at de stærke seksuelle energier der er mellem Jesper og pigen, deres kropsprog og intense blikke, der virker som om de ikke ænser verden omkring dem, er ligeglade – ingen tvivl om hvad det skal munde ud i..

En tanke slår ned i hende – er det her simpelthen fordi Jesper gerne vil have en trekant? To piger og den flotte velhavende, veludstyrede mand? Tanken er da ikke fjern og umulig. Et par – hende og Jesper – plus en ekstra, ung pige? Hun kunne da godt kæle og kysse lidt med den unge tøs der – hvis det er det Jesper ønsker, men han kunne nu godt have snakket med mig først, tænker Nathalie og fugter læberne. Hendes tanker går nemlig nu på Rosa – Jespers smukke mørke tjenestepige, og dn lækre pige som Nathalie har nusset med før. Faktisk har hun jo slet ikke kunne lade være, følte sig usædvanlig tiltrukket af Rosa – og det havde Jesper jo opdaget, faktisk taget dem på fersk gerning.

Måske er den unge smukke blondine en gave til mig?, tænker Nathalie og vrider sig lidt ved tanken – ikke at hun er specielt meget til pigesex, det er mere Rosa som person, der er tiltrækkende. Men det kan Jesper jo ikke vide, måske har han tænkt at han vil give mig en helt speciel oplevelse her i London, tænker Nathalie og får stopfodret sig selv med tanker og teorier – kan slet ikke se der er andre muligheder.

Hun kigger over mod bordet, ser at Jesper lægger hånden ovenpå pigens og nusser hende kærligt. Det niver lidt i hende igen – føler næsten han er lidt utro!? Hun vender blikket mod Marie, prøver at holde fokus – der er noget i Maries blik.., noget hånligt og triumferende.. Det er tydeligt at hun bevidst valgte netop denne cafe, at hun vidste at Jesper ville sidde her med den anden.., tredje? Infame møgunge, tænker Nathalie og tænker på smækkene igen. Men hun tager det store smil på og forsøger at lade være med at blive distraheret af den høje latter fra Jespers bord. “Nå, hvad kunne du tænke dig.., lidt shopping?”, spørger Nathalie, ved at hendes egen datter, Sille, ville juble. Og hun kunne nu godt selv tænke sig at gå en tur på Oxford street, shoppe og lure på de fantastiske butikker.

Marie trækker på skulderen, fortæller at hun gerne vil i Henrys bookstore – som det eneste. Det er sgu et underligt barn, tænker Nathalie, men det er da jo en grund til, og hun accepterer, kaster lige et stjålent blik hen mod Jesper. “Æhmm.., hvem er pigen med din far?”, spørger Nathalie og prøver at lyde helt naturlig og ikke mindst afslappet. Marie kigger længe på hende, Nathalie aner et smil forme sig om hendes mundvig, da hun ligegyldigt siger: “en han skulle holde et møde med..”. Nathalie smiler anstrengt, kunne have bidt tungen af sig selv over det afslørende spørgsmål, men en god kombination af jalousi og nysgerrighed fik hende på glatis.

Nathalie ser sig om, får så øjenkontakt med den unge flotte tjener, sender ham et frækt blik, inden hun signalerer at hun gerne vil betale. Hun mærker hvordan blodet bruser i hendes krop ved tanken om en ung stærk fyr – og ham her, han er en af de frække typer, kan hun se. Typen der forfører blidt, og når han har snakket og smilet trusserne af en tøs, så knepper han dem hårdt og ubarmhjertigt som det ligger i hans natur. Jo – Nathalie kender sine mandetyper lige så godt som alfabetet.

Tjeneren smiler venligt, da han kommer ned med regningen, afleverer den til Nathalie – og kigger sultent på Marie inden han aflevere endnu en lille lap papir, men nu til tøsen, smiler upassende charmerende. Nathalie strækker hals for at se hvad der står på lappen, hun når kun at se at der er tegnet et hjerte, inden Marie folder den sammen og smiler hemmelighedsfuldt. Hvad fanden sker der?, tænker Nathalie, og føler det som om hele verden går forbi hendes næse.

Hun retter lidt på sin skjorte, som hun ellers havde knappet lidt op – bare for at vise ham lidt hud og form. Nu føler hun sig dum – tænk at al hans opmærksomhed omkring deres bord, handlede om den lille blege pikspi…, og ikke Nathalie, skumler hun arrigt.Han får i hvert tilfælde ingen drikkepenge af mig, tænker hun videre og får betalt, vender sig en sidste gang mod Jesper og den unge smukke dukke, inden hun og Marie sætter kurs mod Henrys bookstore – vor herre bevares!

Og det er absolut ligeså kedeligt som Nathalie havde forestillet sig – at trave rundt i alen lange gange, med støvede bøger fra gulv til loft, i en boghandel i London! Marie derimod er virkelig i sit es, ligner en der danser med livet – når hun nørdet og intellektuelt stryger sine små fingre hen over bogryggene. Også det kan hun bruge dem til, tænker Nathalie, og kan godt selv høre hvor indebrændt og urimelig hun er – bare så satans indebrændt!

De er heldigvis snart tilbage på hotelværelset. Nathalie ved ikke rigtig om hun havde håbet eller frygtet, at Jesper ville være der – men kan alligevel mærke en skuffelse, da hun låser op til et helt tomt værelse. Marie sætter sig hurtigt til at læse i hendes nyindkøbte støvede bæster, og Nathalie vandrer lidt hvileløst rundt, inden hun beslutter sig for at lægge sig og slappe lidt af – så går tiden også hurtigere. Hun lægger sig på den ekstra seng – den for fodenden af den imponerende og fristende dobbeltseng, har kun lige lukket øjnene da hun hører nogen pusle ved døren og gå op – og mærker hvordan han trods alt stadig, måske mere?, får sat gang i saften i hende..

Nathalie – Londonturen 1
Læs del. 4 her
Læs del. 6 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg