Nathalie – Forårsfornemmelser

Det er forår, lækkert lunt og solrigt. Nathalie cykler gennem byen, kigger på unge, smukke, nyforelskede par, som det nu engang hører sig foråret til. Det er så livsbekræftende, tænker hun, kan næsten mærke den kildren i kroppen, som en forelskelse giver – og så al den sex, de knaldede garanteret som sindssyge, tænker hun og mærker hvordan tanken trækker liderligt i hendes underliv.

Hun vil ikke helt være ved det, men på en eller anden måde håber hun at datteren Sille er hjemme – mest fordi, så er hendes kæreste Mohammed der også. Nathalie sukker over sig selv – knægten er så beskidt og væmmelig overfor både Sille og hende, alligevel får han det til at drive vådt og ydmyget fra hendes fisse. Hun tænker på alle de gange hun har siddet på knæ og luret ind af nøglehullet til Silles værelse – det er så frækt og så forkert, men ikke én gang var hun gået fra Silles dør, uden at gnide sig af først.

Nathalie cykler videre, vinker hurtigt til nogle af hendes yngste elever, der med glæde i stemmen råber ”Haiii Nathalie!”, fra den anden side af gaden. De er sgu’ søde nok de små pus der, men alt i alt har hun det bedst med at undervise de ældste elever – det er der hun finder de største udfordringer og glæder. Også selvom lige netop den 9. klasse hun har lige nu, er lige lovlig fyldt med udfordringer! Heriblandt Silles kæreste, for han er jo også en af Nathalies elever – men også den stille og forsigtige, nærmest gennemsigtige pige, Marie.

Nathalie har i årevis haft et slemt crush på Maries far, men først for nyligt var det lykkedes hende, at få ham til at bide på krogen. Nathalie synes stadig han er pisse lækker – på trods af alt, og der var meget! Og så hans mørke stuepige, Rosa – ikke mindst. Men hun har altså været vidne til nogle ting i deres hjem, som hun ikke helt ved hvordan hun skal komme ud af og overens med – det trykker hende mest af alt, at hun har dyrket sex med faderen foran datteren.. Og alligevel, tanken tænder hende hver gang – og det gjorde det bestemt også da det skete.

Nathalie hopper af cyklen, trækker den op af sin havegang og først da hun står og leder efter sine nøgler i tasken kommer hun i tanke om det. Det var jo i dag hendes niece skulle komme. Pis tænker hun, men hun havde nu selv lavet aftalen. Niecen skal konfirmeres om en uge og Nathalie har jo sin egen brudekjole, der sidste år blev syet om til en konfirmationskjole til Sille – den kan niecen Signe jo ligeså godt få. Nathalie kan godt lide tanken – det er jo super bæredygtigt, at en kjole der normalt kun bliver brugt en dag, nu kan gå i arv og gøre gavn – en fin tanke der luner hende.

Hun åbner døren, råber ‘Hej’ ud i det tomme hus. Det virker ikke som om der er nogen, for det meste kan hun jo godt fornemme om der er andre i huset. Nathalie skynder sig ud for at tisse, mærker lettelsen og det befriende ved at give slip og lade det lune urin passere. Hun hiver ud i sine hvide trusser, lader fingeren glide kælende hen over den lille våde plet hun har efterladt der. Hun har altid været storproducent af safter, allerede som ung skulle der ikke meget mere end et kys og lidt gramseri på hendes store bryster, før hendes trusser sejlede. Som ung flovede hun sig over det, og hun vidste også godt at drengene i byen snakkede om det, kaldte hende ‘vandfaldet’ og ‘frk. tusindepik’. Senere som voksen, ved hun hvor stolt mange af hendes sexpartnere er over det – mændene føler sig super macho, over at de kan få hende til at drive så voldsomt.

Hun ruller trusserne ned, sammen med sine nylonstrømper, smider det hen i vasketøjskurven. Det er dejlig befriende at have bare ben – og missen har vist også godt af at blive luftet lidt. Hun trækker ud, vasker sine hænder og kigger i spejlet. Hun er lidt stolt og smiler til sit spejlbillede – trods hendes alder er hun sgu en snack, hvis hun selv skal sige det. Hun stiller sig med siden til, skubber brystet frem og numsen bagud. Hun smiler tilfreds igen – kan snildt konkurrere med de unge tøser.

Det ringer på døren, gennem glasdøren kan Nathalie se søsterens yngste, niecen Signe. De vinker til hinanden, smiler og kindkysser da Nathalie har åbnet døren. De snakker stille og roligt, Nathalie laver en kop Nes-kaffe og byder Signe en cola. Signe er meget spændt på at se kjolen, hun husker den kun svagt fra sidste år, hvor hendes kusine – Sille blev konfirmeret. “Hvor er Sille egentligt henne?”, spørger Signe nysgerrigt – de to har altid været gode venner. “Hmm, jeg ved det ikke rigtigt.., men mon ikke hun er på trapperne?”, svarer Nathalie smilende og spørger om de skal finde kjolen.

De går mod Nathalies soveværelse, Nathalie synes det er skønt at mærke hvor befriende det er, ikke at have trusser og strømper på. Hun er helt sikker på, at hun bare skal have vist Signe kjolen og sende hende hjem igen – SÅ skal kløer-5 nusse og klø missen – hvis den da ikke ligefrem skal straffes! Nathalie griner nærmest lidt genert over sine slemme tanker, i selskab med lille Signe. Men den er pænt gal med hende i dag – forårsfornemmelser, eller er rent ud sagt skrup liderlig, hendes indre kneppedukke skriger igen på opmærksomhed.

Hun åbner sit klædeskab og finder den glatte, fine, kridhvide kjole frem. Signes øjne stråler – kjolen er fantastisk. Nathalie holder den vurderende op foran hende, synes godt nok at tøsen ser lidt klejn ud i forhold til kjolen. “Jeg tror du er nødt til at prøve den..”, hun kigger smilende på Signe og undrer sig, synes altid at kusinerne har passet tøj. Signe er allerede igang med at smide tøjet, da de begge hører Sille råbe; “heyy!”, ude fra gangen. Nathalie rykker hovedet mod døren, råber; “hej skat – vi er herinde, i soveværelset”.

Signe trækker kjolen over hovedet idet Sille viser sig i døråbningen; “hey mammi og hey kus..”, siger Sille, og fniser selv lidt af det sidste. Hun giver dem begge et kindkys og sætter sig på kanten af moderens seng. Kjolen er klart for stor til Signe, den skal både syes lidt ind og skulderstropperne skal kortes af. Pis!, tænker Nathalie, og ved godt, at det er hende der kommer til at stå for det.

Nathalie forlader pigerne, går ind i stuen for at hente knappenåle. Hun sukker højlydt ved synet af Mohammed, der sidder i sofaen med fødderne oppe på hendes pæne, hvide sofabord. Nathalie siger ingenting da hun går forbi ham, vælger bevidst at ignorere hans tilstedeværelse og stryger forbi ham hen til den gamle kommode, hun har arvet fra sin mormor. Hun roder i den øverste skuffe efter den lille æske med knappenåle. Fristes alligevel til at spille lidt op, da hun mærker knægtens øjne følge hende.

Nathalie drejer hovedet en anelse, kigger diskret bagud – sikrer sig at han kigger, da hun trækker lidt op i sin nederdel, bøjer sig forover og trækker den nederste skuffe ud. Hun er overbevist om at han kigger op under nederdelen, bliver lidt smålun ved tanken, og roder længe og grundigt efter knappenålene. Fra det lille åbne vindue ved siden af, mærker hun den milde brise der kærtegner hendes glatte varme og nøgne skød – bliver endnu engang opmærksom på foråret, og at hun bare ikke duer til at have tøj på!

“Nå der var de..”, siger Nathalie højt og retter sig op. Hun holder den lille gennemsigtige æske op foran sig, før hun rødkindet trækker sin nederdel på plads. Det undrer hende at Mohammed ikke siger noget, men blot sidder med fødderne oppe på bordet og lader som ingenting. Hun prøver diskret at smugkigge på ham, ender med en dyb øjenkontakt, som hun dårligt kan slippe. Mohammed gør et kast med hovedet mod sofaen ved siden af sig. Nathalie har fornemmelsen af at det er en dårlig ide, men hendes fødder flytter sig mekanisk hen til sofaen.

“Knap op for mig..”, siger Mohammed køligt og fortsætter; “jeg har tænkt på de patter der hele dagen..”. “Armm.., æh.. Mohammed.., nej..”, sukker Nathalie bedende. “Så du er allerede igang med at stønne mit navn igen..”, griner den frække knægt og løfter hendes hånd op til den øverste skjorteknap i hendes tynde, hvide skjorte.Nathalie tager sig selv i at fnise en smule, inden hun voksent, skolelærerinde- og mor-agtigt siger: “pigerne er lige inde i soveværelset, det går altså ikke..”. Hun mener selv, at hun siger det med overbevisning i stemmen – som en voksen kvinde han burde respektere.

Mohammed tager sine fødder ned på gulvet, drejer sig en halv omgang mod Nathalie og siger: “åbn nu den fucking skjorte, jeg skal gramse lidt på dig, nu!”.

Nathalie bliver på en måde lidt smigret, også selvom hun er sur på ham. Hun ved godt at drengene i de store klasser -ja for den sags skyld også hendes mandlige kollegaer – kigger meget på hendes store, runde bryster. Det luner hende, taler til hendes indre kneppedukke – hende som Nathalie skamfuldt har gemt i sig, i mange år – alt for mange. Og som hun nu i stedet prøver at omfavne.

Hun åbner forsigtigt de tre første knapper, trækker skjorten lidt til side og retter ryggen. Hun synes de strutter så fint, når hun sidder sådan. Mohammed skubber hånden ned i bh-skålen, vipper først det ene store bryst ud over kanten. Han ælter det hårdt og napper lidt i hendes strittende brystvorter. Hun sukker dybt, nyder hans unge, stærke hænder, der leger med hende. Han er grov og grådig, vrider nærmest det andet bryst ud over skålen og maser de to tunge kloder sammen.

“Uhmm..”, hvisker Nathalie frækt, mærker hvordan hans berøringer virkeligt sætter gang i hendes krop. Hun læner sig tilbage i sofaen, lader ham hive, nive og daske til hendes bryster. Hun rømmer sig, spørger pibende og liderligt, om han ikke kunne tænke sig at sutte på hendes bryster? Han griner lidt af hende, hvæser så nej, men siger samtidigt, at hun selv kan sutte på dem.

Mohammed trykker hendes højre bryst mod hendes mund, og han har julelys i øjnene, da hun villigt suger sin strittende brystvorte ind i munden og suger så hun bliver hulkindet. “Kæft du er liderlig..”, griner han og dasker hårdt til det venstre bryst. Det gibber lidt i Nathalie og trækker ulideligt i hendes underliv. Hun slipper sit bryst med et svup, lægger an til at pakke brysterne væk og siger: “pigerne, Mohammed.., det går ikke, de vil undre sig over hvor jeg er..”. Hun kigger ham i øjnene, kan udmærket se hvor ligeglad han er.

Han lister hånden op under hendes nederdel, tvinger hendes ben fra hinanden og hun glider automatisk lidt ned af sofaen, sukker længselsfuldt efter at lade sit varme glatte skød, møde hans unge stærke fingre. Han griner bare af hende og ryster let på hovedet over hvor nem hun er.

Hans tommelfinger, bevæger sig drillende i hendes våde revne, langefingeren kører han frem og tilbage over hendes røvhul. Nathalie sukker over sig selv. Hun ved godt hun er nem – eller billig. Det har hun fået at vide siden hun var ganske ung. Men det tænder hende og gør hende sindssyg liderlig – giver hende problemer. Feks. som nu, hvor hun klynker efter at mærke sin datters kærestes fingre i sig.

Nathalie hæver underlivet, inviterer hans stærke fingre og Mohammed tager imod. Synkront borer han tommel- og pegefinger ind i både røv og fisse, og presser dem helt i bund. “Åhh, jarhh!” – stønner Nathalie og flytter sin hånd til hans arm, for ligesom at holde fast på ham. Hun kan ikke afvise, er nødt til at mærke ham – sådan rigtigt. Hun kigger på Mohammed, hvisker: “giv mig lige 5 minutter, så sender jeg pigerne i byen efter knappenåle..”, han nikker, bevæger fingrene lidt i hende og siger: “skynd dig lidt, jeg er pisse hård..”.

Nathalie rejser sig, knapper igen sin skjorte og glatter sin nederdel. Hun retter lidt på håret, kører en finger under hvert øje for at tørre løbet mascara væk. Hun smiler til ham, tager sig selv i nærmest at neje inden hun hurtigt tripper ud af stuen og ind i soveværelset. Pigerne sidder på hendes seng, de kigger begge to ned i Silles mobil, har nok ikke engang bidt mærke i tiden, tænker hun lettet. Nathalie beder dem pænt, men må tage lidt af en diskussion med Sille, før hun hurtigt slår igennem og kræver at Sille og Signe cykler ned til byen for at købe knappenåle.

Signe har kun lige smidt kjolen, trukket i sit eget tøj og hastet efter Sille ud af døren, før Mohammed står bag Nathalie i soveværelset. “Du går sgu’ langt for min pik..”, konstatere Mohammed tørt, lidt stolt også. Nathalie vrider sig, prøver at argumentere for, at det var ham der krævede det. Han griner af hende, ryster på hovedet og smider sig på sengen: “tag tøjet af, klasse-luder..”. Nathalie husker det navn, bliver pludselig ramt af moralske skrupler – kan hun stå her i sit eget soveværelse og klæde sig af for sin egen elev, og Silles kæreste? Hun piller nervøst ved sin skjorteknap, kigger ned af sig og opdager til sin forfærdelse at skjorten er knappet skævt.

Åh nej!, tænker hun, det var derfor Sille var så lidt medgørlig – hun havde nok luret hvad der var i gære! Nu vil hun ikke mere, men Mohammed er utålmodig, rejser sig fra sengen og tager fat i hendes skjorte, hiver den fra hinanden så knapperne flyver rundt. Nathalie føler hun burde blive sur over at han har ødelagt hendes skjorte – men det tænder hende at han har så meget lyst til hende. Hun får den her overvældende følelse af at være sexet og attraktiv for en ung knægt. Lidt ligesom førhen – samme følelse hun havde, da hun som ganske ung lå på knæ, på en regnvåde græsplæne, og lod sig bruge af tre ældre gymnasiefyre.

Nathalie krænger skjorten af, vrider sine arme rundt og hægter sin bh op. Mohammed ligger på sengen, hans hånd er nede i bukserne, følger hende intenst med øjnene og nulrer liderligt sin pik. Nathalie åbner sin nederdel, vrikker den ned over hofterne og lader den dale det sidste stykke. “Prøv lige at lægge dig ned på gulvet, som en lille hund..”, griner Mohammed og knapper sine bukser op. Nathalie får lidt en skidt fornemmelse – er ikke helt sikker på, at det er noget hun har lyst til..

Men hun går i knæ, sætter håndfladerne i gulvet, føler sig ydmyget, og begæret. Mohammed har rejst sig på albuerne ligger grinende og kigger på hende: “vrik lidt med røven, ligesom en glad køter..”, griner han og tænder videokameraet i sin mobil. “Ejjj, Mohammed.., helt ærligt..”, starter Nathalie, men bliver hurtigt afbrudt: “kom så igang!”, hvæser han utålmodigt.

I starten er hendes bevægelser lidt stive og akavede, men i takt med at hun ser knægtens tilfredse smil, bliver hun mere vovet og bevæger numsen i mere bløde og roterende bevægelser. “Kravl frem og tilbage dernede.., vær en god tæve!”, griner Mohammed og peger ned på gulvet. Åh nej, tænker Nathalie, fortryder lidt at hun tog en konflikt med Sille for at få hende ud af huset. Hun havde håbet på noget mindre kompliceret sex – at han måske bare havde taget hende bagfra, hurtigt og hårdt.

Nathalie begynder langsomt at kravle frem og tilbage i sit soveværelset. Mohammed har sat sig på knæ i sengen, følger hende med sin mobil og stryger sin pik med den anden hånd. Hun har våde øjne, men safterne flyder kraftigere fra underlivet. Og Mohammed er vild med det – elsker den magt han har fået over sin klasselærerinde.

I mange år har han sukket over de store, bølgende bryster under Nathalies skjorter – nu hang de bare der til fri afbenyttelse. Til at røre ved, slå på, nive i eller sutte på. Siden han var tolv år, har han fantaseret om at sperme ud over dem. Nu havde han praktisk talt gennemkneppet hende i alle huller – og hendes datter med. Nathalie var så sygt nem, overdrevet billig – han glædede sig virkeligt til at vise drengene og Sille, hvilken god vovse klasselærerinden var for ham.

“Nå vovse, skal du have et kødben?”, griner Mohammed og sætter sig ud på sengekanten, trækker sine bukser ned til knæene. Nathalie nikker, hvisker forsigtigt. “ja tak” og kravler hen til ham. Han lukker hånden om hendes hår, trækker hendes hoved bagover og hvæser: “det hedder vuf.., kan du sig vuf vovse?”. Nathalie bliver helt paf, synes virkelig han er ved at gå over stregen – men hendes krop skriger på pik, måske særligt den unge, stærke pik, hun jo ved han har. “Vuf..”, hvisker hun stille og kigger direkte ind i linsen på mobilen, inden hun skamfuldt sænker blikket.

Mohammed slukker sin mobil og lægger den fra sig, hiver Nathalies hoved ned mod sin pik og stønner højt da hun lukker sine læber om roden. Åhh!, Nathalie kan slet ikke styre sin følelse af lyst, af at have hans unge pik i munden – det er så drivende lækkert. Hun glider grådigt op og ned af ham, sluger ham dybt, mens hendes venstre hånd glider ned mellem benene og kæler forsigtigt for hendes bløde, glatte skamlæber. “Kan du smage at jeg lige har kneppet din datter, ude i skuret?”, griner Mohammed og holder hende fast ned over sig.

Det vender sig lidt i Nathalie, ikke fordi hun synes hendes egen datter er ulækker – mere konfrontationen af, at de deler pik. Hendes svælg er åbent for ham, hun er så skamfuld, men nyder hans tykke pik der fylder hendes mund. Han slipper grebet om hendes hoved, nyder at Nathalie sugende glider op af hans pik inden hun liderligt lader sin tunge danse over hans pikhoved. Han læner sig tilbage på sengen, lader hende sutte i sit eget tempo. Hun lader tungen glide ned over skaftet og videre ned over nosserne, forsigtigt tager hun hans pung i munden suger og sutter blidt. Imens skubber hun pegefingeren ind mellem sine våde skamlæber, kører den tændt frem og tilbage, pirrer sit drivende skød og håber..

“Århh!, hvor er du bare fucking liderlig.., håber virkelig Sille bliver sådan..”, stønner Mohammed og gnider hænderne rundt i sit ansigt inden han puster dybt ud: “hun tuder altid.., eller for det meste..”. Åh gud!, tænker Nathalie, hendes tunge bevæger sig stadig på hans pik – men et kort øjeblik kredser hendes tanker om stakkels lille Sille, der er så spinkel og hans pik så usædvanlig tyk – det må være frygtelig hårdt for hende at tage imod ham. Nathalie gnider på sin klit, skubber tanken væk, over på sig selv igen – jeg er nødt til at mærke ham, tænker hun.

Hun slipper ham med et svup, rejser sig og læner sig ind over ham. Hendes tungespids kører rundt på læberne, hendes blik er forførende tåget. Mohammed har aldrig set hende sådan, men hun ligner næsten en pornostjerne. Han løfter hænderne, skubber hendes store patter sammen og ælter dem hårdt. Hun stønner liderligt, tigger ham om at bide i hendes følsomme brystvorter. Mohammed løfter hånden, rammer hendes kind med en prøvende, blid lussing, der får Nathalie til at klynke liderligt – det tænder hende.

Flere og hårdere lussinger følger efter. Han slår hende på kinderne, på patterne og kalder hende beskidte navne – og safterne bare løber af hende. Det her bringer hende så meget tilbage til første gang en mand slog hende. Hun var ung, havde blaffet, blevet samlet op af en 20 år ældre mand. Kort efter lå hun i en grøftekant, fik lussinger og pik så englene sang. Nathalie havde tit tænkt på manden – havde ønsket at møde ham igen.. Nathalie vender tilbage til nuet, her hvor hun ligger halv ind over en ung skole knægt og ønsker så inderligt at blive kneppet, inden.. Hun hører hoveddøren smække og Sille der højt råber: “hej, så er vi her igen!”.

“Pis” hvisker Nathalie ærgeligt og rejser sig hurtigt fra sengen, tripper hen til døren, åbner den en smule og råber: “hej piger, jeg kommer om lidt – tag I bare noget at drikke.., så kommer jeg”. Sille er allerede på vej mod soveværelset, når lige at få øjenkontakt med sin mor, inden Nathalie lukker døren og drejer nøglen. Nathalie bevæger sig hen mod sengen, sætter sig på knæ ved siden af Mohammed. Hendes ansigt er helt nede mod dynen, hendes mund tæt ved hans øre. Sille banker på døren, kalder både på sin mor og på Mohammed.

“Tag mig.., tag mig som en stor hanhund ville tage en tæve i løbetid..”, stønner hun bedende til Mohammed. Han smågriner af hende, men rejser sig og stiller sig bag sin lærerinde. En bølge af nydelse løber gennem Nathalies krop, da Mohammed tager et fast greb om hendes hofter, kigger vurderende på hendes fisse og røv – ser egentligt ud som om han trækker lod. Sille bliver ihærdigt ved med at banke og sparke på døren, hun kalder og veksler imellem vredt, bedende og sågar aggressivt. “Sille, stop så!”, råber Nathalie, men kommer også med et gispende støn, da en spytklat i det samme glider ned mellem hendes baller.

“Smør det rundt, fedt dit røvhul ind.. tæve!”, hvæser Mohammed, holder om sin pik og bevæger den stille, drillende og gnidende frem og tilbage i hendes våde revne. Nathalie krænger sin arm bagud, lader en finger cirkle omkring sit numsehul. Hun stønner gispende og kan ikke lade være med liderligt at trykke sin finger mod sin numse, mens Silles vrede spark på soveværelsesdøren bliver til sekundært baggrundsstøj. Især da Mohammad glider ind i Nathalies våde fisse, maser sig helt i bund og presser hårdt til.

Nathalie stønner højt, den fylde altså! Hun bevæger sig glidende, roterende på ham, tigger ham nærmest grådkvalt om at støde i hende. Han samler hendes hænder på ryggen, holder dem begge solidt fast med sin ene hånd. Han er en stærk knægt og det gør ondt – hendes skuldre og den måde han presser hendes håndled sammen på. Hun bider det i sig, det hele – Mohammed der holder og knepper hende hårdt og krævende, små korte og hurtige stød. “Ja, ja, ja..”, gisper Nathalie, det er så lækkert at mærke hvordan hans varme, hårde pik, gnider sig mod hendes indre. Mohammed presser hendes arme lidt opad mod nakken. Det gør frygteligt ondt, men den vidunderlige følelse i hendes underliv overskygger smerten – gør det hele godt.

Sille har sat sig på knæ uden for døren, fortæller højlydt at hun godt kan se hvad de laver, og bebrejder Nathalie at hun kan finde på det, helt frivilligt! Nathalie hører ikke efter, ænser ingenting andet end pikken i sig, mærker knap nok Mohammeds frie hånd bevæge sig famlende omkring på hendes røv. Hun skriger af vellyst, da han presser sin tommelfinger ind i hendes røv – føler sig lykkelig fyldt til bristepunktet. Han knepper hende helt sindssygt hårdt, bruger hende som en kneppedukke – nærmest til at onanere i -sådan som hendes indre kneppedukke skriger efter.

Det er voldtægt det her.., jeg vil ikke, ikke så meget.. Men jeg kan ikke slippe ud og væk, tænker Nathalie. Alle hendes muskler i kroppen sitrer, hans dunkende, stærke, varme og unge pik hamrer løs i hende – åhh, mere.., hvor er det lækkert! Nathalie er så tæt på – sekunder fra det helt store – da Mohammed anspændt presser sig mod hendes krop. Nathalie mærker den lune følelse af sæd der flyder ud i hendes underliv. Normalt en lækker fornemmelse, men hun piber jamrende, ærgrer sig grusomt, da hun kort efter mærker hans pik trækker sig sammen og glide ud af hende.
Nathalie bliver liggende med røven i vejret, skal lige sunde sig lidt. Hun har lidt samme følelse som en 5-årig der får at vide, at julen er aflyst – føler sig grusomt snydt. Hun kan høre Mohammed pusle bag hende, ser ikke han tager et stykke stof fra sengen og tørrer sin pik af, inden han trækker sine bukser op. “Nu er det Silles tur til at smage dig..”, griner han og åbner døren. Både Sille og hendes kusine Signe står lige udenfor døren. Sille er rasende og Signe kigger både undrende, bebrejdende og forarget på Nathalie, der rejser sig med et sæt og skynder sig at lukke døren i.

De må jo forstå at hun ikke ville – at det var Mohammed, den beskidte knægt, der tog hende med magt, trøster Nathalie sig selv, imens hun forvirret prøver at finde sit tøj. Hun trækker i det, retter på sit hår og sin make up og griber konfirmationskjolen, der er røget på gulvet i kampens hede. Mohammed og Sille er gået ind på Silles værelse. Nathalie er ikke i tvivl om hvorfor – at han sikkert allerede står med sin tykke pik i svælget på hendes elskede datter.

Nathalie vil benægte det, men tanken får hendes sultne underliv til at trække sig sammen i liderlige kramper. Hun kæmper ihærdigt, med sin trang til at liste hen og kigge ind af nøglehullet til Silles værelse. Hun går i stedet selvsikkert ind i stuen, møder Signes lille forstenede ansigt og sætter sig roligt i sofaen.

Nathalie bruger det hun har – voksen og pædagogisk – går i gang med at fortælle og forklare: “jeg er virkelig ked af, at du har set det her. Det er du slet ikke gammel nok til at forstå endnu…”. Signe kigger på sin Moster med tydelig foragt, men Nathalie fortsætter og synes selv at hun redder den godt i land: “det er vigtigt at du ikke siger noget til mor og far.. OG.., du kan jo også en dag, have brug for at have mig til at holde på hemmeligheder.., ikk?”, afslutter Nathalie stolt, over at have skabt en fortrolig alliance med sin niece.

Nathalie rejser sig hurtigt og før niecen når at tænke videre, folder den nu meget krøllede konfirmationskjole ud: “nåh, hvor kom vi fra..”, smiler hun og kigger spørgende på Signes måbende ansigt. Signe er forvirret, men stirrer også underligt. Nathalie følger hendes blik, kigger ned af den smukke hvide kjole – får straks tårer i øjnene, da hun ser de våde skjolder – det er tydeligt, at det var den Mohammed brugte til at tørre sin pik af med..

Nathalie – Forårsfornemmelser

Læs del. 5 her
Læs del. 3 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg