Nathalie – kælderen

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.
advarsel-warning

Nathalie er skolelærer, i går eftermiddags blev hun truet og voldtaget af en flok drenge. De krævede af hende at hun idag, mødte op i en kælder under en ejendom, der ligger i et område af byen hvor Nathalie føler sig utryg og utilpas.

Nathalie er angst, angst for at de billeder og videoer drengene havde optaget under voldtægten skulle dukke op på nettet, særligt ønsker hun ikke at hendes mand og børn skal se dem. Nathalie har derfor besluttet at hun vil tage en snak med drengene, indgå en aftale om ikke at melde dem, hvis de til gængæld sletter de grusomme billeder.

Nathalie har derhjemme sagt, at hun idag er i biografen med en veninde, i virkligheden sidder hun i sin bil på en parkeringsplads og forsøger at samle tankerne. Hun tænker på sin mand, som sidder derhjemme og hjælper deres søn på 10 år med lektierne, datteren Sille, på 14 år der er i ungdomsklub. Hun tænker på Jesper, en lækker mand der har inviteret hende på middag på lørdag. Jesper er far til en af Nathalies dygtigste elever Marie, Nathalie har været vild med den mand siden ungerne startede i 1. klasse, hans øjne kunne få det til at kilde, alle de rigtige steder og hans selvsikre fremtoning, gjorde hende fugtig mellem benene.

Nathalie kigger på klokken, den er kvart i ni, hun trækker vejret dybt, forbereder sig sig på den samtale hun bliver nødt til at tage med den gruppe af drenge, der er kendt og berygtet i byen. Hun må vise sig fra sin voksne og myndige side, skrue bissen på og sætte dem på plads, vise dem at de ikke kan komme afsted, med at opføre sig som de har gjort.

Hun stiger ud af bilen, også idag har hun klædt sig så hun føler sig godt tilpas. Der hjemme havde hun kigget tilfreds i spejlet, en hvid skjorte, mørkeblå blazer og en matchende mørkeblå nederdel henledte tankerne på en uniform, en uniform signalerede autoritet, havde Nathalie læst i et “Women” blad. Hun havde fuldendt looket, med håret sat i en stram knold og nogle mørke briller indrammede hendes øjne.

Selvom det var forår, var aftentimerne stadig kolde, Nathalie skuttede sig og knappede sin lange frakke, inden hun selvsikkert skråede over parkeringspladsen og styrede mod kælder trappen under nr. 10. Håndtaget var iskoldt, og da hun skubbede døren op, tændte et irriterede flimrende lys, Nathalie missede med øjnene, det skarpe lys virkede forstyrrende. Der var helt stille i kælderen, rummet var fyldt med cykler, gamle barnevogne og løbehjul. Da hendes øjne havde vænnet sig til lyset, fik hun øje på en dør i den modsatte ende af rummet.

Også her tændte et skarpt lys da hun åbnede døren, men her var ikke -som i det første rum, stille. Nathalie kunne lugte at der blev røget, en tyk tåge af røg blandede sig med lugten alle de gamle ting, folk havde samlet sammen og smidt i deres kælderum. Nathalie gik efter lydene og stemmerne og blev ført direkte til et af de bagerste kælderrum. Hun sank et par gange, inden hun bankede på den tynde, træ dør.

Døren blev åbnet på klem, Nathalie kunne kun lige skimte et par barnlige mørke øjne inden døren blev åbnet helt. Rummet var halvmørkt, kun et par stearinlys, lyste svagt op. Hun kunne genkende den ældste drengs stemme da han grinende brølede:

“Der har jo klasseluderen og så til tiden”

Hurtigt blev hun trukket ind og døren smækkede bag hende. Nathalie kunne genkende drengene fra i går eftermiddags, de fleste så ikke så gamle ud de var vel mellem 15 og 18 år, eller deromkring. Selvfølgelig kunne hun da sætte dem på plads, det var næsten den aldersgruppe hun arbejde med til hverdag. Hendes øjne vænnede sig langsomt til den dunkle belysning, myndigt rettede hun ryggen, rømmede sig og sagde:

“Jeg vil lave en aftale med jer.. Jeg melder jer ikke for voldtægt hvis i sletter de billeder og videoer I tog i går”

Nathalie græmmede sig, irriteret kunne hun også selv høre hvordan hendes stemme knækkede, virkede usikker, ordene var slet ikke så klare som de burde ha’ været. Den ældste dreng kiggede på hende, tændte en cigaret og smilede for sig selv. Der var en larmende tavshed, der fik Nathalie til at trippe nervøst, usikkert gned hun sine hænder mod hinanden og tog sig selv i at kigge bedene rundt på drengene.

“Ta’ frakken af.. Du ligner en der skal til at gå” sagde den ældste dreng og kiggede koldt på hende

Nathalie hviskede, at hun frøs og gerne ville beholde den på.
Drengene grinede og talte sammen på et sprog hun ikke forstod, inden den ældste hvæsede: “du skal nok få varmen, ta’ jakken af og sæt dig” han sparkede en mælke kasse hen mod hende.

Nathalie var irriteret på sig selv, da hendes fingre langsomt åbnede knapperne i hendes frakke, hun foldede frakken hen over sin arm og satte sig på mælkekassen, foran den ældste dreng. Han tog et hiv sin smøg, gav sig god tid til at puste røgen ud, inden han sagde: “voldtægt, siger du” han små grinede og fortsatte: “det var ren kærlighed og bare et lille forspil” Nathalie kiggede forskræmt på ham, hvor var han dog en utiltalende fyr, ulækker og pervers knægt, hun fortrød allerede at hun var gået herned.

“Spred benene, lad mig se om har du husket trusserne idag?” Sagde drengen koldt, efterfulgt af nogle gloser som Nathalie ikke forstod, hun opfattede kun at han fik de andre drenge til at grine.

Nathalie spredte benene så meget som den stramme nederdel tillod, det var heldigvis ikke meget. Men nok til at drengen tog sin telefon og lyste mod hendes underliv. Han så utilfreds ud, da han løftede hovedet og sagde: “luderen har sgu trusser på i dagens anledning” de andre drenge grinede, lavede underlige lyde og en af de yngre forslog at Muddi skulle trække trusserne af hende. Nathalie kiggede rundt, hun kunne ikke få øje på Muddi nogle steder og selvom han var en fræk knægt, var hun sikker på at han havde så meget respekt for hende at han ikke ville være med til det her. Han var fræk og provokerende, men han var ikke afstumpet og syg i hovedet, på niveau med disse drenge.

Den ældste kiggede på hende, krævede af hende at hun selv trak trusserne ned. Nathalie tøvede, prøvede at tale drengen fra det, fortalte ham at hun var mor og gift, prøvede forgæves at appellere til hans fornuft. De hårde drenge reagerede ved at fortælle hende at hun var en Milf, en luder med store patter, fortalte hende at på billederne kunne man virklig se hvordan hun nød at få pik.

Slukøret bukkede Nathalie under, vrikkende trak hun sine trusser ned og trådte ud af dem. Der blev grinet og puffet til hinanden, drengene sad rundt om hende og stirrede forventningsfuldt. Den ældste bad hende trække nederdelen op, vende røven mod ham og holde fast på den mælkekasse hun lige havde siddet på. Nathalie drejede rundt, fik øjenkontakt med en af de yngre drenge der stod foran døren. Nathalie anede en snert at dårlig samvittighed i øjnene på ham, de var tilsynladene ikke helt tabt alle sammen.

Langsomt trak hun op i sin nederdel og med strakte ben bukkede hun sig forover, holdt fast på mælkekassen. Det var frygteligt ydmygende at stå her til skue for en flok teenage drenge, som hun burde ha sat på plads. Nathalie kunne mærke varmen fra de tændte stearin lys, der blev flyttet hen under hende og mobil telefoner der lyste mod hendes røv. Hun fornemmede at den ældste dreng kommenderede rundt med de andre, fik dem til at sprede hendes baller og skille hendes skamlæber, det var ham der bad dem stikker fingrene ind i hende og få hende til at sutte den rene igen.

Nathalie følte sig ulækker og beskidt, da hun mærkede hvordan disse ydmygelser fik det til at dunke i hendes underliv, hun havde tit onaneret til fantasier om at blive voldtaget og ydmyget, men der er jo ingen der ønsker det i virkligheden, eller? Safterne drev fra hende, hun bed sig i læben for at undertrykke de støn der kæmpede for at komme ud mellem hendes læber, Nathalie tog sig selv i at ønske at den ældste dreng igen ville fylde hendes sultne mis, hun ville ikke bare, blive spist af, af de små famlende fingre, hun ville fyldes.

Nathalies liderlige tanker blev hurtigt afbrudt, en kælderdør smækkede og det var tydeligt at høre at nogle kom ind i kælderen, var det nu hendes chance var her? Skulle hun råbe om hjælp? Ville hun reddes, fra de usympatiske drenge? Hun prøvede at tænke hurtigt, men hele tiden så hun for sig, hvordan hun tidligere i eftermiddags, gik i bad, fjernede alle hår, smurte sig ind i en lækker bodylotion, gjorde sig klar til det her. Havde hun i virkligheden håbet på dette?

En af de yngre drenge smuttede ud af døren, grinende kom han tilbage, det eneste Nathalie forstod var “Muddi”. Den ældste dreng bad hendes rejse sig og tage tøjet af, han fortalte Nathalie at en bror var kommet og klar. Det gøs i Nathalie, hun kunne ikke lade en elev, sin egen elev kneppe hende! Om få måneder skulle hun give ham et håndtryk og overrække ham et afgangsbevis, det måtte ikke ske.

Langsomt klædte hun sig af og modtog et pinligt og ydmygende bifald, da hun løsnede bh’en og lod sin tunge barm falde en smule. Kulden i kælderummet fik hendes mørke brystvorter til at trække sig sammen, stritte provokerende og meget i øjenfaldene. Den ældste dreng, rakte grinende en tændt cigaret hen imod hendes bryst, truede med at brænde men valgte istedet at daske hårdt til hendes bryst med den anden hånd. Han smed smøgen fra sig, tog fat om begge Nathalies bryster og klemte hårdt sammen om dem, hånligt kaldte han dem nogle store luderpatter og nulrede vorterne hårdt mellem tommel og pegefinger.

Nathalies puls bankede løs, hun turde ikke, men den knægt burde ha’ haft en syngende lussing. Ydmygt lod hun drengen, lege hårdt og brutalt med hendes stolthed, hendes store barm. Hun mærkede nogle hænder der tog fat om hendes håndled, kommenderende blev hun tvunget i knæ og bundet fast til det hegn, der adskilte kælderrummene fra hinanden. De yngre drenge havde vist fået frit spil af den ældre, for Nathalie mærkede fingre overalt på hendes krop. Der blev nevet i hendes bryster, fingre blev stukket ind i både fissen og røven på hende, selv i munden mærkede hun fingre der kørte ind og ud af hende.

De grinede af hende, hånede hende og fortalte hende hun var en våd luder, en brugt hore. Hun var så flov over sig selv, men mærkede tydeligt, hvordan drengenes hårde leg med hendes krop, tændte hende afsindigt.

Nathalies hoved blev trukket bagover, et lys blev tændt i kælderummet ved siden af og et tæppe der var hængt op blev revet væk. En skarp projektør, fik Nathalie til at misse med øjnene, selvom den ikke var rettet med hende, gav den et skarpt og nærmest blændene lys. Drengenes hårde leg med hendes krop, var afløst af total stilhed, hun sad på knæ, bundet til hegnet og stirrede tomt ind i kælderummet.

Den ældste dreng stod derinde, for fødderne af ham sad Nathalies lille pige, hendes egen datter Sille, helt nøgen med et tørklæde bundet for munden. Nathalie ville skrige, men ikke en lyd kom ud af hendes mund, det var som om hendes stemme helt havde svigtet, chokeret kiggede hun på sin nøgne 14 årige datter, der burde have været i ungdomsklub.

Den ældste dreng smilede til Nathalie, bukkede sig ned over hendes datter og nev provokerende i pigens små faste bryster. Nathalie kunne se smerten i Silles øjne, pigen kiggede bedende på sin mor, hendes kønne uskyldige øjne tiggede om hjælp.

“Please lad hende gå” hviskede Nathalie og fortsatte: “hun er kun en lille pige, hun er slet ikke klar til det her”

Den ældste dreng, grinede hånligt, imiterede Nathalies sagte hvisken og tilføjede: “den lille luder er mere end klar og tro mig, pik det får hun, hvor ondt det skal gøre bestemmer du”

Med et fast tag i Nathalies lille datter, slæbte han pigen hen over gulvet, placerede hende på alle fire, pressede pigens underliv mod hegnet lige foran Nathalie. Hviskende og iskoldt bad han, Nathalie om at gøre hendes datter klar til ham. “Slik din datter, gør hendes lille fisse våd og klar til mig, så gør det måske ikke så ondt på hende” hvæsede han ondskabsfuldt og kiggede afventende og hånligt på Nathalie.

Nathalie stak forsigtigt tungen igennem hegnet, forsøgte ihærdigt at fugte sin lille piges revne, hun prøvede at glemme alt om, at det var hendes egen datter hun var igang ned at gøre klar, hendes fokus var kun på at tilføre så meget fugt som muligt, så lille Sille kom til at lide mindst muligt. Nathalie rakte tungen så langt ud hun kunne, prøvede stædigt at nå datterens klit, så hun kunne udløse en naturlig smørelse, det var umuligt og hegnet var i vejen. Nathalie vekslede mellem at slikke og spytte på datterens lille fisse. Tårene løb ned af kinderne på hende, men hun forsøgte at undertrykke sin gråd for at skåne hendes lille, Sille.

Nathalie kunne høre den ældste drengs vamle og perverse støn og hun undgik heller ikke at ligge mærke til at knægten filmede imens hun slikkede løs i Silles lille fine revne. De yngre drenge bag hende, optog langsomt deres leg med hendes krop, de legede med hendes bryster og pressede deres fingre ind i hende og grinende heppede de nærmest på hende.

Nathalie skreg hjertenskærende, da hendes lille datter blev trukket væk fra hegnet, men hendes skrig blev kvalt i en stiv drenge pik der voldsomt blev presset ned i halsen på hende og slukkede for al lyd.

Nathalie kiggede op på ejermanden til den stive pik, der fyldte hendes mund. Chokeret kiggede hun op i et par spillende, kønne, brune øjne. Hun kendte godt de øjne, han havde brugt dem til at charmere hende lige fra de små klasser og han var som oftest kommet godt afsted med det. Mohammed, eller Muddi som drengene kaldte ham, smilede overlegent til hende og bevægede ihærdigt sit underliv mod hendes ansigt, bollede Nathalies mund skånelsesløst. Det var mere ydmygende end noget hun overhovedet kunne forstillet sig, hun havde ikke engang fantasi til at forestille sig dette. Havde han virkelig ikke mere respekt for hende, end dette?

Hun kunne ikke genkende Mohammed da han aggresivt hvæsede: “jeg har fucking drømt om det her i årevis, sut din so..” Han stønnede, bankede sin pik aggresivt frem og tilbage. Nathalie følte sig ydmyget, så sent som igår havde hun siddet og skamrost denne knægt, fortalt hans far at han var en dygtig og behagelig elev og nu stod han der og bankede sin stive drengepik ned i halsen på hende! Hun sugede forsigtigt, prøvede at følge med i hans hårde bevægelser og lod sin tunge danse om det spændte pikhoved. Nathalie fastholdt Mohammeds blik, prøvede at overbevise ham om at det var forkert, alligevel kunne kun ikke helt modstå den frække følelse, en varm dunkende pik i munden, gav hende.

Rebene der var bundet om hendes arme snerrede, hendes hoved var trukket bagover hindrede hende i at holde øje med hvad der skete med hendes datter i kælderrummet ved siden af, Nathalie kunne ikke afgøre om det var godt eller skidt at hun ikke kunne se sin lille pige, men hun vidste at hun ville gøre alt for at redde Sille fra dette. Hun kunne ikke bare lade denne flok brutale drenge, stjæle hendes datters mødom.

Hun kiggede bedene op på Mohammed, forsøgte at signalere at hun ville sige noget. Heldigvis opfattede han det og trak pikken ud af munden på hende. Provokerende lod han pikken hvile mod hendes underlæbe, så Nathalie ikke kunne undgå at ramme den med læberne når hun snakkede, forsigtigt hviskede hun: “jeg vil sutte, jer alle sammen hvis i lader hende gå..” Mohammed grinede, en ondskabsfuld og usympatisk latter inden han sagde: “det kommer du til alligevel..”

Mohammed tog fat i hendes hår, drejede hendes hoved så hun igen kunne se ind i det andet kælderrum. Hendes lille nøgne datter, blev presset op i mod hegnet, tvunget til at kigge på sin mor der sad nøgen og måtte affinde sig i at blive overbegramset, af en flok voldsomme knægte. Nathalie ville ønske at den skarpe projektør blev slukket, alt for tydeligt kunne hun se den ældste drengs mørke hænder på hendes datter, han stod bag hende, holdt om hendes små yndige bryster, gned hendes lille fisse og klappede hende let på ballerne. Han nød Silles lille fine krop og betragtede hende, som var hun et stykke kvæg, Nathalie fik kvalme af at være tilskuer til dette. Hans vrede, mørke øjne kiggede hånligt på Nathalie, imens han tog for sig af hendes lille pige.

Den ældste snakkede til Mohammed, uden af forstå ordene kunne man nemt opfatte at det var en form for ordre. Nathalies snerrede reb blev løsnet og hun stod nu på alle fire med ansigtet mod hegnet, Mohammed organiserede de andre drenge, linede dem op i kø bag hende og gav dem adgang til at trænge ind i hende. Det gøs i Nathalie, hun kunne muligvis have nydt de stive drenge pikke, hvis ikke det lige var fordi hun kiggede ind i sin datters skræmte øjne samtidig.

Mohammed strøg Nathalie over håret, hviskende spurgte han hvilken godnat sang hun plejede at synge for sin datter da hun var lille. Nathalie blev helt blød om hjertet, hun følte det som om det var igår hun sad på datterens sengekant og sang for hende. Nathalie mærkede at skift bag hende, en behagelig tynd drengepik, blev afløst at en noget større og fyldigere pik, der pressede mod hendes numse. Klynkende og bange, hviskede hun tilbage til Mohammed at hun plejede at “solen er så rød, mor”

Nathalie drejede hoved lidt, ydmygt tog hun imod den fyldige pik, der havde fået sin vilje og var gledet i bund i hendes røv, hun var hårdt prøvet men ville hellere end gerne tage imod for at skåne Sille. Den ældste dreng havde trukket bukserne ned, han havde placeret sig på knæ bag Nathalies spinkle datter.

Han kiggede hånligt på Nathalie og brølede: “syng.., syng en sang for din lille datter, imens jeg knepper hende”, forfærdet begyndte Nathalie at synge, hun turde ikke andet end at synge, med lav næsten hviskende stemme. Hun sang stadig da hun kiggede på datterens anstrengte ansigt, hendes tårefyldte øjne og hun sang for at overdøve datterens skrig, der kunne høres gennem tørklædet da den ældste dreng, så grusomt og voldsomt trængte ind i hendes lille pige, stjal hendes mødom og gjorde hende til endnu en tøs i rækken, af dem han havde taget med magt.

Nathalie løftede hånden, forsøgte at ae sin lille pige på kinden, gennem hegnet. Hun kunne ikke ungå at bemærke at hver gang hun sang “mor” stødte drengen en ekstra gang hårdere i hendes lille pige. Det var frygteligt at være vidne til, hun fik kvalme når hun kiggede på den ældste drengs ansigt, så nydelsen i hans øjne. Nathalie ænsede slet ikke de drenge der bag hendes selv, voldtog hende så groft og spermede ud over hende, hun havde kun fokus på sin lille pige og hviskende sang hun Silles yndlings sang for hende.

Nathalie havde slet ikke opfattet at Mohammed var gået fra kælderrummet, ikke før hun så sin datters ansigt blive drejet, tørklædet blev revet af hende og Mohammed fyldte hendes mund med sin pik. Den ældste dreng bankede løs i hendes lille pige, Mohammed bollede hende i munden, de grinede, talte sammen og kiggede begge på Nathalie imens de brugte hendes datter. Den ældste kom først, med at brøl og om muligt endnu mere aggressive bevægelser sprøjtede han langt oppe i Silles fisse, Mohammed afløste ham hurtigt og stønnene trak han sig ud af datterens mund og sprøjtede hendes i ansigtet.

Nathalie græd, det var frygteligt at se sin lille datter med sæd løbende ned af hagen. Mohammed grinede, tværede sin pik en ekstra gang rundt i ansigtet på hendes lille pige, fortalte Sille at hendes mor var en bedre piksutter en hun var. Nathalie kigge bag sig, drengene stod blot og små grinede, puffede til hinanden og snakkede internt.

Hurtigt rejse hun sig, løb ud af døren og ind i det rum hvor hendes datter sad, nøgen, brugt og ydmyget. Blidt forsøgte hun at tørre pigens ansigt for sperm og holdt hende tæt ind til sig, Nathalie tyssede på hendes grædende datter og fortalte hende at verdenen var ond. Hun kunne høre drengene grine bag hende og lagde også mærke til at de filmede hendes færd med at trøste sin datter.

Nathalie tog sin datter i hånden og gik ud af døren, deres tøj var smidt ude foran kælderumnet og de kunne høre drengene snakke om dem, da de smækkede kælderdøren, satte sig ud i bilen og i tavshed kørte de hjem.

Forfatter: Safran
Nathalie – kælderen
Læs del. 3 her
Læs del. 1 her

Del dette indlæg