Morgenmad – 48 timers sexferie, del 3

Jeg skubbede mig ganske forsigtigt ud af sengen og tog din store, bløde badekåbe fra knagen bag døren, og svøbte min nøgne krop i den mens jeg iagttog dig. Du sov endnu og så så vidunderlig dejlig ud som du lå der. Forsvarsløs, men alligevel stærk. Dit korte mørke hår og de ru skægstubbe stod i skærende kontrast til det bløde, lyse sengetøj. Du var så smuk. Rå, varm og nøgen. Klar til at blive erobret, men min plan var ikke så direkte som i ankomsthallen dagen før.

Jeg sneg mig ud af soveværelset og listede forsigtigt op af trapperne med dit køkken som destination. Jeg gjorde et lille holdt i din entre og så på mig selv i spejlet. Mine vilde, røde krøller stod som en manke omkring mit ansigt, og jeg kunne ikke lade være med at smile. Sevilla og dig havde gjort mig godt. Der var liv i mine grønne øjne igen. Bare en pokkers skam det var så svært at kombinere de to ting.

Som jeg stod der og iagttog mig selv, mærkede jeg varmen begynde at ulme i min mave. Jeg løsnede bæltet i din bløde badekåbe og lod den glide åben, så mine bryster kom til syne i spejlet. Jeg krammede dem og sukkede. Størrelsesmæssigt passede de bedre ind i dine hænder, men jeg nænnede endnu ikke at vække dig. Jeg klemte om brystvorterne med mine lange negle og mærkede hvordan de blev hårde og varme. Jeg lukkede øjnene og sukkede igen.

Det krævede en del af min viljestyrke ikke at lade mine hænder fortsætte deres kærlige leg nedover min krop, men det ville næsten være synd at snyde dig for synet af mine orgasmer, når vi endelig var så tæt på hinanden igen. For fanden jeg havde savnet dig. Jeg slap det faste tag om mine bryster og samlede kåben sammen om min krop.

Jeg gik op i køkkenet. Startede med at sætte en kande kaffe over og begyndte at gå på jagt i køleskabet. Måske nybagte pandekager og friskpresset juice ville være et godt første skridt på vejen til at erobre dig igen. Jeg kunne jo altid servere mig selv som dessert, hvis ikke mine køkkenevner faldt i din smag. Ikke at du endnu havde klaget over mine evner. Køkken eller ej.

Tankerne var nok til at få mine mørke brystvorter til at begynde at røre på sig igen. Jeg kunne mærke det prikke let i min hud. Det kunne kun gå for langsomt med at få bagt de pandekager, og alligevel faldt jeg i staver midt i projektet. Udsigten fra de store panoramavinduer var fantastisk, og jeg nød stilheden der var omkring mig, selvom din lejlighed lå midt i en større boligblok.

Jeg havde ikke hørt dig komme op af trappen, så jeg blev lettere forskrækket da jeg pludselig mærkede din hånds faste greb om min nakke og din kontante stemme mod mit ene øre. “Du er ikke reglementeret påklædt”. Mit indre snørrede sig sammen af fryd, men jeg prøvede at skjule min begejstring. Jeg elskede den her leg. Uden at vende mig om løsnede jeg bæltet om mit liv og lod kåben falde på gulvet. “Det var bedre”. Din stemme var stadig kold som is.

“Nu sætter du dig på knæ. Der var noget, du ikke blev færdig med i går”. Jeg lo indvendig, men gjorde mit ypperste for ikke at vise det. Så det var derfor, du ikke ville have mig til at sutte din pik, før vi gik i seng i går, tænkte jeg for mig selv. Det var sjældent, du sagde nej til at mærke mine bløde, fyldige læber omkring din hårde pik, men nu forstod jeg hvorfor. Du ville bruge det imod mig. Som startskud på en af de dage, hvor alt hvad der sker, er udenfor min kontrol.

Villigt lod jeg mig synke ned på knæ, og per automatik samlede jeg mine hænder bag min ryg. Jeg lukkede øjnene og mærkede forventningen danse salsa i min krop. Tanken om din pik mod min mund. Min varme, drillende tunge. Mmm…

Så mærkede jeg dig foran mig. Varmen fra din nøgne krop slog imod mig, og duften af dig kærtegnede min næse. Jeg åbnede munden, og dine hænder lagde sig omkring min nakke og trak mig ind mod din pik.

Den stod allerede spændt og tændt op langs din mave. Jeg lod mine læber kysse langsomt op og ned langs den, indtil jeg mærkede din ene hånd blotte pikhovedet foran mig. Mine læber skilte sig, og min tunge begyndte at cirkle omkring dit blottede køn. Jeg elskede at sutte din pik, og endnu mere elskede jeg at høre dig blive ophidset af min leg.

Du skuffede ikke. Med din hånd kælende i mit hår brummede du din veltilfredshed ud i rummet. Du blev opildnet af min tunge, der skiftevis blødt og blidt smagte på din hud, for dernæst spids og hård at spille henover pikhovedet og slikke din letsalte præsperm ind i min mund.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage. Jeg havde ikke lyst til at holde mig tilbage. Jeg ville bare have dig, lige der og lige nu. Min læber lukkede sig omkring din stive stav, og jeg suttede grådigt på hovedet. Du stønnede hårdt. Du havde svært ved at stå stille, og dine store hænder, der var flettet ind i mit rodede hår, begyndte at følge mit hoveds bevægelser ned over din pik. Langsomt overtog du styringen af min mund.

Du mundkneppede mig lige der på gulvet i køkkenet midt i pandekagedej og appelsinskræller. Mine bryster gyngede i takt med mit ansigt, og selvom det var dine lyde der fyldte lejligheden, var der ingen tvivl om, at jeg nød det lige så meget som du. Jeg mærkede mit skød blive varmt og fugtigt. Jeg havde lyst til dig igen. Gårsdagens udskejelser var ikke nok. Jeg ville have mere. Det ville jeg altid.

Jeg fjernede mine hænder fra ryggen og klemte sammen om dine balder for at få dig helt dybt i min mund. Jeg stønnede hengivent med læberne omkring din pik, da jeg fik dig helt i bund. Det tog et par sekunder før du fik løsrevet dig fra nydelsen, men så standsede du også brat op og trak mit ansigt væk fra din pik. Du hev tilbage i mit hår, så jeg blev tvunget til at se op på dig. Jeg gav dig mit bedste og mest uskyldige blik, men med liderlighed skrevet i mine grønne øjne var det vanskeligt at lade som om, jeg ikke havde brudt reglerne med vilje. Jeg kæmpede for ikke at smile flabet op til dig.

“Jeg havde faktisk ikke tænkt mig, at du skulle have dem her før senere, men jeg kan se, vi får brug for dem allerede, når du ikke kan holde fingrene for dig selv”. Din stemme var kold, men dine skønne gråblå øjne afslørede dig. Du var fantastisk til at tage ansvar og tage kontrol, men du lod altid dit begær efter mig skinne igennem. Det gjorde mig varm og ubeskriveligt tændt at se dig på denne måde.

Du gik ind i stuen, og jeg nød synet af din smukke, nøgne krop mens du ledte i et af skabene. Din pik vippede indbydende til mig, da du kom tilbage med en pakke, som du rakte mig. “Åbn den” sagde du, og lod modvilligt mit blik slippe dit jern, mens jeg spændt pakkede det mørke papir op.

Indeni lå et sæt manchetter i sort læder med en kort rem imellem. Du satte dig på hug foran mig og førte remmen ind mellem køkkenskufferne før du lukkede manchetterne omkring mine håndled. Du trak mig væk fra væggen så mine arme blev strakt ud bag min ryg, og så rejste du dig igen op og pressede din pik mod min mund.

“Spred benene tøs” beordrede du, mens din hånd igen fandt min nakke og begyndte at skubbe mit ansigt ned over din pik i hårde, faste stød. Jeg gjorde som du bad og spredte mine lår. Åbnede mig for dig, så du kunne se mit skød. Varmt og glinsende. Dine øjne låste sig fast mellem mine ben, og din ene hånd greb om mit bryst og klemte. Min mund reagerede på dine hænders behandling, og min tunge blev mere ivrig mod din pik. Mine læber strammede til omkring dig, og dine støn tog til i styrke.

Der gik ikke længe, før du kom i min mund. Jeg fortsatte med at bevæge mit ansigt frem og tilbage med mine læber blødt lukket til omkring din pumpende pik. Langsommere end før, men stadig intenst. Dybt og begærligt. Jeg nød at mærke dig overgive dig i min mund. Nød din duft og din smag. Nød at mærke min egen sult efter dig og din krop.

Du støttede dig mod bordkanten, da dine knæ begyndte at vakle. Dine mørke støn rungede i køkkenet, og selvom jeg havde slugt det meste af din sperm, havde nogle dråber alligevel forvildet sig ned over min hage og mine bryster.

Du sank ned foran mig og kyssede mig på kinden. Din ånde var varm og stødvis mod min hud. Du løsnede remmen mellem mine håndled, så jeg kunne få mine arme fri, og så trak du mig ind til dig. Manchetterne lod du sidde.

En stund sad vi sådan sammen på gulvet i dit køkken, og mens din puls arbejdede sig tilbage til normalområdet strøede du kys op og ned over min sammenkrøbne, nøgne krop. Da du nåede mit øre, bed du mig drillende i det og hviskede “godmorgen skat”. Jeg smilede til dig og besvarede dit godmorgen med et dybt kys.

“Har du lyst til pandekager?”, spurgte jeg med et grin. Du lo. “Jeg har mere lyst til dig”, svarede du. Min lyst til dig var heller ikke forsvundet, men vi rejste os alligevel op og hjalp hinanden med at lave morgenmad. Vi kunne have sex altid, du og jeg, og selvom vi sås alt for lidt og altid i for kort tid, var vi alligevel blevet gode til også bare at nyde nærværet imellem os. Ikke at det betød at vi sparede på sexen.

Selvom min krop var blevet vant til den spanske sommervarme, føltes det lunt i din lejlighed, så jeg beholdt min “nøgne uniform” på resten af dagen. I mit stille sind håbede jeg måske alligevel lidt på, at jeg ville komme til at småfryse i løbet af dagen, bare fordi jeg vidste, at vi begge ville nyde at du gav min krop varmen igen.

Vi havde ingen planer for lørdagen. Ingen aftaler og ingen lyst til at gå udenfor, medmindre din altan tæller med i det regnestykke, for den havde vi altid svært ved at holde os fra. Den var perfekt til at ligge og sole sig på, nyde et glas vin og grille aftensmaden.

Det var dog ikke det eneste, du havde i tankerne med den altan. Du mente på en meget bestemt facon, at jeg havde noget lyd, jeg skulle have indhentet, efter jeg havde tvunget mig selv til at være nogenlunde stille i mine orgasmer to gange i træk i lufthavnen dagen før. Du tændte så ubeskriveligt meget på mine lyde, når jeg kom, så da du senere på dagen greb mig om livet og løftede mig op på din pik og bar mig ud på altanen, fortalte du mig om din plan. Du ville høre mig komme. Højlydt. Uden hæmninger og uden tanke på naboerne omkring os.

Jeg var ligeglad. Det var jo ikke mine naboer og ikke mig, der skulle se dem i øjnene på trappeopgangen de følgende dage. Måske jeg også ville have gjort det, hvis det havde været min egen terrasse og min egen trappe hjemme i Sevilla. Det ville ikke have været første gang min ekshibitionistiske side tog over og tvang al sund fornuft til at vige for min lyst til sex. Den trang havde det med at stikke ansigtet frem når som helst og hvor som helst, og denne gang var det på din altan mere eller mindre midt i Værløse.

Lige netop denne eftermiddag tænkte jeg dog ikke så meget over det. De kom først bagefter. Tankerne om det ekshibitionistiske og naboerne. Denne eftermiddag adlød jeg dig bare med udsøgt fornøjelse, da du skiftevis tiggede og beordrede mig til at komme for dig, mens du tog mig hårdt bagfra med mine hænder sammenbundet og svunget udover altanens rækværk.

Med mine bløde bryster presset ind mellem de ru træbrædder i rækværket stønnede og jamrede jeg mig vej mod orgasmen. Det høje klask fra dine lår, der stødte mod mine balder, kunne ikke overdøve det skrig jeg gav, da jeg kom med dine hænder solidt plantet på mine hofter, mens du trak min krop ned over din hårde pik.

Jeg gispede og faldt sammen i dine hænder. Igen løsnede du remmen mellem mine håndled, men lod manchetterne blive siddende, mens du holdt mig fast, så jeg ikke væltede. Det havde allerede på flere måder vist sig vældig praktisk, at vi havde valgt at lade manchetterne forblive omkring mine håndled efter den lidt alternative morgenmad, så der var ingen grund til at stoppe med det nu.

Manchetterne havde ikke hele tiden været bundet sammen med den korte rem eller fæstnet til noget, men gennem hele dagen var de konstant fastgjort til mine hænder som to mørke armbånd. De havde en god virkning på mig. Jeg smilede hver gang jeg fik øje på dem. De var fantastiske, og de var mine. Fordi du var min.

Morgenmad – 48 timers sexferie, del 3
Læs del 2 her

Del dette indlæg