Mine frække veninder og jeg

Min første oplevelse med gruppesex var en fantastisk oplevelse, der blev føjet til mit ellers meget eksperimenterende sexliv. Vi var tre veninder, der elsker at prøve grænser af og tit udfordre hinanden med nogle, til tider, meget frække og vilde ting. Jeg havde længe godt kunne tænke mig at prøve gruppesex, ikke bare en trekant men en ordenlig omgang gruppesex. Derfor udfordrede jeg de to andre til, at vi alle skulle have sex sammen med mindst to fyre. Min ene veninde Amalie og jeg havde begge et par friske bolle venner, som selvfølgelig var med på legen.

Vi aftalte at mødes hos Susanne, som var den af os der havde den største lejlighed og en dertil hørende kæmpe king Size seng. Bo og jeg havde taget sushi med og Amalie og Bjarne havde taget et par flasker vin med, så der var lagt i ovnen til en rigtig god aften.

Bo var en lækker mand som jeg havde knaldet i et par måneder og han var et virkelig godt knald og han havde en dejlig stor pik, men jeg glædede mig virkelig også meget til at prøve Bjarne, som jeg havde hørt meget godt om. Jeg havde ved flere forskellige lejligheder både kysset og rørt ved mine veninder, men det var første gang at vi skulle have seriøst sex sammen, så jeg var mere spændt end jeg nogensinde havde været før.

Efter lidt snak over mad og vin begyndte legen i soveværelset, hvor vi alle lå og kælede for hinanden på kryds og tværs. Jeg var så liderlig og fik lyst til at slikke Kusse, så jeg trak Amalie ud til sengekanten og med røven i vejret begyndte jeg at slikke på hendes våde klitoris. Den føltes dejlig blød og da jeg begyndte at sutte hendes velsmagende safter i mig, kunne jeg mærke at hun nød min tunge. Bjarne begyndte nu at kæle for min fisse og røv og jeg blev helt vild, da han trængte op i min fisse. Han fyldt mig godt ud og det var en fantastisk følelse at blive gennemknaldet bagfra, mens jeg havde Pias varme liderlige kusse i munden. Jeg førte en finger ind i hendes røv og hun stønnede højlydt og tog fat om sine små stramme bryster.

Jeg opdagede at Bo var ved at få suttet sin store og nu ret så stive pik af Susanne, og jeg blev komplet liderlig af at se ham blive suttet af en anden. Hun så ud til at nyde hans store spændte lem, det så appetitligt ud og jeg fik lyst til at slikke med så jeg gik over for at lege med. Vi skiftevis suttede på hans pik og kyssede hinanden samtidig med, at vi kælede heftigt for hinandens kroppe. Det var så vildt og jeg kunne springes af liderlighed og jeg kunne slet ikke få nok af hans røde pulserende pik og hendes liderlige tunge. Vi kørte nu begge vores tunger op og ned af hans pik, mens vi legede med hinandens våde fisser og det var som om, at hun vidste præcis hvor og hvordan hun skulle røre mig. Det føltes så godt at jeg ikke kunne lade være med at komme lidt. Det blev også for meget for Bo at se to liderlige piger lege med hinanden og han tog fat om sin pik og sprøjte sin sperm ud i hovedet på Amalie og jeg, mens vi kyssede heftigt så vi fik sperm i munden og i hovedet.

Bo fik en lille pause til at komme sig i mens Susanne og Amalie begyndte at slikke min fisse. Det føltes fantastisk og liderligheden fyldte hver en celle min krop. Jeg var så sulten efter pik, at jeg bad Bjarne om at kneppe mig i min mund med sin store pik og jeg følte mig helt fyldt ud, som han stak sin stive pik langt ned i halsen på mig. Han stønnede voldsomt og det var faktisk som om hans pik blev større af at trænge ned i min stramme hals og den var nu så stor at jeg fik tåre i øjnene mens han kneppede mig langt ned i min mund.

Amalie og Susanne var begyndt at lege med hinanden, de havde lagt sig i en 69’er og slubrede hinandens safter i sig med et lystent velbehag. Bo var nu klar igen og spurgte om det ikke var sådan, at jeg skulle ha’ lidt pik i begge huller. Han viste godt at jeg elskede at blive bollet i røven og jeg havde længe haft et ønske om, at prøve at blive knaldet både i fissen og i røven. Jeg lagde mig på siden med Bo foran og Bjarne bagved. Bo og jeg begyndte at kysse mens Bjarne trængte op i røven på mig, og langsomt førte sin pik ud og ind af mit stramme røvhul. Bo trængte så op i min meget våde fisse og for et øjeblik tabte jeg vejret inden jeg stønnede og næsten råbte den ene orgasme ud efter den anden. Det føltes som om at der blev trykket på alle mine erogene knapper på en gang, og det var så vildt at det næsten blev for meget. Den sidste orgasme var en sprøjteorgasme, hvilket jeg aldrig havde prøvet før og det var en fantastisk oplevelse, og jeg mærkede hvordan tilfredsheden fyldte hele min krop.

Vi fortsatte den hele lange nat, hvor vi gang på gang tilfredsstillede hinanden på kryds og tværs, og da vi skiltes den næste morgen var vi alle meget trætte og udmattede. Denne nat med gruppe sex var for mig en stor oplevelse, en oplevelse jeg nok aldrig vil glemme men helt sikkert gentage. Det er bestemt også noget jeg vil anbefale til andre som ikke er generte og som ønsker at udforske deres seksualitet.

Del dette indlæg