Mit første one night stand

 

For ikke ret lang tid siden havde jeg mit første engangsknald på trods af at jeg er en moden dame på 48 år. Jeg har egentlig aldrig været så meget til engangsknald, fordi jeg har brug for at der er følelser med i spillet når jeg har sex, men det her engangsknald var det mest liderlige sex jeg nogensinde har haft. Vi mødtes til en grillfest hos en fælles ven, en varm forårsdag, han hed Kim og jeg faldt for ham allerede ved første øjekast. Han var en ung, høj, flot og muskuløs mand med et dejligt smil og øjne fyldt med liv og energi.

Meget hurtig begyndte vi at snakke og efter kort tid var det som om vi havde kendt hinanden altid. Han fortalte at det var hans sidste aften i Danmark, fordi han dagen efter skulle med et fly til New York, hvor han skal arbejde det næste halvandet år. Mit svar til det var at jeg da bestemt gerne ville gøre, hvad jeg kunne for at gøre denne sidste aften til en mindeværdig aften.

Det var hele aften meget tydeligt at der var en usædvanlig god kemi mellem os og vores snakke blev mere intime og handlede mere og mere om de frække ting vi godt kunne tænke os at gøre ved hinanden. Han hviskede mig i øret, at han godt kunne tænke sig at kysse mig over hele min lækre krop og opfylde alle mine hedeste seksuelle fantasier, det gjorde mig så tændt at jeg kunne mærke mine trusser var blevet fuldkommen våde.

På et tidspunkt hvor jeg kom ud fra toilettet, stod han lige ude for døren og ventede på mig. Han trak mig til siden, ind i en lille krog og begyndte begærligt at kysse mig. Han kyssede fantastisk og hans tunge var så blød som silke. Jeg mærkede hans hånd på mit ene bryst under trøjen, hvor han tog fat i mine meget stive brystvorter. Jeg var blevet godt liderlig af de frække snakke og det var han vist også, for jeg kunne mærke hans stive lem presse mod mit underliv. Det havde nok udviklet sig til regulær sex, hvis ikke vi var blevet afbrudt af en anden gæst, der bad os komme ud i haven for de skulle holdes tale.

Gnisten mellem os var med garanti blevet tændt og vi kunne slet ikke lade være med at sende hinanden hede blikke og hviske frække ting i ørene. Jeg havde fuldstændig glemt at vi lige havde mødt hinanden og kunne ikke tænke på andet end hvordan mon hans pik ville føles i mine hænder, i min fisse, i min mund… ja jeg ville på det tidspunkt bare gerne gennem kneppes af ham.

Efterhånden som aften skred frem blev alle mere og mere fulde og vores begær blev sværere og sværere at holde nede. Da Kim hviskede mig i øret, at han kun kunne tænke på hvordan mon mine intime safter smagte, kunne jeg ikke holde til mere. Jeg rejste mig og næsten trak ham efter mig ind i huset, op af trapperne her jeg fandt et ekstra badeværelse, hvor vi ville kunne være i fred. Han havde dårligt lukke døren før jeg sprang på ham, så meget havde han tændt op under mig. Han tog fat i mig og løftede mig op på vasken, hvor han rev op i min kjole, trak min trusser ned og begyndte at slikke løs på min våde fisse som var fuldstændig klar til hans varme bløde tunge. Det var fantastisk og jeg blev nød til at holde mig for munden for ikke at komme til at skrige, så dejligt føles det. Han slikkede løs og jeg var lige ved at komme men så stoppede han med at slikke. Han kiggede op på mig, med et slørede blik i øjnene og sagde: ” Du smager dejligt!” hvortil jeg svarede ”Du slikker godt!”.

Kim rejste sig op og vi kyssede igen og mens han kyssede mig, trængte han op i mig med sit store lem og det var næsten som om jeg mistede vejret totalt, så stor var han.. Han fyldte mig helt ud så det kildede og sitrede i hele min krop, jeg var lige ved at eksplodere af lyst og begær. Han tog mig hårdt op af håndvasken og han kiggede mig dybt og inderligt i øjnene mens han havde et godt greb om min røv. Hans pik føltes fantastisk i min våde fisse og da jeg begyndte at klemme om den stønnede han heftigt og kunne ikke længere holde på det. Da han kom, var det som en eksplosion og han pustede og stønnede og vi holdt begge godt fast i hinanden mens han kom med de sidste ryk. Det var fantastisk befriende.

Da vi lige havde nettet os lidt, vendte vi tilbage til festen. Vi blev og drak lidt mere inden vi tog en taxa ind til byen, hvor vi fandt et lille hotel værelse. Vi sov slet ikke den nat, vi bollede som kaniner og vi skiftede til at tilfredsstille hinanden på alle mulige forskellige måder og bare nød hinandens kroppe den hele nat.

Det var et fantastisk engangsknald og jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at se ham igen. Det gør heller ikke så meget, for jeg har jo et skønt minde, som da også aktivt bruges når jeg, fra tid til anden, leger lidt med mig selv.

Del dette indlæg