Min nyvundne frihed

Jeg havde en vidunderlig mand på mange punkter. Han var betænksom, opmærksom og på mange punkter en dejlig mand, men på den seksuelle side var vi meget forskellige. Alle de ting jeg fantaserede om og gerne ville prøve eller udforske, var jeg den perverse og underlige. Sådanne tanker og ønsker er der da ikke nogle almindelige mennesker der har….! Var jeg så anderledes? Er jeg den eneste der har disse tanker og fantasier? Fantasierne og vores forskellige tankegang løb som vores forhold hver sin vej. Ved ikke om det var min skyld eller om det var begges valg, men det endte med vi gik fra hinanden.

Jeg har fået det rigtig godt. Har fundet ud af at jeg ikke er så forskellig fra andre mennesker som jeg har fået af vide. Mine veninder og jeg taler tit om fantasier og ting de gør med de mænd de nu engang er sammen med. Jeg taler med uden erfaring for ikke at falde udenfor fællesskabet. Jeg har tit ligget søvnløs og tænkt hvordan får jeg ført mine fantasier ud i livet. Jeg har selvfølgelig søgt på Internettet. Er det den rigtige måde eller er det nemmere at spørge ligeud. Min generthed gjorde at jeg valgte Internettet. Jeg fandt en side hvor mange af mine fantasier kunne blive levet fuldt ud. Jeg fik lavet en profil med billede og inden for få timer tikkede de første tilbud ind…. Det var pirrende og meget spændende. Jeg fik valgt to dejlige mænd. Ole -den flotte og meget frække og så Jan den perverse og lækre… Vi fik aftalt at mødes hjemme ved mig dagen efter.

Jeg gik i spændt i seng. Kunne ikke falde i søvn. Jeg valgte at åbne skuffen i natbordet. Jeg har valgt at købe en masse dejligt legetøj. Hvad skulle jeg dog vælge? Mine frække tanker farede rundt i mit hoved. Jeg valgte lå stille og legede med min fisse. Det helt store var dog ikke nødvendigt at gøre, for forventningen og tankerne gjorde alt arbejdet. Jeg var allerede fugtig, meget våd og valgte hurtigt en lyserød dildo. Spredte mine læber og trak huden tilbage på min klit. Lod den snurrende dildo lege med klitten. Kunne mærke at det hele trak sig en smule sammen. Jeg kunne ikke vente, jeg måtte mærke den trænge ind i mig. Jeg stønnede en smule da den gled op. Forstillede mig lidt at det var Ole og hans stive pik der var i mig… følte næsten at hans åndedræt, puha hvor mine tanker legede med mig. Imens jeg nød dildoen køre ind og ud fantaserede jeg om hvad der ville og kunne ske i morgen. Jeg fandt min buttplug frem og lod den glide op i min røv. Det overraskede mig at jeg i farten glemte glidecremen, men helt uden problemer. Jeg tænkte om det måske var sådanne følelser og oplevelser jeg ville få i morgen. Jeg fik den ene orgasme efter den anden, og faldt i søvn med et forventningsfuldt smil.

Jeg vågnede med et smil. Dildoen lå i sengen ved siden af mig. Jeg kunne mærke jeg stadig var fugtig og våd. Jeg lod den igen glide op i mig. Jeg tog mig selv i at vride mig af tilfredsstillelse. For pokker hvor jeg er spændt og glæder mig til senere! Jeg kom i en meget fed orgasme… jeg stod op. Gjorde lidt rent og lagde rent på sengen. Jeg gik i et varmt og langt badekar. Jeg havde meget svært ved ikke at tage på mig selv. Tog fat i mine patter og nev lidt i dem. Kunne mærke at mine læber og klit var hævet hele dagen. Jeg legede med mine fingre, lod dem glide ind og ud. Legede med mit g-punkt og kunne høre mig selv stønne forsigtigt. Jeg stak min dildo i munden. Jeg stak den helt i halsen og kneppede mig selv hårdt i halsen. Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Vendte mig om og stak dildoen op i mig, så den kom helt i bund. Jeg kom i en fed orgasme. Stod op og tørrede mig. Satte lidt musik på inden jeg ville barberer mig. Jeg åbnede en flaske vin og gik på toilettet. Jeg fik mine ben smurt ind i gele. Da jeg mærkede det begynde at blive til skum fik jeg en snurrende fornemmelse i underlivet. Jeg kærtegnede mine ben fra ankel til hofte. Bløde, dejlige bevægelser der fik mig til at lukke øjnene og bare nyde. Jeg kørte forsigtigt mine fingre op imod min skamlæber. Jeg stønnede igen forsigtigt. Jeg legede med min fisse imens jeg brugte skraberen. Når den nærmede sig inderlårene kunne jeg mærke min liderlighed vokse. Hvorfor er jeg så svær at tilfredsstille i dag? Vil jeg føle mig mættet når de har været her. Jeg får igen en dejlig orgasme inden jeg tager sidste træk med skraberen og gør mig færdig til min dobbelt date.

Det ringer på døren. Jeg bliver helt stiv og kan ikke finde ud af om jeg har fortrudt. Kan jeg finde ud af det, tør jeg det og hvad vil de gøre? De har lovet jeg kan sige nej hvis jeg ikke ønsker at fortsætte. Er det nu jeg skal sige nej? Bliver vækket af anden gang der bliver ringet på. Jeg går forsigtigt ud til døren. Åbner og udenfor står Ole og Jan. De ser nøjagtig ud som på profilen. Frække og flotte, mon det er rigtigt hvad de skriver i profilen. Har de levet det ud jeg kun har turde tænke…

Vi satte os ind i sofaen og de fandt det naturligt at små snakke… Jeg kunne mærke jeg blev våd, jeg rejste mig og kunne mærke at mine safter løb ned af mine lår. Var det for billigt jeg ikke havde taget trusser på under den lårkorte? Jeg blev lidt lun om kinderne og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jan tog min hånd og trak mig hen til ham. Han lagde sig på knæ imens han forsigtigt tog sin tungespids og slikkede mine safter af, samtidig med at han kikkede mig i øjnene. Jeg kunne mærke sammentrækningerne i mit underliv. Ole rejste sig og stillede sig bag mig. Han kyssede mig på halsen og kærtegnede mine bryster. Han kørte hånden ned af min mave. Trak min kjole op så min glatbarberede fisse var til frit skue. Jeg havde svært ved at trække vejret almindeligt. Det var så frækt at have to mænd der bare kun skulle tilfredsstille mig på alle leder og kanter. Jeg kunne mærke Oles pik vokse og tog min hånd om og åbnede hans bukser. Jeg kunne mærke hans pik falde ud og den var større end på billedet. Jeg ville vende mig om, men fik ikke lov. Han holdt mig blidt fast. Jan lod i det samme sin tunge glide op mod min fisse. Han legede forsigtigt med min klit. Jeg var allerede da ved at komme i en vild orgasme. Jan satte sig i sofaen og åbnede selv sine bukser, der dukkede også en stor dejlig pik frem. Ole lagde sin hånd på ryggen og pressede mig forsigtigt fremad. Jeg stod foroverbøjet og fik Jans store pik i munden… Ole lagde sig på knæ. Stak sin tunge op i mine fisse og begyndte at tungekneppe mig. Jeg var så fugtig at mine safter bare løb ned af mine lår. Jeg kom i en fed ekstase. Ole rejste sig og stak meget uventet sin pik op i mig. Det var fedt. Hver gang han stødte helt i bund, så fik jeg Jan helt ned i halsen. Jeg fik den der brækfornemmelse, men den forsvandt jo mere jeg blev vant til hans hoved omkring min klit. Jan sprøjtede mig langt ned i halsen, imens Ole kom i røven på mig. Det fik dem ikke til at slappe af. Nu var det mig der skulle serviceres. Jeg blev båret ind i soveværelset og der blev min krop nusset og slikket som aldrig før. De havde selv en masse legetøj med. Den fedeste var nok sådan en tang der bliver brugt hos lægen til gynækologisk undersøgelser, jeg var helt udvidet og jeg fik en hånd op i mig. Jeg blev bundet og fik bind for øjnene… jeg var så tændt at jeg ikke var til at mætte, jeg fik den ene orgasme efter den anden. De blev bedre og bedre for hver gang. Det hele sluttede med at jeg tog Ole i munden og Jan bagfra. Jeg blev igen kneppet for vildt i begge ender. Vi kom alle i en fed og meget højlydt orgasme samtidig… De klædte sig begge på og kom og kyssede mig på kinden. Sagde farvel og tak for oplevelsen. Jeg nåede kun at sige tak. De gik og der sad jeg i en tom lejlighed, der duftede at sex og var fyldt med rigtig mange fede oplevelser, jeg aldrig vil glemme….

Jeg faldt igen i søvn med et smil. Mine fantasier og tanker er slet ikke så værst endda…

Del dette indlæg