Min kones hævn

 

Det er fredag eftermiddag på kontoret og 5 min. i weekend. Jeg er træt og vil gerne hjem til min kone, så hurtig som muligt. Hun har planlagt en overraskelse til i aften og det trænger vi til. Siden jeg for en måned siden, havde tilstået overfor hende, at jeg havde haft en affære med Sofie i en længere periode, har vi kæmpet med, at finde hinanden igen og vinde hinandens tillid.

Køreturen hjem føles lang! Jeg er spændt og nysgerrig efter, hvad min kone har fundet på. Ikke mindst fordi, at hun har givet udtryk for, at det er noget frækt og pirrende. Jeg kan mærke, at jeg bliver liderlig ved tanken og trykker lidt hårdere på speederen, for at komme hjem.

Da jeg træder ind af vores hoveddør, dufter der af mad og parfume. Min kone har dækket bord med levende lys og min yndlingsret. Jeg kysser hende på kinden og nyder duften af hendes parfume. Jeg har lyst til, at rive tøjet af hende og kneppe hende på køkkengulvet, fordi jeg er så liderlig efter alle mine fantasier fra køreturen hjem. Min pik er allerede ivrig efter, at mærke hende. Hun griner lidt af mig, da hun opdager bulen i mine bukser og gir’ min pik et kærligt klem og sætter sig til bords. Jeg er pisse liderlig – og sulten!

Da vi er færdige med maden og en god flaske vin, kan jeg igen mærke min utålmodighed. Jeg er spændt og endnu mere liderlig end før! Min kone bemærker hurtigt, at jeg sidder og tripper og vælger derfor, at ta’ min hånd og fører mig med ind i stuen. Hun har lagt en madras midt på gulvet og sat en stol ved siden af, hvor hun beordrer mig til, at sidde. Hun kigger på sit ur og begynder, at tænde en masse stearinlys, som hun har sat rundt i hele stuen. Da hun har tændt alle lysene, sat musik på, trukket gardinerne ned – går hun hen mod mig. Jeg sidder og tripper, som en lille skoledreng, som skal ha’ slik! Hun kysser mig på panden og begynder langsomt, at tage sit tøj af. Jeg er liderlig og min pik er stiv! Da hun til sidst står i undertøj finder hun et par håndjern frem og låser mine hænder fast til stolens ryglæn. Derefter finder hun et par strips og spænder begge mine ben fast til stolen. Jeg har ingen idé om, hvad hendes plan med mig er – men jeg er klar!

Da jeg sidder på stolen – klar og liderlig, ringer det pludselig på døren? ’Hvem fanden er nu det?’ Min kone ser dog på ingen måde overrasket ud, så hun går ud til døren og lukker op. Men da hun kommer tilbage til stuen, er hun ikke alene? Hun er sammen med en høj ung mand, som jeg aldrig har set før. Jeg spørger hvem han er, men får intet svar. Min kone begynder, at klæde manden af – ’Hvad fanden har du gang i??’. Hun kigger blot smilende på mig og fortsætter med, at klæde den unge mand af. Hun klæder ham helt af, hvorefter han tager hendes bh og trusser af. Jeg er målløs! Hvad fanden er meningen?

De lægger sig på madrassen, hvor de begynder at rører ved hinanden. Han tager fat om hendes bryster – kæler, niver og river i dem. Min kone tager fat om hans pik og begynder at rive i den. Jeg er frustreret, sur og pisse hidsig, fordi JEG skal sidde og kigge på, at en mand leger med MIN kone! Manden begynder at slikke hendes bryster, mens hans hånd glider ned mod hendes fisse. Han stikker to fingre op i hende og hun stønner! Han køre dem langsomt ud og ind af hendes skede, mens jeg kan se, hvor våd hun bliver. Hun river stadig i hans pik – han nyder det og begynder, at fingerkneppe hende hurtigere. De ligger og stønner sammen, mens manden pludselig sætter sig oven på hende og begynder, at glide hans pik imellem hendes bryster. Hun presser brysterne sammen, så de strammer om hans pik, mens han glider frem og tilbage mellem dem. ’Han nyder det – det dumme svin!!´. Han stikker sin pik ind i munden på hende, så hun kan ta’ ham til roden. Hun får hans pik helt ned og man kan høre hendes suttelyde. Hun sutter ham hårdt, mens hun leger med hans kugler. Hun slikker hans pik oppefra og hele vejen ned til hans kugler, som hun tager i munden og sutter hårdt. Han stønner, mens han river hende i håret og skubber hendes hoved ned mod sine kugler.

Han skubber hendes hoved væk og lader hende ligge på madrassen, mens han går hen til sine bukser og fisker et par brystklemmer op ad lommen. Han går hen til hende og sætter klemmerne fast på hendes brystvorter. Han spreder hendes ben og lader pikken glide op i hende. Han tager fat i kæden til klemmerne på hendes bryster og river. Han bliver ved med, at køre pikken ud og ind af hende, mens han river hårdt i kæden, så hendes bryster bliver klemt og revet i. Hun stønner højere og højere og han begynder, at kneppe hende hårdere og vildere.

Min pik er stiv og jeg kan ikke rykke mig fra stolen. Jeg har lyst til, at rive manden væk fra min kone, så jeg kan kneppe hende hårdere og bedre. Ta’ hende bagfra, så jeg kan hamre min pik op i hende, så hun skriger og mærker den helt oppe. Klaske hende så hårdt i røven, at hun bliver rød og hævet. Stikke en buttplug op i røven på hende, men jeg stadig knepper hende bagfra og hun tigger efter mere. Men jeg kan intet stille op – han ligger og knepper min kone og jeg sidder lænket til en stol!

Min kone sidder og rider ham, mens han ligger og river i kæden til klemmerne. Hendes bryster stritter og hopper op og ned fordi, at hun rider ham hurtigt. Lyden af deres kroppe, som klasker mod hinanden er høj, mens hun stønner og skriger af nydelse. Han stikker en finger op i røven på hende og trykker den hårdere op, hver gang den glider frem og tilbage i hende, mens hun sidder på ham. Hun rider hårdere, fordi hun er ved at komme. Han trækker sin finger ud, griber fast op hendes hofter og klasker hende hårdere ned over sin pik, så hun får sin orgasme. Da hun er kommet, ligger hun sig på alle fire, så han kan ta’ hende bagfra. Han hamrer sin pik op i røven på hende, som han har gjort klar med sin finger. Hans pik forsvinder helt op i hende og klaske lydene bliver igen højere. Han stønner hurtigere i takt med, at han stikker pikken op i hende. Han kommer oppe i hende og kort efter, kan jeg se hans sæd løbe ned af hendes ben. De kysser hinanden og kigger hånende over på mig, mens hun tørrer lidt sæd af benet med fingeren og stikker den i munden for, at slikker den ren. Jeg sidder stadig med stiv pik og har aldrig følt mig så ydmyget.

Del dette indlæg