Naboens frække datter

Kents værelse lå lige overfor hendes, så han kunne se lige ind til hende… Naboens frække datter. Han kendte ikke hendes navn, det eneste han vidste var at hun var et par år ældre end ham og fuldstændig uden for hans rækkevidde. Hun havde langt lyst hår, dejlige blå øjne og en krop som en gudinde, dette vidste han fordi han en dag havde set hende tage sit tøj af.

Det var en aften, hvor han var på vej i seng og da han slukkede lyset på sit værelse så han at værelset overfor var fuldt oplyst og dér stod hun midt i rummet. Han kunne ikke fjerne øjnene fra hende og da hun trak trøjen over hovedet kunne han mærke, hvordan hans pik blev hårdere og hårdere. Naboens datter havde ingen idé om at han kiggede på hende og gik nu nøgen rundt på sit værelse mens hun redte sit hår lange blonde. Dette fik hendes store struttende bryster til at lave små bølgende bevægelser og Kent forstillede sig, hvordan det mon var at mærke dem mod sit ansigt og sutte på de små stive brystvorter. Da hun bukkede sig ned for at samle sin badekåbe op, stod hun på en måde som gjorde at han kunne se alt det smukke, der gemte sig mellem de stramme velformede røv og hans pik var nu for alvor på vej ud af de løse bukser.

Han lagde sig på sin seng og da han lukkede øjnene kunne han kun se hendes stramme velformede krop for sin nethinde. Han forestillede sig hvordan det ville være at kysse hende overalt på kroppen og hans fingre der legede med hendes våde kusse mens hun skreg hans navn og bad ham blive ved. Kent tog sin pik i hånden, der nu var så stor og spændstig som den kunne blive. Han rykkede sin højre hånd frem og tilbage lige ved pikhovedet og forstillede sig hvordan en frisk stram fisse mon ville føles på hans store pik. Han så sig selv knalde hende bagfra, støde langt op i hende og hørte hende stønne og skrige at hun aldrig havde følt en så stor og dejlig pik før og at han skulle love hende aldrig at stoppe med at kneppe hende.

Hans pik var nu helt stiv og klar til at sprøjte som aldrig før, men han havde slet ikke lyst til at komme for det billede af hendes dejlige stramme krop stod stadig sole klart for hans indre blik. Han forestillede sig at hun greb om hans pik og begyndte at sutte på den med sine fyldige læber og dejlige store mund. Han så for sig at hun lå på sine knæ og suttede og suttede på hans pulserende pik, mens hun kiggede ham i øjnene med et liderligt blik i øjet. Det havde dog den effekt at han nu umuligt kunne styre noget som helst. Da han kom, forestillede Kent sig at det var naboens datters mund han fyldte med sin varme sperm. Han forstillede sig hvordan hun lod sin tunge lege med det, så det løb ned af hagen på hende og dryppede ned på hendes store bryster.

Den nat drømte han op til flere våde drømme om naboens datters ufattelig lækre krop og da han vågnede den næste morgen var hans pik nøjagtig lige så stiv som aftnen før. Billedet af hendes dejlige stramme krop synes pludseligt at være konstant og denne gang tog det ikke mange ryk førend han kom, og så kraftigt at han næsten ramte sig selv i hovedet.

Kent var kun lige kommet da det ringede på døren, det gav et sæt i ham og det gik op for ham at der ikke var andre til at åbne end ham. Han greb ud efter et brugt håndklæde som lå på gulvet og tørrede sin pik og sine fingre fri for sperm inden han løb ned af trappen for at åbne. Dér stod hun, naboens frække datter, smukkere end nogensinde og det var som om hans hjerte sprang et par slag over.

Naboens frække datter!

Kun hos Danske Sexnoveller 🙂

Del dette indlæg