Min frække kone og hendes veninde

En af de ting jeg elsker allermest ved min kone Helle, er at hun uden tvivl er den frækkeste kvinde jeg nogensinde har mødt. Hun er fræk at se på og så har hun det frækkeste blik i øjnene, men bedst af alt er hun sindssyg fræk i sengen. Hun elsker at eksperimentere i sengen og er praktisk talt med på den værste, når det kommer til sex.

På det sidste er vi begyndt, fra tid til anden, at lege en trekant sammen med en af hendes lesbiske veninder. Hendes veninde Ina er en smuk latinamerikansk kvinde med nogle store velformede bryster og en dejlig rund røv. Ina var ikke det man kalder en feminin lesbisk og jeg fornemmer da også at hun nyder mine kærtegn og min pik når jeg knepper hende.

Første gang vi havde en trekant var en lørdag nat, hvor Helle og jeg havde været til en koncert inde i byen og bagefter var taget på en bar, hvor vi mødte Ina. Vi dansede og drak drinks og på et tidspunkt begyndte Ina og Helle at danse frækt op af hinanden og tungekyssede midt på dansegulvet. Helle kiggede på mig med det mest liderlige og frække blik nogensinde og hun pegede på mig og kommanderede mig hen til dem. Da jeg kom hen til dem hviskede hun mig i øret, om vi ikke skulle gå hjem alle tre og knalde resten af natten. Hendes stemme og spørgsmålet gik lige i pikken på mig og jeg svarede ”Helt klart, selvfølgelig skal vi det!”.

I taxaen på vej hjem, sad Ina og Helle og kyssede hinanden begærligt, mens Helle havde et fast greb om min pik blev jeg fuldkommen liderlig og helt klar til en lang nat med de to frække og liderlige kvinder. Da vi kom hjem fortsatte de to med at kysse mens jeg hentede et par øl vi kunne varme op på. Da jeg kom tilbage havde de to kvinder smidt alt tøjet og Helle var begyndt at slikke Inas fisse. De begge stønnede begærligt og hvis min pik ikke var stiv, så blev den det i hvert fald nu. Det var så frækt at se på så jeg smed også tøjet og satte mig på knæ bag Ina og førte min stive pik op i hendes dejlige våde stramme fisse.

At se de to kvinder nyde hinanden med så meget lyst, gjorde det virkelig svært ikke at sprøjte min sperm op i hendes dejlige stramme fisse og det krævede al min  koncentration. Jeg trak mig ud og satte mig i sofaen og blev straks overmandede af de to kvinder, som lystigt begyndte at sutte på min pik og boller. Helle tog min pik helt ned i halsen og Ina var i fuld gang med at sutte på mine boller mens hun samtidig befamlede Helles dejlige krop. Det var så fantastisk og en livslang drengedrøm der gik i opfyldelse lige dér, to smukke og frække kvinder der begærligt suttede på min pik.

Efter noget tid løftede Helle hovedet fra min pik, som nu var helt våd af alt hendes spyt og sagde: ”Jeg vil ha’ din stive pik i røven, mens Ina slikker min fisse, er I friske på det?” Selvfølgelig var vi det og flyttede nu hele legen ind i soveværelset. Helle lagde sig på siden og trak den ene ben op langs kroppen, så der var fri adgang til hendes frække underliv. Jeg greb glidecremen og smurte min pik godt ind i og lagde mig bag Helle. Da jeg førte min pik ind i hende stønnede hun heftigt, men det var som om at det gik helt amok da Ina begyndte at slikke på hendes klit. Helles i forvejen ret så stramme hul blev kun stammere af at Ina slikkede hende og det føltes fantastisk på min pik, det kildede helt utroligt og da Ina begyndte at lege med mine boller mens hun slikkede, var det ikke længere til at styre.

Jeg brølede min orgasme ud, så dejligt var det og jeg sprøjtede min sperm langt op i røven på Helle. Det var den mest utrolige orgasme jeg nogensinde havde haft, men aftnen var langt fra slut endnu. Efter jeg havde fået luften tilbage gik jeg ud og hentede vores øl og en smøg, men da jeg kom ind igen havde Helle fundet sin dildo frem og var nu i gang med at kneppe Ina med den. Ina så virkelig ud til at nyde det og da Helle begyndte at slikke hende mens hun i et højt tempo kørte dildoen ind og ud af hendes smask våde fisse begyndte hun at skrige ”JA JA JA JAAAAA” Det var super frækt at se på og jeg måtte bare gribe fat om Inas store chokoladebrune patter og klemte fast om hendes stive brystvorter med den ene hånd, mens jeg med den anden igen begyndte at rive i min pik.

De to frække kvinder forstod virkelig at tilfredsstille hinanden og de begge kom med støn og skrig i nogle voldsomme orgasmer. Da vi havde leget i et par timer faldt vi alle tre om i sengen af bare udmattelse og var alle tre fuldkommen tilfredsstillet. Dette var bare den første af mange nætter Helle og jeg har nydt i selvskab med Ina og jeg føler mig så heldig, at jeg har en så skøn og fantastisk kone som helt åbent og uden forbehold giver er mig sådan nogle dejlige oplevelser. Helle, du er mit livs kærlighed!!

Del dette indlæg