Min lesbiske affære

Jeg har været gift med min mand i mange år og er mere end lykkelig sammen med ham og jeg har aldrig elsket en mand som jeg gør ham. Alligevel har jeg været ham utro ved flere lejligheder, dog aldrig med en anden mand, men med flere forskellige kvinder. Egentlig betragter jeg det ikke som utroskab da jeg jo faktisk ikke er lesbisk, men bare ind i mellem har en sådan ustyrlig lyst til at slikke fisse. Jeg har selvfølgelig overvejet at invitere min mand med til en lille trekant og han ville med garanti være med på den, men jeg vil nok bare gerne nyde disse kvinder for mig selv lidt endnu. Denne lille fortælling handler om den først gang jeg havde lesbisk sex og dermed var min mand utro for aller første gang.

Min mand havde været ude og rejse i nogle uger og jeg var virkelig begyndt at kede mig i det stor hus alene, så jeg besluttede mig for at tage noget frækt tøj på og gå en tur på en lille hyggelig bar i nærheden. Jeg satte mig i baren og bestilte en whisky og cola, men der gik ikke længe før at det gik op for mig, at det var en bar for homoseksuelle jeg var kommet ind på. Det havde jeg ikke prøvet før, så jeg besluttede mig for at tage det som en oplevelse. Da jeg bestilte den anden drink, kom der en utrolig smuk kvinde over til mig og spurgte om hun ikke måtte betale den og holde mig lidt med selvskab.

Vi faldt i snak og der opstod hurtigt en god kemi mellem os. Efter et par timer var vi blevet godt fulde og jeg havde nu fundet modet til at fortælle hende, at jeg synes hun var noget af det smukkeste jeg længe havde set, og inden jeg havde set mig om kyssede hun mig vildt og begærligt.

Jeg ved ikke om det var den halve flaske whisky, som jeg havde nået at drikke eller om det i virkeligheden var lysten til at slikke fisse der fik mig til at sige ja, da hun spurgte om jeg ville med hende hjem. Vi var dårlig nået ind af døren, før hun overfaldt mig og næsten flåede mit tøj af. Vi kyssede hedt og begærligt og da vi nåede soveværelset var vi begge helt nøgne. Hun lagde sig på sengen med spredte ben og bød mig velkommen til at slikke hendes fisse. Den var helt glat barberet og så virkelig stram og våd ud, så jeg lagde mig mellem hendes ben og startede med at masseger, med to fingere, omkring hendes hårde klit. Hun så ud til at nyde det og jeg fik en sådan lyst til at slikke og sutte hendes safter i mig. Hun smagte dejligt og næsten vred sig, da jeg begyndte at sutte mig fast på det lille bløde punkt lige ved klitten. Hun tog fat om mit hoved og pressede det ned mellem sine ben, så jeg næsten ikke kunne få luft, mens hun stønnede heftigt. Jeg blev vildt liderlig af at slikke hendes fisse og ønskede nu kun, at mærke hendes bløde fingere kærtegne hele min krop.

Hun fandt en lille kasse frem under sengen, som var fyldt med forskelligt sexlegetøj og valgte først en lille fræk g-punkts dildo. Hun førte den op i min nu meget våde og spændte kusse og det gav næsten et sæt i mig, da hun satte vibratoren til. Det føltes dejligt og hun begyndte at presse et par finger mod min hårde klit og masserede den i et fast tempo, mens hun sørgede for at dildoen ramte mit g-punkt helt perfekt. Jeg stønnede og råbte at hun ikke måtte stoppe, at hun bare skulle blive ved for det var helt rigtig.

Efter jeg kom i en meget lang og intens orgasme, lagde hun sig oven på mig og pressede sin våde fisse mod min og kyssede mig begærligt. Et øjeblik kom jeg til at tænke på at jeg jo rent faktisk var min mand utro men kom hurtigt på andre tanker, da hun liderligt hviskede mig i øret, om jeg ikke nok ville kneppe hende med hendes ynglings strap-on dildo. Jeg var helt beruset af begær og var på nuværende tidspunkt med på den værste. Hun spændte den fast i mit underliv og jeg blev overrasket over, hvor stor dildoen var. Hun kælede liderligt for mig og dildoen mens hun smurte os ind i glide creme, inden hun vendte sin dejlige røv mod mig, så jeg kunne tage hende bagfra.

Jeg førte dildoen op i hendes våde stramme kusse og jeg kunne mærke at jeg skulle bruge lidt kræfter på at trænge helt op i hende. Hun stønnede højlydt og jeg begyndte at klappe hende blidt i røven mens jeg kneppede hende i et rimeligt heftigt tempo. Jeg lænede mig frem og tog fat i hendes hår, så jeg kunne trække hende lidt op og få fat i hendes dejlige spændstige bryster. Hun tog fat og førte min hånd hen til hendes stive bryst vorte, mens hendes anden hånd var i fuldt gang med at masseger hendes klit.

Hun var vildt liderlig, hvilket kun gjorde mig endnu mere tændt og jeg lyver ikke når jeg siger at vi brugte hele natten på,at skiftevis,  kneppe hinanden på alle tænkelige måder. Det var en helt fantastisk nat og da jeg, den næste morgen, sad i en taxa på vej hjem, var jeg alt for træt til at tænke på, at jeg jo lige havde været min mand utro. Jeg blev derfor enig med mig selv om, at det ikke var rigtig utroskab så længe det kun var en kvinde jeg var sammen med.

Del dette indlæg