Min første kvinde – Smukke Jasmin, del 2

Læs “Min første kvinde – Smukke Jasmin, del 1” her

Selvfølgelig ville jeg med hende hjem. Det var sødt, som hun var så genert, da hun spurgte, men samtidig var der en ild i hendes øjne, der ikke havde været der i prøverummet. Jasmin lignede en, der havde fået blod på tanden. Som om hun var blevet nysgerrig og gerne ville prøve mere – men alligevel ikke var helt sikker på, hvad det var, hun var ved at rode sig ud i. Det var jeg egentlig heller ikke selv, men det havde jeg ikke tænkt mig at afsløre for hende.

Mens vi trak vores cykler gennem vrimlet af mennesker i Indre By, ringede min kæreste. Det gippede lidt i mig, da jeg så hans billede i displayet. Et kort øjeblik havde jeg faktisk nærmest glemt hans eksistens. Han fortalte, han ville tage i byen med drengene og forventede at komme stangvissen hjem engang sent på natten. Pludselig blev det helt oplagt, at jeg sov hos Jasmin, så sådan blev det – tilmed uden jeg behøvede finde på en eller anden halvkvalt undskyldning.

Det passede mig glimrende. Jeg var ikke begejstret for at lyve mig til ting – og slet ikke overfor ham – men lige dér, havde jeg gjort det, hvis det havde været nødvendigt. Så meget lyst havde jeg til at mærke Jasmins hud under mine hænder igen. Og smage hende…

Åh Gud, alene den tanke…

Vi steg på cyklerne og kørte ud af byen, hjem til hendes lækre lejlighed i Valby. Jasmin delte lejligheden med en veninde, men hun var heldigvis ikke hjemme. På vejen havde vi været et smut forbi den lokale café og købt aftensmad to-go, og nu sad vi i hver ende af sofaen med en lækker salat. Vi havde fundet både vand og vin, men det var tydeligt, Jasmin var mere til vin den aften. Hun spiste heller ikke rigtig noget. Jeg blev bange for, hendes nervøsitet og usikkerhed var ved at tage magten over hende.

”Hvad tænker du på?” spurgte jeg og så ind i de brune øjne.

Hun slog blikket ned og satte sin tallerken fra sig på sofabordet. Så løftede hun hovedet og så direkte ind i mine øjne.

”Har du lyst til at røre ved mine bryster igen?”

Jeg var lige ved at kløjs i min salat af bar befippelse. Altså ja sq da?! Hendes meget direkte facon kom bag på mig, men jeg bevarede roen og holdt hendes øjne fast i mine, mens jeg nikkede. Jeg satte min tallerken ned og rykkede hen til hende i sofaen. Jeg lagde en hånd på hendes lår. Hun sukkede instinktivt.

”Vil du ikke spise færdig først?”

”Nej… Jeg kan ikke spise… Ikke tænke… Jeg har lyst til at mærke dig igen… Dine hænder…”

Da hun først havde spurgt, havde hendes stemme været neutral – nærmest kølig, som om hun blot havde spurgt, om jeg ville række hende saltet. Nu var hun blevet usammenhængende og hendes stemme rystede lidt, som om hun var bange for, jeg ville sige nej. Hendes øjne afslørede det begær, der var begyndt at ulme i hendes guddommelige krop.

Jeg så på hende og smilte, da jeg lagde mine hænder omkring hendes vuggende barm og klemte dem lidt. Jasmin lukkede øjnene og bed sig i underlæben. Det var ikke kun vinen, der gjorde, at jeg boblede inden i, og mine fingre fik fat i kanten på Jasmins sorte tee, og jeg hviskede til hende, at hun skulle løfte armene.

Jasmin lod mig trække toppen af, åbnede selv sin bh og lod den følge efter ned på gulvet. Jeg drejede mig lidt i sofaen, så jeg fik front mod hende og nød synet af hendes bare overkrop. For fanden, hvor var hun smuk.

Mine hænder fandt igen hendes bløde, men samtidig faste bryster, og jeg nød at mærke deres fylde i mine hænder. Jeg masserede dem kærligt og fast, som jeg bedst selv kan li’ det. Ikke på den der grove, æltende måde, som mange mænd har for vane. Brystvorterne turde jeg til gengæld godt tage lidt hårdere fat i. Da jeg mærkede, de blev spændte mod mine håndflader, slap jeg mit bløde tag om hendes barm, og samlede al min fokus på de mørkebrune vorter. Jeg nulrede dem mellem et par fingre, skiftevis helt blødt og lidt hårdere, mens jeg holdt øje med hendes reaktion.

Jasmins krop var som smør under mine kærtegn. Hendes brystkasse hævede og sænkede sig, og indimellem vred hun sig lidt. Hun trak vejret dybt, og selvom hun ikke stønnede eller sagde noget, var det tydeligt at læse i hendes ansigt, at hun nød, når jeg tog godt fat. Hun gispede lidt, holdt vejret og hendes mund fortrak sig i et skævt og uforskammet frækt smil.

Hun havde stadig helt lukkede øjne og nakken lagt tilbage i sofaen. Det gjorde mig ikke noget. Tværtimod. På denne måde kunne jeg nyde hende uhæmmet uden at bekymre mig om, at hun ville kunne aflæse den rene liderlighed, der uden blusel lyste ud af mine øjne. Jeg havde svært ved at kontrollere det, men jeg var alligevel meget bevidst om, at én forkert bevægelse kunne sætte en stopper for det hele. Inderst inde var Jasmin formentlig stadig i konflikt med sig selv, men lige nu nød hun – og det samme gjorde jeg.

Jeg lænede mig ned mod hende og pustede på den ene brystvorte. Prøvende lod jeg min tunge glide henover hendes varme, bløde hud. Jeg mærkede Jasmins hånd mod min ryg. Jeg så op på hende og blev mødt af hendes varme blik.

”Er det okay?” spurgte jeg stille.

”Mmm… Det er dejligt. Du gør det så… anderledes…” svarede hun.

Der var ro i hendes stemme nu. Det var fantastisk at mærke, hvordan hun begyndte at slappe af i det, selvom det var nyt. Hun lod sin hånd glide op og ned ad min ryg, og jeg tog det som et tegn til at genoptage min tunges kælen for hendes solbrune hud.

Jeg slikkede hele hendes bryst, før jeg lod tungen glide henover brystvorten. Hendes hud var så fin og blød, og det gippede lidt i os begge to, da jeg lukkede mine læber sammen omkring den ene vorte og sugede den helt ind i min mund.

Mine ben var ved at falde i søvn af at sidde krøllet sammen i sofaen, så jeg kravlede ned på gulvet. Jasmin åbnede øjnene og så lidt uroligt ned på mig, som om hun ville sikre sig, at jeg ikke var ved at stoppe. Jeg smilede til hende, tog fat om hendes lår og trak hende lidt frem i sædet, så hun kunne læne sig tilbage, mens jeg nu sad på knæ på gulvet mellem hendes spredte ben. Jeg havde på ingen måde tænkt mig at stoppe. Tværtimod.

Mens jeg lænede mig frem og begyndte at kysse og slikke det andet bryst, lagde jeg min ene hånd mod hendes skød. Selv gennem buksestoffet kunne jeg mærke varmen fra hendes fisse mod min hånd. Da jeg sugede hendes frække, spændte brystvorte ind i min mund, klemte jeg med hånden mod hendes skød.

Jasmin gispede. Hun spændte i kroppen og selvom hendes hoved lige så stille drejede fra side til side, som om hun ville sige nej, sagde hendes krop ja. Hun skød ryg og pressede sin varme fisse op mod min hånd.

Jeg spurgte ikke om lov mere. Jeg slap hendes bryst med mine læber og rettede mig op, så mine hænder kunne få plads til at åbne knappen og lynlåsen i hendes bukser. Hun sagde ingenting, men jeg kunne se på hende, at hun tænkte. Hendes øjne flakkede lidt igen. Hun holdt vejret og bed sig selv i underlæben. Jeg kyssede hende på maven lige over buksekanten.

”Bare slap af, Smukke”, hviskede jeg.

”Løft dig lidt”, bad jeg dernæst.

Hun løftede sig lidt fra sofaen, så jeg kunne få bukserne trukket fri fra hendes balder, og jeg kyssede igen på hendes lysebrune mave. Mine hænder kærtegnede hendes ben, mens jeg trak bukserne helt ned og af først den ene, så den anden fod. Hendes hud var så vidunderlig blød og duftede svagt af kokos.

Der var dog en anden duft, jeg havde mere lyst til, og jeg kunne ikke lade være med at sætte mit ansigt helt tæt mod hendes skød og lade min næse hvile mod de små, sorte trusser.

”Du dufter dejligt”, hviskede jeg til hende uden at se op.

”Mmm…” sagde hun bare og smilede lidt genert.

Så løftede hun på eget initiativ sine balder igen, og jeg tog kærkomment imod invitationen til også at trække hendes trusser af.

Jeg havde set et glimt af hendes nøgne fisse før, når vi en sjælden gang imellem havde været i fitness sammen, men det var noget andet at have hende og den helt tæt på som nu. Jeg sad et øjeblik bare og nød synet. På samme tid både høj over tanken om endelig at få lov til at røre ved hendes krop og samtidig også ved at gå til i nervøsitet.

Jeg havde hele eftermiddagen og aftenen tålmodigt prøvet at få Jasmin til at slappe af og bare nyde, at jeg kærtegnede hendes krop, men uden at lade hende vide, at lige så nyt som det var for hende at blive rørt af en kvinde, lige så nyt var det for mig at røre en kvinde. Hun ville forstå min nervøsitet, hvis jeg fortalte hende om den – vi kunne tale om hvad som helst – men jeg ønskede ikke at min uro skulle smitte af på hende og risikere at sætte det hele over styr.

Derfor sagde jeg ingenting. Jeg lagde bare blidt mine hænder på hendes inderlår og spredte dem lidt mere. Jasmin rettede på sig selv i sofaen og lod mig komme til. Jeg lænede mig frem og kyssede ganske blidt på hendes trimmede skamlæber.

Jasmin sukkede, og langsomt blev min tunge mere modig. Jeg slikkede hende i bløde strøg op og ned ad hendes sarte hud, før jeg lænede mig helt ned mod hendes skød og pressede tungen ind imellem læberne. Jasmin stønnede dybt, da min tunge ramte hendes spændte, lille knop første gang.

Hun smagte så frækt og lækkert, at jeg ikke kunne lade være med at skille hendes læber ad med fingrene og begrave mit ansigt i hendes fisse. Hendes lyst var helt tydelig nu – og den smittede. Jeg stønnede mod hendes lille, varme hule, og da min tunge trak sig ud af hende og igen søgte op mod hendes klit, lod jeg en finger finde op i hendes indre i stedet. Hun vred sig lidt i sofaen og lagde en hånd i mit hår. Hun klynkede lidt.

”Mere…” bad hun.

Jeg lod en finger mere glide op i hende, mens jeg fortsatte med at slikke blidt i cirkler omkring hendes klit. Hele tiden helt tæt på uden at lade hende mærke min tungespids lige der, hvor jeg formodede, det ville være allerbedst. Hendes støn tog til i styrke og klynkene ligeså. Jeg bøjede mine fingre i hendes varme skød og pressede op mod hendes skamben.

”Fuuuck!”

Jasmin bandede ellers aldrig, men genertheden fra butikken i eftermiddags havde for længst forladt hende. Hun vred sin krop i sofaen og pressede begærligt sin fisse mod mit ansigt og min hånd. Hendes krop tiggede uden at bruge ord, og jeg gav hende villigt, hvad hun manglede.

Mine fingre fortsatte deres rolige, men enormt intense, indvendige massage af hendes bløde, varme fisse, og da mine læber lukkede sig omkring hendes spændte knop og sugede den ind i min mund, lod jeg min grådige tunge gnide hurtigt henover den igen og igen.

”Fuck… Fuck… Fuck!”

Grebet i mit hår blev fastere og Jasmins krop spændte i en bue. Jeg mærkede hendes fisse stramme til omkring mine fingre og i en blanding af støn og gisp kom hun i den første orgasme, jeg har set så tæt på fra andre kvinder end mig selv.

Det var en fræk fornemmelse, og jeg nød at mærke hendes krop give slip på den måde. Foran mig. For mig. På grund af mig. Min tunge skruede ned for tempoet, men jeg blev ved med at slikke hendes lækre fisse indtil hun slap grebet i mit hår.

Jeg trak langsomt mine fingre ud af hendes våde skød, kyssede hende på inderlåret og så op på hende. Jasmin lå tilbagelænet i sofaen med lukkede øjne og holdt om sine egne bryster, mens hendes vejrtrækning forsøgte at finde tilbage til et mere normalt leje.

Så løftede hun hovedet, åbnede øjnene og så på mig. Ingen af os sagde noget. Vi smilede bare til hinanden. Lejligheden var helt stille. Så lukkede hun øjnene igen og tog hænderne op for at dække over sit ansigt. Hendes hoved faldt bagover mod sofaens ryglæn, og så begyndte hun at grine. Jeg var ikke helt klar over, hvorfor hun lo, men det smittede, og så sad vi der som to generte teenage-piger, selvom vi var midt i tyverne. Hun var skøn, men hvad fanden var det lige, vi havde gang i?

Jasmin samlede sine ben en smule og satte sig lidt mere ret op i sofaen. Jeg trak mig lidt væk fra hende, så hun kunne få plads. Så så hun på mig igen og med øjne, der gemte på lige dele overraskelse og en ”gør-det-igen”-anmoding, var der kun én ting at sige:

”Fuck…!”

Min første kvinde – Smukke Jasmin, del 2
Læs “Min første kvinde – Smukke Jasmin, del 1” her
Forfatter: 
CarolineS

Del dette indlæg