Når liderligheden tager over

Når liderligheden tager over – tanken om at ligge nøgen ude i det fri og onanere tændte mig.

Solens stråler var allerede i gang med at varme op og give farverne i naturen et ekstra strejf af sommer. Jeg havde fri, var alene hjemme og nød tanken om en dag helt for mig selv uden forpligtelser. Sommeren var på sit højeste og som hos de fleste andre, smittede det positivt af på mit humør.

Små nynnende gik jeg rundt i huset. Tøjet bestod kun af en hvid T-shirt og et par hvide blonde trusser, som hurtig var taget på, efter morgenens bad.

Jeg havde besluttet, at jeg ville forkæle mig selv. Jeg ville bruge min fridag kun på mig selv og lade alle huslige pligter vente, for at kunne nyde det skønne vejr og slikke lidt sol. Solsengen blev fundet frem, den gode bog blev taget med ud og radioen blev indstillet til at spille sagte musik fra min ynglings kanal. Inden jeg lagde mig til rette, tog jeg T-shirten af, så jeg kun lå i mine små trusser.

Efter at have lagt et kort stykke tid og nydt solen, mærkede jeg hvordan min krop langsom blev varmet op. Jeg mærkede, hvordan min hud reagerede både på solen, når der kom en lille sky og skyggen faldt samt når et lille vindpust, fik gåsehuden frem og i et kort øjeblik fik aktiveret alle nerverne i huden.

Jeg kunne ikke helt koncentrere mig om bogen. De sidste dage havde manden haft travlt og derfor havde vi ikke haft sex. Min appetit er altid stor og derfor skal jeg ikke undvære mere end et par dage, før tankerne konstant kredser omkring frække emner og jeg går rundt i en tilstand af at være konstant våd. Sådan var det også denne dag.

Jeg havde ikke ligget længe, inden tankerne blev frække. Jeg tænkte på, hvordan jeg kunne forføre min mand og få opfyldt mit behov, hvordan jeg havde lyst til at få min mund fyldt ud af hans pik, hvordan han kunne fingerkneppe mig og gøre mig så våd, at mine safter ville drive fra mit skød og mange andre frække tanker.

At stoppe op og aflede mig selv, når jeg kommer til det punkt, er ikke en mulighed. Absolut heller ikke den dag.

Mine trusser var allerede våde og hurtig fik jeg taget dem af. Mine bryster strittede ud i luften og jeg kunne ikke lade være med, at klemme dem og lade mine strittende vorter nyde et par hårde niv.

Reaktionen udeblev ikke. Uden at kunne holde det tilbage, undslap et støn mine læber og højre hånd, var allerede på vej ned mellem mine ben. Min pegefinger fandt hurtig området omkring min klit. Den var allerede følsom og hævet, så min pegefingers bevægelse på og omkring den, tændte mig så meget, at jeg igen stønnede højt.

Jeg blev lidt forskrækket over min reaktion. At jeg stønnede så højt, mens jeg lå ude i det fri. Hurtig bestemte jeg mig for, at det faktum at vores terrasse ligger godt beskyttet af en tæt og høj hæk og at naboerne sandsynligvis var på arbejdet gjorde, at jeg ikke ville blive opdaget og jeg kunne fortsætte lige som jeg lystede.

Tanken om at ligge nøgen ude i det fri og onanere tændte mig yderligere og nu var mine tanker så besat af sex, at jeg ikke kunne undgå bare at følge med.

Jeg fandt min telefon og høretelefoner, søgte på pigesex med dildoleg (det var lige det der tændte mig den dag) og fandt et klip, som i den grad så interessant ud. Hurtig bestemte jeg at der manglede noget og fik derfor hentet min dildo. På vej tilbage til terrassen sikrede jeg mig, at dørene var låste, så jeg ikke pludselig blev uventet overrasket.

Jeg småløb ud på terrassen igen og kunne ikke undgå at høre, hvordan safterne fremkaldte smaskelyde, når jeg bevægede mig. Nu kunne det ikke gå hurtig nok!

Tilbage på solsengen, fik jeg mig lagt, så det var muligt både at se filmen og få plads nok til, at mine ben kunne spredes mest muligt. Tanken om at være helt blottet for alle, tændte mig om muligt endnu mere.

Jeg så hvordan de to kvinder i videoen kyssede hinanden og kælede med hinandens bryster. Hvordan den ene langsomt begyndte, at trække trusserne af den anden, for bagefter at slikke hende og lade en stor dildo, køre ind og ud af hende mens modtageren vred sig og stønnede højlydt.

Selv havde jeg ført min egen dildo ned til mine skamlæber og langsomt men insisterende kørte den op i mig. Jeg var drivvåd og safterne gjorde, at den med lethed kørte i bund. På videoen var dildolegen blevet heftigere og det var tydeligt, at modtageren var på vej mod orgasme.

At være sammen med en anden kvinde, er noget der tænder mig meget. At kysse, kæle, dufte, røre og udforske, er meget anderledes end med en mand og jeg nyder, at ligge mellem en anden kvindes ben og høre og smage, hvordan hun nyder det jeg gør.

Derfor tændte videoen mig også meget. Jeg fik billeder af, hvordan jeg var den ene af kvinderne. Hvordan jeg slikkede og legede med kvinden og også selv blev leget med.

Jeg blev mere og mere våd. Jeg kørte med højere tempo dildoen ind og ud af min umættelige fisse. Punktet kom, hvor jeg fornemmede, at orgasmen var tæt på. Men jeg var ikke klar til at overgive mig.

Min liderlighed og lyst til leg, fik mig til at ville mere. Fanget i min umættelige trang til sex, ville jeg have mere. Meget mere. Jeg var helt ligeglad om nogen hørte eller så mig. Faktisk ville jeg ønske, at nogen så mig. At nogen oplevede hvor liderlig jeg var og at nogen så, hvordan jeg blottede mig for dem. Hvordan jeg legede foran dem.

Med et smed jeg telefonen ned, vendte mig om på alle fire og trykkende ansigtet ned i madrassen. Min røv strittede lige op i luften og mit skød stod åben og ventende. Hurtig fik jeg dildoen op i fissen, som stadig drev af safter. Jeg fik sat den til at vibrere samtidig med, at den i høj tempo kørte ud og ind.

Jeg kunne på ingen måde styre mig nu. Jeg stønnede højt og i løbet af kort tid, kom jeg i en stor lækker orgasme, som jeg på ingen måde kunne skjule eller tilbageholde. Jeg fortsatte med at køre dildoen ind og ud, samtidig med at forestillingen om, at der var tilskuer stadig kørte på højtryk i min fantasi.

Da orgasmens bølger langsomt havde lagt sig og jeg igen havde fået styr på min vejrtrækning, kunne jeg med et smil ligge og nyde, hvor dejligt og frækt hele scenariet havde været. Jeg havde lyst til mere men bestemte mig hurtig for, at det skulle være sammen med manden, når han kom hjem. Jeg tog derfor et billede, mens safterne stadig kunne ses og sendte til ham, med besked om, at han måtte gøre færdig, når han kom hjem.

Kort efter fik jeg et billede tilbage af hans hårde pik med ordene “Min tøs skal straffes for at lege uden at få lov”.

Med et frækt smil og endnu frækkere tanker, lod jeg glæden og forventningerne sprede sig i min krop, for der skulle ikke mere til, før jeg igen var tændt, våd og meget klar.

Når liderligheden tager over
Forfatter: Fantasia

 

Del dette indlæg