Mit Onanieventyr som udviklede sig

Dette er en historie fra det virkelige liv, som jeg har valgt at fortælle. Jeg er en pige på 29 år, og den omhandler den periode hvor min kæreste efter 9 år valgte at fri til mig. Jeg sagde selvfølgelig ja, på trods af at vi havde lidt problemer i forholdet, primært vores sexliv haltede.

Sexen vi havde var ikke god nok, og det var sjældent at vi begge to kunne finde lysten til det, og overskuddet efter vi var blevet forældre 3 år forinden. Derfor havde vi næsten aldrig sex.
Jeg ved han onanerede meget, og det gjorde jeg også når jeg havde en stille stund for mig selv. For at booste min fantasi lidt, oprettede jeg for sjov en profil på scor, for at se på frække billeder og chatte frækt, så jeg kunne opnå klimaks.

En aften hvor jeg var alene hjemme, og kæresten var ude med sine venner, og vores barn sov, loggede jeg på, da jeg var trængende efter en orgasme. Jeg kiggede lidt rundt på gallerierne, og det kildede forneden da jeg så billeder af diverse folk der havde sex, og alle pikbillederne de fleste mænd havde som profilbilleder.

Jeg loggede på den frie chat, hvor man kunne chatte om løst og fast. Jeg blev hurtigt bombarderet med personlige henvendelser. Det på trods af min profil er billede løs, men mit brugernavn pirrede måske de fleste. Mit profilnavn blev lavet i en fart da jeg oprettede profilen, så derfor blev det til: Onanipigen85. Ikke videre originalt, i know.

Jeg begyndte at chatte med en der kaldte sig for Mr.BigDick67. Heller ikke et videre originalt navn, men hans profilbillede passede til navnet.

Vi chattede lidt om løst og fast, og her kommer et uddrag af chatten:

Mig: Hvor er du fra i landet..ss

Ham: København, hva med dig?

Mig: er også fra KBH, vesterbro

Ham: er selv fra nørrebro, har du evt lidt billeder af dig selv?:-)

Mig: Nej ikke herinde, da jeg er i forhold, og ikk søger noget.

Ham: Nåh det var da øv, Her er lige et af mig:-)

Han sendte så et billede af hans pik, og lidt af kroppen. Den var ganske stor, og han virkede veltrænet af en fyr på snart de 50. Det pirrede mig og jeg begyndte at pille.

Jeg fortalte ham at billede gjorde mig lidt våd, og han spurgte så om han måtte se. Var ikke meget for at sende, og dette fortalte jeg ham. Han skrev så tilbage at han jo ikke kendte min kæreste så der var jo ingen chance for at blive opdaget hvis jeg sendte et lille billede. Dette kunne jeg jo kun give ham ret i. Jeg tog et billede af min våde mis og sendte det afsted. Det syntes han var frækt. Vi chattede frem og tilbage om sex, og det endte med at jeg kom i en vild orgasme, og så loggede jeg af.
Et par dage senere, da jeg var alene hjemme igen, loggede jeg på igen. Kunne se han havde skrevet en privat besked til mig:

Hej Onanipigen85
Tak for chatten, håber vi kan chatte mere igen en dag. Du virker fræk!

Jeg så at han var online, så valgte at chatte med ham igen. Denne gang var hans webcam tændt, og han sad og onanerede. Han var ret pæn, og havde en vild pik. Min kærestes pik var vel gennemsnitlig i forhold til hans, men det gjorde mig tændt at se den store pik. Han spurgte om jeg ikke også ville tænde for mit webcam. Jeg ville ikke helt, men han fik mig sgu overtalt. Med nervøs mine fik jeg aktiveret mit cam og sad nu næsten ansigt til ansigt med ham. Han vinkede, og jeg vinkede igen. Vi chattede lidt frem og tilbage før det endte med at jeg gav ham et lille show, indtil jeg igen kom i en vild orgasme, og loggede af igen.

Nogle uger senere skulle min kæreste på en tur med sin kammerat i et par dage, og jeg fik passet den lille hos bedsteforældrene så jeg kunne komme i byen med en veninde. I sidste øjeblik aflyste min veninde, og jeg havde ellers virkelig glædet mig til at komme ud og få et par drinks!! Så måtte jeg jo tilbringe aften hjemme i stedet. Jeg loggede atter engang på scor, og så at han var online igen. Han skrev direkte til mig.

Han spurgte hvad jeg lavede, og jeg fortalte jeg var blevet brændt af, af en veninde og nu skulle kede mig i aften. Han spurgte så hvad min kæreste lavede, og til det kunne jeg fortælle at han var på en to dages tur. Han tilbød så at vi kunne gå ud og få nogle drinks.

Jeg var meget tilbageholdende, for det havde jeg ikke lyst til qua jeg ikke søgte noget. Han skrev så at vi jo bare var webcam onani buddies og ikke mere en det, og han syntes det var ærgerligt hvis det skulle komme imellem at få en sjov aften.

Okay, tænkte jeg. Jeg går ud og får et par drinks med ham og så hjem igen.

Vi mødtes på en bar i byen, og mit hjerte galoperede, og var sygt nervøs da han kom og sagde hej, og rakte hånden frem. Han købte et par drinks og vi satte os for at snakke. Det var vildt hyggeligt, og der var ingen undertoner overhovedet. Ham her kunne jeg ligeså godt have mødt med veninden, og talte med.
Det var blevet sent, og jeg ville hjem, og han tilbød så at følge mig hjem. Det ville jeg gerne. Da vi ankom til hoveddøren, og skulle sige farvel, spurgte jeg ham om han loggede på chatten når han kom hjem. Han spurgte om han ikke bare skulle komme med ind, og så onanere foran mig der i stedet for at tage hjem og gøre det over webcam.

Jeg var mundlam og vidste ikke hvad jeg skulle svare. Han overtalte mig med: “Det er jo ikke anderledes, vi giver bare hinanden et live show.” Tanken lød fræk, og jeg lød mig overtale og han kom med ind.

Vi satte os i hver sin ende af sofaen, og kiggede længe på hinanden. Han tog så, efter et stykke tid, initiativet og knappede bukserne op og begynde at pille ved sig selv. Jeg gjorde det samme. Det var faktisk vildt frækt, og jeg var tæt på at komme flere gange. Han rykkede tættere og tættere på, og jeg kiggede ham intenst i øjnene. Han begyndte at nusse mig i baghovedet med den ene hånd imens han onanerede med den anden. Kiggede stadig intenst i hans øjne og kunne mærke hans hånd førte mig ned af. Jeg strittede imod. Han hviskede: “Din kæreste er her ikke”, til mig. Jeg slappede af og lod mit hovedet føre længere ned indtil hans stive pik var lige foran mit ansigt.

Jeg åbnede forsigtigt min mund og lod hans pik glide forsigtigt ind i munden på mig. Jeg bevægede mit hovede op og ned, godt hjulpet på vej af hans hånd i min nakke. Han nussede mig på ryggen med den anden hånd, og førte forsigtigt sin hånd ned mod min røv.
Han lirkede hånden ind under mine jeans så han kunne røre ved min røv. Jeg aner slet ikke hvad der gik af mig, men jeg fortsatte bare med at sutte på hans pik. Den var dejlig at have i munden, og kan slet ikke huske hvornår jeg sidste havde haft min kærestes pik i munden.
Han spurgte om jeg nød hans pik, og jeg svarede bare: “mmm”.

“Det er lidt bedre end bare at onanere ikke?”

Nu var det min tur, sagde han, og han fik mig lagt ned, og fik mine jeans af. Han fik trussen af mig, og spredte forsigtig mine skamlæber og slikkede mig til den store guldmedalje og jeg kom næsten med det samme.

Han rejste sig op og tog sine bukser helt af, samt skjorte og beordrede mig nærmest til at sætte mig op og sutte hans pik. Jeg var tilbageholdende, da jeg jo egentligt var kommet men jeg måtte jo også lige få ham til at komme. Så jeg satte mig og han førte sin pik ind i munden på mig.

“Tænk hvis din kæreste vidste hvad du lavede nu”, Sagde han.

“Lad os ikke tale om ham nu” svarede jeg. Han hev min top af. Jeg vidste godt hvor dette bar hen, men jeg turde slet sige fra, nu hvor vi var i gang.

Han hev et kondom frem fra sin lomme, og satte det på. Han tog fat i mig og vendte mig om på alle fire. Var slet ikke vant til sådan en fyr der bare tog magten.
Han pressede forsigtigt sin pik op i min fisse, der var sjaskvåd. Det gjorde lidt ondt, da hans pik var meget større end hvad jeg er vant til. Han begyndte at tage fat, og kneppe mig hårdt imens han sagde:

“Nej, hvor er du stram! Din kæreste må ha en sindssygt lille pik”. Han tog fat i håret på mig, og trak mit hoved tilbage, imens han kom dybt ind i mig med sin pik. Det var vildt lækkert at blive “taget” for en gangs skyld.

Han førte ind finger ind i røven på mig, og det gjorde at jeg kom igen. Han kneppede mig hårdere imens jeg var midt i min orgasme, og gav mig et par ordentlige smæk i røven samtidig. Derefter, uden at tøve, førte han pikken ind i mit røvhul. Havde kun prøvet det en enkel gang med min kæreste for 6 år siden, hvilket ikke var en succes. Det gjorde ondt, men han kneppede bare løs.
Han lagde sig ned og beordrede mig oven på ham. Jeg sad med ryggen til hans ansigt, og han førte min røv ned mod hans pik, så jeg kunne ride ham. Han kom DYBT i bund i min røv, samtidig med at han onanerede min fisse. Jeg kom i en voldsom sprøjteorgasme, og han væltede mig nærmest af ham. Han flåede sit kondom af og kom ud over mit ansigt og ind i min mund og jeg suttede ham ren. Han tog sit tøj, og gik. Jeg følte mig så beskidt, og havde så dårlig samvittighed.

Dagen efter havde jeg virkelig dårlig samvittighed. Jeg var slet ikke tændt, og tanken om hvad jeg havde gjort gjorde mig lidt skidt tilpas. Min kæreste kom først hjem dagen efter, men tænk hvis han opdagede det. Jeg burede mig inde resten af dagen, med film, og slik og forsøgte at glemme alt om det.

Lige indtil om aftenen, hvor det ringede på døren..

“Mit Onanieventyr som udviklede sig”

Del dette indlæg